kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sindi anlasildi fedi ne sebebten gozune kestirdiginkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem wisewell….8 dene içtim gözlerim çift görüyor....GREGORY bize yetişmek üçün...iki dene double pespese cekti….ben pes edeceğim pilim bitiyor...cok fecii bi içki bu...ha ha ha
turkiyeyle konuşmam lazım diye sıvışıp biraz yırtıyorum....emme anlarlarsa...double çekeceksin derler valla.
Yorum
-
Emmim, kanunun, hukukun mumla arandığı dünyada altın için biçtiğin hedef haylice abartılı...
Ben de bir ütopya atıyım ortaya: Bundan kelli altın fiyatlarını fedin politikaları belirleyemeyecek.
Adam kanun varsa kağıda güvenir; dediğim dedik çaldığım düdükçülerin olduğu bir dünyada altın nereye düşecek?
Yorum
-
Sayın Kuzu, bu olaylar ile birlikte Türkiye'de doların durumu için öngörünüz nedir?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yoggg ula...tüm dünyada....FAİZLER ÖNCE YÜZDE 3 E....SONRA YUZDE 5 E...SONRA YUZDE 8 E BASILACAK....
Eğlenceniz ve muhabbetiniz bol olsun.
Yorum
-
Yukarıdaki mesajım buna istinaden.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU...üç önemli altın raporu yazdı....
birincisi....2008 de...altın 700 deiken...ALTIN HEDEF 3600 RAPORU....…
ikincisi.....2011 de...altın 1900 iken.....ALTIN HEDEF 900 RAPORU....
ÜÇÜNCÜSÜ....altın 1200 e indi....1200-900 arası ALTIN AL RAPORU...1055 E İNMİŞTİ.
BU SON RAPORLA İLGİLİ...ALTIN 1760 DAN BERİ...KUZU UYARILAR YAYINLIYOR...kime kuyumcu usaglara...HEDGE OLUN YADA SATIN DİYE....
NEDEN....NEDEN...NEDEN...kuzu bele bi ipnelik yapıy….
cugap….cugap….cugap….aşağıdaki grafta….SORUYORUM...BU GRAFTAKİ FORMASYON TEKNİK OLARAK NEYİ İSARET EDİYOR...yazın bakem biliyormusunuz…fornasyonu YUVARLAGA ALDIM...di haydi teknikçi gavatlar...bakem boyunuz kac santim...metroyu bırak santim.....ha ha ha

Acemisiyiz forum kullanmanın
Yorum
-
-
Kuzu yine alçak uçuşdasın..
Faizler bir yere gidemez..
Ev fiyatlarıda yarıya düşemez..
Ben önümüzdeki aylarda TR de faizin 5 inde altına inmesini bekliyorum..
Nereye kadar inebilir..
2.5
Neden
zekat o kadar da ondan..
Bütün dünyada 0 faiz bizde 20..
Ula nijerya bile bu kadar deeldi..
dibin dibine inmek için en zirveye çekmek gerekir..
ABD de faiz 22 idi 80 lerin başında..
Tarihi zirve
İç savaş da bile 5-10 arası idi
Oradan nereye vurdular
Sıfır a
İtalya keza 10yr lar sanırım 8-10 lardan 1 e geldi..
Batmıyor muydu ulan bu 2012 de ispanya ile birlikte..
TR de faizin yönü aşşağı bir süre daha..
Ev fiyatları double yapacak bu süreçte..
Paradan kaçış var tabi faiz de düşüyor
Neye hucum var
Mala..
ev araba şirket (hisse) altın..
malın değeri şişirilip kağıt üzerinde varlık oluşturma yapıyorlar..
Bununla da yeni kredi alanı açılıyor karşılık gösterip..
Bankaların ellerindeki evler içinde bir denklem düşünüyordur maliye şimdi adım gibi eminim.
Yorum
-
ABD bir sene önce faizleri artırmaya niyetlendi, üçüncü artışta resesyon başladı. Daha pandemi çıkmadan yeniden indirmek zorunda kaldı. Şimdi resesyonun zirvesindeyiz. Kimsenin faiz artırmaya yelteneceğini düşünmüyorum. FED para hacmini 2,5 trilyondan 7,5 trilyona çıkardı. Arzı artan malın değeri düşmez mi? Bu para ortada iken altının 700 dolara düşmesini hafsalam almıyor Sn. Kuzu. Bazan basit düşünmek daha iyi sonuç verebilir.
Yorum
-
ne demiştim...PAZARTESİ hem amrikide hemde turkiyede KENE SHORT ACACAGIZ....
ACTIK....DOW 27 500 DE....BIST 100....111 000 DE....
FED i soyacağız....nasıl....KISA DALGA FURUSMALARLA....dalga boyları maksimum 2 hafta....
FED alıyor....o alırken....warren buffet gibi büyük tombul barnaklar gelip tuşlara satış tuşlarına cönecekler…
bundan yararlanacağız....FUR VE KAC....MALA YATMAK YOK DEMİŞTİM....HAZİRAN VADELER HERYERDE YUZDE 8 ASAGIDAN KAPATILMALIDIR....ic dinamikler icabı...FED vadeli piyasada yok.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demiştim...PAZARTESİ hem amrikide hemde turkiyede KENE SHORT ACACAGIZ....
ACTIK....DOW 27 500 DE....BIST 100....111 000 DE....
FED i soyacağız....nasıl....KISA DALGA FURUSMALARLA....dalga boyları maksimum 2 hafta....
FED alıyor....o alırken....warren buffet gibi büyük tombul barnaklar gelip tuşlara satış tuşlarına cönecekler…
bundan yararlanacağız....FUR VE KAC....MALA YATMAK YOK DEMİŞTİM....HAZİRAN VADELER HERYERDE YUZDE 8 ASAGIDAN KAPATILMALIDIR....ic dinamikler icabı...FED vadeli piyasada yok.
bu aciz muridlerine fibo lu bi gafik hediye etsenmiki acep?
Yorum

Yorum