Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hendek kiskirtmalarinda verdigimiz 1000civarinda sehidin hesabini sormuyor isi gucu yok bu terorist kilikli siyasetci daha guclensin diye iceri tikmis.
mandela ve beli kelesli eli kalemli sumuklu seloyu ayni mertebeye cikarma neyin nesidir ,
hergun burada baska bir algiya oynama hergun baska bir belalti vurus, her seferinde cevap vermiyorsak saniyormusun ki gormuyoruz.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
demirtas ornegide bu cumleye cok guzel uydu degilmi?
aposunun heykelini dikecek olan siyasetci kiligindaki pkkliyi daha guclensinler diye iceri tikiyorlar oylemi?
Hic vazgecmeyecekler.kuyruk acıları cok büyük.
40 yılın emeği var.Nakış gibi işlenmiş.Akıllarını kaybetti adamlar .kesik başlı hayvana benziyor.bir sağa bir sola.
Emmi sen devam et biz dinleyelim boşlama burayı sen boşladıkça bizde birkaç günde bir giriyorız bide maşallah senden başka herkes yazii bu merak yarak mevzunuzu bitir kelli bakalım buradan ne çıkaracaz bu yeni tanrı bizden ne istiyor watsup ta dedi ya bize bana herşeyinizi verin bermiyorsanız silin alternatif yok telegrama kaçtı millet ben amirikaya vermem rusa veririm dedi herkes rusların zaten bilgileri sormadan aldığını bilmi mi bu insanlar
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Aynen, söylüyoruz ama bazıları seviyor bi masalları. Babaannemin bi lafi vardı sözüm meclisten dışarı " Osur osur diz ipe" derdi, o hesap...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yok arkadaş klavye ishali .oktan püsürden ne bulduysa Kuzu'nun buraya yapıştırıyor :( Kaç kere söylendi , gerçek hayatta kimse .ikine takmadığı için bizi buldu. ama engelleyip rahata varıcam .Yeter.
Tefu, yazilarin ise yaramisa benziyor, sessiz uyelerimizin bazilarindan katilim var. Yogusam topik baykush tunegine donecek alimallah.
kuzu rahatlamıştır, gelir yazar...Biden'in arkasında Naziler var. Suriye'deki pydliler bayram yapıyorlar. Türkiye için kötü oldu. Fakat Biden yemin etmiş değil, yemin etmeden de fikrimi değiştirmeyeceğim. Yoksa Abd milli marşını Lady Gaga söyleyecek.
Robert David Steele
@OSSRobertSteele
Donald J. Trump: BOOM – 1776 Commission Report – Released around the afternoon of 18 January 2021, this is BOOM #1 (varied executive orders were also released, but this is the big one. PDF (45 Page... https://phibetaiota.net/2021/01/dona...ission-report/
Trump, 1776 komisyon raporunu yayınladı. Yani Abd kuruluş ayarlarına döndürüldü. Döküman yönetim şeklini Cumhuriyet olarak vurguluyor.
Bu deklarasyon, Abd içinde Kennedy suikasti ile ortaya çıkan Küreselci yapının sonlandırıldığına dair deklarasyondur.
Bugün Amerikalılar Cumhuriyetin ne olduğunu unuttular. Deklarasyon Milli İradeden bahsediyor. US bireyin veya dar bir elitin(oligarşi) istek ve arzusuna göre sevk edilemez, halkın istek ve arzusuna göre sevk edilir diyor.
İşte 65.000 asker bunun için Washington'da bekliyor.
PANDEMİ DİYE BİRŞEY YOK , DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZE YALANIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ!!!
1 senede....8 milyar insanda 80Milyon a bulaşmış (90 oldu sanırım) neyse..
Bulaşma yüzde 1..
Ölüm de bu yüzde 1 in 40 da biri 2milyon..
söylenince büyük rakam 2 MİLYONNNNN insan öldü..
Halbuki mesela sadece ist un ortalama haftalık vefat sayısı 1000 1500!!
İnsan kendi ölmeyince herkesi de yaşıyo sanır..
Pandemi saçmalığı ile yeni bir düzen deneniyor..
Dijital uzaktan..İnsani ilişkiler mümkün olduğunda az..touch and go mantığı..
herkes in 1+2 1+1 evi..önünde bi laptop..tamam..her işini bu şekilde halledebileceği bi ortam..
belki küçük bi pet..
O değilde bu nasıl bir trendmiş arkadaş. Yıkılmıyor.Atom bombası atsalar artı kapatacak namıssız.Viop 160.000'ne kadar iyi geldik oradan sonra beni de avladı.Niye? Hedefi sevgili kuzu başlıkta yazmıştı.Aha o hedefe gidiyoz. Nasıl mı? Düşünsene Garan olmuş 12.60 TL. Var mı aranızda olmaz imkansız diyebilen? Al sana endekse yancılarla birlikte %30 daha çıkış payı.Daha bankaları almadılar haaa sen diosun çökecek edecek.Çökmez anam babam.ABD karışmadı.Trump efendi gibi veda konuşmasını yaptı demokrasinin beşiğinde.Şimdi tam gaz para basıp genişlemeye devam edecekler Yellen ile birlikte.
Bu piyasada Short açılmaz. Açıyorsan da 1000-3000 puana kapanacaksın.Artık gün bankaların günü.Sazı ellerine alırlarsa hiç şaşırmam.
Bu arada böle paylaşımlar yapmayı pek sevmem ama gong Halkbank için çalmak üzere.Aranızda elinde olan (kaldıysa tabi) varsa malına sahip çıksın.Short kovalamaktan ralliyi kaçıran varsa telafisi bu hisse olabilir.Yılların acısı çıkmak üzere.Bunu neye göre yazıyorsun derseniz o da bende kalsın.
Fiyat: 5,61 TL
Hedef Kısa Vade : 6.50 ve 7.80 TL
Orta Vade : 9,60 ve 10.80
Ben bugün 5,61 ortalama ile aldım.Allah utandırmaz inşallah. 5.50 Stop koyarak deneyebilirsiniz.Benim stopumda 5,50...
Yorum