önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • boş
    Aktif
    • 02 Aralık 2008
    • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞİMDİ Bİ ŞEY ASACAGIM....herkez gülmekten yerlere yatacak....bu hep böyle olur...yeni bi İMKANSIZ ı yazdım mı....herkez güler....

zaman gecer....kuzunun yazdıgı yöne gidiş baslar....ve fekaattt yavastır....hasstir demeye devam ederler....biraz daha zaman gecer HIZLANIR....ulen vayyy mamına koyim....kuzunun dedigi yere gidiyoruz der....fekaaatttt cok gectir...ONDAN PARA KAZANAMAZ....TERSİNE KAYBEDER...

ŞİMDİ YAZIYORUM....GÜLME POZİZYONU ALIN....

aldınız nı....

evetttt....DOLAR TL ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA.....2.80 E DÜŞECEK....aynı 2003 den 2007 ye oldugu gibi...1.80 den 1.15 e düştügü gibi

İŞTE GRAFI....

online gif hosting

NOT...GRAFİCCİ USAGLARA....ula hani grafic cok önemliydi....İŞTE GRAFİC ALIK....o yukarı kırmıs tek bar...EKONOMİK SALDIRI...nın overshhotingi....bu kalkınca...graficteki kanala dönecek....o kanalda dedigimi, diyor....TEKNİKÇİ...GRAFİC Cİ İSEN....BUNU SENİN asman lazım benim degil....sen görevini yapmadıgın üçün....yerine ben yapıyorum.
    Müsadenle sn kuzu
    🤣🤣😂😂🤧🤧

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

Kuzu bi sakin yine 2.80 hayalleri başladı allahım yarabbimmmmm..
      1.80 1.15 düşüşü yüzde 30..
      7 tl zirve desen düşüş de dip 5 tl olur..

1.15 dibi de 2008 de görüldü krizden 7 sene sonra..
      zaten yukarıda senin verdiğin kanalın ŞU AN Kİ dibi 2.80

7 sene sonra 5 tl olabiliriz 7 tl zirve ise eğer..

Kuzu doların o kadar düşmesine HÜKÜMET BİR DAHA ASLA İZİN vermez..

Bunu da unutma..Hükümet UCUZ dolar istemiyor..

Yorum

• azizaydin
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2007
        • 118

kuzum halk aldım hatamı ettim.başka bankamı alsam.aydınlatırmısın beni.
        y.t.değildir.

Yorum

• muratti
          Aktif
          • 09 Eylül 2007
          • 266

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          kuzum halk aldım hatamı ettim.başka bankamı alsam.aydınlatırmısın beni.
          y.t.değildir.
          Papazı yarın salarlarsa en az yüzde 15 yapar gibi. Gerçi ben işc aldım ama kısmet

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu bi sakin yine 2.80 hayalleri başladı allahım yarabbimmmmm..
            1.80 1.15 düşüşü yüzde 30..
            7 tl zirve desen düşüş de dip 5 tl olur..

1.15 dibi de 2008 de görüldü krizden 7 sene sonra..
            zaten yukarıda senin verdiğin kanalın ŞU AN Kİ dibi 2.80

7 sene sonra 5 tl olabiliriz 7 tl zirve ise eğer..

Kuzu doların o kadar düşmesine HÜKÜMET BİR DAHA ASLA İZİN vermez..

Bunu da unutma..Hükümet UCUZ dolar istemiyor..

bak bu grafic dolarcıların türküsü....BU TÜRKÜYÜ CIGIRACAKLAR....bidenem....önce turkünün notaların asayım bi bak....sonra neden cagıracaklarını anlatcam....

dolarcı türküsü yanık olur....bilionnu....SANA MAL AL DEDİM DEELLL Mİ....ula demek ki bişe bilirem emme yazmirem...

ula namıssız....anarsizt huysuz deyyuzzz....ula niye lafımı dinlemirsen ula....2013 de ne dedim....dolar 1.70 lerdi...4 dalga halinde...4 senede 4.60 a gideriz dedim....önce 2.40 a...sonra 2.80 e....sonra 3.80 e....sonrada 4.60 a dedim....bide baktım ki ne göreyim bu yazımdan sonra....BABO dahil tüm tehhhnikçi usaglar sıraya girmiş....sırtları bana dönük...donlarını indirmiş...MÖTLERİ İLE BANA GÜLÜYORLAR....irıca ettim ula bari agzınızla gülün namıssızlar....ehbabızı daha dedim....bu sefer daha kötüsünü yaptılar...domaldılar ele güldüler...

bak grafıma....4.60 sonrası....dimdik yukarı ve uzun.... neye benziyor....köylü çocugu olsan bilirsin...KALKMIŞ AT İKİ ULA....5 dakka sonra orgazm olıyyy ve iniy....şimdi sana neden yuce rebbim AT İKİNİ bele yaratmışta....İT İKİNİ farklı yaratmış anlatmyayım mevzuuu uzar....

AT İKİ indimi bayramdan sonra 4.60.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

Kuzu
              Burada daha evvelde çeşitli kereler yazdım..
              TR kuzey ırak petrollerini kürtlerle kardeşçe çıkarıp satmaya başlamadığı sürece
              3 adım gider 2 adım geri gelir..
              Bak dolar bazlıda 2001 seviyelerindeyiz nerede ise
              Avare kasnak gibi dönüyoruz..
              10 senede bi gelip eski yerimize iteliyorlar bizi..

TR nin ihtiyacı 2 şey..
              İkiside aslında enerji..
              Birisi petrol diğeri nükleer..

İkisinide vermiyorlar..

Bunlar olursa faiz 2.5
              dolar 1.5
              borsa 500.000 olur işte..

Hee onun dışında evet dolar grafiği borsada mal dağıtımı grafiklerine benziyor..Haklısın..
              Ama ben bir süre daha çok sert iniş çıkışlar görülebileceğini düşünüyorum..

Ve dolarda 4.50 lerin altını hükümet faiz indirimi şu bu ile izin vermez..
              Zaten 19 oldu bugün faiz..

Yorum

• oxford
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2013
                • 467

Kuzu hocanın herkesin bilmediği bir haber veya başka bir bilgisi var herhal..

Yorum

• oxford
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2013
                  • 467

birinden duymuştuım bir finansal enstruman gördüğü yeri severmiş bi daha gelirmiş oraya..bilmem doğru bi,lmem yanlış

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu
                    Burada daha evvelde çeşitli kereler yazdım..
                    TR kuzey ırak petrollerini kürtlerle kardeşçe çıkarıp satmaya başlamadığı sürece
                    3 adım gider 2 adım geri gelir..
                    Bak dolar bazlıda 2001 seviyelerindeyiz nerede ise
                    Avare kasnak gibi dönüyoruz..
                    10 senede bi gelip eski yerimize iteliyorlar bizi..

TR nin ihtiyacı 2 şey..
                    İkiside aslında enerji..
                    Birisi petrol diğeri nükleer..

İkisinide vermiyorlar..

Bunlar olursa faiz 2.5
                    dolar 1.5
                    borsa 500.000 olur işte..

Hee onun dışında evet dolar grafiği borsada mal dağıtımı grafiklerine benziyor..Haklısın..
                    Ama ben bir süre daha çok sert iniş çıkışlar görülebileceğini düşünüyorum..

Ve dolarda 4.50 lerin altını hükümet faiz indirimi şu bu ile izin vermez..
                    Zaten 19 oldu bugün faiz..

baagggg.....nasılda agıllı yazmaya basladın....ula ben geopolitic birbişey bilmezem....MERMİ HIZIYLA MALA GİRERMİYİM ULA...

BAGGG....dolarcı usaglar cıgırıy dolar türküsünü....mala girdigim gün....ULA GİDİN DOLARI SHORTLAYIN NAMISSIZLAR....ula daha ne durirsiz *****lerrr dedim....mesajım 6 sayfa geride....bak 6.30....yarın 6 assagı kırıldımı....SEN SATIŞI SEYRET.....O HIZLA 4.0 A İNER...AT İKİ DAHA....işi bitti inecek....DÖLLEDİ....rebbim ele yaratmış....bizim köydeki ATLAR ınki kalktımı 40 ila 50 cm filan olurdu....amriki atları şişko...pipileri şiko atın eccik kısa olur....VE CABUK İNER.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bence en güzeli dolar long olmak en güzel getiri onda bir kere oldum oda bana denk geldi mb açıklama gönderdi şak gitti paralar
                      cesaret edip çok para basmadık 5 den 7 oldu varantı 1-10 verdi insanın ömrü boyunca 1 defa denk gelirdi trilyoner fırsatı kaçırdık o kadarda cesaret edemedik şimdide dolar satım varantı denesek düşüş durur dolarda

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yapikredileri sattim..

2006-2007 amerikasiyiz.. daha patlayacak koca bir gayrimenkul krizimiz var..

200 milyar $ lik borsada karlarini realize ettiler dolar 6 ya firladi..

2 trilyon $ lik gayrimenkulde realizasyona gelince bakalim ne olacak..

Cevremde is yaptigim 10 kisinin satistaki gayrimenkullerinin degeri 100 milyon $ ustunde..

Sadece bir ornek vereyim , maliyeti 700 bin $ olan kemerburgazdaki luks villa 1.75 e satilikti... ocak da 1.4 teklif gelmisti .. su an bu arkadasim musteri cikarsa 1 milyon $ a satip parayi amerikaya getirecek.. Nasil bir panik var , gayrimenkulde buyuk fiyat dususleri olacak..

Batik insaat sirketlerinin satislari , bankalarin ipotekli mallari satmalari vs derken.. 2008 Amerika cokusunu aratmaz ..

hayal kurmaya gerek yok...
                        EMLAK.....

2013 YAZILARIMI İYİ OKUMAMIŞSIN....orada EMLAK ta ki cycle 13 yıldır der.....2020 basına denk gelir....population growt doyurulur....emlak üretim maliyetleri artar....emlak fiyatları artar....POPULATİON GROWT doyurulmussa.....evlenen her genc evini almıssa diyelim....bu doyurulmadır....REVERSE BASKI BASLAR....bu revers baskı henuz tam degil....EMLAKCI LAZIM BANA DEDİM....bu topigin önemli konusu olacak....6 ay sonra....

hersey usulet ve suhuletle olur....bu 6 ayda....borsa 100 116 000 olur....karımızı ederiz...sonra senin bu krize bakarız...şimdi erken.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

pc screenshot

HIZLA CIZMAYA CALIŞTIM....

alttaki ok.....population growt tur....

onun üstündeki ok....emlak maliyeti artısıdır....

en üstteki ok.....emlak satış fiyatlarıdır....

burada....ortadaki oktan alttaki oka olan mesafe y1 olsun....ortadaki oktan üstteki oka giden mesafe y2 olsun....

13 yıllık EMLAK cycle ında.....y1 ve y2 i oluşturan paremetler var....y1 ve y2 arasındaki İLİŞKİ....ve halktaki...LİQİDİTE arasında ilişki vardır....y1 ve y2 fonksiyonları....EMLAK KRİZİNİ MUSTULAR.....

BU PAREMETRELERİ OLUŞTURMAK ÜÇÜN EMLAKCI bi kardeşime ihtiyacım var ki....hisabı kitabı dogru yapabileyim....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

DOCTOR....asagıda gördüm seni....son graflarını as lütfen....

Yorum

• Misafir

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information