Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wisewell
    Aktif
    • 30 Nisan 2014
    • 246

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınma üstüne. Sen elçisin sana zeval olmaz. Sen git ümit aslan abin gelsin. 1 ay öncede burda makara yapmak istedin oralı olmadım. Ama piyasa 107.000 ile azının payını verdi... Hadi çarşın pazar olsun.
    umkt aslaN FELAN TANIMAM BOS BOS KONUSUPKONUYU BASKA YERLERE TASIMA,,,,,,,EDEPLI OL

Yorum

• slumberwillcomesoon
      Yeni Üye
      • 11 Mart 2016
      • 30

burada kimse kavga izlemek zorunda değil.. hale jale kendine topik aç bence.. ben bildiimciliğini orada oyna bence

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        short kayliami yapicaksa sende long ol,,,,habla goy goy hala goy goy
        Hablaaaam goy goy goyyyy... Halay başı olmak istermisin? Hayır Short katliamı oldu da o açıdan. Edep mi dedin? Hablaaaa goyy goyy goyyy... Oyyy oyyy oyyy...

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          108 e geldikkk
          burdan vere vere 105 den kaydımı derinleşir diye düşünüyom
          guzu guş gondu gel fur
          Bak simdi karistim , simdi 108 e geldiysek,

15 haziranda nereye gelecegiz acep .

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• wisewell
            Aktif
            • 30 Nisan 2014
            • 246

slumberwillcomesoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            burada kimse kavga izlemek zorunda değil.. hale jale kendine topik aç bence.. ben bildiimciliğini orada oyna bence
            BAK EDEBE DAVET EDIYORLAR SENI,,,,,AC TOPIGINI ORDA GOY GOY YAP LONG OL SHORT OL,,,,,,yeterki burda kafa karistirma mide bulandirma,,,,,,burda herkes kuzu icin burda....

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

slumberwillcomesoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ben bildimcilik die bişey yok. Ne dedim, sn.kuzunun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz dedim. Sen araya girme. Wisewell benimle bir hesabı varmış onu görmek istedi, 2 aydır kaşıntısı vardı cevap verdim. Yani kaşındı kaşıdım. Uzayacak bişey yok.

Yorum

• wisewell
                Aktif
                • 30 Nisan 2014
                • 246

Ben bildimcilik die bişey yok. Ne dedim, sn.kuzunun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz dedim. Sen araya girme. Wisewell benimle bir hesabı varmış onu görmek istedi, 2 aydır kaşıntısı vardı cevap verdim. Yani kaşındı kaşıdım. Uzayacak bişey yok.
                hala bos beles geyik pesinde,,,,,,twitirci hale,,,,,babasindan para aliyordu mc kapatmak icin,,,,,,twitir hostatligini baska yerde yap,,,,bitirdin batirdin zavalli insanlari twitirda,,,,,,,2 seferde hesap kapattin orda,,,,,hala yok umit yok bilmem ne twittit geyigi,,,,bak insanlar kibar kibar uyariyor seni,,,,,kisilerin fikrini etkileyecek seyler yazma burasi kuzunun topigi,,,,,sen twittir 3 kagitcisisin,,,

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

hala bos beles geyik pesinde,,,,,,twitirci hale,,,,,babasindan para aliyordu mc kapatmak icin,,,,,,twitir hostatligini baska yerde yap,,,,bitirdin batirdin zavalli insanlari twitirda,,,,,,,2 seferde hesap kapattin orda,,,,,hala yok umit yok bilmem ne twittit geyigi,,,,bak insanlar kibar kibar uyariyor seni,,,,,kisilerin fikrini etkileyecek seyler yazma burasi kuzunun topigi,,,,,sen twittir 3 kagitcisisin,,,
                  Sen maşasın oglim. Sen git sahibin gelsin. Tasmanı açmışlar söle bağlasınlar. Nerde ne yazacağımı sana soracak değilim. Belli ki shortta portföyün patlamış. 2 ay önce beni dinlesen 15000 puan almıştın acın dinerdi. Kanaman azalırdı. Hadi git kumda oyna tetikçi.

Yorum

• wisewell
                    Aktif
                    • 30 Nisan 2014
                    • 246

Sen maşasın oglim. Sen git sahibin gelsin. Tasmanı açmışlar söle bağlasınlar. Nerde ne yazacağımı sana soracak değilim. Belli ki shortta portföyün patlamış. 2 ay önce beni dinlesen 15000 puan almıştın acın dinerdi. Kanaman azalırdı. Hadi git kumda oyna tetikçi.
                    sen hakkat comarmissin ha,,,,senin kadin olmadigin soylenirdi,,,demek gercekmis,,,,,,pazarlamaci hale........bir ara kagit felanda pazarliyordun twitir hesabinda,,,,ciddi ciddi comarmisin la ya sen

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

sen hakkat comarmissin ha,,,,senin kadin olmadigin soylenirdi,,,demek gercekmis,,,,,,pazarlamaci hale........bir ara kagit felanda pazarliyordun twitir hesabinda,,,,ciddi ciddi comarmisin la ya sen
                      Ha bak onu ii dedin da. Tukaş dimi. Hayatımda 1 senet adı telafuz ettim o da Tukaş idi. Helalleşmek içindi. 3.40 TL - 17.50 TL. Adam olsan bunları yazarsın. Ama maşasın. Hadi Allah'a emanet. Millet senin tetikçiliğini dinlemek zorunda değil. Kaşındın. Israrla geldin gittin ısırdın cevap vermek zorunda bıraktın beni. Daha uzatma. Canım ister gelir yazarım istemez yazmam. Sen buraların ağası paşası değilsin.

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

Ha bak onu ii dedin da. Tukaş dimi. Hayatımda 1 senet adı telafuz ettim o da Tukaş idi. Helalleşmek içindi. 3.40 TL - 17.50 TL. Adam olsan bunları yazarsın. Ama maşasın. Hadi Allah'a emanet. Millet senin tetikçiliğini dinlemek zorunda değil. Kaşındın. Israrla geldin gittin ısırdın cevap vermek zorunda bıraktın beni. Daha uzatma. Canım ister gelir yazarım istemez yazmam. Sen buraların ağası paşası değilsin.
                        la bi sittir git,,,,tukasi nerelerden soylediginide bilirim ,,,,,,,,geldigin yeri kanalizasyona ceviriyon,,,,,,,,kimyasal atik gibi birseysin sen yahu.....bu kadar desifre olmussun ama hala dolap dumen pesindesin......sonucta 3kagitcisin ,,,herkesin malumu,,,,,dur su twitirda magdur ettiklerinede haber verim burda oldugunu onlarin soyliyecek seyleri vardir illaki

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

la bi sittir git,,,,tukasi nerelerden soylediginide bilirim ,,,,,,,,geldigin yeri kanalizasyona ceviriyon,,,,,,,,kimyasal atik gibi birseysin sen yahu.....bu kadar desifre olmussun ama hala dolap dumen pesindesin......sonucta 3kagitcisin ,,,herkesin malumu,,,,,dur su twitirda magdur ettiklerinede haber verim burda oldugunu onlarin soyliyecek seyleri vardir illaki
                          Ahahaha seni maşa seni seni tetikçi seni bak nasıl ele verdin kendini. Ümit Aslan nicki ile twetterda yazıp burda wisewell ha. Senin afamlığını yesinler. Önündekini keste anahtarlık yap la soytarı.

Neyseee Sn.Kuzunun yokluğunda foruma şarlatanlık yaptın şenlendirdin ortalığı. Hadi git çeteni topla gel. Ama dedim ya sen git sahibin gelsin. Ya da çık adam gibi tweeter nickinle yaz yiyosa. Adamcık.

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

Bu vesile ile tüm forum üyelerinden ve Sn.Kuzu'dan özürdilerim. Bu oğlanın benimle görülecek hesabı varmış gördük. Lütfen kimse alınmasın. Haketmese bu kadar yüklenmezdim. Tekrar herkesten özürdilerim. Saygılar sevgiler. Kalın sağlıcakla.

Yorum

• wisewell
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2014
                              • 246

Ahahaha seni maşa seni seni tetikçi seni bak nasıl ele verdin kendini. Ümit Aslan nicki ile twetterda yazıp burda wisewell ha. Senin afamlığını yesinler. Önündekini keste anahtarlık yap la soytarı.

Neyseee Sn.Kuzunun yokluğunda foruma şarlatanlık yaptın şenlendirdin ortalığı. Hadi git çeteni topla gel. Ama dedim ya sen git sahibin gelsin. Ya da çık adam gibi tweeter nickinle yaz yiyosa. Adamcık.
                              ulan yavsak bir senin uyelik tarihine bak birde benim uyelik tarihime bak,,,,,ben kuzuyu yaklasik 20 senedir tanirim,,,,20 senedir wisewell den baskada nickim olmadi cok meraklandiysan kuzuya teyit ettirebilirsin beni,,,,,,seni twittir 3 kaatcisi seni

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Lütfen fikir ve görüşlerinizi yazarken karşılıklı atışma ve hakaretler olmasın. Bu topik seviyeli topiktir. Kişisel yazışmalar için özel mesaj kanalını kullanabilirsiniz.
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information