önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

Hey hey guzu hocam Mehmet.ozbilgic forumdasimiz demisken sensiz olmaz. bi pire icin yorgan yakilmaz. Topigi lutfen kapama. Zaman herseyin ilaci. bu islerin felsefesini bilmeyenler icin diyebilecegim sey; cekirge bir sicrar iki sicrar sonar da .... Pratik cozumler basarilarin sonu gun gelir husran olur. Yahu beni senin gibi ustada ders verdirmeye calisma.
    Senin gibi (guzu gibi uysal, sevimli) birisine katlanan saygideger esine ve evlatlarina selam olsun.
    Kal saglicakla
    Hayalim

Yorum

• adem-baba
      Seyirci Üye
      • 29 Nisan 2015
      • 57

http://forum.keyborsa.com/forumdispl...2A%C3%96ZEL%2A

kuzu baba

burada yazsan ?
      olmaz mı?

http://forum.keyborsa.com/forumdispl...2A%C3%96ZEL%2A

Yorum

• ata
        Tecrübeli
        • 13 Nisan 2014
        • 439

OOOOOO ,cevap verme cesaretinde bulunuyorlar artık bu dedikodu uzmanları

Tüm mal varlıklarını tek bir gecede aldıklarım bu dedikoducu'lar nasıl da dilli dilber olmuşlar böyle ..bak sen ..

Bu forumun en sevdiğim özelliği ,yazıların silinmemesidir.

Tarih affetmez ...kafasını koparttıklarımın yalanı bitmez ,pozisyon yazın ooolm ..yazın ki tüm alem görsün ne mal olduğunuzu.

Ahh kuzu emmi ahh ,bırak ben halledeyim dedim ..yok orantısız güç olur dedin ..peki dedim .

Twitterda Bretix de "haşırt the Blackboard" olan vatandaşsın sen orada BLOKLUSUN!

Para pşyasalarında "hep kazan, hep kazan" yoktur yavrim!!

5 milyo $'a forex de "MARJİN CALL YEMİŞ" adamım ve yıkılmadım halen yıkılmadım ayaktayım!!

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

degerli dostlarım.....

kurban bayramı.....KİŞİNİN KENDİSİ İLE HESAPLASIP....gunahlarını ve sevaplarını tartıp.....o gunahları birdaha işlememek üçün....kendisini güçlendirip....kendisi ve çevresi arasındaki ilişkilerde....kıskanclık...öfke nöbetleri....gıybet....gibi olumsuzluklardan ve fekat INSANA AİT bu özelliklerden arınıp onları GEMLEDİGİ...kovdugu...onlardan arındıgı ve sonunda....ARINDIM...ARINDIM....ARINDIM diye....sevindigi...öpüştügü....koklaştıgı...barış ve huzura ulastıgı andır....KURBAN BAYRAMI BUDUR...

NEDİR.....

kişinin kendisini hatalarından dolayı....kişinin çevresini hatalarından dolayı....AFFETTİGİ....AFFETTİM...AFFETTİM...AFFET TİM diye çevresini gezdigi....öptügü....kokladıgı....barıstıgı...sevg iyle YÜKLENDİGİ 4 gündür....

bu vesile ile....bendeniz kuzu....kendimi ve kendim kadar suclu olan çevremi....AFFETTİM....

HUZURLU....BARIS İÇİNDE....yeni bir yıla girdim....sizde girdiniz.....

AFFETME VE HUZURLA DOLMA BAYRAMINIZI KUTLAR....Sıfır kilometre temiz kalpleriniz ve düşüncelerinizle yeni gelecege yelken acmanızı canı gönülden dilerim....benim güzel yaratılmış kardeşlerim...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ata
            Tecrübeli
            • 13 Nisan 2014
            • 439

kuzu emmi ,bu mübarek günün hatırına ve senin aziz hatrına ...affettim

Fakat ...tek bir yanlışlarını görürsem duyarsam ,ki ..ben duyarım ve görürüm ...gerekeni her zamanki gibi en sert bir şekilde yaparım.

İyi bayramlar.

Yorum

• mehmet.ozbilgic
              Katılımcı
              • 07 Haziran 2015
              • 74

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              greenspan....

dolara kötü çakacaklar....the new economic order is coming...bu order ın gelmesi 2017 sonu...2018 ilk ceyrek....

bunun üçün....hazırlıklar sürüyor...JP MORGAN aldıgı pozlarda bu order yolda gözüküyor....dolar tl...3.40 dan 2.80 e basılmak mecburiyetinde....yoksa....BORC VEREN İKİLİR....bu birinci faz....ikinci fazda BORSAYI SATACAKLAR...dolara gececekler...ve dolar tl 3.60....bu 2017 sonu....dolar tl 4.20....bu 2018 ilk ceyrek...TURKİYEDE CUMHURBASKANLIGI SECİMLERİNE....bu kurla girerler...ve halkta algı...TV lerle degil...halk gunnuk yasantısıyla kendi algısını olusturur oyunu verir...KİME VERİR....ONU BİLEMEM...O ZAMANKİ HALK BİLİR....
              Bakın guzucum ne demiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• mersel65
                Yeni Üye
                • 08 Mayıs 2017
                • 48

Taşları bağlama guzu'm.....
                Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

1.6185'e yazdığım stoplarım bile 1.6035 den gerçekleşmiş! Tombul Barmak olsa bu kadar olur! Tek TUŞ!
                  Sadece benmiyim bu kazığı yiyen? TA da diyorki; Dayan bıkmış mına koyacaksın o paritenin önümüzdeki haftalarda!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

Kuzu ile yaptığımız bu karşılıklı SALVO atışlarından kendinize bir fayda çıkarabiliyorsanız ne ALA!
                    Yoksa MUALLA!

Onun ve benim Yazıp çizdiklerimize "karşı arguman" sunabiliyorsanız, buyrun araya girin.

Aksi takdirde burada mesajını sildiğim arkadaş gibi "maydanos" olmayın!

Alıp sattığımız, Forex dahil para piyasalarında çevirdiğimiz paraları gerçek hayatta NAKİT Olarak gördüğünüzü bile SANMIYORUM!

Öyle kuru kuruya RACON kesmeyi bırakın, izleyin ve faydalanın!

Başta bu forumda olmak üzere hiçbir yerde yazmak mecburiyetinde değilim.

Beğenmediyseniz "BEĞENMEDİK" dersiniz S**TİR OLUR GİDERİM!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• sinterklass
                      Tecrübeli
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 1522

Ata kibarca düşüncesini talebini (poz konusu) belirtmiş eğer ban konusu olduysa ÇOK yanlış olmuş ....
                      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hadise sudur.....

biz terste yakalandık....cancagızımız yanıyor....borsa ise bi türlü düşmüyor....2007 yılındda böyle olmuştu....aynı acıları çekmiştim....sonra 2008 ocakta göçmüştü....üç ay kan kusmustum....bu ruh halinde olan bizlere bulasmak...ATEŞLE oynamaktır....çünki canhavlindeyiz....

bugunlerde gelip gececek.....hersey düzelecek....birbirimizi kırmaya degmez.....

borsa için dövüşmek geçicidir....su tırları bi yüklesek....melek gibi olacagız usaglar...emme oraya kadar bize bulasan yanar...tümüyle saldırgan bi ruh halinde olmamız normaldir...

buda gelir....buda gecer...aglama ata.....konuyu kapat...olan oldu bi kerem...cok üzgünüm....iraqı gene şişede durdugu gibi durmadı....bu benim zayıflıgım.....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ata
                          Tecrübeli
                          • 13 Nisan 2014
                          • 439

Bu alemin tartışmasız mutlak yegane kralı,

Değerli büyüğüm kuzu emmimin her zamanki gibi ellerinden öperim ,namütenahi sevgi ve saygılarımı arz ederim.

İyi ki bir yıldız gibi parıldıyorsun bu alemde ... iyi ki varsın kuzu emmi...seni çok seviyoruz inan ki çok seviyoruz...hep varol.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dolar-tl....bak yıkılıyor....demiştim ki...o yıkılacak....o yıkılırkende aynı anda borsada yıkılacak...bu bir ANAMOLY...bu genelde...TREND DÖNÜŞÜMLERİNDE meydana gelir....kurdugum oyun düzeni....10 yılda bir probability si olan bi düzendir....ihtimalleri... k.log ihtimal....şeklindedir....

bu yüzden acı çekiyoruz.....k.log ihtimal....zamana yayılıyor....o yayıldıkca...biz daha cok kavga cıkarırız....

birşey düşmüyorsa....yerçekimi yok demektir....bu ise bilime aykırıdır....herşey DÜŞMEK üçün ÇIKAR....

ZORLANMIŞ YÜKSELMELERDE....düşüşte dip derinleşir....efendim nasıl zorlanmış...şöyle zorlanmış....sen diyorsun ki bankalara HALKA KREDİ VER...o odemezse ben öderim...garanti veriyorsun...bankalar ne yapıyor....PARA BULUYOR krediyi vermek üçün...nereden buluyor dısardan borc alıyor....çünki içerde para yok...dışarıdan buldugu para...DOLAR-TL yi göçertiyor....demiştimki....dolar-tl 3.90 a tırmanırken....önce 3.40 a....sonra 2.80 e göçecek...derken onu....bu arguman kafamdaydı...kredi garanti fonu....kapitalist mode da....bu arguman kullanıldımı....bir ANOMALY oluşur....o ise sudur....dolar-tl düşerken...BORSADA DÜŞER....niye...PARA BULMAK ÜÇÜN....

diyeceksinizki....emme düşmüyor borsa....heee düşmüyor....o düşmedigi üçünde biz birbirimizi acımasızca katlediyoruz....BU KATLİAM DURMALI....artık düşmeli bu meret....yoksa beni kesecekler....kasaplar dört yanımı sardılar....cancagızımı kurtarmak üçün düz duvara tırmanıyorum....ha ha ha

Yorum

• mohikan
                              Katılımcı
                              • 01 Kasım 2011
                              • 168

Dışardayım sayım atamıyorum ama bugün 3.40 ın altını göremeden sayım bitti.

3.407 den STOPSUZ kallavi LONG açtık.

Gece forexte USDTRY gibi minor paritelerde spreadleri korkunç açıyorlar.

3.39'da bile stop patlatır bu iblisler...

Borsada da son tango bitiyor...

Ağustos sonundaki 110.500 zirvesi geçilmeyecektir...

Babo 35 bin euroyu bekliyor ama orayı görmez...

Haftaya diğer bankalar da altına kaçırmaya başlayacak...

WINTER IS COMING...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hedef 44 000.....oynadıgım ANOMALY ve sakladıgım sır bu....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information