önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-

Yavrimm..
Bak Yukarıdaki Grafik SENİN ISRARIN ile çizdiğim ve SENİN ŞİDDETLE SAVUNDUĞUN GRAFİKTİR.
Hatırladın mı bi tanem??
Senin savunduğun çizgi ise KUZUNUN HEDEFİ NOTU ile yazdım..
Savun bakalım bu NOKTANI LEM!! Dü*zü!

Sen BU KENDİ HEDEFİNİ SAVUNURKEN, BEN DE DEDİMKİ;
HALT YEME LEM GUZU!!
Vee aşağıdaki grafiği BURNUNA DAYADIM!!!
öNCE ÖP USTANIN ELİNİ..
Ocak 2018 de ise finans piyasalarında 40.cı YILIMA GİRECEĞİM.
Ne YOK a gelip KUZU ÇEVİRME yapmak istiyorum, gözüme gözükme lem namıssız!!
Yorum
-
Gelelim ''Mesaj Okuma'' konusuna..
Sen bu ustandan FEYZ ALARAK Trade ediyorsun bunu seni ve beni takip eden bütün piyasa biliyor.
Benim grafikleri en iyi okuyan kişilerden birisisin.
Ancak EN İYİSİ değilsin, Olsan böyle altta kalıp da kaşarlanmış SKENDER AĞAMIN arkana dolanıp senin TIRLARINI ite kaka doldurmasına müsaade etmezsin.

Velhasıl DAHA ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİN VAR Bİ TANEM!!
Yorum
-
Haa ''Düzeltme ne zaman?'' diyorsun?
Taa Haziran ayında yazdım, Temmuz ayında diye!
Sarksın 3-5 (Üj Bej gün be Hüsmen aga)

Düzeltmenin ''SINIRLARI da VADESİ de'' Üstteki grafiğimde gizli.
Çalış dersini LEM!
BEDAVACI
Yorum
-
bak nasıl döşemiş grafları tembel deyyuzz.....
usaglar....
ben olmasam bunu kimse böyle çalıştıramaz....bu deyyuzun hormonuyum ula....basıyorum hormonu şişiyor kerizzzz....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-

babo bak...buda bizim mevlut....parite yani...
yukarıdaki bizim DURNA GUSU gazı MEVLUT ten alıyor....mevlutun bası birden ve aniden kopacak...kim koparacak...İTALYADAKİ bi panka ve domino.....ilk haber....bizde KÜÜTÜ getirecek....düzeldi durum EU MERKEZ KURTARIYOR....küütten sonraki zirveyi getirecek...
MEVLUT sag kalacak mı....bu tamamen MEHDİ PUTİN e baglı....amrikide mecliste kanun cıkar ve trumpda onaylarsa....MEHDİ PUTİN mevludu öldürür....MEVLUT öldümü bizim DURNA GUSU pike yere dogru dalar....çarpar ve oda ölür...
ahaaannnn....sen sag ben selamet....ikimizinde konusacagı bi konu kalmaz....ehbab oluruk yeniden....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
ha ha ha....bak DURNA GUSU yukarı ucuyken....PARASI TL nasıl asagı ucıy....yani aslında ucan bişey yok henuz....saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu hocam sandıktaki çeyizleri nihayet çıkarmış.
bak....2002 den 2017 ye tl....

bak buda...TL nin seytanla dansı....bak yıllar gectikçe nasıl kalkınmısız....ha ha ha

bak buda öbür imparatorluk....üstteki osmanlı imparatorlugu alta kodugum ingiliz imparatorlugu...ikiside her gecen yıl yerin dibi....
Yorum
-
Kuzu dayı başlığımız önce 50 bin sonra 300 bin 50 yi göremeden 100 geldik yoksam 300 binemi gidiyoz şu bilgilerini bir daha kontrol et, yanlış kabloyu kesmeyelim.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
SENİ SEVERİM CEVAP VEREYİM....graflara sıkı bak....altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu dayı başlığımız önce 50 bin sonra 300 bin 50 yi göremeden 100 geldik yoksam 300 binemi gidiyoz şu bilgilerini bir daha kontrol et, yanlış kabloyu kesmeyelim.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucunda type text yazan cızgı....300 000 E GİDEN....EN ALTTAKİ CIZGI....50 000 LERE GİDİYOR....neden böyle anlatacagım...

euro 2000 de....1 tl 1.1228 euro alıyordu....şimdi 1 tl....0.24 euro alabiliyor....

bak 2000 e yuvarlakta ECO zamanı....bak 2002 ye yuvarlakta AKP iktidara getiriliyor....kendi gelmiyor...getiriliyor....niye TEK DÜNYA TEK DEVLET....ve TEK EKONOMİYİ saglayacagını GARANTİ EDİYOR....ben islamist degilim diyor....normalim diyor...
ve AVRUPA BİRLİGİNE GİRMEK ÜÇÜN HERŞEYİ YAPMAYA BASLIYOR....avrupa sermayesi EURO getirip bozup yatırım yapıyor...bankalar satınalıyor...şirketler kuruyor...v.s....bu 2012 YE KADAR SÜRÜYOR...2012 de suriye olayları şiddetleniyor....AKP ben islamcıyım diyor....hemide sunni islamcı....ve 300 000 e giden cızgı....kırılıyor....yatayda 5 yıl sürünüyoruz...GEZİ...RUSVET KASETLERİ VE TUTUKLAMALAR....DARBE GELİYOR....
yol ayırımına geldik....çöküşten önceki son çıkış borsalarda ve tl de....
...AKP degişir...ben islamcı degilim...laikim...dinin devlet işi ile alakası olamaz...2012 ila 2017 arasında olanlarda gösteriyorki...demokrasi ancak LAİKLİK VARSA VARDIR....YOKSA YOKTUR...yoksa şeriat vardır....kötümü...hayır degil...emme EURO bozup gelenler EURO larını alır gider...seni gümrük birliginden atarlar...buda 50 000 e giden yoldur...
seçimi...AKÜPELİ usaglar yapacaklar....LAİKLİGİ SEÇERLERSE....300 000....şeriata yönelirlerse İRAN gibi....50 000...
bize göre heva hos....iki haldede para kazanacagız....kaartlarım duruyor 300 000 üçün....shortluyorum...50 000 üçün...
kangisi olur...bunu AKÜPELİ usaglar biliyor...iktidar onlarda...ben bilemem...

2012 AKP islamcılıgı bayrak ediniyor...suriye olayları ile....bak kama asagı kırılmış....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buda....1 tl eşit 1 euro olacagımız hal....AKP gittikten sonra....o varken imkansız....borsa 300 000 de imkansız...

bu halde....KAPİTALİST MODE GEREGİ....önce sabit kura gececegiz....bu sabit kurda TURKİYE avrupa merkez ve FED den döviz alıp gidenlere verecek....devlet avrupa merkeze ve fede borclanacak....sonra KURLAR şimdiki gibi serbest bırakılacak...VE TL YUKSELECEK....1 TL=1 EURO da AVRUPA BİRLİGİNE GİRECEGİZ....
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ...bunları hiçbir yorumcu yazmıyor....hayal bile etmiyor...onlar bu işi bilemez....BİLGİ GEREK...zor edinmek...zeka gerek....emek gerek...grafları bile okuyamıyorlar...okuyamazlar....GRAFIN DİLİ BİLGİDİR....yoksa bilgi...graf KUS DİLİ konusur...sende cik cik ötersin....oda yorum olamaz....GUS ÖTÜŞÜDÜR....
TURKİYE İKİ NEDENLE BU HEDEFE ULASACAK....birisi...enerji koridoru olan cografyası...öbürü genç ve egitilmiş nufusu....bunun üçün TAM DEMOKRASİ....TAM LAİKLİK...yeterlidir....
kuzudan sevgilerimle....güzel kardeşlerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum