Kuzu bu boru deel
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
parite 1.20 den 0.86 hedefi vardı Euro/usd de kuzu? O zaman dolar/TL nasıl 3.20 ve 2.80 olacak üstadım? Geçen yıl ocak ayındada 3.50 olduğunda USDTRY hedef 2.80 demiştin fakat fena çuvallamıştın kuzu 3.90 gördü.
Yorum
-
greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparite 1.20 den 0.86 hedefi vardı Euro/usd de kuzu? O zaman dolar/TL nasıl 3.20 ve 2.80 olacak üstadım? Geçen yıl ocak ayındada 3.50 olduğunda USDTRY hedef 2.80 demiştin fakat fena çuvallamıştın kuzu 3.90 gördü.
bak greenspan....turkiyede ne kadar altın var bilirsen.....BEN BİLİREM....halkın ALTIN BOZDURMASI BASLIYACAK...MECBURİYETTEN...kredisini borcunu ödeme mecburiyeti var....turkiye altın ithal ediyordu son 3 yıldır....şimdi altın SATACAK...sen günlük olaylara bakma....onlar kalıcı degil....hisabıma göre halk 2000 ton altın bozacak....MECBURİYETTEN....
BİLİRSEN....
mecburiyet diye bişey var....ALTIN ise döviz demektir....ula biraz ögrettiklerimi kullanın ula....döviz 1.70 iken....önce 2.40...sonra 3.20...sonra 3.60...sonra 4.20 diyen benem....ŞİMDİDE....oralara geldik...DÜŞECEK diyen gene benem....bak herkes gider MERSİNE...kuzu gider TERSİNE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Dolar için İnsanların alıştırdılar Panikle çıktığı yerden nasılsa geri gelecek diye. Çevremdeki herkes burası satış fırsatıdır diyor dolarda. Eyi de hazine 9 Ayda 40 milyar TL açık vermiş. Borç limitine ulaşmış Enflasyon ve Faiz Patlamak üzere. Emlak piyasası şişmiş. Hergün TVLERde Gazetelerde boyboy emlak ilanları. Dışardıran dolar maliyetleri ABD 10 yıllıkları ile artışta. %6 ile İŞ bankası anca borçlanıyor.
Yorum
-
greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım bu halktan kimse gidip Elindeki Çil Çil altını Bankaya yatırmaz bilesin...
NE PANKASI ULA....adam satacak...borcu var ve işini kaybetmiş....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
halkta 4800 ton altın var ula....2000 tonu satılacak...MECBURİYETTEN...İHTİYACTAN....
ULA GREENSPAN....
saaa gac defa dedim....döviz işi ile ugrasıyorsan...satınalma gücü paritesini oku ve ezberle dedim ula...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
her turkun....bir SATINALMA GÜCÜ PARİTESİ VARDIR....dört kategoridir bu....bu kategorilerden biri HALKIN ORTA SINIFIDIR....işte bu sınıf ALTIN satacak...öbür gurupları sonra yazarım....o göstergeleri izliyeceksin...HALKIN ORTA SINIFI...dövizinide bozacak...MECBURİYETTEN ULA...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2 yıllık faizlerde 12 yi yukarı kırdı 18 hedefi var oraya gidene kadar şubat veya marta dek 4.3-4.4 hedefi görülebilir
Yorum
-
ULA KANJİ....ula namıssız....ben bir TURK MİLLİYETÇİSİYİM....onu dimem....DÜŞECEK ulen...yoksa halkım aç kalır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 yıllık faizlerde 12 yi yukarı kırdı 18 hedefi var oraya gidene kadar şubat veya marta dek 4.3-4.4 hedefi görülebilir
bak ne diyorsun faiz çıktı diyorsun...bu ne demektir...tl bulmak pahalı....tl bulmadanda döviz alamazsın...
ula yıllardır beni okirsan....babo nun etkisinden cıkamdıgın üçün...dediklerimi uygulamirsan....SHORTLA DOLAR-TL yi...ula ben salakmıyım...shortliram daha forex de dünden beri...
ula greenspan....HERBE girdin ni...hubarlara bakma...bindir...onlar propoganda....
bak hiç hubarlara bakıyormuyum artık....bunların olacagını yazdım...pozizyon aldım...bunnar gercekleşti TIR YÜKLÜREM...hubardan baaa ne artık....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
85 bine clio alan, 1 milyon liraya 1+1 ev alan insanımız var, onlar aç kalırda ayağını yorganına göre uzatan, ürettiğinden fazlasını tüketmeyen aç kalmaz isterse dolar 10 lira olsun. Allah herkesin nasibini verir. Ben stopsuz trade ettiğim için oluşabilcek dalgaları mümkün olduğunca hesaplamak zorundayım bu bahsettiğim seviyelere kadar bence sıkıntı yok ve insanlar hazırlıklı.. Sıkıntı hareketin hızlı olması insanlarda devamlılık algısı ve hep böyle yükseleceği algısı oluşturuyor, yoksa Ocakta 3,90 olup enflasyonu kağıt üzerinde bile %15 olan bir ülkede bu rakamlar çok normal... Sadece ben euroda çok aşırı bir marj kalmadığını düşünüyorum yukarı yönlü, bakalım yanılacakmıyız yoksa tutturacakmıyızkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterULA KANJİ....ula namıssız....ben bir TURK MİLLİYETÇİSİYİM....onu dimem....DÜŞECEK ulen...yoksa halkım aç kalır...
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
kanji.....
hep soru sor kendine....misal sor kendine....4.20 ye ben dolar alırmıyım....cugap hayırsa 4.20 ye gitmez...kim alacak....coookkk tl lazım ula....nireden bulacan tl yi.....yok kiiii.....
bu nedenle....3.20 ye inmeden 4.20 imkansız kanji....3.20 de alacak dolarları 4.20 de basacak...EMME VE BASMA TULUMBA KANJİM....su tulumbası gibi ula...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum