Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wisewell
    Aktif
    • 30 Nisan 2014
    • 246

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lütfen fikir ve görüşlerinizi yazarken karşılıklı atışma ve hakaretler olmasın. Bu topik seviyeli topiktir. Kişisel yazışmalar için özel mesaj kanalını kullanabilirsiniz.
    hocam seviye derken en seviyesiz insan yalan soyleyip karsisindakileri aldatan insanmidir yoksa yalanci insana karsi internet ortaminda elinden kufur etmekten baska birsey gelmiyen insanmidir?seviye koruyacaksak bu tur pazarlamacilari susturmak lazim once.....diye dusunuyorum,,,,

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Foruma girmişken son görünümle ilgili gördüğümü yazayım. Short pozisyonumu mümkün olduğu kadar iyileştirerek koruyorum. Piyasanın Yukarı yapacağını teknik olarak görseniz bile ana trend için pozisyon kovalıyorsanız ve ona karar vermişseniz kolay kolay yön değiştirmezsiniz. Teknik olarak yukarı da 109,900-106,700 arasında bir gap vardı. Muhtemelen orayı kapatmak için çabalıyorlar. Fazla bir marjda kalmadı zaten.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• wisewell
        Aktif
        • 30 Nisan 2014
        • 246

bu arada bu haleturk kanalizasyonun bahsettigi umit aslan twittirda @california1905 nick ile yazan ve bunun ipligini ilk ortaya cikaran arkadastir,,,,twitir kullanicilari bu sahsa teyit ettirebilir bunun mazisini,,,,,,neden bu kadar ustune gidiyorum bunun? cunku twwittire yuzlerce insani magdur etti ve sirtlarindan para kazandi,,,,,,burdada ayni uslupta ve tavirda,,,,,,ordaki verdigim tepkiyi burdada veriyorum yeni magdurlar olmasin diye,,,,,

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Foruma girmişken son görünümle ilgili gördüğümü yazayım. Short pozisyonumu mümkün olduğu kadar iyileştirerek koruyorum. Piyasanın Yukarı yapacağını teknik olarak görseniz bile ana trend için pozisyon kovalıyorsanız ve ona karar vermişseniz kolay kolay yön değiştirmezsiniz. Teknik olarak yukarı da 109,900-106,700 arasında bir gap vardı. Muhtemelen orayı kapatmak için çabalıyorlar. Fazla bir marjda kalmadı zaten.
          gorusunu paylastigin icin sagol hoca.....bu arada kuzu ile haberlesiyormusun?nasil sagligi?

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı
            Ulaaaa Azizzzz... Şimdi yakayı ele verdin ya la Azizzzz... Host senin meshur lafındır Azizzz... Şimdi sıçtım bacağına senin. Sn. Kuzu short mu onu bile bilmiyoruz ama buradakiler zaten para yönetimini bilirler. Senin gibi ağlamazlar karı gibi. Sen ütüldüm paramı ver diosun azizzzzz. Ümitin saksocusu azizzz. Ula yakaladım seni. Seni yalak seni. Ahahahaha
            SN.Hale , kuzu short ya da değil bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Kaldı ki buradaki herkes kendi kararlarını kendisi veriyor. Hedefi 107 yazmış olmanız sadece sizin gördüğünüz anlamına da gelmiyor. Sn egeli de dikkat çekti haftalar öncesinde ama ben bildim gördüm muhabbeti yapmadı. Anladığım kadarıyla kişisel bir mevzu daha önceden yaşanmış aranızda. Onu buraya taşımanın ne bir anlamı var ne de kimseye faydası var. Uyarınızı yaptınız , gördüğünüzü yazdınız eyvallah. Short pozisyonu taşıyanların da kendine göre hesabı mutlaka vardır. Lütfen bu tartışmaya burada son verin. Özelden yazın birbirinize ne yazacaksanız.

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

Mekânın sahibi bekleniyor acil olarak..

Nerdesin Kuzu Pirim...

İyisin umarız herşeyden önce.

Anlaşıldı 113den önce ortaya çıkmayacaksın bu gidişle.
              Çalı dibine mi girdin?

Foruma girdim sayfayı yeniledim, bir baktım 5-6 sayfa yeni sayfa var. Aha dedim. Emmim döktürmüş yine, ışık saçmış yolumuza. Her sayfayı ilerlettikçe bir hüzün çöktü içime tekrar.

Aranıyorsun, bekleniyorsun Emmi.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Arkadaşlar tartıştığınız konu bu topiği ilgilendiren bir konu değildir. Konu kapanmıştır.

Yorum

• Misafir

108600 UN ÖNEMİ

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3006

malesef 113.700 ü hedefledi ,

manyak bu

graf geliyor

edit : müşteriye bağlıyım, VPN izin vermiyor yüklemeye,

XU100 de dipten 113.700 e fibo çekin belli oluyor zaten,

ordan tekrar 38 desteğine yani 94 e gideriz büyük ihtimalle.

(15 haziran kritik bende ) bu vade zor diyorum düşüşe.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

py 108600 üstü tasıma yapmaz ize cok zor. oralar,ama ufukta gözüken zirveler 110 113 117,107500 ustu umut devam eder

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

evettt...yettim usaglar….tatildeyim dağlarda....emme bi ara bilgi vereyim diye foruma girdim....

soru 1....bu topiğin baslıgı nedir...HEDEF 300 000...
                        soru 2....bu topik ne zaman açıldı...82 000 de....HEDEF 300 000 DEDİM...mal alıyorum dedim...5 bıst 30...tupettin kocettin ve 3 banka....

soru 3....AYU piyasasında ne oluru anlattım....dedimki bu 82 000 den yüzde 20 ila yüzde 25 sert çıkar...ben yüzde 20 de aldığım malları geri dehlerim dedim...DEHLEDİM KARI CEBE ALDIM...

soru 4....şimdi ne alemdeyiz...BIST 30....100 000 den 126 000 geldi....yüzde 26 cıktı...ben yüzde 20 de karı aldım...çıkmıyabilirdide...emniyet nedeniyle...

soru 5....bundan sonra ne olur....AYU PİYASASI BU YUZDE 25 İ YUKARI GECERSE BOZULUR....BOGA PİYASASINA GİRMESİ İÇİNSE....ALTTAKİ GRAFIN ÜST CIZGISININ ÜSTÜNE ATMALI....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

BUDA GARANETTİN....ben 8.20 den sattım...iki ay önce...sattığım yerin altında 8.0 de...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SON SORU...kuzu malı alır ve on yıl satmaz.....kuraldır...

garan....7 den veya 9 dan... alıp on yıl yattınmı….kaart 90 oldumu on yıl sonra...7 nin ..9 un onemi var mı...

cugap…..yokkk….

soru...peki garanı 4 den alır on yıl yatarsan....40 oldumu….4 ün önemi vardır...öyleyse dinazor bu garanı 4 den almalıdır...aradaki alışları geri yüzde 20 karda dehlemelidir...

her yiyidin bi oyun tarzı vardır....kuzu nunki budur.

GARAN 4 E DÜŞER Mİ....eli mahkum...TEMEL ANALİZ.

YUZDE 26 CIKISI KİM SAGLADI...BIST 30 DA...garan mı...hayır.

aselsan...bimas...doğan....enerjisa….kozalar....şi şecam….soda...tcell….

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5562

Grafikler görünmüyor.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

nerede oynuyor kuzu...BIST 30 DA MAL ALIYOR....ve VİOPTA SHORT ACIYOR malsızken.......

PEKİ OYUN ADİL Mİ....hayır deelll….makası 8000 puvan bile yaptı....BIST 30....yarın 10 000 puvan düşşe...bu keriz makası 8000 yaptımı...VİOPTA 2000 puvan kar veriyor...

bunu gören DİNAZOR...viopta oynar mı...

cugappp…...OYNAMAZ....zararı alır çıkar.

VE DAGLARA TATİLE GİDER....cünki oyunda KURAL YOK....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information