URANACUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
%50 yi gapli geçip 61,8 e gidecek ve 108,9daki gapi kapatacak gibi duruyor, yurtdışının desteğiyle sanki
-
Kuzu Pirim, kıymetli analizlerinle yolumuza ışık olmaya devam etmeni bekliyoruz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYORUM NEYE GÖRE YAPILIR....gerçeklere göre....
REALİTY 1....kefere on milyar dolarlık mal sattı ve parasını aldı gitti...bunun sonucu...borsa 103 000 de....yani tepeden yüzde 18 aşağıda....
reality 2....türkiye LİBYA VE SURİYEDE HARBDE...libyada cok başarılı oldu...müthiş hemde...emme her ikisinede tonla dolar ve tl harcıyor....
REALİTY 3....VERUS nedeniyle ekonomi çökmüş....VERGİ GELİRİ SIFIR....
REALİTY 4....BU COK ÖNEMLİ....BİRDEN VE ANİDEN BORSAYA GÖRÜLMEMİŞ SAYIDA YERLİ YATIRIMCI GELİŞİ VAR...bu organize mi....degilmi bilmiyoruz...
bu REALİTYLERE ilaveler yazabilirsiniz....ve bu reality lere dış borsalarda ki gidişatıda ekleyerek...
düşermiyiz….cıkarmıyız...YATAY DEVAM MI....
ÖNCE SİZLER YAZIN...ben gelip kendi yorumumu oyle yazayım...
Yorum
-
Trump: Stock Market up BIG, DOW crosses 25,000. S&P 500 over 3000. States should open up ASAP. The Transition to Greatness has started, ahead of schedule. There will be ups and downs, but next year will be one of the best ever!
Yorum
-
Smart dışarısı kudurdu , short squeeze'e dayanmak çok zor.Mengeneyi sıktıkça sıkıyor.Aslında zararına da olsa burdan pozu kapatıp 5000 puvan yukardan tekrar shorlamak iyi olurdu ancak böyle durumlarda ne zaman pozu kapasam piyasa dönüyor ve ızdırap katlanıyor.Kuzuya güvenim sonsuz her ne kadar 110 000'e gitme riski varsa da ben 106.000'i geçmesinin zor olduğunu düşünüyorum.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster%50 yi gapli geçip 61,8 e gidecek ve 108,9daki gapi kapatacak gibi duruyor, yurtdışının desteğiyle sanki
Kuzum bu akşam görüşlerini yazarsa önümüzü daha iyi göreceğiz.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Sn. Kuzu ve forumdaşların bayramını kutlarım.
Sn. Kuzu fikirlerinizi paylaşın dediği için paylaşıyorum , yoksa haddime değil.
https://invst.ly/qxn2s
Bu da yakın çekim
https://invst.ly/qxn3y
Pull- back ten sonra bye bye.
Yatırım tavsiyesi vermek de haddime değil.
Yorum
-
Sevgili ihakkı,ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSmart dışarısı kudurdu , short squeeze'e dayanmak çok zor.Mengeneyi sıktıkça sıkıyor.Aslında zararına da olsa burdan pozu kapatıp 5000 puvan yukardan tekrar shorlamak iyi olurdu ancak böyle durumlarda ne zaman pozu kapasam piyasa dönüyor ve ızdırap katlanıyor.Kuzuya güvenim sonsuz her ne kadar 110 000'e gitme riski varsa da ben 106.000'i geçmesinin zor olduğunu düşünüyorum.
Kuzum bu akşam görüşlerini yazarsa önümüzü daha iyi göreceğiz.
Viop pastada ky yüklü şort çok. yukarı çıkmasa bile çok, aşağıda inecek gibi durmuyor pasta ky long yönüne değişmedikçe.
Emmim, maliyet iyileştirerek hala şort anladığım kadarıyla. Bundan sonra planı ne göreceğiz yazarsa umarım. Ona göre sen de inş en kısa sürede çıkarırsın zararı.
103-105 üstünde kalırsa, 108-112 arası bana daha olası geliyor ama 106 dan da dönebilir.
Şahsen abartmadıkça kısa pek düşünmüyorum.
Yorum
-
aşşa nerde durursa dediğim 80 li rakamlaregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaz dedin yazayım guzum
önümüzdeki haftayla beraber haziran ilk haftasına kadar yukarı hamle 106 ya
ordan bi başlar aşşa nerde durursa
ordan bi kalkar nere giderse
prdan dönüş 150 gibi diyelim
Yorum
-
Egeliiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaz dedin yazayım guzum
önümüzdeki haftayla beraber haziran ilk haftasına kadar yukarı hamle 106 ya
ordan bi başlar aşşa nerde durursa
ordan bi kalkar nere giderse
106.000 hamlesinin kısa sürede olacağını düşünüyorum
Altta 2 graf astım, biri Bovespa bugün direnci kırdı gidiyo gibi gösterip verdiler tabi kapanışa kadar toparlamazsa
Diğeri bist100 102.500'ü kırdı gösterip yarın yada diğer gün çakarlar mı acaba?
Kuzum sen ne diyon?

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Perkitme devam ediyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 CÜ HAFTAYA GİRİYORUZ....bu hafta 96 000 öpmeli....öpüp mermi hızıyla geri 99 000 yapmalı....
ikinci alternatifi...103 000 i öpmeli...mermi hızıyla geri gelip 99 000 yapmalı...
HER İKİSİNDEDE MALİYET İYİLEŞTİRECEGİZ....
Yorum
-
Sn Kuzu'nun 24 Mayıs tarihli mesajı
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldik....NEREYE....DÖNÜM NOKTASINA....bayramdan sonra demiştim....
önce....
KUZU NE YAPTIYA BİR BAKALIM....
KUZU SHORTLUYA SHORTLUYA 125 000 DEN 82 000 E İNDİ...TIRLARI YÜKLEDİ....SHORTTAN.
82 000 YE İNİŞTE...burası dip deyip 5 kaart alacağım dedi...BİRİNİN GRAFLARINI ASTI...TUPETTIN....67 DEN ALACAGIM DEDİ...öbürleri 3 banka bir holding...
bunları aldı ve yazdı....
TEPKİ GELDİ....
KUZU DEDİKİ YUZDE 20 CIKIŞTA BU MALLARI DEHLERİM....tupettini örnek olarak yazdı ve grafını astı 67 den almıştı 80 den dehledi....
yüzde 20 karı cepcegizine kodu...
niye bu malları DEHLEDİ...
dediki ben HAMMAL DEGİLİM...dahada çıkabilirler...emme düşme riskide var....
anan yahşi...baban yahşi derken....2 ay yatay süründük....tupettin hala 80 de...78 ide gördü.
VİOP ta ise makası kullanarak bu iki ay boyunca...NE LONGCUYA NE SHORTCUYA ZIRNIK VERMEDİ...114 000 İLA 119 000 ARASI GİT GEL...
bak hamallık....kuzu hammal değildir....
imdiii….DURNA KUSLARI YENİDEN UCACAK....ASSAGIMI....YUKARI MI....
bunu yazacağım.....
geçmiş ve kuzu...graf aşağıda...yukarı okta kuzu malda...yatay okta kuzu malda değil...

Yorum

Yorum