Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İlginç gelişmeler oluyor.
Daha önce spot ve viop'ta kredi kullanarak işlem yapmayan bireyler , kredi kullanıp kazanç hesabı yapıyorlar.
1999 sonu / 2000 başında da spot için çok benzeri olmuştu.
Düşüncemi daha önce grafik olarak belirtmeye çalışmıştım.
Sn Kuzu ve tüm forumdaşlara paylaşımları için teşekkür ederim.
Abi 106 üstünde kalırsa emminin çizdiği 113 e doğru yol alabilir. Bunu iyi takip etmek lazım. 106 altında 102.500 ve 99.500 e kadar gevşemesi gerekir en azından.
Yukarı zor görünüyor. Borsada zor görünen kolaydır genelde skender için.
Abi 106 üstünde kalırsa emminin çizdiği 113 e doğru yol alabilir. Bunu iyi takip etmek lazım. 106 altında 102.500 ve 99.500 e kadar gevşemesi gerekir en azından.
Yukarı zor görünüyor. Borsada zor görünen kolaydır genelde skender için.
106 psikolojik
108 günlük haftalık baba direnç bana göre
113 olurmu bilmem sidik zoruyla bi ihtimaltam sürpriz boldpilot mirhat varken kubadibamka gelmiş gibi
ama 108 olabilir zaten 108 geçerse pammık tıkarlar cortculara
106 psikolojik
108 günlük haftalık baba direnç bana göre
113 olurmu bilmem sidik zoruyla bi ihtimaltam sürpriz boldpilot mirhat varken kubadibamka gelmiş gibi
ama 108 olabilir zaten 108 geçerse pammık tıkarlar cortculara
bende 108 110 arası hesapladım şort bölgesini,
daha bim 70 olacak, kardemir kalkacak , mal yedirme derken süre lazım biraz
Elmas tepede olursa düşüş olur mu? bakalım zayıf ihtimaller ytd,bence yeni zirve gelecek..
Elmas tepede olur ise düşüş olur ancak 60 dklıklarda oluşan elmasın çok da bir geçerliliği olmaz. Elmasın yön tayininde kullanılabilmesi için haftalık olması gerekir. Günlükler bile yanıltır.
#bikmisbroker #BaBo #xu30euro Ilk grafigi 15 Mayisda vermistim. Ayni grafigi her hafta vermiyeyim diye gecen hafta yayinlamadim. Ancak israrla grafik isteyenler oldugu icin 31 MAYIS 2020 tarihi itibariyla "UZAK cekim ve YAKIN cekim" xu30euro grafigim ilisiktedir.
RT RICA EDIYORUM https://t.co/zbPo5v3jxp
17k EUR XU30 hedef gibi ilk etapta, orayı da yukarı kırarsa zaten ortada ayı namına birşey kalmaz XU30 18.5k EUR ya kadar.
Yorum