Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

aynen , herkes kendi eylemlerinden sorumludur.

her çeşit bilgi var ortalıkta, yorumlamak , neye inanıp neye inanmayacağımız kendi seçimimiz.

bir hikaye var nasip le ilgili, bilenleriniz varsa affola

Hz. Ali , bir gün bir diyarda camiye girecek, atını birine emanet ediyor , ben camiden çıkana kadar ilgilen şununla diye,
    camiden çıkıyor at orda , adam yok eğer yok , gönderiyor adamını bir eğer alırmısın diye .
    adam eğerciye gidiyor, eğerler ne kadar diyor, 20 dinar ,
    bakarken eğerlere , çalınan eğer orda , soruyor bu bizim eğer az önce çalındı .

dükkan sahibi üzülüyor, biri getirdi az önce 5 dinara ondan aldım, o zaman 5 dinara size vereyim diyor .

adam eğeri alıp durumu anlatıyor , hz.ali tebessüm ediyor.

ben zaten o adama 5 dinar verecektim, ama o kişi haram yolu tercih etti.

yani nasip baştan yazılı , tercihlerimiz sadece haram yoldanmı helal yoldannmı olacağı.

o yüzden çokta kafaya takmamak lazım.

para geliyor gidiyor, nasibin etkisi büyük bence , yeterki başkasının hakkını çalmadan gelsin.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

Kuzum bugün seans sonunda ne olursa olsun zarırana da olsa açtığımız poz'u kapatalım mı yoksa çarşamba miadının uzama durumu var mı?
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Abd seçimleri ayvagöbekli nöri bitti demeden bitmez. Abd başkanlık seçimleri bitmemiştir.

Bitmesi için Joe Bidon'un başkanlık koltuğuna oturması gerekiyor. Oturabilmesi için Trump'un kalkması lazım. Trump kalkmıyor.

Joe Bidon; Tayyip Ağam, Sarıyer-Taksim hattında belediye otobos şöferliği yaparken, Tayyip Ağamı keşfeden kişidir. Napacağınız Bidon'u. )))

Bir saattir Abd'den karışık huberler geliyor. Ben sosyal medyadan takip ediyorum, sizler de takip edebilirsiniz. ''Küreselcilere ölüm''denilerek ofisler falan basılıyor.

Kuzu bizatihi orada yaşıyor. Bir bildiği var ki yazdı. Ve önceden yazdı. Akşam seansını izleyip, Abd piyasalarını izleyip yazmadı.

kuzu bu boru deel...

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Yukarıdaki linkte çok güzel bir video var.

sonia carcache
          @carcache_sonia
          ·
          17s
          Washington DC 35 minutes ago....It's going to be Biblical

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Abd seçimleri ayvagöbekli nöri bitti demeden bitmez. Abd başkanlık seçimleri bitmemiştir.

Bitmesi için Joe Bidon'un başkanlık koltuğuna oturması gerekiyor. Oturabilmesi için Trump'un kalkması lazım. Trump kalkmıyor.

Joe Bidon; Tayyip Ağam, Sarıyer-Taksim hattında belediye otobos şöferliği yaparken, Tayyip Ağamı keşfeden kişidir. Napacağınız Bidon'u. )))

Bir saattir Abd'den karışık huberler geliyor. Ben sosyal medyadan takip ediyorum, sizler de takip edebilirsiniz. ''Küreselcilere ölüm''denilerek ofisler falan basılıyor.

Kuzu bizatihi orada yaşıyor. Bir bildiği var ki yazdı. Ve önceden yazdı. Akşam seansını izleyip, Abd piyasalarını izleyip yazmadı.

kuzu bu boru deel...
            Pardon kusura bakmayınız ama boş hayaller boş işler ve boş beklentiler bunlar...Bana göre gerçeklikten kopuk bile olsa sonuçta görüşünüzdür saygı duyarım ama hiç mümkün olmayacak durumlar....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

Ivan Raiklin
              @Raiklin
              #Jan6 #WeThePeople
              Will force the
              #PenceCard
              To
              #StopTheSteaI
              Otherwise...
              #DigitalSoldiers
              1776
              Biden'in seçilmesi diye bir ihtimal yok. Ya Trump seçilecek ya da iç savaş çıkacak.

Jenna Ellis
              @JennaEllisEsq
              BREAKING: Pennsylvania Court grants hearing in election integrity case challenging the constitutionality of Act 77 (mail-in ballots).

Yukarıdaki bilgi ve tweet 25 kasım tarihine ait. Bugün 6 ocak 2021. İptal için Pensilvanya dün toplandı fakat halen karar çıkmadı. Pensilvanya, Wisconsin ve Georgia eyalet meclislerinin seçim kararları bekleniyor.

Bu üç eyalet karar alsaydı, Trump bu günkü sayımda seçilmişti. Mike Pence senato başkanı sıfatı taşıdığı için önce eyaletleri sayar.
              Wisconsin eyalet meclisi, 7 ocakta bugün yapılan sayım için valinin kongreye gönderdiği sertifikayı iptal etmek için toplanacak.

Kararlar gelmediğinden süreç yine uzayacak. Teorik olarak 20 ocağa kadar uzayabilir.

6 ocak tarihi sayımın yapılmaya başlanacağı anayasal bir tarih. 20 ocak saat 13.00'deki yemin töreni de anayasal bir tarih. Yani 6 ocakta başlayacak sayımı 20 ocağa kadar bitirmiş olmaları gerekiyor.

Tanımadığınız insanlara ''saçma sapan yazıyorsun'' diye hitap edilmez.

Hisse.nette başlık açtım, bu seçimlerin normal olmadığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Moderatör o başlığı kapattı ve son mesajında da seçimi Biden'in kazandığını yazdı. O başlıkta o günden bugüne hatta belki de 20 ocağa pek çok şey yazılabilirdi. Başlık niye kapatıldı? Ben moderatör olsam bu güne kadar uzayan süreç yüzünden, başlığı kapattığım için moderatörlüğü bırakırdım. Çünkü, derdim ki, bu göreve layık değilim.
              Sürecin uzamasını bir tarafa bırakalım, Biden Başkan olamazsa, acaba bu değerli moderatör görevini bırakır mı?

Liyakat demeye geldi mi liyakat, liyakat diye çığırırsın. Ama kendinin layık olmadığını nasıl kabul edecen?

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Biden'in seçilmesi diye bir ihtimal yok. Ya Trump seçilecek ya da iç savaş çıkacak.

Yukarıdaki bilgi ve tweet 25 kasım tarihine ait. Bugün 6 ocak 2021. İptal için Pensilvanya dün toplandı fakat halen karar çıkmadı. Pensilvanya, Wisconsin ve Georgia eyalet meclislerinin seçim kararları bekleniyor.

Bu üç eyalet karar alsaydı, Trump bu günkü sayımda seçilmişti. Mike Pence senato başkanı sıfatı taşıdığı için önce eyaletleri sayar.
                Wisconsin eyalet meclisi, 7 ocakta bugün yapılan sayım için valinin kongreye gönderdiği sertifikayı iptal etmek için toplanacak.

Kararlar gelmediğinden süreç yine uzayacak. Teorik olarak 20 ocağa kadar uzayabilir.

6 ocak tarihi sayımın yapılmaya başlanacağı anayasal bir tarih. 20 ocak saat 13.00'deki yemin töreni de anayasal bir tarih. Yani 6 ocakta başlayacak sayımı 20 ocağa kadar bitirmiş olmaları gerekiyor.

Tanımadığınız insanlara ''saçma sapan yazıyorsun'' diye hitap edilmez.

Hisse.nette başlık açtım, bu seçimlerin normal olmadığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Moderatör o başlığı kapattı ve son mesajında da seçimi Biden'in kazandığını yazdı. O başlıkta o günden bugüne hatta belki de 20 ocağa pek çok şey yazılabilirdi. Başlık niye kapatıldı? Ben moderatör olsam bu güne kadar uzayan süreç yüzünden, başlığı kapattığım için moderatörlüğü bırakırdım. Çünkü, derdim ki, bu göreve layık değilim.
                Sürecin uzamasını bir tarafa bırakalım, Biden Başkan olamazsa, acaba bu değerli moderatör görevini bırakır mı?

Liyakat demeye geldi mi liyakat, liyakat diye çığırırsın. Ama kendinin layık olmadığını nasıl kabul edecen?
                Piyasa en iyisini bilir derler ya hani...

Piyasa şu an olumlu fiyatlama yapıyor ya... Seçim sonuçları da karışık ve iç karışıklık ya da seçim iptali bekleniyorsa, piyasayı Trump ekibi mi alıyor?

Bahsettiğiniz konular normalde çok olumsuz fiyatlanacak beklentiler iken piyasaya pek ciddiye almıyor gibi...
                Buradan bakınca, biden in sulh içinde koltuğa oturacağı anlaşılıyor sanki.

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Piyasa en iyisini bilir derler ya hani...

Piyasa şu an olumlu fiyatlama yapıyor ya... Seçim sonuçları da karışık ve iç karışıklık ya da seçim iptali bekleniyorsa, piyasayı Trump ekibi mi alıyor?

Bahsettiğiniz konular normalde çok olumsuz fiyatlanacak beklentiler iken piyasaya pek ciddiye almıyor gibi...
                  Buradan bakınca, biden in sulh içinde koltuğa oturacağı anlaşılıyor sanki.
                  Ben önce siyasete bakmayı tercih ediyorum. Bakalım izleyelim. Az bir zaman kaldı, dikkatli takip ettim, kanaatimi değiştirecek bir gelişme göremedim. Yoksa fikrimi değiştirirdim. Her şeyin hayırlısı.

Abd borsalarını kastediyorsanız Fed alıyor. Piyasayı almak konusunda iki taraf da birbirleriyle yarışıyor. Haklısınız, Biden, 100 trilyon dolarlık harcama yapacağını söylemişti. Bence iç savaş ihtimali çok ciddiye alınmalı.

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

Ben önce siyasete bakmayı tercih ediyorum. Bakalım izleyelim. Az bir zaman kaldı, dikkatli takip ettim, kanaatimi değiştirecek bir gelişme göremedim. Yoksa fikrimi değiştirirdim. Her şeyin hayırlısı.

Abd borsalarını kastediyorsanız Fed alıyor. Piyasayı almak konusunda iki taraf da birbirleriyle yarışıyor. Haklısınız, Biden, 100 trilyon dolarlık harcama yapacağını söylemişti. Bence iç savaş ihtimali çok ciddiye alınmalı.
                    İç savaş ihtimali olsa piyasayı her iki taraf da böyle almazdı diye düşünüyorum.
                    O ihtimal kalktığı için alıyor olmaları daha muhtemel bence. Yanılabiliriz elbette, belki de düşüş öncesi shortları patlatıyor da olabilirler ama öyle bir ihtimal olsa bu kadar alamazlardı diye düşünüyorum.

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

İç savaşı geçtim..
                      Biden farkı artırıyor bea..

ABD de iş savaş bekleyene gülerim sadece..

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

kuzu bana bir ceza ver...sildim...olmaz

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

Murat Soydan
                          @mrsoydan00

Trump Washington'da konuşmasına başladı: "Fake News medyaya kameralarını çevirip bu kalabalığı göstermesini istiyorum."
                          Trump: "İki seçime girdim ikisini de kazandım ve ikincisini oyumu arttırarak kazandım. 4 yıl öncesinden 12 milyon daha fazla oy aldım."
                          Trump: "Bu arada Joe'nun 80 milyon oy aldığına inanan var mı? 80 milyon bilgisayar oyu."
                          Trump: "Mike Pence'in doğru şeyi yapmasını umuyorum."
                          Trump: "Amerika tarihinde böyle bir şey görmedik. Dünya ne diyor biliyor musunuz? Bizim bağımsız bir medyaya sahip olmadığımızı söylüyor. Bunlar (medya) insanların düşmanı."
                          Trump (senatörlere): "Zayıflık göstererek ülkenizi geri alamazsınız. Güç göstermeli ve güçlü olmalıyız."
                          .................................................. ..

Yorum

• redblack
                            Yeni Üye
                            • 03 Ağustos 2013
                            • 4

Kuzu bu Tesla çılgınlığı hakkında ne düşünüyorsun? 4-5 defa shortlarimi stoplamak zorunda kaldım. Buna para yatiranlar tarikat cult gibi birşey mi oldu?

Yorum

• hurolg2
                              Aktif
                              • 25 Ocak 2019
                              • 367

Ben Biden ve Demokratların yerinde olsam bu Trumo denen manyak herifin akıl sağlığının yerinde olmadığını, şizoid paranoyak olduğunu ve iç savaş kışkırtıcılığı yaptığını iddia ederek hastaneye kapatılması için mahkemeye başvururdum...Gerçekten de deli bu herif ya da bunadı veya hakikaten iç savaş istiyor.. Gerçi çıkarsa çıksın istemediğimden değil. Dünyanın her türlü günahının sahibi miktop emperyalist bir ülke sonuçta...Ama hayal ve boş beklentilerden vaz geçesiniz diye yazdım bunları...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

#Sondakika

Trump destekçileri ile Kongre binasına yürüyecek.
                                Ortam ısınıyor...
                                Her şey olabilir. Mesela suikast...

Trump ilk seçildiğinde, niye kavuniçiydi diye düşünmüştüm. İki taraf varmış gibi gösteriyorlar. İki taraf yok.

Küreselciler her şeylerini 2008 krizinde kaybettiler. 2008 krizinde, büyümenin durması sonucu kaybedilen para katrilyon dolardır. MB'larının güveni yeniden tesis etmek için bastıkları para ise 3-5 trilyon dolardır.

Faşist diye gördüğünüz Trump, aslında milliyetçi biridir. Demokrat diye görülen Biden'in arkasında ise Nazi'ler var.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information