Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

Çin'de bastırılıp, Abd'de kullanılmış oy pusulaları var. Güney Amerikalı kaçaklara, ölülere oy kullandırılmış. Bilgisayar oyunlarıyla hileler yapılmış. İtalya ve Almanya kamu kurumlarından destekler gelmiş. Bu yazdıklarımın kanıtları var.

Biden 2 sene başkanlık yapar demek de doğru olmaz. Ben yine kısa vadede bir şeyler bekliyorum. Merak etmeyin işaretleri gelmeden yazmam. Aslında bu gün bir işaret de vardı. Olaylar başlamadan yazmam.

Bu kadar yanılmam mümkün değil. Yazdıklarımın arkasında tonla okuma-inceleme var.Bu saatten sonra dünyaya bakışımı değiştirmem mümkün değil.

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3006

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu arada böle paylaşımlar yapmayı pek sevmem ama gong Halkbank için çalmak üzere.Aranızda elinde olan (kaldıysa tabi) varsa malına sahip çıksın.Short kovalamaktan ralliyi kaçıran varsa telafisi bu hisse olabilir.Yılların acısı çıkmak üzere.Bunu neye göre yazıyorsun derseniz o da bende kalsın.

Fiyat: 5,61 TL

Hedef Kısa Vade : 6.50 ve 7.80 TL

Orta Vade : 9,60 ve 10.80

Ben bugün 5,61 ortalama ile aldım.Allah utandırmaz inşallah. 5.50 Stop koyarak deneyebilirsiniz.Benim stopumda 5,50...

Sevgiler...
      +1 ,

Ben tskb deyim, heralde baya tutucam.

Halkbanda kumelelenen cok hale baskan. Nasil olcak bilmem.

Tskb ziplamadan alicaktim ama
      Cok kumelenme olmustu, saglam gevseyince gectim.

Agir pozum dolares gerci , oda tatsiz.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• adoer
        Yeni Üye
        • 20 Ağustos 2009
        • 13

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kadar yanılmam mümkün değil. Yazdıklarımın arkasında tonla okuma-inceleme var.Bu saatten sonra dünyaya bakışımı değiştirmem mümkün değil.
        sayın tefuksikret önünüze bi kadeh alın .. karşınıza bir ayna bir miktar kendinize bakın.

burada bir çok forumdaş bu kadar komplo teorisi peşinde koşmayın diye sizi uyardı, siz hala ben yanılmam diyorsunuz.

sevgili kuzu duygusal körlük konusunda bişeyler yazar umarım...

sevgiler.

Yorum

• istinyetilkisi
          Aktif
          • 12 Temmuz 2016
          • 273

Kuzu hocam Joe bugün balkon konuşmasını yaptı. Abd Israel buyukelciligi twitter sitesinde gaza elciligi yazısı yazıldı. Hocam masada miyiz? kartlar dagitildi elimizde ne var? Saygılarımla

Yorum

• WinWin
            Katılımcı
            • 06 Kasım 2014
            • 185

Sn. tefuksikret xauusd önümüzdeki 6 ay ne yapar sizce? Kuzuya uyup yüklü short basmayı planlıyorum. Biraz daha beklesem mi? Aşının bulunması ile parasal genişleme birbirini dengeliyor, bir noktadan sonra mecburen şelale başlaması lazım.

Yorum

• bridge
              Katılımcı
              • 22 Haziran 2009
              • 74

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bu arada bende şunu ekliyeyim.

PANDEMİ DİYE BİRŞEY YOK , DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZE YALANIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ!!!
              Okuma var mı ?

https://teyit.org/covid-19-yanlis-bi...i-ve-iddialari

https://www.unicef.org/turkey/ger%C3...gi-sahibisiniz

Yorum

• WinWin
                Katılımcı
                • 06 Kasım 2014
                • 185

Arkadaşlar Tefuksikret haklı idi, Trump savaş başlatmayı kabul etmediği için kazandığı seçimi Biden'a verdiler. Orta vadede bize bile savaş açacak Biden veya ölürse Camala.

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Yok trump bırakmayacak
                  Yok 100.000 kişi washington u çembere aldı.
                  Yok eyaletlerden eli silahlı insanlar washingtona yürüyüşe geçmek için emir bekliyor..
                  Yok trump son gün bi bilmem ne protokolünü çalıştırıp bla bla yapacak..
                  Yok washington da muhafız sayısı 10.000 den 15.000 e çıktı bilin bakalım ne olacak..

Allah akıl fikir versin diyecem de..
                  Yok yani..

Okuma inceleme varmış yazdıklarının arkasında..

Ne okudun..
                  twitter..
                  Yada işte 5 para etmez yazarların çöp teoriler ile dolu kitaplar..

Özet..

Globalciler virüs zamazingo su ile dünyada darbe yaptılar..
                  Hepinizin aklını alırız yola gelin dendi..ayar çekildi..
                  Ben bunu virüsü ilk duyduğumda yazdım..
                  Virüs işi ayarlı kasıtlı yapılan piyasaya sürülen bişi diye..Mart nisan idi..

Biden gelir heryerden aşı fışkırır dedim..
                  Mayıs haziran gibi de normale dönüş var takvimde şimdi..

Bizde de hızlı bi amerikancılık ve AB ciliğe dönüş görüyorum ufukda ki.reis zaten AB de kopmuş deeliz dendi..
                  2020 sonbaharında bu işler bağlandı..

Karadeniz de gaz!! bulunduğunda doğu akdenizden çekildik demiştim..
                  Yunan basını türkler çekildi yazarken bizim basın d.akdeniz ile ilgili gaz üzerine gaz başlıklar atmakla meşgul idi.

Borsadaki bu ralli çok çok büyük bi tuzak değilse Biden ile de anlaşıldı 2020 yazında diye düşünmekteyim..
                  Seçilir seçilmez gaza basıldı..

Ha yok zaten anlaşılmadı ise Biden üzerimize gelecekse (beklentim bu yönde değil) borsa kan banyosu yapar..

Tabi her zaman ki gibi bizim basın para piyasalarındaki sürüyü terse yatırma işini iyi yapıp Biden gelirse TR biter senaryosunu yazdı çizdi..
                  Türk dostu denilen trump gelirken 2.92 olan dolar giderken 8.60 idi..
                  Utanmadan koca koca ekonomistler Biden gelirse bık bık dediler..
                  Bunu da yazdık burada Biden gelirse TR için daha iyi olacak dedik..
                  Biden globalistlerin adamı..
                  Biden le ortalama bile geçinsen TR eski normlarına döner yeniden sermaye akışı olabilir demiştik..
                  Biz trumpden yana tavır aldıkça global sermaye bizden kaçtı notumuz çöpün 5 kademe altına indirildi...

Yorum

• WinWin
                    Katılımcı
                    • 06 Kasım 2014
                    • 185

Arkadaşlar size önemli bir tüyo vereyim, Ankara, İstanbul, İzmir, Akdeniz sahil şehirleri, Ege sahil şehirlerinde yaşıyorsanız evi barkı satıp iç egeye, iç anadoluya göçün. Aslında Ankara da güvenli ama havadan bombalanma ihtimali var.2023den önce sahil şeridimiz işgal edilecek ve savunacak durumda değiliz. İç anadoluda toplaşıp, dünya savaşında ülkelerin birbirini yemesini izleyeceğiz. Yapacak başka bir şey yok.

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Borsa gelmiş 2 dolara..
                      Mgros mesela bugün tavan ..
                      10 tl idi 2019 dibinde..
                      50 tl ..Bugün..

Oha çok yüksek dersin almazsın 3 sene sonra 150 tl de görürsün..Mesela..

Buralar çok kritik..
                      2 dolar üzerinde bankalarında dolar bazlı oyuna girme ihtimali ile 3-4 dolarlara kadar yürüme ihtimalimiz var..
                      Halkba davası sonuçlanırsa (ki öyle aman aman bi ceza beklemiyorum) bunun fitili ateşlenebilir..
                      Tabi yine bu süreç bizim sandığımızdan erken başlayacaktır..
                      Sen öğrendiğinde iş işten geçmiş olur zaten.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

İşin bi komik tarafıda TRUMP gelir ralli olur diyenler..

Biden gelmesine rağmen ralli yi nasıl bildik diyorlar..

son bi not..
                        Trump u feci bitirecekler..Hem ekonomik hem sosyal her açıdan..
                        Sadece onu değil..
                        Ailesini de bitirecekler..

Kennedy ye ne yaptılarsa trump a da o olacak..
                        torunu nu bile unutmazlar..(eğer varsa)

Yorum

• bridge
                          Katılımcı
                          • 22 Haziran 2009
                          • 74

WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Arkadaşlar size önemli bir tüyo vereyim, Ankara, İstanbul, İzmir, Akdeniz sahil şehirleri, Ege sahil şehirlerinde yaşıyorsanız evi barkı satıp iç egeye, iç anadoluya göçün. Aslında Ankara da güvenli ama havadan bombalanma ihtimali var.2023den önce sahil şeridimiz işgal edilecek ve savunacak durumda değiliz. İç anadoluda toplaşıp, dünya savaşında ülkelerin birbirini yemesini izleyeceğiz. Yapacak başka bir şey yok.
                          Halkı bu yöntemle galeyana getirmek ve manipüle etmek suç , bilmediğiniz için uyarayım !
                          Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız , bunlar kendi yargılarınız ise ya detaylandırıp , ispatını yapın ya da kendinize doktor bulun.
                          Askerliği bordo bedelli yapmış olabilirsiniz tamam da strateji nedir hiç merak etmez mi insan sahilleri bombalayacaklarmış ahsjahsh

Yorum

• WinWin
                            Katılımcı
                            • 06 Kasım 2014
                            • 185

bridge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Halkı bu yöntemle galeyana getirmek ve manipüle etmek suç , bilmediğiniz için uyarayım !
                            Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız , bunlar kendi yargılarınız ise ya detaylandırıp , ispatını yapın ya da kendinize doktor bulun.
                            Askerliği bordo bedelli yapmış olabilirsiniz tamam da strateji nedir hiç merak etmez mi insan sahilleri bombalayacaklarmış ahsjahsh
                            Sahilleri bombalamayacaklar, asker çıkaracaklar, derdini o askerlere anlatırsın. Ben insanca uyardım, kafana yatmıyorsa taşınma. Biden ve Kamala 3. dünya savaşı için başa getirildi. Trump seçilseydi böyle bir uyarı yapmayacaktım.

Yorum

• WinWin
                              Katılımcı
                              • 06 Kasım 2014
                              • 185

Askerliğimi YLisans mezunu olarak uzun dönem tim komutanı olarak yaptım. Asteğmen hazırlık okulunu dönem birincisi olarak bitirdim. Bunun ne manaya geldiğini sadece o yoldan geçmiş olanlar bilir. Dönemsonu notu hesaplanırken derslerden aldığın notların ortalaması + spor sınavının notu + askeri pratik notu, bu üçünün ortalaması hesaplanıyor.

Yorum

• bridge
                                Katılımcı
                                • 22 Haziran 2009
                                • 74

WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sahilleri bombalamayacaklar, asker çıkaracaklar, derdini o askerlere anlatırsın. Ben insanca uyardım, kafana yatmıyorsa taşınma. Biden ve Kamala 3. dünya savaşı için başa getirildi.
                                Click image for larger version

Name:	trump.jpg
Views:	1
Size:	49.0 KB (Kilobyte)
ID:	521407

-Kaynak ? veri ? link? dayanak?

- ***üm

Evet kardeş kötü günler yaşıyoruz ve hepimizin moral düzeyi sınırda , dayanamayıp intihar eden bile çok.
                                Dünyada dezenformasyonun en üst seviyede olduğu 2. ülkeyiz. Bir sürü şarlatan toz duman ortamda kendi hezeyanlarını bizlere enjekte ediyor . Kanmayın !
                                Siz yine de doktorunuza bir danışın , dostça söylüyorum , kimseye zararı olmaz değil mi. Ne var bunda , başına gelen varsa anlatsın hatta.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information