Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bu hergüm...israel de ki RABBİ(haham) yi arıyor....öteki tarafla ilgili....

dedimki bosver onu...

bizde cübbeli var....

son dakikada bile...LA İLAHE İLLAHLAR DERSEN...yediğin bütün moklar affediliyor ve direkt cennetdesin diyor...dedim.

misal benim için o geçerli değil...senin için geçerli...cünki son dakikada doğruyu bulmuş oluyorsun...ayrıca CORONA dan ölen ise direkt şehit diyor...dedim...tabbi...eyi muslumansan...

gel musluman ol...öteyi sağlama al dedim...

GAVAT...dur bi RABBİYE sorayım dedi....iki dindede ossa ne olur diye soracak...ha ha ha

bu birincilikle mezun oldu...ben ikinci oldum bunun yüzünden...

arkadaşlarla mezuniyet kutlaması yapıyoruz...dedilerki amrikide adettir...ikinci birincinin bira bardağına çaktırmadan işer diye...gittim cısımı bi şişeye yaptım getirdim...bunun bardak yarı idi...usaglar bunu lafa tuttular ben çişi ekledim...haydiiii fondip diye kadehleri kaldırdılar...herkes dibine kadar içecek...hepimiz içtik...tabii buda...buna durumu söylediler...bu bana oyle bi geçirdiki sandelyemle beraber devrildim...ağzım burnum kan...

tutturdu...cısımı iç helalleşelim diye...iktir gavat...cısın CORONALIDIR dedim...içmem...ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bursoya gelince....

88 000 de HOLD-UP yaptı....bir HOLD-UP da iki hedef vardır...ya 6000 puvan asagı yada 6000 puvan yukarı...

HOLD-UP ARALIGI...88 000 ila 90 000 di...bunlardan 6000 puvan atarsan alt sınırı...bunlara 6000 puvan eklersen ust sınırı bulursun...üst sınır...94 ila 96 000 aralığıdır...

üç platforum var....

1....82 000...

2.....88 000

3.....96 000...

DALGALAR..[/U][/B]eger 96 000 de satıcı gelmezse....ılk dalga devam eder...82 000 den 103 000 e....bu FİBOACHİ yüzde 50 geri alımdır...
      Kuzum 96.000'i geçip 97.482'yi görünce bir an yukarıda verdiğin HOLDUP üst seviyesi aşıldı ve altta yazdığın 103.000'e gidiyoruz diye düşündüm.Şu anda 96.500'e geri çekildi bugünkü harekete bakınca pazartesi yukarı gider mi yoksa artık dönüş zamanımı dır?
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

Kuzu çok yaşa 70 yaş genç sayılır amrikide bizde ihtiyar oluyo. Swap açtılar 81 dip kaldı sanırım asıl şimdi hedef feza..

Yorum

• kemal erdem
          Aktif
          • 15 Mayıs 2009
          • 224

okudum sizi...üstü kapalı yazma diyorsunuz....üstü acık yaz diyorsunuz....

yukarıda ki grafa bakın....20 yıllık KÜRESEL EKONOMİ GRAFI BU....

bu yirmi yılda....uygulanan ekonomi politikada düzeltme gerekir...

bu düzetmeler...FİBONOCİ GAVATINA göre olur....

bu GAVAT....diirki...20 yıl çıktık...yüzde 23 düşmeliyiz...DÜŞTÜK....

bu GAVAT diirki...bu işin basında ikiz kulelere al-qaide usagları uçaklarla girdiler....bu işn sonunda CORONA diye bi gözle görünmüyen al-qaideci verus...insanlara girdi....bu durumda yüzde 38 fibo makul diyor....bu ise 76 ila 80 000 bandıdır...

bu GAVAT gene diir ki....eger bu olayda...BATANLAR OLURSA...Kİ OLUR...EN KÖTÜ DURUM DEVREYE GİRER....BUDA FİBO YUZDE 50 GERİ ÇEKİLMEDİRKİ...20 yıllık bu cıkıstaki yüzde 50 geri çekilme....o guzu varya o guzu….O GAVATIN DEDİGİ 58 000 E İNER....

ben....suan...FURUSAN AKINCI KUZU...olarak...pozlarımı o guzu gavatının yorumlarına göre ayarlıyorum...masa temiz oldu cuma bu yüzden......bu BATACAKLAR VE ONLARIN VERECEGİ ZAIATA...KİLİTLİYİM....G20 ülkeleri önemli....batacaklar bu ülkelerde olacak...bilhassa Avrupa....

öyleyse ne yapacağız....yorumcu GUZU dediki….85 000 in altında her yerde MAL ALACAGIZ....bu aldığımız MALLARIDA on yıl satmıyacagız….

en kötü seneryoda MAL ALMA ARALIGI....82 000 İLA 58 000 ARALIGIDIR...

ÖNEMLİ NOT....MAO nun çekik gözlü sarı evlatları...bu 20 yıllık küresel ekonominin motoru idiler....ENFLASYONU ONLAR İNDİRDİ...FAİZLERİ SIFIRA ONLAR İNDİRDİ...şimdide bi verusu dünyaya pompalayıp...EKONOMİK DÜZELTMEYİ SAGLIYORLAR....BU ELE BİR VERUS Kİ....misal bugün bu verustan 1000 kişi öldüyse...20 gün önce bunun 100 katı insan bu verusa yakalanmış demektir...yani...20 gün önce...100 000 kişi verusu almış...bunun cogalma ve yayılma hızı...borsada kullandığımız RALLY serisi ile aynı...geometrik çoğalma...bu RALLY...diğer borsa RALLY leri gibi...fibonachi zaman analizine göre bitecektir....ZAMANLAMA...temmuz gibi...eger MEHDİ gelirse....ki dinen mümkün...zaman analizi değişir...

öte yandan...bundan 20 gün önce 100 000 kişi verusu almış ise...RALLY serisine göre bugun...verus kapmış insan sayısı 3 milyon 200bin dir...bundan 20 gün sonra ölecek insan sayısı ise 32 000 dir.

sayin kuzu yukarda dedikleriniz gecerli degil mi artik?
          Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
          Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
          Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
          Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
          Yunus Emre

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              okudum sizi...üstü kapalı yazma diyorsunuz....üstü acık yaz diyorsunuz....

yukarıda ki grafa bakın....20 yıllık KÜRESEL EKONOMİ GRAFI BU....

bu yirmi yılda....uygulanan ekonomi politikada düzeltme gerekir...

bu düzetmeler...FİBONOCİ GAVATINA göre olur....

bu GAVAT....diirki...20 yıl çıktık...yüzde 23 düşmeliyiz...DÜŞTÜK....

bu GAVAT diirki...bu işin basında ikiz kulelere al-qaide usagları uçaklarla girdiler....bu işn sonunda CORONA diye bi gözle görünmüyen al-qaideci verus...insanlara girdi....bu durumda yüzde 38 fibo makul diyor....bu ise 76 ila 80 000 bandıdır...

bu GAVAT gene diir ki....eger bu olayda...BATANLAR OLURSA...Kİ OLUR...EN KÖTÜ DURUM DEVREYE GİRER....BUDA FİBO YUZDE 50 GERİ ÇEKİLMEDİRKİ...20 yıllık bu cıkıstaki yüzde 50 geri çekilme....o guzu varya o guzu….O GAVATIN DEDİGİ 58 000 E İNER....

ben....suan...FURUSAN AKINCI KUZU...olarak...pozlarımı o guzu gavatının yorumlarına göre ayarlıyorum...masa temiz oldu cuma bu yüzden......bu BATACAKLAR VE ONLARIN VERECEGİ ZAIATA...KİLİTLİYİM....G20 ülkeleri önemli....batacaklar bu ülkelerde olacak...bilhassa Avrupa....

öyleyse ne yapacağız....yorumcu GUZU dediki….85 000 in altında her yerde MAL ALACAGIZ....bu aldığımız MALLARIDA on yıl satmıyacagız….

en kötü seneryoda MAL ALMA ARALIGI....82 000 İLA 58 000 ARALIGIDIR...

ÖNEMLİ NOT....MAO nun çekik gözlü sarı evlatları...bu 20 yıllık küresel ekonominin motoru idiler....ENFLASYONU ONLAR İNDİRDİ...FAİZLERİ SIFIRA ONLAR İNDİRDİ...şimdide bi verusu dünyaya pompalayıp...EKONOMİK DÜZELTMEYİ SAGLIYORLAR....BU ELE BİR VERUS Kİ....misal bugün bu verustan 1000 kişi öldüyse...20 gün önce bunun 100 katı insan bu verusa yakalanmış demektir...yani...20 gün önce...100 000 kişi verusu almış...bunun cogalma ve yayılma hızı...borsada kullandığımız RALLY serisi ile aynı...geometrik çoğalma...bu RALLY...diğer borsa RALLY leri gibi...fibonachi zaman analizine göre bitecektir....ZAMANLAMA...temmuz gibi...eger MEHDİ gelirse....ki dinen mümkün...zaman analizi değişir...

öte yandan...bundan 20 gün önce 100 000 kişi verusu almış ise...RALLY serisine göre bugun...verus kapmış insan sayısı 3 milyon 200bin dir...bundan 20 gün sonra ölecek insan sayısı ise 32 000 dir.

sayin kuzu yukarda dedikleriniz gecerli degil mi artik?
              tabiiki geçerli...ama şimdi değil...EN KÖTÜ SENERYO BU....bu seneryoya engel olmak üçün...dünya 7 trillion dolar gömdü....dahada gömecek....niye...bu olmasın diye....yani bizde 58 000...dowda 14 000...olmasın diye....

peki bu paralar yukarıdaki seneryoyu durdurabilirmi….hayır durduramaz...ERTELER...Bİ YIL...İKİ YIL...SONRA BU 7 TRİLLİON GERİ TOPLANINCA....bu seneryo yeniden canlanır....misal 130 000 e gideriz...ve oradan 58 000 e ineriz....AMA BİZ PARA YAPMAK ÜÇÜN...YAKINDA OLACAKLARA BAKARIZ...DALGALARA....şimdilik dalga yukarı...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kemal erdem
                Aktif
                • 15 Mayıs 2009
                • 224

hayir....onu BIST 100....76 000 OLDUGUNDA ALACAGIZ...BANKALARIDA ORADA ALACAGIZ...AMIRAL...KCHOL...EVKAF....zamanlamayi ilerde yazacagim...simdi degil...

birde boyle bir graf koymustunuz. en azindan kisa sureli gecerliligi bittimi bununda?
                Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                Yunus Emre

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9247

Sn. kuzu, Sesini duymak güzel... Şu halde bile yorumsuz bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler.
                  https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

swap işi iyi değildi sanki yanlışmı hatırlıyorum kuzu bi ara öle dediydi
                    dalga yukarıysa bizim cortlar şemsiye olucüü

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

endeks 98 viop 118 baba direnç va bana göre
                      o çizgiyi geçerse bizi gömerler
                      ama geçemez salı bilemedin çarşamba düşüşe başlar diye düşünüyorum
                      haftalık graf dip yapmadı on üçün düşmeli
                      ne diün guzum

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9247

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        swap işi iyi değildi sanki yanlışmı hatırlıyorum kuzu bi ara öle dediydi
                        dalga yukarıysa bizim cortlar şemsiye olucüü
                        Bugün o endişeyle pozisyonlarımın bir kısmını zararla kapattım. Yukarıdan açmak ümidiyle. Swap konusunda bir belirsizlik var bakalım ne çıkacak...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• syrphida
                          Katılımcı
                          • 03 Mayıs 2019
                          • 169

Sn. Kuzu hoca sizi daima böyle dirençli görmek dileğimizdir, sağlığınız ve paylaşımlarınız daim olsun.

Yorum

• Misafir

,,üstteki graftaki yeşil çizgi oyundan cıktı sayın egelini endişesi bundan kaynaklanıyor muhtemelen ,bu çizgi fiyat ı pembe cizgi ile mavi arasına taşıması kısada sıkıntı olduğunu gösterir.

Yorum

• yeniden
                              Katılımcı
                              • 18 Eylül 2018
                              • 115

En sonunda HO lar Birleşti - Kesişti Hadi hayırlısı

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 896

hayir....onu BIST 100....76 000 OLDUGUNDA ALACAGIZ...BANKALARIDA ORADA ALACAGIZ...AMIRAL...KCHOL...EVKAF....zamanlamayi ilerde yazacagim...simdi degil...

SIFIR FAIZ...ESKI BORC...ONA ILAVE FED VE AMRIKI HAZINESI 7 TRILLION ILAVE BORC...

bunun adi....deflasyondur....

grafi ise budur....

kuzu kuralı...BU BİR HOLD-UP....BIRAKTIGI AN DİREKT 82 000 DEYİZ...eldeki 107 000 ler...97 000 de tır yüklüyerek kapatılacaktır....

uygulayacağı en ikici HOLD-UP...bugunu 90 000 le kapayıp...yarını 85 000 le açmasıdır...yüzde 5 alttan....
                                Emmi 76 ve diğer düşüşler komple iptal son yazdıklarına göre en azından kısa vade için anladığım kadarıyla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information