Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

dün 6.59 dan garan alıp
    6.77 ye satmış biri olarak
    bugün 7.28 görmek kadar olabilirliği var 4.90 ın ama haftalık graf al veriyor
    ne diün guzum

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      USAGLAR……

SUAN GARAN KAC.....7.01.....

ON İŞ GÜNÜ SONRA GARAN KAC OLACAK....bilionnu……..4.80....

nereden bilion lem guzu….lem ben bilmeyimde kim bilsin.....OPPORTUNITY COST İCABI....

Haydaaaaaaa 4.80 de olmaz artık bu saatten sonra yaa
      akbnk 5.20 olmuş..

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

guzunun grafikleri görünür yapabilirmi bi arkadaş

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hesap eksiye düştü , eccuk yara aldım

dolar longların %20 sini kapattım.

şortlar ve kalan dolar longların &80 i ile devam ediyorum .

yazam dedim buraya ,

eccukte fiziki dolar bozup gümüşe ek alım yaptım , umarım biraz daha düşerde alabilirim tekrar.
          gine eksi yazdım sabah açılışta , bu sefer küçültme yapmadım teminat tamamladım .

devam bakalım.

Bu yükselişi feto darbesi öncesi olan yükselişe çok benzetiyorum.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• steve_harris
            Katılımcı
            • 11 Ocak 2019
            • 152

USAGLAR……

nereden bilion lem guzu….lem ben bilmeyimde kim bilsin.....OPPORTUNITY COST İCABI....
            Kuzu ağabey eğer bu hedefte tutarsa BIST binası önüne heykelinin yaptırılması için imza kampanyası başlatırım. Daha önce dedim vadeli işlem yapmıyorum, fakat gene de şaşkınlıkla izliyorum.

Belki şahıs heykeli olmaz ama bina önüne ufak bir "kuzu" heykeli olabilir

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3006

videomu atayim harbe giriyoruz.

en sevdiğim sahne

stregth and honour , stay with me , hold the line . ( hastasıyım)
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

USAGLAR……

Emmi bu durum TR geneli mi, dünya geneli mi yoksa söz konu banka kaynaklı bir olumsuzluk nedeniyle mi oluşacak? Bu üç faktörden hangisi sebep olacak 10 iş günündeki bu %30luk çöküşe?

Biri batmadan ya çok kötü bir gelişme olmadan bu üç faktörde 10 günde %30 düşüş olmaz sanki. Ama bir sıkıntı var ise düşmesi kolay tabi?

Yorum

• albica
                  Aktif
                  • 03 Aralık 2008
                  • 287

kuzu hocam bundan mı bahsediyorsun...4 ekim e ertelenmişti..

AB Türkiye'ye karşı planlanan yaptırımlar üzerinde çalışıyor
                  AB, 24 Eylül'deki liderler zirvesi öncesinde Türkiye'ye karşı uygulanması muhtemel yaptırımlar üzerinde çalışıyor. Kademeli bir yaptırım planı üzerinde çalışan AB'de anlaşma sağlanıp sağlanmayacağı belirsiz.
                  “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

garan.....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

garan....AYU TOPLAMA KANALI....müşteri yaratmadır bu kanalın adı....AYU PİYASASINDA....asagı az eğimli kanallar...BOGA KANALLARIDIR....

BU KANALDA....acıga satışçı...garan shortcu vsaire yaratır....bunlar...MÜŞTERİDİR....ve döner bunları biçer....biçtimi yüzde 25 ila 30 luk sellale düşüş gelir....4.80 dir bu....7.30 deyiz...bugun dinazor….garan ı shortladı….veya acıga sattı....HAKİKİ DÜŞÜŞ ÜÇÜN....BU BİR TEKNİK ANALİZDİR.

exercise lose breast size
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ainos
                        Aktif
                        • 27 Temmuz 2011
                        • 323

Grafikler görünmüyor.

Yorum

• serapsuna19
                          Katılımcı
                          • 21 Haziran 2015
                          • 116

Dolar ne olur ? Kuzu dayı Garana böyle olurken, İnşallah Ons yorumun gibi olmaz bu da, bu yıl millet altından götürürken, ben portföye yara açan zararı ons shorttan aldım, Allahtan çer çöp hisselerden biraz kurtardık zararı.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Dolar ne olur ? Kuzu dayı Garana böyle olurken, İnşallah Ons yorumun gibi olmaz bu da, bu yıl millet altından götürürken, ben portföye yara açan zararı ons shorttan aldım, Allahtan çer çöp hisselerden biraz kurtardık zararı.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani diyorsun ki......kuzu emmi ipnelik para ile mi.....

derimki…….olurmu olum....bu işi bedava yapanda var....garan gibi....

niye ipne…..zirvesi....5.6 dolardı....2013 de ben on yıllık düşüş başladı derken....

eeeeee garan ne yaptı....düştü....6.40 a....böl dolar-tl ye.....ne ediii…..0.86 dolar ediy ula....2008 de kaça düşmüştü....1.47 tl ye....0.86 dolara....bak ikili dip yaptı...

Kuzunun ne yapması icipederdi….MALA GÖMÜLMESİ İCİPEDERDİ....ESKİ KUZU OLSAİDİ....

emmeeee gömülmüyor....

niye.....eski kuzu değil ondan....eeeee ozaman…..kuzu ipne mi oldu.....

yoggg ula....2008 DİBİ....TURKİYENİN KRİZİ DEGİLDİ....AMRİKİNİN FİNANSAL KRİZİ İDİ....

bu kriz turkiyeninki….TURK TARRAGINDA Kİ OYNAKLIK....SEKİSE DÜŞKÜNLÜK İLE AMRİKİ TARRAGININ Kİ AYNI MI....NAMISSIZ...

SEN KENDİ TARRAGINI TANIMIYORMUSUN.....

öyleyse.....GARAN 4.80....DOLAR-TL 9.6....GARAN .50 DOLAR....MAKULDUR....BATABİLİRDE...O ZAMAN SIFIR MAKULDUR.

NOT...garan 2013 zirvesinden 6 da bire düştü....6 doları olanın garanda şimdi 1 doları var...BU BİLE COK.

NOT 2....DOLARDA İKİLİ DİP YAPTI...0.86 DA....HOPPULATTILAR....GULAGASMA...TEKNİK OLARAK YAPTILAR.

NOT 3....altın demişsin....düşecek dedim....ikili tepe yaptı...tepeyi overshootingle astı...kasıtlı...şimdi çöküyor....1850 yi yaktı...1650 ye dedim...bekle...görecek...altında 1 hafta 1 gündür....YAVASTIR YANİ.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dersini iyi çalıştın mı kuzu efendi hazretleri....

çalışmam mı ula....

bu garanın yüzde 50.7 si halka açık....

yüzde 49.85 i İspanyol banganın……

yüzde 50.7 halka açık bu şirketin....yüzde 39 u Londra daki usaglarda….yüzde 34 ü newyorktaki usaglarda…...yüzde 16 sı frankfurttaki usaglarda…..yüzde 5 i hongkongdaki usaglarda….

sıkı durun.....sadece yüzde 5 i TURKİYEDEKİ USAGLARDA.....turkiyede bi bok yok yani....

eeeeee HEPSİ YABANCI OLAN HİSSEDARLAR....bu garan ı kendi aralarında evirip çevirip niye İKİYORLAR.....

PİYASA DEGERİ/DEFTER DEGERİ....YERİN DİBİNDE....0.52....

FİYAT/KAZANC ORANI DÜŞÜK....5.23....

NET KAR 2020-6......3 273 000 000...

SENET SAYISI.....4 200 000 000....

EEEEEEE....bu kefere niye birbirini İKMEYE BİRTÜRLÜ DOYMUYOR.....Bİ BİLDİKLERİ VAR....BENİM BİLDİGİMİ BİLİYORLAR....namıssızlar.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

GARAN daki 0.86 olan 2008 dibine dolar-tl 7.65 olunca indik ve zıpladık...TEKNİK ZIPLAMA...

İŞTE bu teknik zıplama....BIMAS ın 55 tl ye düşmesini kompanse edecek....

bımas….

halka açıklık yüzde 70....bunun yüzde 65 i yabancı takasta yüzde 30 u turkiyede….

piyasa değeri/defter değeri....8.32....çüşşşşş….

fiyat/kazanç.....24.....çüşşş…..

NET KAR 2020-6.....1 130 000 000

PİYASA DEGERİ.....40 000 000 000.....

BU KARLA....40 yıl sonra piyasa değerine ulaşacak....

şimdi hirponun biri diyecek ki....şirket büyüyecek....BÜYÜDÜ YA ULEN....HER MAHALLEDE VAR ARTIK...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information