Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wisewell
    Aktif
    • 30 Nisan 2014
    • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lem wisewell….8 dene içtim gözlerim çift görüyor....GREGORY bize yetişmek üçün...iki dene double pespese cekti….ben pes edeceğim pilim bitiyor...cok fecii bi içki bu...ha ha ha

turkiyeyle konuşmam lazım diye sıvışıp biraz yırtıyorum....emme anlarlarsa...double çekeceksin derler valla.
    8 dene dedigin ne???aman deyim bah.......ruslar bir kadehe 50 gr der en fazla 4 dene icerler.....etme tutma sen bise lazimsin

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

lem wisewell….8 dene içtim gözlerim çift görüyor....GREGORY bize yetişmek üçün...iki dene double pespese cekti….ben pes edeceğim pilim bitiyor...cok fecii bi içki bu...ha ha ha

turkiyeyle konuşmam lazım diye sıvışıp biraz yırtıyorum....emme anlarlarsa...double çekeceksin derler valla.
      sindi anlasildi fedi ne sebebten gozune kestirdigin

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

Emmim, kanunun, hukukun mumla arandığı dünyada altın için biçtiğin hedef haylice abartılı...

Ben de bir ütopya atıyım ortaya: Bundan kelli altın fiyatlarını fedin politikaları belirleyemeyecek.

Adam kanun varsa kağıda güvenir; dediğim dedik çaldığım düdükçülerin olduğu bir dünyada altın nereye düşecek?

Yorum

• hayalım
          Tecrübeli
          • 27 Şubat 2009
          • 822

Guzu bir geldi pir geddi. Kafama micti gitti. Ickiyi icen o serhos olan ben. Kafam allak bullak oldu, Lol.

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

Emmi,bazı öngörülerine katılmasak da severiz seni hem de yürekten severiz.

Yorum

• rust
              Yeni Üye
              • 09 Mayıs 2018
              • 41

yoggg ula...tüm dünyada....FAİZLER ÖNCE YÜZDE 3 E....SONRA YUZDE 5 E...SONRA YUZDE 8 E BASILACAK....
              Sayın Kuzu, bu olaylar ile birlikte Türkiye'de doların durumu için öngörünüz nedir?

Eğlenceniz ve muhabbetiniz bol olsun.

Yorum

• Misafir

bu sireket kurtarma operasyonları kac bar saydıracak bakalım.

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

Agzindan bal damliyor guzu piriim. Olmeden gorebilecekmiyiz bu ongorulerini?

Yorum

• zoro
                    Seyirci Üye
                    • 09 Ağustos 2011
                    • 65

Risk alıyorum.
                    Yandan yemiş flama formasyonu varmış. Yandan yemeden evvel güzel bir mum formasyonu ile de güzel olacak demiş. Sonra tulumbaya başlamışlar.
                    Ama senin 700 usd hedefi bu yuvarlak içine alınan alana sığar mı bilmem dayıcım

Yorum

• zoro
                      Seyirci Üye
                      • 09 Ağustos 2011
                      • 65

KUZU...üç önemli altın raporu yazdı....

birincisi....2008 de...altın 700 deiken...ALTIN HEDEF 3600 RAPORU....

ikincisi.....2011 de...altın 1900 iken.....ALTIN HEDEF 900 RAPORU....

ÜÇÜNCÜSÜ....altın 1200 e indi....1200-900 arası ALTIN AL RAPORU...1055 E İNMİŞTİ.

BU SON RAPORLA İLGİLİ...ALTIN 1760 DAN BERİ...KUZU UYARILAR YAYINLIYOR...kime kuyumcu usaglara...HEDGE OLUN YADA SATIN DİYE....

NEDEN....NEDEN...NEDEN...kuzu bele bi ipnelik yapıy….

cugap….cugap….cugap….aşağıdaki grafta….SORUYORUM...BU GRAFTAKİ FORMASYON TEKNİK OLARAK NEYİ İSARET EDİYOR...yazın bakem biliyormusunuz…fornasyonu YUVARLAGA ALDIM...di haydi teknikçi gavatlar...bakem boyunuz kac santim...metroyu bırak santim.....ha ha ha

Yukarıdaki mesajım buna istinaden.
                      Acemisiyiz forum kullanmanın

Yorum

• salihdemir
                        Yeni Üye
                        • 11 Mayıs 2018
                        • 38

Kuzu Emmi,gram altın ne olur ?

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Kuzu yine alçak uçuşdasın..

Faizler bir yere gidemez..
                          Ev fiyatlarıda yarıya düşemez..

Ben önümüzdeki aylarda TR de faizin 5 inde altına inmesini bekliyorum..
                          Nereye kadar inebilir..
                          2.5
                          Neden
                          zekat o kadar da ondan..

Bütün dünyada 0 faiz bizde 20..
                          Ula nijerya bile bu kadar deeldi..

dibin dibine inmek için en zirveye çekmek gerekir..
                          ABD de faiz 22 idi 80 lerin başında..
                          Tarihi zirve
                          İç savaş da bile 5-10 arası idi
                          Oradan nereye vurdular
                          Sıfır a

İtalya keza 10yr lar sanırım 8-10 lardan 1 e geldi..
                          Batmıyor muydu ulan bu 2012 de ispanya ile birlikte..

TR de faizin yönü aşşağı bir süre daha..

Ev fiyatları double yapacak bu süreçte..

Paradan kaçış var tabi faiz de düşüyor
                          Neye hucum var
                          Mala..
                          ev araba şirket (hisse) altın..
                          malın değeri şişirilip kağıt üzerinde varlık oluşturma yapıyorlar..
                          Bununla da yeni kredi alanı açılıyor karşılık gösterip..

Bankaların ellerindeki evler içinde bir denklem düşünüyordur maliye şimdi adım gibi eminim.

Yorum

• onur_aydogan
                            Yeni Üye
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 44

ABD bir sene önce faizleri artırmaya niyetlendi, üçüncü artışta resesyon başladı. Daha pandemi çıkmadan yeniden indirmek zorunda kaldı. Şimdi resesyonun zirvesindeyiz. Kimsenin faiz artırmaya yelteneceğini düşünmüyorum. FED para hacmini 2,5 trilyondan 7,5 trilyona çıkardı. Arzı artan malın değeri düşmez mi? Bu para ortada iken altının 700 dolara düşmesini hafsalam almıyor Sn. Kuzu. Bazan basit düşünmek daha iyi sonuç verebilir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ne demiştim...PAZARTESİ hem amrikide hemde turkiyede KENE SHORT ACACAGIZ....

ACTIK....DOW 27 500 DE....BIST 100....111 000 DE....

FED i soyacağız....nasıl....KISA DALGA FURUSMALARLA....dalga boyları maksimum 2 hafta....

FED alıyor....o alırken....warren buffet gibi büyük tombul barnaklar gelip tuşlara satış tuşlarına cönecekler…

bundan yararlanacağız....FUR VE KAC....MALA YATMAK YOK DEMİŞTİM....HAZİRAN VADELER HERYERDE YUZDE 8 ASAGIDAN KAPATILMALIDIR....ic dinamikler icabı...FED vadeli piyasada yok.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

ne demiştim...PAZARTESİ hem amrikide hemde turkiyede KENE SHORT ACACAGIZ....

ACTIK....DOW 27 500 DE....BIST 100....111 000 DE....

FED i soyacağız....nasıl....KISA DALGA FURUSMALARLA....dalga boyları maksimum 2 hafta....

FED alıyor....o alırken....warren buffet gibi büyük tombul barnaklar gelip tuşlara satış tuşlarına cönecekler…

bundan yararlanacağız....FUR VE KAC....MALA YATMAK YOK DEMİŞTİM....HAZİRAN VADELER HERYERDE YUZDE 8 ASAGIDAN KAPATILMALIDIR....ic dinamikler icabı...FED vadeli piyasada yok.

bu aciz muridlerine fibo lu bi gafik hediye etsenmiki acep?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information