önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

dolar....

doların varsa hemen sat.....yoksa kredi ile yurt dışından dolar bul....TURKİYEye TRANSFER ET VE HEMEN SAT....4.60 DAN GERİ AL KREDİNİ KAPA....BEN BUNU YAPIYORUM Bİ GURUP YATIRIMCIYLA.....

bunnarı yapamıyorsan....VİOP ta doları....her 7 ye yaklastıkca shortla....margine sokarlar seni....çünki MANUPULASYON var....miktarı çok az tut....yedekte paran olsun...stop olma.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      cuma dan beri halk topluyorum...hadi hayırlısı diyelim
      İYİ YOLDASIN....ne kadar cok toplarsan....topla...5.63 e indi yaw....buna can mı dayanır....20 tl den....bende duramiram ula....hanıma aliram...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        viop da furup kacacan....hep short acacan....öte yandada mal almaya devam edecen.....bu emniyetli mala yerleşmedir....kendini hedge ediyorsun shortla.

diyelim 100 000 tl lik garan aldin....gözün viop ta....orada bunu hedge etmek üçün 10 000 tl lik short acacan....bu 95 000 ila 65 000 aralıgında....5 dalga olacak....ac kapa...ac kapa....sürekli kar al....sakın yatma.

Kene ile mal alirken 4 kademede.....viopta....fur*kac ile o mali koruyacan....suanda viopta flatsin....dalga dibi 88 500 ü geldi kapadin....93 000 de shortu acacan....

65 000 endekse düşünceye kadar böyle....

niye 65 000.....çünkiii....bu on yillik düzeltme yakinda amriki ve avrupa borsalarinida furacak.....bu her on yilda bir olur ve normaldir.

şok oluyorum....turkiyede bi ton taninmiş ekonomist....bu olanlari anormal diyor....bunlarin düynadan haberi yok yaw....business cyle ları hiç okumamışlar bunnar....kapitalizm bu olmasa çöker ulen.....düzeltme yapıyor yawww....
        kuzu başkan 65.000 endeks görecekse bizim kagitlar yari fiyatina inmezmi yoksa ilk bizde çöküş gerçekleşti kagidin %50 indiyse zirveden seçerekmi alacaz..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          kuzu başkan 65.000 endeks görecekse bizim kagitlar yari fiyatina inmezmi yoksa ilk bizde çöküş gerçekleşti kagidin %50 indiyse zirveden seçerekmi alacaz..
          hayır kaart yuzde 50 düşmüsse alıyoruz....yuzde 65 dede son alışı yapıyoruz....65 000 e bunu yapmamış kaartlarla inecegiz....KCHOL...TUPRAS...EREGLİ...KARDEMİR.... ASELSAN...THYAO....VESAİRE....

MİSAL...eregli suan TEPEDE HALA....bununla tutuyorlar 88 000 de....bu yıkıldımı...65 000 deyiz....gibileride var.

Yorum

• erkmen
            Aktif
            • 28 Ağustos 2009
            • 269

İYİ YOLDASIN....ne kadar cok toplarsan....topla...5.63 e indi yaw....buna can mı dayanır....20 tl den....bende duramiram ula....hanıma aliram...
            halkta bugünleri bekliyorum kuzum 3 defa trade ettim maliyet 4,5 4,7 lere geldi o işlemlerle birlikte en büyük tepkiyi yine halkbankası verecek o belli artık...

Yorum

• erkmen
              Aktif
              • 28 Ağustos 2009
              • 269

halkbankın kanalı bu bu kanalda alıp satıyorum
              inş burdan yine tutar.. yoksa yandığımızın resmidir ))
              Eklenen Dosyalar

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

erkmen....hanım tepemde....sor diyor....odamı hanımı üçün HALKİ topluyor....benim hanım ölücü bilinyonnu....20 eksi 5 esit 15 böl 20 ye esit yüzde 75 düşüş deyiyoda baska bişey demiyo....DİŞİ KUZU....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BAK YENİ ZİRVESİNDE.....88 000 de bizi bu ve gibileri var onlarla tutuyorlar....bunlarda yüzde 50 düştülermi....65 000 yanar...

Yorum

• erkmen
                    Aktif
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 269

erkmen....hanım tepemde....sor diyor....odamı hanımı üçün HALKİ topluyor....benim hanım ölücü bilinyonnu....20 eksi 5 esit 15 böl 20 ye esit yüzde 75 düşüş deyiyoda baska bişey demiyo....DİŞİ KUZU....ha ha ha
                    hahaha yok kuzum ben kendim için topluyorum

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

evet....eregli ci yawrilere....65 000 yandıgında bu yuzde 50 çöndü demektir....AL.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

EVETTTT....demek ki neymiş....KAPİTALİZM ON YILLIK CIKIŞ DÜZELTMESİNİ YAPIYOR.....bu her on yılda bir olur....düzeltme derinligide yüzde 65 düşüştür....NORMALDİR....BİLGİLİ HERKEZ BUNU BİLİR....BUNA GÖREDE OYNAR....

ORTALIKTA anormal olan hiçbirşey yoktur....

bunu istemiyorsan....KAPİTALİZMDEN ÇIKACAKSIN....çıktılar kominzme girdiler....baktılar ki o daha kötü....

eger kapitalizm se çözüm....BUNUN AYAKTA KALABİLMESİ İÇİN....on yılda bir çoookkk derin DÜZELTME GELİR....bunun neresi anormal ula....kapitalizmin kendisi bu....BUNU BİLMİYEN Bİ EKONOMİSTE ŞİRKETİNİ TESLİM ETMİŞSEN....GİT İNTİHAR ET....emme aglama ula....OYUNUN KURALI BU.

YOGGG grafige baktıda bizim ekonomist bele bişeyi görmedi....göremez...çünki grafigi bu ciziyor....senin ekonomist cızılmısa mı baktı ula....ha ha ha....CIZILMIŞ AYRIDIR....CIZILACAK AYRIDIR....cızılacıgı bu cızar....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

yegen.....

aldıgımız kaartlar fırladı ula.....88 500 den 93 000 e geldik....yaaaaaa gördün nü......

Yorum

• SubZero5
                            Katılımcı
                            • 25 Mayıs 2009
                            • 87

yegen.....

aldıgımız kaartlar fırladı ula.....88 500 den 93 000 e geldik....yaaaaaa gördün nü......
                            ben de yapikredi kaptim

hayirlara vesile olsun
                            Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                            Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                            Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                            Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ben de yapikredi kaptim

hayirlara vesile olsun
                              korkma AL....almak için sattık yaw....bir günde yüzde 17 düşüyor....daha ne düşşün ulen...AL SİNYALİ BU...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

NİYE SALDIRDI KUZU PANKALARA....bıyır grafa bak....bankacılık endeksi....DİBTE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information