Kuzu hocam kızdı gitti galiba...sildim yazıları napim abi...
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Kuzu Hocam, Falih Rıfkı Atay'ın Zeytindağı kitabı var. Tayyip Ağa, 2014'de Meclis'te yaptığı bir grup konuşmasında gençlere bu kitabı okumalarını tavsiye etmişti. Kurucu kadrolar 1920'lerde önce halka bir millet olduklarını hatırlattılar.İki şey söylediler. 1-Arap değilsiniz. Sadece dine inanıyorsunuz, Arap Kültürüne değil. 2-İslam ortaya çıkmadan önce de soylu bir millettiniz.
Zeytindağı kitabında şöyle bir cümle var:
Biz Türkler,yüzyıllarca Arap yarımadasında ücretsiz tarla bekçiliği yaptık.
Yorum
-
Nasreddin Hoca'ya bir gün iki avrat gelmiş. Birisi demiş ki:''Efendi, biz ikimiz bir çanağa,karanlık bir yerde işedik.Birimizden sidik, birimizden susam yağı geldi.Hangimizin sidik,hangimizin susam yağı,bilmiyoruz.''
Hoca demiş ki:''Bunun tespiti goley...Gelin, ikinizin de g....e basayım, hanginizden küspe çıkar, yağ onundur.''
Yorum
-
Nasreddin Hoca bir gün mescide varmış. Kısacık kaftanıyla,ön safta yer bulmuş.Rükû'da arkadan t.......ı gözükmüş.
Arkadaki herif sıkıca bunun t.......ını dutmuş. Hoca da öndeki imamın t.......nı dutmuş.
İmam demiş ki:''Ulla neylersin?''
Hoca:''Neyleyeyim, ben sizi t...k karışma oynar sanırdım.''
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
sebebini yazdım ya ula namıssız…..ARAP PROFLARLA uğraşıyorum....üç ayrı mahkemede.....tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
))))) Ulla kuzu hocam, burayı iyice boşladın be ya...
AL-GAZALİ.....HALİFELERE TAVSİYELER KİTABINDA....islam ordusundaki TURK KOMUTANLARIN VE ASKERLERİN ASİMİLE EDİLİP....kendisi gibi araplastırılmasını önermiş....bu TURK KOMUTANLAR VE ASKERLER....köle edilmiş 6 ila 12 yas arası turk çocuklardı....bunlar daha sonra....arapları alaşağı edip mısırda MEMLUK(KÖLEMENLER) devletini kurmuşlardı....bagdatta olanlarda....her ay yeni halife atıyorlardı....
bana buna benzer seyler bul tarihte....TURK köleler ve durumları....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bak kuzu hocam, gugulladığımda ilk çıkan link, ne kadar güzel yazmış.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersebebini yazdım ya ula namıssız…..ARAP PROFLARLA uğraşıyorum....üç ayrı mahkemede.....
AL-GAZALİ.....HALİFELERE TAVSİYELER KİTABINDA....islam ordusundaki TURK KOMUTANLARIN VE ASKERLERİN ASİMİLE EDİLİP....kendisi gibi araplastırılmasını önermiş....bu TURK KOMUTANLAR VE ASKERLER....köle edilmiş 6 ila 12 yas arası turk çocuklardı....bunlar daha sonra....arapları alaşağı edip mısırda MEMLUK(KÖLEMENLER) devletini kurmuşlardı....bagdatta olanlarda....her ay yeni halife atıyorlardı....
bana buna benzer seyler bul tarihte....TURK köleler ve durumları....
https://t24.com.tr/yazarlar/orsan-k-...n-turkler,4212
https://www.sozcu.com.tr/2016/yazarl...soktu-1187912/
Örsan Öymen güzel yazmış da İslam'ı Arapların oluşturduğunu söylemek gerçekçi değil. Bakacağımız kaynaklar Yahudi ve Roma kaynakları olmalı. Gerçekler orada. Mesela Yahudiler niye Yesrib'e kaçtılar? Yesrip bugünkü Medine. İslamiyet ortaya çıkmadan 1000 yıl önce oraya kaçtılar. Çıngıraklı Yalçın Hocam der ki,İslam Medine'de kuruldu.
Simon Bar Kohba ayaklanması MS 132-MS 135...Roma İmparatorluğuna karşı düzenlenmiş 3.büyük ayaklanma. Daha önce 2 tane daha var. Roma bu ayaklanmayı bastırabilmek için 12 Roma Lejyonunu bu günkü İsrail ve Filistin'in olduğu bölgeye getirmişti. Bu güç Roma Ordusunun yarısıydı.
Ben bakayım, illaki bulurum.
Yorum
-
Aha aha aha...kuzu hocam bak ne buldum. Senin arkadaşın babo değil mi bu?
Ulla sen bu adamın arkasından ''Kürd'' diye az laf etmediydin. Ama Kürtler için kötü bir şey yazmadıydın, yanlış hatırlamıyorsan şöyleydi: ''Kürde yakışır mı?''...Yani demek istetiydin ki, babo bir şey yapmış, sen onu eleştirmişsin, yaptığı şey için ''Kürde yakışmaz'' demiştin.
Kuzu Hocam Türkler şehir devletleri halinde yaşıyorlardı, aralarında hep rekabet vardı. Benim en çok ilgimi çeken Kıbaç Hatun'dur. Türkler imalat ve üretim yapmaz diyen kara cahildir. Kıbaç Hatun, Buhara'yı 15 yıl yönetmiştir. Türkler,pek çok imalatı ve dokumayı Çinlilerden öğrenmişler ve yapıyorlardı, ek olarak ticaret de yapıyorlardı. Ticaret yollarını tuttukları için hızla zenginleştiler. Türk şehir devletleri zengin olduğu için Araplar buraya talana geldiler.Talkan Katliamı‘nda 100.000 Türk katledilmiştir, bunun yanında 50.000 ‘den fazla türk köle ve cariye olarak pazarlarda satışmıştır.
Babo derlemiş işte...Bu yazılanlar doğru, Türklerin başına gelen bu felaketler birlik olamamalarındandır. Araplar tek tek şehir devletlerine saldırmışlar, sadece 1 şehir devletini alacak güçleri bile yok, onu da hile ile söz verip, verdikleri sözü tutmayarak, kalleşlikle almışlar. Ulla Araplara karşı 2 şehir devleti birleşse, oraya gelen Arapların topunun zürriyetini kuruturlardı. Birleşmemişler işte.
Abi senin Araplarla ne işin var. Yok Lübnanlıymış da yok Suriyeliymiş de bırak be ya...Başını belaya sokar bu kalleşler senin. Muhatap olma ya.
Sen Moshe'yi dinle...
Yorum
-
Buyur...Yapmış ama sor bakalım niye yapmış. Afyoncu'nun cevabını kesmiş. Videonun devamında onu da dinleyin. Erhan Afyoncu Milli Güvenlik Üniv. Rektörü.
Videonun tümü,
Yorum
-
Bu linkteki videoda Erhan Afyoncu'nun cevabı var. 3 saatten fazla videoyu izlemek zorunda kalmayın.
Yorum
-
Atasözlerimiz hayatımızda bize yön gösteren rehber sözler olmalıdır...Benim öyledir örneğin...Çünkü yüzlerce yıllık hayat deneyiminden imbikten süzülürek gunümüze ulasmış bilgece sözlerdir...
"Ne Şamın şekeri ne de arabın yüzü....!"
Bunlardan biridir örneğin...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
kazım yazmış.....KIRBAC HATUN....seni yazmış gı…...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRahmetli anacigim hep derdi "" kargayla mok dirtcegine sahanla et dirt"" Kulagina kupe olsun fittirik Jonturk. Gotu moklu arablarin seviyesine inip seviyeni indirt me.
"" eyy i5 li eyy 15 li,
Tokat yollari tasli,
15 liler geliyor,
....""
bu araplar tüm iranı TALAN edip TURK sınırlarına dayanıyorlar.....üç beylik var birinin basında bu KIRBAC HATUN var....en zengin beylik....
arap komutanlar toplanıyor.....önce kime saldıralım diye....tabii en zengine....
biri diyorki…..basit yaw….baslarında kadın var....bu dinende caiz değildir...kadından sultan olurmu.….bunu bana bırakın diyor....temam diyorlar....
bu 5000 kişilik bi ordu ile KIRBAC HATUN a saldırıyor....kırbaç hatun bunu KURT KAPANINA alıyor....hepsini biçiyor...komutanları dahil....
ŞOK OLUYORLAR.....
CARE NE….turkleri birbirine furdurmak….onu yapıyorlar....
bizim....ARAPLAŞMIŞ TARİHÇİLER....TURKLER İSLAMI ANINDA KUCAKLADI DİYE YAZARLAR...
BOK ANINDA KUCAKLADI....200 yıl sürdü....öldüler....öldürdüler...en sonunda TÜM ARAP COGRAFYASINDAN BULDOZER GİBİ GECTİLER....
arapların DİN ALİMLERİ....bunlar....ALLAHIN GAZAPLARIDIR....dinden cıktıgınız üçün allah bunları gönderdi dediler...
ben bunu deyince.....HEPSİNİN RENGİ....ZATEN KAPKARALAR İPNELER....İYİCE KARARIP toprağa dönüşüyorlar....canlı canlı gömüyorum ipneleri….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum