Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hem moshe hem ben...YUZDE YUZ NAKITTEYIZ 6 AYDIR....boyle kalacagiz.

aldigimiz kararda hakli ciktik....BU DARBEDE BILE....KONTROLLU SERMAYE PIYASALARI TINMADI....

anlami....

girecegin oyunda...PARA KAYBETMEYE MAHKUMSAN....O OYUNA GIRMEK AHMAKLIKTIR...bunu ilan ettim bu forumda....ve oyunda sadece fur-kac dedim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
      Katılımcı
      • 07 Ekim 2008
      • 123

Emmi 3 gün çökeceğiz dedin aksine çıkıyoruz. Bu nerede durulacak

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Destekler için çok teşekkürler. manaw mesajını gördüğüme çok sevindim. İşallah çok daha sık yazarsın... kuzu ile anlaşmamız var abiler günde 1 mesaj. ama gelip yazdığı sürece geçerli, yazmazsa vallah günde 80 mesaj yazarın...))))))))))))))))

Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim, Trump Reyis diyor ki;

Günün birinde kimin sadık, kimin sadık olmadığını anlamak için her şeyimi kaybetmek isterim... Kim bilir? Belki de o gün bu gündür.

Ve diyor ki; Hayat sürprizlerle doludur,son düdük çalmadan maç bitmez.

Ne olursa olsun, Trump Reyisin yanındayım. Hiç vazgeçmeyecem.

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

Bana pis kasnakladilar, yalan yok.

Cali dibine kostum bekliyorum dolarda.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Emmi 3 gün çökeceğiz dedin aksine çıkıyoruz. Bu nerede durulacak
            kimse bilemez....AMRIKI TARIHINDE GORULMEMIS KORKUNC BIR DARBE OLDU...TINMADI.

NIYE TINMADI....ben nereden bileyim....ben ve gibi DINAZORLAR...biz artik bu piyasada oynamiyoruz....dediler...niye dediler....BU PIYASA ARTIK....SERBEST PIYASA DEGIL.

BEN OYNAMIYORUM DIYORUM AYLARDIR....cunki...bunu anladim....ondan oynamiyorum...

ben parayi sokaktan toplamadim...BILGIMI KULLANARAK BU PIYASALARDAN TOKATLADIM...o parayi bu piyasalara geri verecek kadar aptal degilim....TALANI YAPTIN MI BIKEREM....ONU KORUMAYIDA BILECEN...yoksa baskabir TALANCIYA kaptirirsin.

ama bele yaptin mi....diirlerki kuzu kacti...ne derlerse desinler...BEN CEBIME DOLDURDUGUM PARALARIMI....GERI VIRMEM...tek yolu ise....UZAK DURMAK.

GORUNTU SU....BES TANE ATOM BUMBASI ATSALAR...BORSALAR YUZDE YUZ CIKAR....DUSMEZ...bak burada BILGI hukmetmiyor.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca Trump Reis iç hukuk yollarının tamamını denemiş değil. Abd Yüksek Mahkemesi görevini yerine getiremedi. Trump Reyis'in deneyeceği bir yol daha var.

Ülke genelinde OHAL ilan edilmesi durumunda SCOTUS tarafından bakılmayan davalara FISA bakmaya başlayacaktır... ))))))

Ben bitti demeden bitmez...
              Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald J. Trump E.O.13848'i imzaladı. Bu haber Abd basınında geçiyor. Çarşamba günü senatörler ve kongre üyeleri tutuklanmaya başlayacak. Trump Reyis kendine sadık kalanları tespit etti. Gerisi Guantanamo'ya.

E.O.13848 iç karışıklık ve isyan protokolüdür. Bizdeki Emasya Protokolüne benzer.

20 ocaktaki yemin törenini falan unutun.

Yazdıklarımı ciddiye almanızı tavsiye ederim.

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

Ayvagöbekli bitti demeden bitmez. Bu iş daha bitmedi. Trump Reyis zaman kazanmak için ''20 ocakta devredecem'' diyor.

Biden'in Beyaz Saray'da koltuğa oturması lazım. Orada Trump oturuyor. Mike Pence, Trump Reyis'e madik attı. Trump Reyis onun Beyaz Saray'a girişini yasakladı.

20 ocağı beklemeden Trump Reyis'i azletmek isteyenler var. 20 ocağa kadar 15 gün var. Trump Reyis zaman kazanacak.

Biden'in başkan olmasına sevinenler, ecellerine sevinirler. Biden'in arkasında Nazi'ler var.
                Bunu da öne çekelim.

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald J. Trump E.O.13848'i imzaladı. Bu haber Abd basınında geçiyor. Çarşamba günü senatörler ve kongre üyeleri tutuklanmaya başlayacak. Trump Reyis kendine sadık kalanları tespit etti. Gerisi Guantanamo'ya.

E.O.13848 iç karışıklık ve isyan protokolüdür. Bizdeki Emasya Protokolüne benzer.

20 ocaktaki yemin törenini falan unutun.

Yazdıklarımı ciddiye almanızı tavsiye ederim.
                  Gördüğüm en hayalperest beklentileri olan kişiliksiniz sanırım...Çok ilginç beklenti ve düşüncelere sahipsiniz...Kötü anlamda söylemiyorum...Düşünceye saygılıyım. Çok geniş bir hayal gücünüz var...Holywoodda senaryo yazari olsanız güzel işlere imza atardınız diye düşünüyorum...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

Özgürlükler ülkesi, fırsatlar ülkesi, yeni dünya denilen yerde Parlemanto Binası basıldı.

1789'da dediler ki özgürlük, eşitlik, kardeşlik...O günden bu güne kadar yaşanan, söylenen her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı.

Bizim 100 yıldır ulaşmaya çalıştığımız hedef de yani ''muassır medeniyette'' yalanmış.

Hayatımız yalanmış, ne longu ne shortu?????

İşte Nuh Tufanı öncesinde de aynen böyleydi.

Nuh dedi ki, öleceksiniz. Boğulacaksınız. Büyücülükle uğraşmayın, büyüden menfaat sağlamayın.

Gülüp geçtiler, tabii ki dinlemediler. Teee 45.000-50.000 yıl önce.

Kıtalar dolusu insanlar, yüz milyonlarca, belki de milyarlarca boğulup gittiler.
                    Seçimde hile yapıldığıyla alakalı tonlarca kanıt var. Adam kameraların önünde çocukları taciz ediyor, tonla foto var.

Bu dünya sahipsiz değildir. Demokrasiymiş,senatoymuş, hukukmuş, mahkemeymiş hepsi masal.

Önce duygular oluştu. Sıvıydı. İskelet, kan, organlar yoktu. Beden falan yoktu. Sihirli kelime fuzyon. Güneşteki gibi.

Bilinç ise emekler haldeydi, bir çocuk bilinci gibi. Varlık psişikti. Bu varlıklar dünyada bir kalıntı bırakmadılar. Dinazorlardan çok daha yaşlılar, kat kat daha yaşlılar.

İnsanların yaptığı ahlaksızlıklara, katliamlara, her türlü musibete yüzyıllar boyunca müdahale etmeyebilirler.

Ama ettiklerinde kıtaları batırıp, yeni kıtalar çıkarırlar. Ya da ''Kızıldeniz'i ikiye bölerler''. Ya da ''Dağları eritirler''.

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

World Wire News
                      @WorldWireNews1
                      BREAKING: Airspace around Reagan International Airport has been closed.

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

Sam Sweeney
                        @SweeneyABC
                        ·
                        6s
                        BREAKING: Airspace above 18,000 feet from South Carolina to NJ has been cleared due to coronavirus exposure at one of the busiest FAA control centers outside Washington. FAA says decontamination should finish at 1:45 p.m.
                        MimiPrays
                        @PraysMimi
                        ·
                        5s
                        What??????? 18,000 above South Carolina to NJ? So CV-19 can travel 18,000 feet about the ground....what is there a cloud of CV-19? What the heck is going on now. Exposure at the FAA center outside D.C. so they have to clear AIR SPACE??? So what the heck are they going to spray??
                        There are 21 regional control centers in the US which manage air traffic above 18,000 feet (Class A air space). Below 18,000 feet traffic is managed by increasingly local control centers. They're re-routing traffic because the control center that manages that air space is down.
                        .....................................

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Gördüğüm en hayalperest beklentileri olan kişiliksiniz sanırım...Çok ilginç beklenti ve düşüncelere sahipsiniz...Kötü anlamda söylemiyorum...Düşünceye saygılıyım. Çok geniş bir hayal gücünüz var...Holywoodda senaryo yazari olsanız güzel işlere imza atardınız diye düşünüyorum...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Sn Hurolog2,, bildigim online tanidigim bu bizim ayva gobekli borazan Ka.. bos konusmaz.2 okkali piyasalari arasira yanilsada iyi okur, fakat bu bizim te..si...tiret toplumsal olaylari ve tarihi olaylari iyi okur. Dediklerini yabana atma derim.

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

Azili bogalardan not artisi homurtulari var.

22 ocak
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

KORKU.....

5000 YIL ONCE...olimpos daginda bi gurup toplanmis ve tartisiyorlar...bugunki medeniyetin tanrilari....

ZEUS....ne yapmaliyiz....ne yapmaliyiz ki...TANRIYI YARATALIM ki o ben olayim...insanlar bana ve size tapsinlar.

karisi ve kizkardesi...HERA...TEK SEY...TEK SEY...TANRIYI VE TAPINMAYI YARATIR....

ZEUS....soyle kiymatli bacim ve karim nedir o....soyle mokunu yiyeyim....nedir o....

HERA.....KORKU....KORKUTURSAN BIZE TAPARLAR....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

TEK DUNYA...TEK DEVLET...TEK DIN....

YENI DUNYA DUZENI....

Kabul etmiyorum lem....dersen tarragimi yersin....

korku....KORKU....KORKU...gelirrr....

veeee....yasasin TEK DEVLET....yasasin TEK DUNYA....yasasin TEK DIN...diye inim inim inlersin....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information