Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sadece bir ilçede oyların %33'ü değiştirilmiş.

Küfür etmek istemiyorum.
    etme sen yinede , basın demiyorsa yoktur bişey

"neticede amerika bir dükkandır, sahibi sabittir,
    müdürleri değişir.
    trump giderayak bidena , özgürlüklerin daha fazla kısıtlanabilmesi için mükemmel bir fırsat verdi." diye bir yorum okudum , buda mantıklı geldi.

kuzu sende sıvışsan iyi olur yakında bir kaç seneye oralarında boku çıkabilir.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      etme sen yinede , basın demiyorsa yoktur bişey

"neticede amerika bir dükkandır, sahibi sabittir,
      müdürleri değişir.
      trump giderayak bidena , özgürlüklerin daha fazla kısıtlanabilmesi için mükemmel bir fırsat verdi." diye bir yorum okudum , buda mantıklı geldi.

kuzu sende sıvışsan iyi olur yakında bir kaç seneye oralarında boku çıkabilir.
      Abi 2 sene falan zaman yok. Ben kaç senedir yazıyorum, hiç bir şey yapamıyorsa Paterson'a geri dönsün. Oranın Belediye Başkan Yardımcısı Giresun'lu.

Ayrıca Trump Reis iç hukuk yollarının tamamını denemiş değil. Abd Yüksek Mahkemesi görevini yerine getiremedi. Trump Reyis'in deneyeceği bir yol daha var.

Ülke genelinde OHAL ilan edilmesi durumunda SCOTUS tarafından bakılmayan davalara FISA bakmaya başlayacaktır... ))))))

Ben bitti demeden bitmez...

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

endeks çoşuyor b arada
        vadelide ona keza
        trump başkan kalmış biden bidonmuş
        bi arkadaşın yazığı gibi daha dün borsaya girenler paralarını ikiye katladı
        bizim gibiler kaybediyorsa tırıvırıya gerek yok
        aslolan borsada son 3 aydır iyi koyulduğumuzdur
        bunuda göre göre bile bile seyretmemiz
        böle olaylardan eveli düşerdi diye beklememiz vsvs
        bu kadar olayda alanlar ne zaman satarlar ne kadar satarlar
        dow bile iplemedi olayları bizmi iplecez

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Said Sefa
          @sefa_said
          ·
          3d
          Beyaz ırk faşizmi Trump’la başlamamıştı.
          Irkçı kesiminin cehaletine sebep olan da Trump değil.
          Bu kitle zaten vardı, Trump’ın başkan olmasıyla çok daha görünür oldular.
          Görünür olan, izbede kalandan daha iyidir, daha risksizdir ve onunla baş etmek çok daha kolaydır.
          Bunu paylaştığım için işaallah fetöcülükle suçlanmam. Biden'in arkasında Nazi'ler var.Fetöcü ama tek tweette çok iyi ifade etmiş, usta gazeteci. Adam görüyor.

Yorum

• freeyourmind
            Katılımcı
            • 12 Mart 2016
            • 198

bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yav işten güçten 3-5 günde bir okumaya geliyorum. Ooo 10 sayfa yazılmış ne güzel diyorum. Zira kuzunun görüşleri önemli benim için. E ama 8 sayfası tefuk******etin büyük resmi gören zırvalarından oluşuyo. Aç topiğini kardeşim, sevenlerin okusun, burası kuzunun topiği, ama 100 mesajın 85 i senin.
            Aynen +1

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• ombusman
              Katılımcı
              • 08 Ocak 2019
              • 179

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Aynen +1

Bence degil.sn kuzu zaten ayda bir geliyor.iki satır yazıp gidiyor.
              Sağolsun her gelişindede ne hikmetse bu ara bir 10 bin puan şortcu darbe yiyor.bunaldık
              Bu arkadaşda iki kelam yazı yazmasa hayalet topik olacak.

Yorum

• ombusman
                Katılımcı
                • 08 Ocak 2019
                • 179

Okuyoruz işte iyisiyle,kötüsüyle.tutacak bir dal,ışık olacak bir fener arıyoruz.kuzu uzun zamandır zaten yok.
                Gecen iki satir yazdı yine bir ay gelmez.

Adam iyi

Yorum

• Hekimoğlu
                  Katılımcı
                  • 14 Haziran 2019
                  • 149

Portföyün %10 u ile pozisyon alınır ve sonuna kadar ( buharlaşana kadar taşınılır).Böylece sermaye korunmuş olunur.
                  Bu bir Kuzu kuralı.
                  Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
                  Viop da pozum yok , dolar uzun iki gün önceden poz aldım
                  Dow da 31300/31800 aralığından Sn Kuzu nun %10 luk aşağı beklentisinin gerçekleşeğini bekliyorum.
                  Sn Kuzu ya ve tüm forumdaşlara bol kazanç dilerim

Yorum

• manaw
                    havacı
                    • 28 Ekim 2011
                    • 896

kuzu'nun topic'leri başkalarının yorumlarına açık. isteseydi kapardı veya tek başına kuşlu sitede yazardı. tweet'lerinin altını ise isteyen okur isteyen okumazdı.

Ama adam yıllardır forum mantığını kullanıyor. Burası böyle güzel.

Burada kuzu hariç birkişiyi neden yazıyorsun diye eleştirmekle yazan herkesi eleştirmek aynı şey.

sadece kuzu'nun mesajlarını okumak basit. Profilinden attığı tüm mesajlar var. Orası okunabilir.

Tefuksikret kuzu ile beraber yazıyor yıllardır... ve bence adam kuzuyu tamamlıyor.. evsahibi birşey demediği sürece, mekanın keyfini çıkarmak bize kalmış..

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu'nun topic'leri başkalarının yorumlarına açık. isteseydi kapardı veya tek başına kuşlu sitede yazardı. tweet'lerinin altını ise isteyen okur isteyen okumazdı.

Ama adam yıllardır forum mantığını kullanıyor. Burası böyle güzel.

Burada kuzu hariç birkişiyi neden yazıyorsun diye eleştirmekle yazan herkesi eleştirmek aynı şey.

sadece kuzu'nun mesajlarını okumak basit. Profilinden attığı tüm mesajlar var. Orası okunabilir.

Tefuksikret kuzu ile beraber yazıyor yıllardır... ve bence adam kuzuyu tamamlıyor.. evsahibi birşey demediği sürece, mekanın keyfini çıkarmak bize kalmış..

seni burda görmek güzel kardeşim hoşgeldin.

yıllardır savunduğun ralli geldi buldu sonunda .

varmı devamı buranın , görüşün nedir?

Yorum

• samuray
                        Yeni Üye
                        • 23 Temmuz 2014
                        • 16

bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yav işten güçten 3-5 günde bir okumaya geliyorum. Ooo 10 sayfa yazılmış ne güzel diyorum. Zira kuzunun görüşleri önemli benim için. E ama 8 sayfası tefuk******etin büyük resmi gören zırvalarından oluşuyo. Aç topiğini kardeşim, sevenlerin okusun, burası kuzunun topiği, ama 100 mesajın 85 i senin.
                        freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Aynen +1

kuzu yazıyorduda ayvagöbek tekufsikret engel mi oldu
                        kuzu eskiden haftada 69 mesaj atarken yaşlandıkça mesaj sayısı düştü artık ayda 3 mesaj bile atamıyor.

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

samuray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kuzu yazıyorduda ayvagöbek tekufsikret engel mi oldu
                          kuzu eskiden haftada 69 mesaj atarken yaşlandıkça mesaj sayısı düştü artık ayda 3 mesaj bile atamıyor.
                          guzunun senatoya girdik artık, sandalya masa herşeyi ters yüz ediyoz hala yok.

şaka bir yana iyi olsunda ,

gelir geri , muhtemelen de şöyle der,

uşaglar ,
                          para piyasası denen şey yıkılmak üzere, alın fiziksel altınınızı , sokup sokuşturun bir yerlere ,
                          çekilin gidin buralardan.

Yorum

• manaw
                            havacı
                            • 28 Ekim 2011
                            • 896

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            seni burda görmek güzel kardeşim hoşgeldin.

yıllardır savunduğun ralli geldi buldu sonunda .

varmı devamı buranın , görüşün nedir?
                            dostum, ben hep burdayım ama mesaj yazmıyorum.

başlıkta yazıyor nereye gideceği ama ne zaman gider allah bilir. ben borsanın ne zaman nereye düşeceği veya çıkacağı tahminini bırakalı çok oldu. Borsanın en iyi bildiği şey, adam mahçup etmek.
                            Yön zaman tahminiyle para trade edenlerin hepsini istisnasız gömüyorlar. Algoritma kullananları dahil. SnP'de bile kendi yazdığım kodladığım ve aşırı güvendiğim long algoritmam patladı.. Bir değil, iki kez. Akla zarar bu iş. Bıraktım hemen. Üçüncü de keriz olurdum.

Kuzuyu da bist'de kaç kez gömdüler sayısını unuttum... Billurlar 2.5 kgdan 250grama düştü... Ama bir şekilde yırtıyor hep.

Borsada sadece mal sahipleri kazanıyor. Borsacı ise mal trade eder. İster borsa düşsün, ister çıksın. Çıkarsa zenginmiş gibi hissediyorsun, düşerse de fakir. Hepsi ilüzyon ama.. Çünkü sahip olunan gerçek varlık değişmiyor. x adet hisse/mal... Harcanan ise zaman.. O x adet hisseye/mala ne alınabildiği ise borsacının işi.. ister bunu satar onu alır.. ister ağırlık azaltır arttırır.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

vawwww.....amrikide darbe olacak didim....oldu.

fekaatttt....

tum borsalar....demokrasinin besigindeki darbeyi gormezden geldi....

olur boyle vekalar....TURK POLISI YAKALAR....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

TRUMP...Julius cesar di carsamba gunu....ben ribokunu gececek dedim...mosha o kadara cesaret edemez dedi...iddia lastik....BEN KAZANDIM....neheri gecti....ve TUZAGA dustu....

dur bakalim neolacak....tum dunya liderleri...AMRIKI ILE DALGALARINI GECMEYE DEVAM EDIYORLAR....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information