önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bu konuda ilk soru sudur....NEDEN TÜM DUNYA PARALARI SÜREKLİ OLARAK AMERİKAN DOLARI KARSISINDA DEGER KAYBEDER....

İKİNCİ SORUDA SUDUR....İMPARATORLUK NEDİR....emparyel ordu nasıl yaratılır...sadece askermidir...silahmıdır...

ÜÇÜNCÜ SORUDA SUDUR....NEDEN OSMANLI İMPARATORLUGU KANUNİ DÖNEMİNDE ÇÖKÜŞÜNE BAŞLAMIŞTIR...en büyük ordu...en büyük toprak...en büyük üretim varken...KANUNİ neyi görememiştir....hangi emperyal silahtan bihaberdir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      degerli dostlarım....

babo ile atışmalarımız ögretmeye yöneliktir....yıllardır bunu yaptık....yapacagız....

o gelip bana bindirdimi....ben gidip ona bindirdim mi....anlayınki....ihmal edilmiş bi konuyu KUZU UNİVERSİTESİ tartışmaya açıyor..

suanda açtıgımız konu....DEVAL VE GRAFİKLERDE YAPTIGI REVİZYONDUR....Bu revizyon neden ve niçin gereklidir...

ikimizde....bu DEVALLERDE UZMANIZ....belkide birbirimize olan düşkünlügümüz...yedigimiz ortak DEVAL kazıklarındandır...

tartışmalarımızda....ben genelde KÖTÜ OGLANI oynarım....o ise İYİ OGLANDIR hep...hessas usag...kötü olamıyor ha ha ha...BORSA DÜŞECEK DİYEMEZ....bu KÖTÜ OGLANIN işidir...halk borsa cıkacak diyenden yanadır hep...emme biz yani bendeniz...bir professorum...toplumun yön degiştirmesinde MOTOR GÖREVİM var....kötü oglan bana yakışıyor...

fekat...öteyandan....ben babo dan daha yakışıklıyım....daha genç görünümlüyüm...niye...çünki...kötü oglanım...zamparayım...kural tanımam...küfür ederim...o etse agzı egilir...burusur....çünki...ben ona henuz küfür desturu vermedim...PİRİYİM...USTASIYIM...ha ha ha
      İKİMİZİN ARASINDAKİ Bİ BASKA FARKTA SUDUR....

az önce babo nun altın furus unu okudum....aleyhimde yazılar yazılıyor....babo da bi nevi çanak tutuyor....benim topiclerimde bir kişi dahi babo aleyhinde bişey yazamaz....en bastan yasakladım bunu...bitek ben gırgır geçerim onunla diye....bu bir karekter zayıflıgıdır...gerçegi ilan etmeli...edemiyor çünki karakteri yeterli degil....topic sahibi actıgı topicten sorumludur...orada dostlarının karalanmasına hemde iftira ile....yalanla dolanla izin vermemeli.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

qatar ve borsası....geopolitic ve borsa...

EFENDİM...geopolitic in borsa ile ne ilişkisi var....hassstir lem.....bak dünyanın en zengin ülkesi kişi bası gelirde....bak dünyanın en büyük soverign fonu olan ülke....YÜZDE 40 GÖÇTÜ....

neden....GEOPOLİTİC ten....

ona dediler....hemişko QATAR....libya ve suriyede...MÜSLÜMAN KARDEŞLERİ DESTEKLEME....al qaide ve ısıl dışı MÜCAHİTLER yaramaz dediler...wahabi degiller....zionizme hizmet etmezler....oda hasstir ulen dedi...ne zaman 2014 de libyada...

ele mi dediler....oda heee ele...musluman kardesleri destekliyecegim dedi....kime suudi zionist koleye....bak o tarihten beri göçüyor....YÜZDE 40 GÖÇTÜ....1200 DEN 700 E....

YAAA....GEOPOLİTİCLE borsanın hiçalakası yoktur heee....bencede yoktur...GRAF YALAN SÖYLÜYOR....ha ha ha

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

oku bu topigin baslarını....turkiye...suriyede...rusya ve iranla astanayı baslatınca kuzu ne yazmış...BORSA UCACAK DEMİŞ...önce 92 000....sonra 102 500 demiş...neden demiş...GEOPOLİTİCTEN dolayı demiş...GRAFI O ÇİZER ONDAN...

çünki...TURKİYE suriye politikasında ki yanlıştan döndü...mücahit diye ortaya atılmış usagların kullanılarak KURDİSTAN ın kuruldugunu 5 yıl sonra anladı....5 yıl yapmayın bu yanlış....bu turkiyenin bölünmesine hizmet eder diye yazdım...

bak politika degişti...fetocular ve davutoglu gitti....kemalistler devrede....işler yolunda...artık yazı yazmıyorum bu konuda...

artık...AKP aleyhindede yazı yazmıyorum...niye...çünki...isteyerek veya mecbur kalarak...KEMALİZMİN dış politikasına döndüler....iç politikada ise hala KEMALİZM i yıkmakla mesguller...ama yıkamazlar...çünki....MUSTAFA KEMAL tüm osmanlı tarihi birikimini kullanarak...bi osmanlı paşası olarak...TÜRKİYE İÇİN TEK YOLUN BU OLDUGUNU KAFADAN ATMADI...400 yıllık osmanlı çöküşünden ve sebeblerinden çıkardı....adını...KURTULUŞ kodu...

efendim....

kuzu nun çok düşmanı var....olmamı olum....kuzudan baska kimse...borsa düşecek demez...düştümüde...kuzu düşürdü derler...ve düşman olurlar...
          misal...suanda...borsa düşecek diyen var mı hiçbiryerde...hayır yok...ama kuzu diyor...abi herif gıcık....ha ha ha...düşerse eger...kuzu düşürdü...çok parası var...herşeyi açıga sattı ve düşürdü...ha ha ha...geri zekalılar...

borsa düşecek...çünki...GEOPOLİTİC düşürecek...bu çıkışın adınıda kodum...SONBAHAR dedim....bilgi hükmeder....tıraş deell....

borsa cıkacak demiştim...maks 102 500 dü...110 000 oldu....şimdide düşecek diyorum...öyle bazıları gibi...sürekli çıkacak dememi benden beklemek...imkansızdır....çünki ben TRADERİM....çıkışa ve düşüşe oynarım...en büyük parayı hep DÜŞÜŞTEN KALDIRMISIMDIR...cünki düşüş sert ve hızlı olur...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

efendim....kuzu nun tırları dolu gider bos gelir demiş kerizin biri babo ya...oda susarak onaylamış....

ne demesi lazımdı...

iftira etme ulen....kuzu bi tek defa kol kesti oda 2009 da...ondan beri tüm tırlarını yükledi...demesi gerekirdi...dürüst bi insan ise....degilse....söyleyecegim bişey yok....insanlar anlar zaten kim dürüst ve güvenilir...kim degil.

gönlün zengin olacak...ben burada babo ile iftihar ediyorum yazıları yazarken...onun hallerine bakın...yazıkkkk.

Yorum

• boş
              Aktif
              • 02 Aralık 2008
              • 253

Süleymanı merak ediyoruz sn kuzu, devamını bekliyoruz svg )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• sea48
                Katılımcı
                • 08 Mart 2016
                • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

eylùl tehlikeli ay olabilir
                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• dayan
                  Aktif
                  • 05 Ağustos 2011
                  • 382

Her gününüz bayram olsun efendim..Güzel bir şiirle bayramınızı kutlayım dedim.

https://youtu.be/v4EZxSg792A

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5561

Kurban ne ettir, ne de tatil.Kurban;İbrahim'ce bir adanış, İsmail'ce bir teslimiyettir...Herkese hayırlı bayramlar...

Yorum

• altınorta
                      Katılımcı
                      • 09 Ekim 2013
                      • 197

İyi bayramlar finans aleminin tüm cefakar vefakar insanlarına.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• rüzgar
                        Yeni Üye
                        • 22 Ocak 2012
                        • 43

cümleten iyi bayramlar.

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          efendim....kuzu nun tırları dolu gider bos gelir demiş kerizin biri babo ya...oda susarak onaylamış....

ne demesi lazımdı...

iftira etme ulen....kuzu bi tek defa kol kesti oda 2009 da...ondan beri tüm tırlarını yükledi...demesi gerekirdi...dürüst bi insan ise....degilse....söyleyecegim bişey yok....insanlar anlar zaten kim dürüst ve güvenilir...kim degil.

gönlün zengin olacak...ben burada babo ile iftihar ediyorum yazıları yazarken...onun hallerine bakın...yazıkkkk.
                          Lem Guzu,
                          Aldın benden "tüyo" yu ...
                          (Baba düzeltmenin ip uçlarını)

Başladın zaman bile vermeye!
                          Eylülün 3.cü haftasıymış?

Ustan yazdı Lem bunnarı!

Sen şu "dolaresTL" için yazdıklarını izah et bakalım millete yavrim!

3.20 ye sonra da 2.80'e gelecekmiş!
                          Pehhhhh

Bu arada da borsa uçacakmış filam??

Olum bak, geopolitics de K.Kore öne çıktı, she is on the lead?
                          Sarı Gacı (ALTIN) 900.-$ getcekdi hani!
                          Yavrim dikkat et de bir kaç ay sonra görme sarı gacıyı 1.400$ da be bi tanem?

Benden yakışıklıymış?
                          Benden ......

Neyse Jack Daniels FİSKİMİ şerefine içiyorum!!
                          Dikkat et canın Jack Daniels çekmesin bi tanem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

Bir diğer konu;
                            Ben kullandığım programların marifeti ile milleti GANN dırmıyorum.

Çizdiğim her grafikte, attığım her çizgide (okuyabilene) ZAMAN ANALİZİ VAR, FİYAT ANALİZİ VAR, DESTEK VE DİRENÇLER var.

Velhasıl her grafiğimde el emeği, göz nuru, bilgi ve tecrübe var!
                            GANN dırmaca yok!

Bu nedenle 90 bin üyeli hisse net de halen "en çok tıklanan" topik bende.

Bu nedenle benim grafiklerimi görmeden bu VİOP piyasasında sen kendini "KÖR" gibi hissediyorsun yavrim.

Hamdolsun o grafikler nedeni ile kadir kıymet bilen xx (2 haneli) milyon $ lık portföy sahibi kişiler bu kardeşine FX de kardan %10/15 prim vererek takdir ve taltif ediyorlar.

Her grafiğim için 2-3 sayfa A4 yorum yazabilirim, onlar ki takdir ve taltif ediyorlar, o "çok özel yorumlarımı da" haftada bir email ile alıyorlar.

Allah razı olsun onlardan, takdir edilmek böyle güzel birşey.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

Yaav guzu hocam, bu bizim sevgili babomuz saclarini degirmende agartmamisa benziyor. En azindan biyiklarini bari boyasaydi daha eyi olurdu gibime geliyo.

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                                Katılımcı
                                • 07 Haziran 2015
                                • 74

Guzu hocam sensiz olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information