önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yaslandım....bilgilerimi....zekamı....kıvrak düşünce sistemimi mezara götürmek istemiyorum....

size ögretiyorum.....bu arenaya girmissiniz artık....

tek istegim var sizden.....KUZU EFSANEYDİ....fecii pislik zeki...ve bu alemde KRALDI....demeniz...ben öldükten sonra...

gözleriniz....HALKBANK VE ASELSANDA....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Kanji
      Katılımcı
      • 25 Eylül 2012
      • 195

Kuzum dolar euroyu ne zaman shortlayalım? Bir işaret çak emi

(Usdtry eurtry )
      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
      Henry Royce

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yaslandım....bilgilerimi....zekamı....kıvrak düşünce sistemimi mezara götürmek istemiyorum....

size ögretiyorum.....bu arenaya girmissiniz artık....

tek istegim var sizden.....KUZU EFSANEYDİ....fecii pislik zeki...ve bu alemde KRALDI....demeniz...ben öldükten sonra...

gözleriniz....HALKBANK VE ASELSANDA....
        99. Gelsin halkb dalacagiz yanliz ceza haberi ile 99 gorur baska kotu haber kalmadi birde secim erteleme ile olur..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzum dolar euroyu ne zaman shortlayalım? Bir işaret çak emi

LEM ANARSİST PEZO....1.25 iken shortlayın dedim ya....hala short devam...hedefi 1.05...

lem newyoka geldiginde....önce içirip sarhos edecegim seni...sonra dövecegim....sen ayıkken gücüm yetmez gencsin....bitirdin beni ulen....yordun beni ulen....o yegeni elime gecirsem...ESSEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVERİNM ONUDA.....ha ha ha
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

Sora sora ogreniyoruz eskiden beri tanir deger veririz allah tum muslumanlari korusun sende olmasan eriyip gidecez piyasada

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sevgili asi...

gıdıklama....buna hazır ol....sinyalleri izle....yayılmasın PARA YAPAMAYIZ.

Yorum

• Kanji
                Katılımcı
                • 25 Eylül 2012
                • 195

Baboyuda alak, kasım kasım kasıylıyordu en sonunda tahvil faizleri 18,50 a gitti beni yalancı çıkarmadı deyü
                "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                Henry Royce

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

Tayyip gitmez ne zaman rahmetli olur o zaman gider yerine varmi alternatif yoktur baskan borsada yeni grafigemi oynuyoruz sen onu soyle

Yorum

• Kanji
                    Katılımcı
                    • 25 Eylül 2012
                    • 195

Euro dolar buradan yukarı yapacak min 1,20-21

Kuzum, Reis gidicek net... Hilede yapsa hurdada yapsa fişi çekildi, İnce özellikle mesaj veriyor gitsen birşey yapmayacağız diye satır aralarında bunu okuyorum. Zeynekçi açıklama yaptı biraz evvel, piyasalara diyorki 10 gün daha dayanın, rahatlıycaz döviz düşecek diyor. Senin haberini bekliyor oda acaba?? Sen Dolar TL’yi ne zaman shortlıycaz diyiver hele.. Yahudiler 5-5,25 diyor sağda solda
                    Henry Royce

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Euro dolar buradan yukarı yapacak min 1,20-21

Kuzum, Reis gidicek net... Hilede yapsa hurdada yapsa fişi çekildi, İnce özellikle mesaj veriyor gitsen birşey yapmayacağız diye satır aralarında bunu okuyorum. Zeynekçi açıklama yaptı biraz evvel, piyasalara diyorki 10 gün daha dayanın, rahatlıycaz döviz düşecek diyor. Senin haberini bekliyor oda acaba?? Sen Dolar TL’yi ne zaman shortlıycaz diyiver hele.. Yahudiler 5-5,25 diyor sağda solda
                      Hadi reis gitti..
                      AKP memleketin en küçük birimine kadar sahip.
                      Üstteki baş gitse bile yeni gelen baş bu teşkilat ile nasıl yönetebilecek ülkeyi.

Zor işler..
                      16 senedir iktidarda olan birilerini devirmek hem güçtür hemde devirdikten sonra yönetmek daha da güçtür.
                      Kaldıki görevi sessiz sedasız bırakacağını öngörerek bunu konuşuyorum

Yorum

• Kanji
                        Katılımcı
                        • 25 Eylül 2012
                        • 195

Gundwane, bıktık artık millet olarak... Yahu sen özgürce nefes aldığını hissedebiliyormusun memlekette? Ben hissedemiyorum. İnternet yasaklı, içki yasaklı yorum yapmak yasaklı, arkadaşlar birşey paylaşıyor beğenmek için elli kere düşünüyoruz, huzur kalmadı istikrar yok. Bakan dedikleri adamları işletmeme çaycı diye almam, insanları hergün göz göre kandırıyoröar. Tvyi açıyorsun safsatanın dik alası sanki miamide yaşıyoruz.
                        Henry Royce

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Gundwane, bıktık artık millet olarak... Yahu sen özgürce nefes aldığını hissedebiliyormusun memlekette? Ben hissedemiyorum. İnternet yasaklı, içki yasaklı yorum yapmak yasaklı, arkadaşlar birşey paylaşıyor beğenmek için elli kere düşünüyoruz, huzur kalmadı istikrar yok. Bakan dedikleri adamları işletmeme çaycı diye almam, insanları hergün göz göre kandırıyoröar. Tvyi açıyorsun safsatanın dik alası sanki miamide yaşıyoruz.
                          Haklısın..
                          Ben şahsen AKP nin hiç bir zaman muhalefet olacağını düşünmüyorum..

Daha evvelde belirttim..

Bu önermem olumlu bi önerme değildir yanlış anlaşılmasın..
                          Anlayan anlamayana anlatsın

Yorum

• evreninyeri
                            Yeni Üye
                            • 08 Ağustos 2011
                            • 34

Sevgili kuzu abim, musait bir zamaninda petrol beklentilerinide yazabilirmisin. Bugun ciddi bir dusus yasadi

Yorum

• moneybiz
                              Katılımcı
                              • 18 Kasım 2011
                              • 90

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              günlerdir....PİŞMEKTE OLAN Bİ GEOPOLİTİC olay var.....
                              Yazdıklarınızdan Kürt coğrafyasının Türkiye'nin kontrolüne verilerek hem Kürtler'in korunmasını hem de bölgedeki petrol ve doğalgaz üretiminin kontrol altına alınmasını mı anlamalıyız?

Yorum

• Misafir

biri sana derseki bak petrolden her yıl su kadar cari açık veriyorsun.entegre olursun .petrolü de ucuza alırsın. bak benim başka işlerim var çinle köreyle ugrasıyom.pasifikte ağırlığımı koymam lazım ,bak mehdi putını de karsıma almak istemiyorum.1o yıl ırakda beceremedim .zarar ettik.burdada 10 yıl ugrascak halim yok derse

Yorum

Working...
                                X

Debug Information