Kuzu hocam ikisi için güzel konuştun da bunlar petkim Ereğli şişeyi alıp yine endeksi tutuyorlar
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
TUNCERIM....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam ikisi için güzel konuştun da bunlar petkim Ereğli şişeyi alıp yine endeksi tutuyorlar
PARA YOK....OLAN YETERSIZ...
dusun....
BANKACILIKTA KI RALLY....AKBANK EMEKLI SANDIGI SATINCA COKTU....
SASA VE HEKTAS RALLY si....OYAK EMEKLILIK satinca coktu...sattigi miktar 1.7 milyar tl idi...bu cokertti yaw.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sorun yok....yazdiklarimi istediginiz yere tasiyabilirsiniz....verdigim yerlerde BENDE ALACAGIM....YILLARDIR BENI OKUDUNUZ....sizi yalniz birakmiyacagim bu iki kaarttada....hatta...kuzu bele bele diyoru ekleyin.
korkmayin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
siz kuzu kuralini IHLAL ETTINIZ....
10 KAT CIKMIS KAARDI HEMEN SAT....burada turk havayollarini yazdim...10 dan aldim....100 oldu...hemen sattim...dahada cikar emme...bu KUZU KURALIDIR dedim.
sizin kaartlar 50 kat cikti yaw.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lemmm olum....BIRAKMIYORSUNUZ KI...EMEKLI OLAYIM...neyse hanimda size uzuldu....yaz barii dedi.
HOSCAKALIN USAGLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
Allah senden ve yenge hanımdan razı olsun Kuzu Emmi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm olum....BIRAKMIYORSUNUZ KI...EMEKLI OLAYIM...neyse hanimda size uzuldu....yaz barii dedi.
HOSCAKALIN USAGLAR....
Sevgi ve hürmetle.
Yorum
-
Eeeh ne demis gadim buyuklerimiz, yanlis hesap Bagdat tan doner. Bizim guzu da yanar doner oldu usaglar.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm olum....BIRAKMIYORSUNUZ KI...EMEKLI OLAYIM...neyse hanimda size uzuldu....yaz barii dedi.
HOSCAKALIN USAGLAR....
Yorum
-
Sayın Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm olum....BIRAKMIYORSUNUZ KI...EMEKLI OLAYIM...neyse hanimda size uzuldu....yaz barii dedi.
HOSCAKALIN USAGLAR....
Hedef 1900 topiğini daha yeni açtınız, yol uzun. Siz olmazsanız çok zayiat veririz. Hem siz daha gençsiniz, yetiştirecek bir çok öğrenciniz, kazanacak bir çok harbiniz var.
Ayrıca yenge hanim da bu kadar seveninizi bırakmanıza razı olmaz diye düşünüyorum.
Selamlar, saygılar
Yorum
-
eyv kuzu emmi sağlıcakla , arada mutlaka uğrakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm olum....BIRAKMIYORSUNUZ KI...EMEKLI OLAYIM...neyse hanimda size uzuldu....yaz barii dedi.
HOSCAKALIN USAGLAR....
Yorum
-
-
Ula 17 yıl oldu seni tanıyalı bir yere gidemezsin New yorka gelir bulurum seni teres. Biz etle tırnak gibi olduk.kazansakta kaybetsekte birlikteyiz kuzu...
Yorum
-
sasa hektasgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazdık bunları
hareketler normal değil pis para iriyor buralara
hadi hektas asırı pahalı ama tarım sirketi geleceği açık ama korkunç pahalı
sasa tam bir rezalet kar desen yok paso vergileri silinip haberle sisiriliyor , patronu gecmis pc basına iş mi yapıyor borsa mı oyunyor belli değil
sasa ya bu pis para girer nerden döner belli olmaz ama secim zamanı çok kan çıkacak bu sasa dan tek haneye düsse düsünürüm almak için ama dönebilir bi yerden
Yorum
-
bankalara rus parası dedik inanmadı kimse , mir sistemi kapandı bankalar gümmm
bu iki ponziye pis para dedik , açıklamalar gelmeye basladı öncesinden de gümmm
yahu akıl var beyin var böyle fiyatlar normal mi bunu bilmek için sadece izlemek yeterli az da yorum yeteneği
Yorum

Yorum