önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yumuşama guzum
    101 neki gel azda aşşa

ula efem....öbür tırlarım üçün o...iki tırım daha var 126 ve 129....onlarda 97 000 de...YÜKLEREM VE GİDEREM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ula efem....öbür tırlarım üçün o...iki tırım daha var 126 ve 129....onlarda 97 000 de...YÜKLEREM VE GİDEREM....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

DİYİRLERKİ....KUZU HEP SHORT....ula bu küllüyen yalan....

ula namıssızlar benim iki dene kaardım var....bu bunları dünya yıkılsa satmam....eeee satmıyacagıma göre...ne yapmam lazım ozaman...kaartlarım cıkış dalgasında zirvelerine vardımı....düşüşten para gazanmak üçün vob u shortluyorum....adı HEDGE bunun...kaardım düştümü canım yanmıyor....vob da o parayı TIRA YUKLUYUP GİDİREM ULA...

ŞİMDİ BAKIN KAARTLARIMA....İKİSİDE DALGA CIKIŞLARINI YAPINCA...GUZU KICINI MASADAN KALDIRMIŞ...BARNAKLARINI VOB DÜGMELERİNE UZATMIŞ....KENE denen harikayı devreye sokmuş....skender cıkmış kuzu shortlamış...kuzu nun kaartlarda ya yatay yada düşmüş....eeee shortlamayıpda iskenderin beni barnaklamasınımı bekleyeyim yani...BEN ONU BARNAKLARIM...delianlı benim o ipine...alışık...

bakın KOCA ....17 ye geldi....ben short dügmelerine vob da çöndüm....BAK KAARDIM YATAY ÜÇ AYDIR...

AL BUDA ÖBÜR KAARDIM....AMİRAL....BAK TEPESİNE GELMİŞ....E-5 DE TIR SÜFÖRÜ ARIYOR....30 DOLARA VERECEK....PHAİŞE YANİ...

ULA YOKSA hedef 300 000 diyen guzu niye durduk oturduk yerde shortlasın namıssızlar....ula niye iftira edirsiz bana...hep short hep short diye...kaartlarım elimde ve LONGUM ben....bu forum alemlerinde...tek kişi var sürekli LONGDA kalan...oda GUZU ula....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ula olummm ögrenin ula....LÖKÜS YASAMAK ÜÇÜN KIVRAK OLACAKSAN....kodunnu oturtacaksan....korkmuyacaksan...korkuyu tükereceksen...

ele kolaymı ula.....DELİANLI olmak....bak 25 yıl oldu...babo yu delianlı yapayım diye ugraştım...yoggg olamiy...korkak deyyuzz...skender havladı mı....bu aslan kükredi sanıyor ha ha ha....o kerizzz guneysuda gelip....bak babo ile ben demiştim diye...ossuruk şişmesinin faide ve zararlarını furguluyor...ögretemedim onlara....sünnet ettim altında....gene komuş bi graf...sarıgacı ele...sarıgacı bele diye bana bulaşıyor...forex te shortluyacak onu...korkuyor....ÖDLEK DEYYUUZZZZ....ha ha ha

Yorum

• ihakki
            Tecrübeli
            • 02 Aralık 2008
            • 709

ŞİMDİ...agustos vadeye 17 gün kaldı...ya bu vadede dipliyip pozları kapıyacak...yada 2 ay daha tasıyıp ekim de dipliyecek...2 ay daha tasımanın faiz maliyeti var...8 aydır o maliyeti sırtladı ve buraya geldi...maliyet NEFESİ TÜKENİYOR....aslında aciram usaga emme....ne yapalım ekmek yiyoruz....
            Kuzum dün tulum giydirmişti bugün tulum çıkardı , bu güne göre değerlendirirsen bu vadede diplermi yoksa 2 ay daha ölü taklidimi yapacaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzum dün tulum giydirmişti bugün tulum çıkardı , bu güne göre değerlendirirsen bu vadede diplermi yoksa 2 ay daha ölü taklidimi yapacaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu vadede dipler....faiz nedeniyle....10 gün bayram tatili var....bosuna faiz ödüyecek...bir cok kaartta açıga satış olmus görüyorum...bu ihtimal yuzde 70....güzel dostum...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                SARIKIZ, ya da nami diger SARIGACI..

İndikatörler ve de TA'ya göre, "üçgeni" yukarı kırdı bu hafta.
                Pull back de yapsa yukarida 1.300-1.309$ hedefi var.
                Orta ve Uzun vadede Yukarıdaki direnç ve hedefleri belli vaziyette.
                Grafikten anlayanlar anlamayanlara anlatsınlar.

Bu arada buralarda XAUSD için 800$ ya da 900$ değer biçen bir 50 OTCU vardı?
                Nerde o UŞAĞIM ? Yavriiimmm!!

Dalağın da gitti budun da!!
                Öp Lem ustanın elini!
                ula KARAGOZ....bele GRAF mı olur ula gavat....ula sen ne kadar MİYOPSAN....o makarios ile sahte iraqı çeke çeke kör olmussan ula...ula SARIGACI gibi anlı sanlı bi PHAİŞEYE bele mi bakirsan sen....AİDS olursun elleme....bak kodugum grafa ...hedefi önce yüzde 50 FİBO...yani ilk dibi 1020....sonra yuzde 62 FIBO... 900....SHORTLA ULA SHORTLA....korkak mürit...PİRİN...marifet kapısında oturan PİRİN saa destur veriyor....

bak FIBO yelpaze direncinde....eccik ihlal etti diye şarlama....

olo babo....sen TRUMP ı bilirsen...tabutuna ÇİVİYİ yakında çaktıkları gün....yelpazelerde ki dipler allahın emri ula...geopolitic bilmezsen DUYNADAN HUBARIN OLMAZ...SHORTLA ULA SHORTLA....bak guzu kene 3 de onda...bi kademem daha var...overshootingde onuda furacagım...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

digeet deyyuz....yogg bi ''kuzucuk'' vardı....yoggg gel elimi öp....yoggg usta benem....olo deyyuzz grafı geopolitic çizar...sen mi çizirsan....teknige güvenme tekniksiz kalma diyede imza taşirsan....utanmaz...madem ele...teknik bi tek destek ve köstek çızgıları ve fornasyonlar deellki....alık beyinli....gann lar...fibo yelpazeler....fibo reytracementler...bunlarda tekniktir...

digeet....üç gün kendine gelemezsin....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

usaglar....

babo gelip beni sorarsa...deyin ki marsa göçtü...artık yazmıyacakmış....

belkim...kıro sinirleri yatışır...MAKARİOS a ne deseniz boş...laz beyni almaz...beni ele veya bele bulur...inatçıdır.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

gitmeden ahanbunuda yazayım....KAPİTALİST MODE SON CYCLE....EKONOMİC CRİSES....

efendim 30 yıllık business cycle da....cycle ın son 20 yılı pohhtan olur....

şele olur....önce FİNANSAL KRİZ gelir....o geldi 2008 de....niye geldi...OVERCREDİT le geldi...nerede MORKIC ta....

sonra parasal genişlemeyle onun yaralarını FED sarar....eee bitermi...bitmez ula....her ilacın yan etkisi vardır...

parasal genişleme bir ilactır BATIK PANKALAR üçün....emme yan etkisi bunun....overproduction dır....

işte bu adamın mamına koyar....bu real economic krizi getirir....MULTYNATİONALLAR üretir emme satamaz...

2008 plus 10 yıl...eder 2018....yani gene kondu DURNALAR....altın sat para bul....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar....

bi iraqı çektigim yer var....balıkçı turk yeri...bi urus mafia ile çökertme oyniram....benim masa 10 kişi....kalktım benim gacı ile çökertme oynadım....uruslarda öbür masalarda....biraz sonra bu urus geldi...bide bennen oynarmısın dedi...oynadım tabii...video ya çekmişler....bu urus her yaz bodruma gidiyormus....orada ögrenmiş....az önce video yu gönderdi...biz masadan kalkmadan bizim garsondan hisabı istedim....abi ödendi hesap dedi...meger herif urus mafia imiş....

o videoyu koyam mı ulen....beni görürseniz...babo bunun dedesi dersiniz...ha ha ha

Yorum

• deepblack
                          Yeni Üye
                          • 10 Mart 2016
                          • 16

dayı koy da şerefine kadeh kaldıralım...

Yorum

• adem-baba
                            Seyirci Üye
                            • 29 Nisan 2015
                            • 57

usaglar....

bi iraqı çektigim yer var....balıkçı turk yeri...bi urus mafia ile çökertme oyniram....benim masa 10 kişi....kalktım benim gacı ile çökertme oynadım....uruslarda öbür masalarda....biraz sonra bu urus geldi...bide bennen oynarmısın dedi...oynadım tabii...video ya çekmişler....bu urus her yaz bodruma gidiyormus....orada ögrenmiş....az önce video yu gönderdi...biz masadan kalkmadan bizim garsondan hisabı istedim....abi ödendi hesap dedi...meger herif urus mafia imiş....

o videoyu koyam mı ulen....beni görürseniz...babo bunun dedesi dersiniz...ha ha ha
                            kuzu baba
                            bence koyma
                            seveninde
                            sevmeyenin de var
                            sana ileride problem olabilir.
                            bu video senin özgürlüğünü kısıtlar.
                            herşeyi söyleyemezsin.
                            saygılar kuzu baba.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bir analoji...COK YAKIN VADE....hindistan ve biz....

hindlilerde ne yapmış........

biz....

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Hinduları birden bire sert bir kırılımla çökrtme oynatmış....Biz de ise birazcık destere mi yapecek sanki grafa göre....Ben öyle gördüm gibi...Doooru mu Kuzum...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information