Dünkü siyasi çok önemli bir olay vardı, onu da yazayım. Selçuk Özdağ ve Orhan Uğurluoğlu'na saldırılar yapıldı. ''Damat'' olayı gibi önemli olaylar.
Aynı gün ise bir anket yayınlandı: Mansur Yavaş ve İmamoğlu, Tayyip Ağa'dan fazla oy almışlar, ankete göre.
Semih Yalçın'ın Nagehan Alçı'ya cevabı ise çok enteresan: ''Ülkücü hareketin delisi çoktur, talimata falan bakmazlar'' demiş. Talimat vermedim, haberim de yok ama biz yapmışızdır diyor.
))))))))))))))))))))))))
Saldırı Tayyip Ağama ve Akp'ye yapılmıştır. Bu olay Akp'ye ve Tayyip Ağama oy kaybettirir. Davutoğlu'nun oyunu arttırır.
Burada asıl cevap vermesi gerekenler Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu olmasına rağmen, Tvye çıkıp cevap veren Meral Akşener oldu. Meral Akşener ise erken seçim tarihini açıkladı:
Haziran 2021...
Sanki Mhp de dahil herkes bir olmuş. Bu birliğin içinde şuan sadece DEVA yok...
Yani demek istiyorum ki, Altın Düşmez...
))))))
Aynı gün ise bir anket yayınlandı: Mansur Yavaş ve İmamoğlu, Tayyip Ağa'dan fazla oy almışlar, ankete göre.
Semih Yalçın'ın Nagehan Alçı'ya cevabı ise çok enteresan: ''Ülkücü hareketin delisi çoktur, talimata falan bakmazlar'' demiş. Talimat vermedim, haberim de yok ama biz yapmışızdır diyor.
))))))))))))))))))))))))Saldırı Tayyip Ağama ve Akp'ye yapılmıştır. Bu olay Akp'ye ve Tayyip Ağama oy kaybettirir. Davutoğlu'nun oyunu arttırır.
Burada asıl cevap vermesi gerekenler Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu olmasına rağmen, Tvye çıkıp cevap veren Meral Akşener oldu. Meral Akşener ise erken seçim tarihini açıkladı:
Haziran 2021...
Sanki Mhp de dahil herkes bir olmuş. Bu birliğin içinde şuan sadece DEVA yok...
Yani demek istiyorum ki, Altın Düşmez...
))))))

Yorum