Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • steve_harris
    Katılımcı
    • 11 Ocak 2019
    • 152

Kuzu ağabey, seni bundan yıllar önce ilk diğer köyde açtığın bir başlıkta tanıdım (3-5 sene önce olsa gerek) orda ekonomik cycle'lardan bahsediyorsun ve o zaman yazdıklarını okuduğumda "işte bu adam işin piri" demiştim. O günden beri yıllardır seni yazdığın heryerde takip ettim. Bu köye geldiğinde hemen hesap açtım ama hesabım bugün aktifleştirildiği için ilk mesajımı ancak bugün atabildim.

Abim 3-5 yildir seni takip ederim, senden gram kazancım olmamıştır zira ben vadeli işlem falan anlamam, sadece al-unutcu uzun vadeciyim. Buna rağmen yazdığın şeyler, özellikle jeopolitik / yatırımcı stratejisi vs... konular" inanilmaz ilgimi çekmekte ufkumu açmakta.

Sana hiç teşekkür edemedim ama bu fırsatla teşekkür etmek isterim.

Not: Dünya yeni cycle'a ne zaman başlar sence emmim?

Yorum

• bilgehan2004
      Yeni Üye
      • 02 Aralık 2015
      • 24

Hoş geldin kuzu emmi seni okumaktan mahrum etme bizi

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

Kuzu hoş geldin
        Arayı açma bu kadar bi daha..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu ağabey, seni bundan yıllar önce ilk diğer köyde açtığın bir başlıkta tanıdım (3-5 sene önce olsa gerek) orda ekonomik cycle'lardan bahsediyorsun ve o zaman yazdıklarını okuduğumda "işte bu adam işin piri" demiştim. O günden beri yıllardır seni yazdığın heryerde takip ettim. Bu köye geldiğinde hemen hesap açtım ama hesabım bugün aktifleştirildiği için ilk mesajımı ancak bugün atabildim.

Abim 3-5 yildir seni takip ederim, senden gram kazancım olmamıştır zira ben vadeli işlem falan anlamam, sadece al-unutcu uzun vadeciyim. Buna rağmen yazdığın şeyler, özellikle jeopolitik / yatırımcı stratejisi vs... konular" inanilmaz ilgimi çekmekte ufkumu açmakta.

Sana hiç teşekkür edemedim ama bu fırsatla teşekkür etmek isterim.

Not: Dünya yeni cycle'a ne zaman başlar sence emmim?
          YENİ CYCLE.....

eski yazdıklarımda....KAPİTALİST MODE un business cycle lar şeklinde KAPİTAL AKÜMÜLASYONU YÖNTEMLERİNİ ANLATIYORDUM.....o anlattıklarımın tümü gerçekleşti....

ve fekaat….

YENİ BİR CYCLE baslıyamıyor…..

neden acaba dersen.....cevap bu işlerin piri ve evliyaullahı olan....kuzu efendi hazretlerinde saklıdır.....

KAPİTALİZM.....TARİHİNİN EN BÜYÜK KRİZİNE GİRDİ....

adı.....DEBTH CYCLE.....BORC CYCLE.....

DÜNYA 70 TRİLLİON DOLAR ÜRETİYOR BİR YILDA....DÜNYANIN BORCU İSE 200 TRİLLİON DOLAR....

işte bu nedenle.....

TÜM YORUMCULAR YANLIŞ YORUMLAR YAPIYOR....

BU İŞE....neden FELEKLERİ kattın....ey EVLİYAULLAH....ey kutubu dünya....ey sen olmazsan güneşin birdaha dogmuyacagı insan....yağmurun birdaha yagmıyacagı insan....

diyor isen eger….SANA.... KAHPE FELEGİ.....ve neden KAHPE olduğunu anlatmam lazım.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

borç CYCLE.....KAHPE FELEK....VE FELEKLER İLİŞKİSİ....

SORU SUDUR.....

KİM ALACAKLIDIR.....KİM BORCLUDUR.....

cavapta sudur....dünya nüfusu 7.8 milyar insan....bu insanların sadece 1 milyonu alacaklı kalanların tümü borçlu....bu alacaklıların cogunlugu hazar turku….kripto Yahudiler ve kripto hiristiyan ailelerdir....rostchild gibiler....bunlar HAZAR TURK İMPARATORLUGUNU KURAN TURKLER....selcuklu devletini kuranlarda bu aileden....SELCUK bey Yahudi turk komutandı hazar devletinde....oğullarının adları ISA...MUSA...MİKAEL filandı...

TURKLER....dini kullanırlar....normalde ona inanmazlar....bu nedenlede….hazar devletini ruslar yıkınca....selcuk bey anında musluman olmuş ve elindeki orduyla bugunki turkmenistana çekilmiştir....

bu kripto herdini destekliyen turkler….AMRİKİDE 26 000 evangelist tarikata....12 000 Yahudi tarikata....islam dünyasında 32 000 tarikata para vermekteler....sebebi....BU BORÇ KRİZİNİ isyansız atlatmaktır....dini kullanıyorlar....aksi takdirde....7 milyar insan....bunların alacakları olan 200 trillion dolara bi gecede çöker VE KRİZ BİTER.

bu 7 milyar FELEKLERİ kim durduruyor.....tabiiki….KAHPE FELEK....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

KADER....KADERE İNANMAK....VE KAHPE FELEK.....

bu KADER....kapitalizmin bubası PAPAZ CALVİN tarafından KAHPE FELEK in isteği üzerine üretilmiştir....adı...predestination…..

DEVAM EDEYİM Mİ ULA.....sıkıldınızmı….

Yorum

• şemsi
                Katılımcı
                • 10 Haziran 2009
                • 107

Devam pirimmm

Yorum

• Misafir

Kıymetli bilgileri öğrenmek için lütfen devam ediniz.

Yorum

• steve_harris
                    Katılımcı
                    • 11 Ocak 2019
                    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    borç CYCLE.....KAHPE FELEK....VE FELEKLER İLİŞKİSİ....

SORU SUDUR.....

KİM ALACAKLIDIR.....KİM BORCLUDUR.....

cavapta sudur....dünya nüfusu 7.8 milyar insan....bu insanların sadece 1 milyonu alacaklı kalanların tümü borçlu....bu alacaklıların cogunlugu hazar turku….kripto Yahudiler ve kripto hiristiyan ailelerdir....rostchild gibiler....bunlar HAZAR TURK İMPARATORLUGUNU KURAN TURKLER....selcuklu devletini kuranlarda bu aileden....SELCUK bey Yahudi turk komutandı hazar devletinde....oğullarının adları ISA...MUSA...MİKAEL filandı...

TURKLER....dini kullanırlar....normalde ona inanmazlar....bu nedenlede….hazar devletini ruslar yıkınca....selcuk bey anında musluman olmuş ve elindeki orduyla bugunki turkmenistana çekilmiştir....

bu kripto herdini destekliyen turkler….AMRİKİDE 26 000 evangelist tarikata....12 000 Yahudi tarikata....islam dünyasında 32 000 tarikata para vermekteler....sebebi....BU BORÇ KRİZİNİ isyansız atlatmaktır....dini kullanıyorlar....aksi takdirde....7 milyar insan....bunların alacakları olan 200 trillion dolara bi gecede çöker VE KRİZ BİTER.

bu 7 milyar FELEKLERİ kim durduruyor.....tabiiki….KAHPE FELEK....
                    Kuzu emmi,

Komplo teorisi alemlerinde Aileler (Rothschild, Wallenbergler vs...) ile Derin Amerika (Main Street / Silah üreticileri) arasında bu borç üzerinden savaş döndüğü, bu ailelerin 1980'lerden beri ABD karşısında güç olabilmesi için Mao'nun evlatlarını desteklediğnden bahseder.

Bir sonraki cycle bu savaş bitince mi başlar? sence savaşı kimler kazanır?

Yorum

• Furki49
                      Katılımcı
                      • 02 Mayıs 2020
                      • 101

Emmim seni geç tanıdım allah razı olsun sen konuş biz feyz alalım ama hisse nette bir türlü manipülasyon kurallarını bulamadım bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürlerimi iletiyorum sağolasın varolsan
                      Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                      Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                      İnsan olan insan darıltır mı hiç
                      Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

#Moody's Türkiye'nin kredi notunu düşürdü, negatif görünümünü sürdürdü.
                        Kuruluş tarafından alınan karara göre, Türkiye'nin ihraççı ve teminatsız kredi notları B1'den B2'ye indirilken, notların görünümü de negatif olarak kaldı.

#Moodys’in takviminde bugün Türkiye’nin notu konusunda güncelleme yer almıyordu. Takvimde bir sonraki güncelleme 04 Aralık’taydı.

Yorum

• saleve
                          Aktif
                          • 27 Eylül 2013
                          • 244

Tarikatçılık bir nevi komün hayatı. Kitleleri yönlendirmek bir arada tutmak için bir yöntem. Kapitalizm çıkmaza girdi veya sonu geldiyse, hoş geldin Neo Komünizm.
                          ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• erkmen
                            Aktif
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 269

sevgili kuzu yeni CYCLE yeni bir iktidar ile başlayacaktır....
                            bununla birlikte bizim için yeni iktidar dünya ile koordineli bir şekilde olması lazım...

YENİ CYCLE.....

eski yazdıklarımda....KAPİTALİST MODE un business cycle lar şeklinde KAPİTAL AKÜMÜLASYONU YÖNTEMLERİNİ ANLATIYORDUM.....o anlattıklarımın tümü gerçekleşti....

ve fekaat….

YENİ BİR CYCLE baslıyamıyor…..

neden acaba dersen.....cevap bu işlerin piri ve evliyaullahı olan....kuzu efendi hazretlerinde saklıdır.....

KAPİTALİZM.....TARİHİNİN EN BÜYÜK KRİZİNE GİRDİ....

adı.....DEBTH CYCLE.....BORC CYCLE.....

DÜNYA 70 TRİLLİON DOLAR ÜRETİYOR BİR YILDA....DÜNYANIN BORCU İSE 200 TRİLLİON DOLAR....

işte bu nedenle.....

TÜM YORUMCULAR YANLIŞ YORUMLAR YAPIYOR....

BU İŞE....neden FELEKLERİ kattın....ey EVLİYAULLAH....ey kutubu dünya....ey sen olmazsan güneşin birdaha dogmuyacagı insan....yağmurun birdaha yagmıyacagı insan....

diyor isen eger….SANA.... KAHPE FELEGİ.....ve neden KAHPE olduğunu anlatmam lazım.

Yorum

• mdogan06
                              Seyirci Üye
                              • 20 Aralık 2015
                              • 60

KADER....KADERE İNANMAK....VE KAHPE FELEK.....

bu KADER....kapitalizmin bubası PAPAZ CALVİN tarafından KAHPE FELEK in isteği üzerine üretilmiştir....adı...predestination…..

DEVAM EDEYİM Mİ ULA.....sıkıldınızmı….
                              Efsanesin Kuzu Agabey ...

Yorum

• azina
                                Katılımcı
                                • 17 Ağustos 2011
                                • 196

Kuzu başkan bankalar ne zaman harekete geçer ?
                                ...::[AZİNA]::...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information