Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal erdem
    Aktif
    • 15 Mayıs 2009
    • 224

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

damat nerde bilgisi olan varmi, ulkeyi bitiren iradenin tetikcisi,
    50 gundur yok ortada. Sizinde burnunuza pis kokular gelmiyormu?

Muhtemelen abd de, yer ayarliyor sonradan geleceklere diye tahminim var.
    Mesela malum kisi rahatsizlansa tedavi icin gitse , tedavisi uzasa ve bir daha gelemese ?

bu muhabbetleri kripto fettoslerde yapiyor sagda solda , hayirdir
    .
    bir gun malum kisi amrikiye gidiyor geri gelemiyor,
    diger gun benjamin firlar deval olur muhabbetleri.
    benjamin kimin pacavrasidir , kimin bize karsi kullanilan diz cokturtme aracidir.
    benjaminin reklamini yapanida eline alanida , agzina aalanida adamdan saymam, helede bu saatten sonra.
    baslar simdi trol muhabbeti , kripto fettos piclerinden. malum trolluklerinide kriptoluklarinida maskelemeleri lazim
    Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
    Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
    Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
    Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
    Yunus Emre

Yorum

• kemal erdem
      Aktif
      • 15 Mayıs 2009
      • 224

adam dusmana karsi yaptirim yasasi diye bizi alenen dusman sayip yaptirim yapacak,
      egede akdenizde bize karsi ne kadar dalga dumen tatbikat varsa icinde olacak
      dedeagacta sinirimiza us kurup asker bekletecek bize karsi
      ermenistani ustumuze salacak
      libyada hafteri macronu, misiri ustumuze salacak.
      suriyede pkk yi isidi ustumuze salacak

biz cikip hala benjamin benjamin diye kendimizi paralayacaz oylemi.
      benjamin bir para birimidir,
      bir yatirim araci degildir
      su andada benjamin bize diz cokturtme silahidir,
      akdenizde egede , kibrista haklarimizdan vazgecelim. adamlarin zaptirapti altina girelim diye.
      ben karsimdakini anliyorum butun bu dusmanliklari icin amma ben benjamini hem agzina hem eline hemde banka hesabina alan bu ulkenin vatandasini 230 milyar benjamin alan vatandasini anlamiyorum hakkimi helal etmiyorum.
      kendi ayagimiza sikma hakkimiz yok

ha bu arada bana trol yada akpci diyecek hodukler icin ben sadece ya istiklal ya olumcuyum, sucu yada bucu degilim.
      Yunus Emre

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3010

Kemal bey,
        Yanli ifade etmis olabilirim.

Sen hukumet olarak, pacavra dolardan daha hizli tl basip,
        100 gelirin varken borclanarak 200 harcamakta israr edersen.

Ne olmasini beklerdiniz?

Halkta hakli olarak en hizli nakte donebilecek olan altin ve dolar topluyor.

Size su kadarini soyliyim, o altin ve dolari tasiyan kisiler en buyuk vatanseverlerdir.
        Onlar olmasa devaluasyonun en buyugunu yapar basimizdakiler.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ombusman
          Katılımcı
          • 08 Ocak 2019
          • 179

Sonperde
          yorumların buram buram feto ağzı kokuyor
          Kendini sakla biraz

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

;)

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kemal erdem
              Aktif
              • 15 Mayıs 2009
              • 224

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kemal bey,
              Yanli ifade etmis olabilirim.

Sen hukumet olarak, pacavra dolardan daha hizli tl basip,
              100 gelirin varken borclanarak 200 harcamakta israr edersen.

Ne olmasini beklerdiniz?

Halkta hakli olarak en hizli nakte donebilecek olan altin ve dolar topluyor.

Size su kadarini soyliyim, o altin ve dolari tasiyan kisiler en buyuk vatanseverlerdir.
              Onlar olmasa devaluasyonun en buyugunu yapar basimizdakiler.
              dolar pacavrasindan daha fazla karsiliksiz basilan ve dunyanin her tarafina surulen baska bir para birimi yoktur.

benjaminin yukselisinin ana sebebi hizaya gelmezsen senin burnunu surterim deyip bankerleri vasitasiyla spekulasyon yapmalari ,

vatandasinda bunlara uyup 230 milyarlik benjamin almalaridir.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...etkisi-1200477

Trump, pkkyi vurursan seni ekonomik olarak mahvederim diye acik acik dedikten sonra benjamine tapinana birak vatansever demeyi ben adam bile demem.
              Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

AG ATLI OGLAN.....

BILMIREM KIMLERIN SIRASINDASAN....

yarali yurdumun neresindesen.....

BELKI SAH DAGININ TERASINDASAN.....

gelll, cik ortaliga,AG ATLI OGLAN....

MERTLERI SAGINA SOLUNA YIG GEL....

yoldan cikmislari yoluna yig gel....

BIR HALKIN GUCUNU KOLUNA YIG GEL....

gellll, cik ortaliga,AG ATLI OGLAN....

azerbeycanin sehid olmus 2700 kizil turku.....ag atli oglanlari....BIR TARIH YAZDINIZ...KANLARINIZLA.

geellll....BUTUN CIHANI HAYRETE GETIR.....

GELLL,CIK ORTALIGA,AG ATLI OGLAN.

TANRI TURKU KORUSUN....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 709

Kuzum cezalandırma ve düşmanları avlama faslı devam ediyor mu?
                  Eğer bittiyse önümüzdeki günler için bir değerlendirme yapar mısın?
                  Bir simülasyon ya da stratejin var mı yoksa simdilik dışarıdan mı izleyeceğiz?
                  YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Misafir

, ytd

Yorum

• bir bilmeyen
                      Katılımcı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 93

Yav Sayın Kuzu, az ya da çok bi grup insan değer veriyo seni takip ediyo, sen ki kaç yıllık borsacısın, bist30-100 dışındaki kağıtları geçtim, tupraş gibi bi kağıt bile 75 ten 110 a gelmiş, %50 para kazandırmış. Sen de bunu kaçırmışsın. Garan 3-5 olcak demiş,‘’ guzu bu, bi bildiği vardır‘’ diyenlere de bu mini ralliyi kaçırtmışsın.
                      Daha önce altına da çökcek demişsin, o da aksine çıkmış da çıkmış.
                      Şimdi de diyon ki dıj güçler, düşmanlarım vs vs . E rica ediyorum, bir de şu iğneyi arada kendine batır, de ki ben şöle zannettim böle oldu, bi özeleştiri yap yani.
                      Tabii ki tuşlara basan benim ama bi takım pozisyonlara sayende geç girdim. %100 hatta üstünü kazanabilecekken %40-50 kazandım. Elbette karıma da zararıma da ortak değilsin ama. De yani bişeyler.
                      Ha diyosan atar tutarım, tutarsa övünürüm, tutmazsa da bana ne. Onu da de ki bilelim.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ne desem bos.....

ne dedim.....caran 4.80 olacak darken....icinde olduguumuz durum 2000 turkiye krizi....KEMAL DERVIS le biter...

ne dedim....video kodum....2000 krizinde parasini komple kaybetmislerin soylediklerini...paraya giden paradan olur.

ne dedim.....enflasyon-faiz-kur....2000 oncesinde tavandilar....SABIT KUR ILAN ETTILER...BORSA 4 KAT CIKTI...

ne dedim....bu 4 kat cikisa istirak eden herkez batti....

ve dedim ki....BEN ARTIK BU BORSADA OYNAMAM....

ne yaptilar....SWAPLA....sabit kur ilan ettiler....bak ayni....SURDURULEBILIR MI....NEREYE KADAR GIDER...30 000 DOLAR ENDEKS MAKSIMUM DEDIM....buna ragmen yokum dedim....2000 de batan arkadaslarimi ve kaybolan yasamlarini biliyorum...

ne dedim....borsa kacmiyor orada duruyor....garan 4.80 I opmeden girmem dedim....GIRMIYORUM...BU KUZU KURALI...

NE DIYORUM SIMDI....IKILMIS MOTUN DEVASI OLMAZ....PARA KAYBETMEDIM...sadece cikistan istifade etmedim..........zaten etmiyecegim demistim.....etmedim.

kac banka batti....kac banka basta o yillarin motoru YAPI KREDI yerin dibine indi...Kerim agam onda batti...adam kahrindan oldu...TANIDIGIM EN BUYUK BOGA IDI...

hayat...borsacinin hayati....BIR MARATONDUR....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

LIDER NEDIR.....

LIDER popular olmuyan....ters tarafta olabilen....gelen tum baskilara direnen....BILDIGINDEN SASMAYAN ADAMDIR....

LIDER...yalani dolani olmuyan....basarida sevinirken....basarizilikta kacmiyan....TUZAKLARI GOREN...o tuzaga dusmuyen...cunki tuzak...cok cekicidir....suanki borsa tuzaktir....lider....BUNU HAYKIRAN ADAMDIR....yani...AG ATLI OGLANDIR.

BIRSEYI YASAYARAK OGRENMEKLE....tarihi okuyarak ogrenmek...ayni sey degildir...

dolayisila...

bu borsada oynamiyacagim dedim ve yazmayi kestim...ama gel yaz...borsa yazmiyorsan baska seyler yaz diye israr ettiniz....geldim....

fekaattt....gene BORSA YAZ demeye basladiniz.

OYLEYSE 2000 DEN Bİ ÖRNEK VEREYİM....bi kaart 5 tl dn 20 tl ye çıkıyor....o kaartla ılgılı bı haber geliyor....TAHTA KAPATILIYOR...tahta bı hafta sonra açıldığında fıayatı 4 tl…..bunlar yasandı....mal elinde patladı.

Yorum

• istinyetilkisi
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2016
                            • 273

hocam mutlu seneler israel ile arap kardeşlerin barismasi moshe ve sizin yorumunuz nedir?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hocam mutlu seneler israel ile arap kardeşlerin barismasi moshe ve sizin yorumunuz nedir?
                              tilki....

suan….azerbeycan lideri...ilham aliyev...bizle israeli yeniden stratejik ortak yapmak için ARABULUCU durumunda....yani amriki seçim sonuçlarına göre....ortadogu yeniden şekilleniyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ONUN DERDİ BENİMİ GERDİ.....

KİMİN....

YABANCI BORSA YATIRIMCISININ.....

DERDİ VAR....

DERDİ....KAARTTAN CIKMAK....

NASIL....

KAARDI YUKARI BASIP....HALKA DEHLİYEREK....

BEN O HALKA MAL ALIN ULA USAGLAR DERMİYİM....HEDEF FEYZA....

NNAHHHHHH DERİM....CUNKİ DAMARLARIM KIZIL TURK KANI İLE DOLU.....

hadise budur usaglar….ben buyum....VE BU NEDENLE YAZIYORUM BU ARENADA YILLARDIR...keferenin kolunu bükmek ucun.....yerli kefere dahil.

bu arenalarda….hayatları kaymış saf ve temiz halkımın intikamını almak üçün....ELLERİNDE MAL VAR....ELLERİNDE KALACAK.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information