kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Eline , yuregine , diline saglik Sayin Kuzu... Emeklerine kuru tesekkur etmek yetmiyor... SaygilarMoney=Power=Respect
-
ExclusivelyKARA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEline , yuregine , diline saglik Sayin Kuzu... Emeklerine kuru tesekkur etmek yetmiyor... Saygilar
zevkti bitanem....dersimiz....BALIK NASIL TUTULUR....önce konuyu anlattım hocamurata....şimdi uygulamada yız...
umarım faideli olur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
maximus.....
dow graficlerini as....averageları koyarak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Pirim sen anlattıkça öğreniyoruz. Var ol. Sağ ol. Allah seni böyle yaratmış ağzından bal akıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Deutsche'nin ocağın ilk haftasında yaptığı öngörü var 1,30, shortlarınızda dikatli olun, önümüzdeki bir iki hafta yüksek volataliteyle enteresan rakamlar görülebilir..."Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
-
önce 1.1600 çekilsin sonraciğima yolu açik olsun gidebilir sonraciğimakanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeutsche'nin ocağın ilk haftasında yaptığı öngörü var 1,30, shortlarınızda dikatli olun, önümüzdeki bir iki hafta yüksek volataliteyle enteresan rakamlar görülebilir...
Yorum
-
.
€
Xu 30 euro cinsinden 29.500 cıvarında güçlü destekleri var.
32.000 de de dirençler ve çoklu tepeler oluşmuş.
30.000 seviyeleri de şimdiye kadar birkaç günde aşılmış . Ancak bu sefer pabuç pahalı. ABD borsaları vix vix ederken zor gibi.
Bu durumda dönüp 27.500 leri ve daha da ötesi 25.000 leri görmek sürpriz olmayabilir.
sn. Egeli, bir de böyle bakarsanız nasıl olur ?
.
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Berenberg/Hense: Euro/dolar'da yükseliş bekliyorum- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre;
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.bloomberght.com/haberler/...lis-bekliyorum
BENDE BİR DÜŞÜŞ BEKLİYORUM))))
Yorum
-
Hocam, 0,85 e kadar gitsin önemli değil, ben okuduğumu paylaşayım siz gardınızı alında sonra nereye gidiyorsa gitsin. Birbirimizin arkasını kollayalım. 40 lot açtım diyorsunuz,standart lotta 30 a giderse 200K$ zarar yazarsınız, o yüzden uyarmak istedim ;)hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce 1.1600 çekilsin sonraciğima yolu açik olsun gidebilir sonraciğima"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
saol mehmedim.....iyiki varsın.....mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirim sen anlattıkça öğreniyoruz. Var ol. Sağ ol. Allah seni böyle yaratmış ağzından bal akıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
matis....mad dog....dün natoda acıkladı....TURKİYE İLE ANLASACAGIZ DİYE....bu bügün bizim borsada HUBAR DEGERİNİ YOKETTİ...
bunu şöyle değerlendirir borsa....
bu buluşma eksi 3000 puvandır borsada....buluşma öncesi....matis buna engel oldu...
öte yandan....anlaşma olmazsa....buluşma sonrası düşüş minumum 6000 puvana cıktı...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum