önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sea48
    Katılımcı
    • 08 Mart 2016
    • 137

Yellen "dove" oldu, belki bir daha faiz artmiyacak ( borsalar için olumlu )

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

Belki bu olay yukselis'e yardim etti

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• STABO
      Yeni Üye
      • 29 Temmuz 2015
      • 4

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Guzular, mezbahaneye..... kuralı, tıkır tıkır çalışıyor.....

Salavat Getir, kesim zamanı......

Dinsizin hakkından, imanlı Makarios gelir..

Neyse, biraz ırakı içeyim...

112 de patlatırız seni...

16 mayısta üye oldum, uyar beni Makarios dedin uyardım... 95.750 endekste...

Abi senden korkulur. )
      By Karamürsel grubu... )

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

Guzular, mezbahaneye..... kuralı, tıkır tıkır çalışıyor.....

Salavat Getir, kesim zamanı......

Dinsizin hakkından, imanlı Makarios gelir..

Neyse, biraz ırakı içeyim...

112 de patlatırız seni...

16 mayısta üye oldum, uyar beni Makarios dedin uyardım... 95.750 endekste...

ha ha ha....haysiyetsiz PAPAZ....tıkır tıkır çalışıyor heee....imanlı MAKARİOS hee....

lem gevrek gevrek yaz...fasist deyyuzz....öbür akbabada öbür topige döşemiş...lem vaktim yok....newyorka döndügümde...ikinizide DAVARA katacagım....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sea48
          Katılımcı
          • 08 Mart 2016
          • 137

Bankalar $800 billion "reserves" piyasa'ya vermis , bu borsalar için olumlu çunku "demand" yaratiyor.
          Bu para Fed'de duruyor ve ne kadar piyasalar'a verilirse o kadar "yukselis" olur. ( çekilirse olumsuz ve dusus demektir )
          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
          Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Gılgamış
            Katılımcı
            • 07 Mart 2016
            • 165

dayı herkeş bişey soruyor. ben de ihtisas yaptığına ve de yıllarca tecrübe ettiğine inandığım bir konuda soru sorayım. kuzu olarak bu kuzucukları bu konuda da aydınlat.

hangi rakıyı içiyorsun?

aydın boysan zamanında zürafadaki boyuna bak be ne biçim rakı içer hayvan oğlu hayvan demiş lıkır lıkır aşağı süzer demiş. adam 100 yaşında bir bildiği vardır

özledik gel artık. selamlar.

Yorum

• mersel65
              Yeni Üye
              • 08 Mayıs 2017
              • 48

Tırlar garajda yükler boşaltıldı,

Motor, kaporta söküldü,

Lastikler eski diye dokanılmadı...

şase zaten kaymış vaziyette, dokanılmadı....

TIRLARI yükledin mi....... Hahahahahah

imza : MAKARİOS : PAPAZ
              Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Tırlar garajda yükler boşaltıldı,

Motor, kaporta söküldü,

Lastikler eski diye dokanılmadı...

şase zaten kaymış vaziyette, dokanılmadı....

TIRLARI yükledin mi....... Hahahahahah

imza : MAKARİOS : PAPAZ
                senin ben şom agzını ikeyim papaz....basıma bela oldun gene...BEYİNSİZ LAZ....git forumunu yönet dalyarak...ha ha ha

tırları yüklemedim...yerine çalıştım beyinsiz kerizzz....sonuclar asagıda...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

SIMULASYON KENE-1.....

105 000 den 97 000 e düşüş....oradan 110 000 e cıkış....

97 000 de KENE kapanacak....

SIMULASYON KENE-2....

105 000 DEN 94 000 E DÜŞÜŞ....oradan 108 000 e çıkış....

BUNDA KENE 94 000 DE KAPANACAK....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KENEDE....KAR VE ZARAR NASIL ALINIRDI....

KAR ALMA....

PARA İKİ KATINA CIKTIGINDA KAR ALINIR....bu yuvarlak 10 000 puvan bıst 30 da....2009 dan beri hergirdigim poz böyle kapandı....adı...tırları yüklemekk....

ZARAR ALMA....

her poza sabit para ile girilir...o para yokedildiginde ZARAR ALINIR....buda yuvarlak 10 000 puvan bıst 30 da...

bunnar olmadan kuzu mıcını oynatmaz imanlı MAKARİOS...imanını yalancı olanını ikeyim senin...şöm agızlı deyyuuuzzz..ha ha ha2009 dan beri bu hiç olamadı...aradan 8 sene gecti....sayısız TIR YÜKLEDİM...birini versem ölmem ula...sistem bu...beni ihya etti yıllardır...bunu bırakıp...senin mesnetsiz atısına mı önem vereyim kerizzzz....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ayrıca....ANA HEDEF...120 000 ENDEKS....bu hedefe kadar kene bi kac kez TIR YÜKLER...

Ve kaartlarımda para yazıyor bu arada...tırları ise...HEDGE ederek yüklüyorum....

Yorum

• Gılgamış
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2016
                        • 165

burda daha önce de yazdım.

yetkili ağalar konjonktüre göre büyüklere siz bizim ağamızsınız çekin. bu türk milletini küçültmez, büyütür,bunu anlayın artık. anlamazsanız da bize hakaret ediyorlar diye gezmeyin.

rusya ve abd ile anlaşıp pkk nın tüm silah kaynaklarını pyd ye yardım niyetine diye suriyeye taşıyın. onlarda zaten millet bilinci yoktur. birbirini kırarlar. dilleri bile ortak değil. insan öldürmeye düğünde sünnette bile meyilli sapiensler. silah stoğunu orda harcasın avanaklar.

bu süreç uzun bir zaman alabilir ama ülke bu arada bir nefes alır. düşünmeye fırsat bulur. askerimiz polisimiz şehit olmaz.

bunu düşünün yetkili abiler.

başımızdakini severiz veya sevmeyiz. o ayrı.

o gider ama tsk ve benzeri kurumlar kalır.

işinizi yapın strateji üretin.

sonra 5 nesil torunlarınız mezarınızı ziyaret ederken küfür etmesin.

öyle ya. fatih,abdülhamit,vahdettin ve selanikli mustafa. hepsi tarihe geçti.

iyi akşamlar.

not: asker polis değilim. vatandaşım. doğrusunu talep ediyorum.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

yeteri kadar küfrettim bu ugursuz kerize....emme lafını dinlesem 8300 puvan karla poz kapatabiliyordum....şimdi kar gitti birde zarardayım....oda ayrı bir durum...bu kerizzz benim AZRAİLİM....offlu dedeleri...cenaze namazı kıldırmak işleri....son sözü offlunun cenaze namazında...GÖMÜN MAMINA KOYAYIM DIR...bunun ben agzını ikeyim...ha ha ha

fasist durzuuu...öbür forumda...ottan moktan sebeble bi sürü insanı kovuyor...haysiyetsiz fasist....

yıllardır etrafımda dolanıp....ellerini ovarak...bi gayretle TABUTUMU hazırlıyor...bu ve o ugursuz akbaba babo....haftaya bakalım gömecekler mi beni...gömemezlerse yandılar....aralıkta buradalar....ikisinede KEZZAP sürecegim mıclarına deyyuzzların...yansın dolansınlar...ugursuz durzzzulerrrr...

Yorum

• deepblack
                            Yeni Üye
                            • 10 Mart 2016
                            • 16

dayı vallaha korktum ve de ürktüm. bu senin babo bodrum civarlarin da dolanıyormuş sağa sola canada dolarları fırlatıyormuş. bir yandan gözü marmarise takılıyormuş emme henüz geçmemiş o taraflara; malum anıları canlandırmak istemiyormuş fakat nasıl bir cesaret kaç kiloluk dsk var adamda eceline susamış resmen yıldönümünde mermilerin üzerine üzerine gidiyor takdir ettim. belki direk akkayadan köyceğize uzanır yol alır belki de geçen yılı yadeder marmarise ulaşır otel odasında zıplayıp geliyn ulan namıssızlar gelin ulan kepazeler der havaya havaya zıplar bilmem amma her harükarda adamda dasaklar fora dayıcım... kaçsan mı naapsan ??

Yorum

• deepblack
                              Yeni Üye
                              • 10 Mart 2016
                              • 16

bir de altın vuruş kutlamaları kabulleri felan. dayı buradan dönmezse böbrek dalak bırakmayacaklar... fakat senin külüne kurbanız zamanlama tutmasa da dediğin olur... saygılar.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

deepblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bir de altın vuruş kutlamaları kabulleri felan. dayı buradan dönmezse böbrek dalak bırakmayacaklar... fakat senin külüne kurbanız zamanlama tutmasa da dediğin olur... saygılar.
                                dönecek....

sürekli overshooting yaptı....YIKARAK YARATTI....dayanma gücünü tüketiyor....destrucktife push bu...

bir çıkış düzeltmesizse.....düşüşüde öyle olur...ÖLÜ TAKLİDİ YAPIN....

MAKARİOS ortalıkta....hemide....imanlı MAKARİOS....para imandan gelir ula...

öbür deyyuzzda bodrumda mıç gezdiriyormus....gezdirsin ula....KARPUZ DÖTLÜ DEYYUUZZZ....ha ha ha

ben burada hedef önce 93 000 sonra 102 500 derken...bu MAKARİOS un yönettigi öbür köyde...bu rakkamları hayal edebilen bile yoktu....BEN ETTİM...3000 puvan overshooting yaptı...

incik....o ele etti diye....benim ona uymam gerekmezki....benim ondan korkmam gerekmezki....HER ESEN YELDE SAVRULSAM....ben KUZU olamam ki...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information