Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

corono virus...trump virus....DUZEN OLDIIII....DUZEN OLDIII...YENI BIR DUZEN GEREK DIYE INLEMEYE BASLARSIN.

CUNKIII....

bir DUZEN olmadan....DUZEN kurulamaz....

moshe le ben....yaslandik...bu yastan kelli...bakireligi vermemek ucun....keskin keskin ufuklara bakiyoruz...ELLERIMIZ MOTLERIMIZDE...

BIR DUZEN....KIM BU...NASIL DUZUYOR...ACITIYORMU DUZERKEN...ELETI BUYUKMU....yillardir al gulum ver gulum besledigimiz motlerimiz dayanir mi buna....CALININ ALTI EMNIYETLI MI....BIZIDE BULUR MU....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

KORKU.....

yoksa korku.....tum dinler elden gider....

dinler elden gittimi....dinciler perisan olur....aclik ve makamsizlik gelir onlara.

oyleyse....

bu ipneler....

TEK DIN....

derken....

neyi kastediyorlar....

moshe....

KORKUYU....YENI DIN KORKU...ula gavat deyince bana....

motum....

korkudan buzusuyor....bakire gizin gerdek gecesi buzustugu gibim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bu KORKU ile yaratilan tanrilar belli....zeus pardon TWITTER....

twit demek....gus gibi cik cik cik diye otmek demek....

tanri....yeni tanri GUS mu ula....

moshe....

lem gerzek...40 yildir beynine isiyorum....gubreliyemiyorum bio nu....aptal alevi...diyor ve ekliyor....

yeni tanrilar....INTERNETIN TUMU....

sen hergun bilgisayarina....cep telefonuna girdin mi....tanrilarina ibadete giriyorsun....camiye...kiliseye...sinagoga girmis gibi....

eeeeee....

bu bizi DUZECEK yaratik oradami yani...diyorum korkarak...gene beynime iser diye yahudi domuz.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

abi diyorum....

gel bunu carmiha gerelim dahada ilerlemeden diyorum....KORKARAK...gene zekama hakaret eder diye acgozlu ipne....

diyorki....tanriyi carmiha geremezsin gerzek....aptal alevi dedi....firsati elime agziyla Verdi...

LEM IPNE....SIZ YAHUDILER HIRISTIYANLARIN TANRISI ISAYI CARMIHA GERDINIZ YAAA....

deyince ben.....

dediki o ayri bu ayri....ISA elle tutulacak bi vucuda sahipti....tuttuk ve gerdik....emmeee bu internette ki tanrilar elle tutulamaz....bedensiz ipne bunnar....isimiz zor olacak....

senle bendeki zeka yetmez buna dedi....ve ekledi....careyi mao nun kominist evlatlari bulacak...BIZ DEGIL DEDI.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

USAGLAR....

bu gavatla sinif argidasiydik...4 yil yaristik....sonunda o birinci oldu ben ikinci....

bu nedenle....tartismalarimizda ben hep alttan aliyorum....saygidan dolayi....yogusam ipneye 45 yildir gicigim hayatimi gaydirdigi ucun....HIRS....bu duyguyu bana zorla ekledi...ates gibim bu....HEP YAKIYOR BENI.

SEVGILERIMLE,guzel yaradilmis kardeslerim.......

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn Hurolog2,, bildigim online tanidigim bu bizim ayva gobekli borazan Ka.. bos konusmaz.2 okkali piyasalari arasira yanilsada iyi okur, fakat bu bizim te..si...tiret toplumsal olaylari ve tarihi olaylari iyi okur. Dediklerini yabana atma derim.
              Olacak olabilecek şryler vaaarrr olmayacak olamayacak şeyler var...Ne diyeyim...Hayırlısı olsun insanlık hakkında...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

Alıntı tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca Trump Reis iç hukuk yollarının tamamını denemiş değil. Abd Yüksek Mahkemesi görevini yerine getiremedi. Trump Reyis'in deneyeceği bir yol daha var.

Ülke genelinde OHAL ilan edilmesi durumunda SCOTUS tarafından bakılmayan davalara FISA bakmaya başlayacaktır...
                ))))))

Ben bitti demeden bitmez...
                Alıntı tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald J. Trump E.O.13848'i imzaladı. Bu haber Abd basınında geçiyor. Çarşamba günü senatörler ve kongre üyeleri tutuklanmaya başlayacak. Trump Reyis kendine sadık kalanları tespit etti. Gerisi Guantanamo'ya.

E.O.13848 iç karışıklık ve isyan protokolüdür. Bizdeki Emasya Protokolüne benzer.

20 ocaktaki yemin törenini falan unutun.

Yazdıklarımı ciddiye almanızı tavsiye ederim.
                Ben günlük 1 mesaj hakkımı aşağıdaki tweetle kullanıyorum...

KORKUN...Korku, tedbiri getirir...

Hüseyin Günay
                @huseyingunayDC
                ·
                9s
                Siz uyurken olanlar;

•Trump ve Pence görüştü, barıştılar
                •DC asker,polis ve muhafız kaynıyor
                •Hazine Bakanlığına Türk özel kalem
                •Trump DC’de acil durum ilan etti
                •FBI: ABD genelinde tehlike var
                •Protestocular: silahınızla gelin
                •Biden: korkmuyorum

Günaydın.
                Saadettin Tantan, "Acil tedbirler alınmalıdır" diye belirtti.

Türkiye'de ise İçişleri Bakanlığı yapmış, saygı duyduğum bir adamın, Türkiye için açıklaması var:

“Büyük sosyal patlama riski var”
                Saadettin Tantan, "Acil tedbirler alınmalıdır" diye belirtti.
                "BOMBA ÜZERİNDE OTURMAKTADIR..."

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

Abi bir mesaj daha yazayım, şimdi okudum buraya da ekleyeyim.

Hanif Human (18000 Alem)
                  @History2021
                  HATAY MÜZESİNDEKİ BİR LAHİT DE
                  1)Duvarda yazan söz MS 65 yılında vefat eden "Seneca" isimli bir düşünüre ait.
                  Para iIe satın aIınan sadakat, daha fazIa para iIe de satıIır.
                  BaşIayan her şey biter.
                  Büyük bir servet, büyük bir köIeIiktir.
                  2)ÖIüm, bazen ceza, bazen bir armağan, çoğu zaman da bir Iütuftur.
                  Yeryüzünde gün ışığına Iayık oImayan nice insanIar vardır ama, güneş her gün yeniden doğar.
                  Hayatı komedi sananIar, son espriyi iyi düşünsünIer!
                  3)Yaşıyorsak, haIa umut var demektir.
                  Aza sahip oIan değiI, çok isteyen fakirdir.
                  Hayatı kaybetmekten daha acı bir şey vardır, yaşamın anIamını kaybetmek.
                  Unutmazsan senin, affetmezsen onun canı acıyacaktır.
                  4)Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanIarın intikamıdır.
                  Ey hayat, senin bu kadar önemIi tutuIman öIüm sayesindedir.
                  Unutma ki, birIikte oIduğun insanın geçmişini kurcaIamak, onunIa kurmayı düşündüğün geIeceği yok etmekten başka bir şeye yaramaz.
                  5)İnsanIarı tanımak için onIarı sınamaktan korkmayın; çünkü kaybediImesi gerekenIer, en önce kaybediImeIidirIer.
                  GençIiğinde biIgi ağacını dikmeyen, yaşIıIığında rahatIayacağı bir göIge buIamaz.
                  *Hafif acıIar konuşabiIir ama, derin acılar dilsizdir.
                  ÖLÜM HER ŞEYİ EŞİT KILAR. Son
                  Buraya Trump Reyisin gençliğinde verdiği röportajı da koymak lazım tabii...Sadakat diyor...

Şunu unutmayın, bu pandemiyle şuan dünyada yaşayan 8 milyara yakın insanın, ortalama olarak ömürlerinin 5 yılı gitti.

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kadar haber takip eden biri olarak, net olarak şunu yazabilirim: Algı oluşturuyorlar. Bu algıya inanan kaybedecek. Aynısı Bitcoin'de olacak, İngiltere'de bireysel yatırımcı için bir yasak geldi galiba bugün. Bu tür hareketler tıfırık mıtıfırık işlerde olur. Yatırımcısı üzülebilir.
                    Adam Konfederasyon Bayrağıyla senato binasına girmiş. Trump'la ne ilgisi var? Alayı Bidon'cu.
                    6 ocakta yazmışım. Sonrasında %25 düştü galiba.Belliydi, piyasalarda deneyimi olan pek çok kişi anlamıştır. Bugün %2,5 primli. 1 günde %25 düşen bir şey güvenli liman olabilir mi? Narko terörizm paralarını park ediyorlar buna...

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

Biz uyurken yine pek çok olay olmuş. Artık olaylar çok hızlı.

İran Hürmüz'ü kapatmış. Senelerdir beklediğim olay. Hisse.nette açtığım ''1TL 100.000 dolar olacak'' başlığını kapatırken, 2 seneye yakın olmuştur, son mesajım şöyleydi: ''Hürmüz kapandığında gelirim''.

İkinci önemli olay, Abd Genel Kurmay Başkanlığı ya da Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın yayınladığı emir. Sivil iradeye ve anayasaya bağlı olmaları yönünde bir emir yayınlandı. Joe Biden'e destek olarak yorumlandı. Benim yorumum farklı. Hatırlarsanız, Virginia Valisi, DC'ye 200 muhafız gönderince, başka eyaletlerden de muhafızların gönderileceğini, Virginia tarafından gönderilen muhafızların da aynen Konfederasyon Bayraklı gösterici gibi Joe Biden yanlısı olduğunu yazmıştım. Hatta gelecekten haber verdiğimi de eklemiştim. Yazdığım mesaj geride duruyor, şimdi arayıp bulamayacam. Nİtekim önce New York 1000 muhafız, sonra da başka eyaletler muhafız gönderdiler.

Okuduğum haberlere göre emrin yayınlandığı gece, Pentagon'da ışıklar hiç sönmemiş. Aynen yazdığım gibi eyaletlerin gönderdiği muhafızlar arasında çatışma ihtimali vardı. Manhattan Köprüsünde hareketlilik başlayınca, kiliselerde çanlar çalınıp ilahiler okunmuş. O gece kopyaladığım tweetler arasında vardı.

Yani dün gece iç savaşın eşiğinden dönüldü. Pompeo'nun imdadına da İran yetişti. Çünkü; o gece Pompeo telaş içinde 1 saatte 3 tweet attıydı. Gözümden kaçmaz. İran Hürmüz'ü kapattı. Pentagon'un en önemli müttefiği İran'dır. Biden bu sebeple İran'ı vurmak istiyor.

Şimdilik asayiş berkemal. 16 Ocağı bekleyecez.

Üçüncü önemli haber, Mike Pence, Pelosi'ye yazdığı mektupla, Trump Reyis'in azledilmesi için 25.maddenin işletilmesini reddetti.

Aha mektubu da koyem de belki inanırsınız, altında ıslak imza da var.

Beni sevmiyirsiniz değil mi? Beni niye sevmirsiniz? ))))))))))))))))))))))))))))

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3006

Iran pentagonun bir numarali ortagidir, benimde yillardir savundugum bu.

Ama anlattiklarini cok anlamadim tefuk,daha dogrusu taraflari anlamadim.

Dedigine gore trump + pentagon vs. biden + bilinmeyen guc

Bilinmeyen guc ( youtube twitter facebook ) artik bunlari kim yonetiyorsa onlar.
                        netflix ve holywood ta bu gruba dahil gibi.

Bunlarda cinin aleyhine olan bir yapim goremezsin.

Yahudi sermayesini cine cektiyse ve amerika ile isi bittiyse artik,
                        Buralarda sevilmeyen zatin kehaneti , fetode tuttugu gibi ,
                        Sscb dagilmasinda tuttugu gibi, abd nin cokusundede tutacak.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Iran pentagonun bir numarali ortagidir, benimde yillardir savundugum bu.

Ama anlattiklarini cok anlamadim tefuk,daha dogrusu taraflari anlamadim.

Dedigine gore trump + pentagon vs. biden + bilinmeyen guc

Bilinmeyen guc ( youtube twitter facebook ) artik bunlari kim yonetiyorsa onlar.
                          netflix ve holywood ta bu gruba dahil gibi.

Bunlarda cinin aleyhine olan bir yapim goremezsin.

Yahudi sermayesini cine cektiyse ve amerika ile isi bittiyse artik,
                          Buralarda sevilmeyen zatin kehaneti , fetode tuttugu gibi ,
                          Sscb dagilmasinda tuttugu gibi, abd nin cokusundede tutacak.
                          Kapitalizmi en iyi etüd eden Marx'dır. Sınıf mücadelesi, artı ürün hepsini bir taraf bırakalım. Basitleştirelim.

Alacaklılar ve Borçlular var diyelim. Abd Devleti, Trump, Pentagon borçlu tarafta. Yahudi, Çin, Biden, Twiter, Hollywood alacaklı taraf. Borçlunun elinde silah var. Alacaklının elindeki silah ise yetersiz. Çin'i askeri olarak Pentagon'la mukayese edemeyiz. Kaldı ki, Trump bunun da önlemini almış durumda. E.O 13959...

Trump dün Alamo'da konuştu. Alamo Savunması diye yazınız, bakınız neler çıkacak.

Sosyal Medyada ve Tvlerde sadece DC'ye asker sevkiyatı gösteriliyor. Halbuki bütün eyaletlere sevkiyat yapılıyor. Hava sahası 4 gündür kontrol altında. Şuan bütün donanma denize açılmış durumda.

Bu asker sevkiyatlarını yapanlar ordu komutanları. Tamamını bulundukları yere atayan kişi Trump. Bu sevkiyatlar mutlaka bir plan dahilinde yapılıyordur. Bu plan da bir iç güvenlik planı.

Abd içinde kesinlikle iki taraf yok. Biden, Pentagon'un karşısına dikilecek bir adam değil. Ama Konfederasyon Bayrağıyla binaya giren adam, Trump destekçisiyim diye otomatik silahlarla şehirlerde devriye gezen geri zekalılar ya da Biden destekçisiyim diye pkk-pyd'den eğitim almış İntifa BLM mensupları bunu bilmiyor. 4-5 ay önce bir sürü manyak hangi tarafta olursa olsun polis karakollarını ve polis araçlarını ateşe vermişlerdi.

Sevk edilen Ulusal Muhafızlar anayasa bağı ile devlete bağlılar. Abd Genelkurmayı ise muhtıra yayınladı. Sokağa çıkıp terör yapan cezasını çeker. Hangi taraf olursa olsun.
                          Durum çok ciddi.

Trump, Nixon değil. Trump, Abraham Lincoln gibi biri.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kazim.....

burada korku tavan....silah bu ulkede serbest....

ZEUS cok kizgin....PROMETHEUS olimpostan ATES I calip...olumlu insanlara Verdi diye....

insanlarda ates var....TANRILAR in odu dotune karismis durumda....

PANDORA....bu gaciya phahise diyorlar....kutusunu acti..halbuki ZEUS ikis emme kutuyu acma demisti bu ikike....tum kotulukleri ortaya sacti...UCUSUYORLAR....

HERMES....kurnazlik tanrisi....kutunun dibine UMUT u saklamis.....allahtan o henuz ucmadi....

tanrilar...MULTYNATIONALLAR iste bu umudu suslemekteler suan....

suslenen bu umut....olumlu insanlara pompalanacak.....

pompalanmadan once....mao nun kultur devrimi devrede suan....BU DEVRIMLE KAFALARA YERLESTIRILMIS ESKI FIKIRLER UCURULACAK.....

sonra.....

HERA VE ATENA....kaz dagina cikip....yeni dunya duzenini ilan edecekler....

yeni din....internet....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

internete alisik birinin elinden onu al...facebook yapamasin...twitter yapamasin....ucgunde kendini oldurur...

missal TRUMP....internet elinden aldilar....ben usa baskaniyim felan filan dedi...

TANRILAR.....HASSSTIR DEDILER...ve sustu.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

kazim.....

burada korku tavan....silah bu ulkede serbest....
                                Kuzu hocam, operasyon Texas'dan başladı. Texas Eyalet Başsavcılığının açıklamasına göre, Biden'in seçim bürosu sorumlusu gözaltına alınmış.

SUÇLAMA, SEÇİME HİLE KARIŞTIRMAK...Operasyon genişleyerek devam ediyor, yüzlerce eve baskın düzenleniyor...

Didim ben abi...

Trump dün Alamo'da konuşmuştu.

Ђорђе Војводић
                                @djole1968

Biden election official has been arrested for widespread election fraud in Texas. Felony charges include election fraud, illegal voting, illegal vote-by-mail, possession of official ballots

Yorum

Working...
                                X

Debug Information