önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinterklass
    Tecrübeli
    • 17 Mayıs 2009
    • 1522

topicler öldünüz mü bi kuzu emmim mi biliyor yazın biraz vurun davula yakında şenlik var

Simurg hocam cansın.....

CR7 büyüğümüzü de özledik....

Emmi seninle dolup seninle taşıyoruz iyi ki varsın !

Bok püsür okumaktan senin sayende kurtuldum ben eminim benim gibi niceleri var ....
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu özele gectik...oradayım artık...

özetlersek....

kuzu diyor ki....agustos 30 da...BİST 100...YA 97 000 YADA 94 000 DE OLACAK...

deyip....kuzu özelde...sohbetimize devam edelim...burasına yazmayın artık.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

BİR GECE ŞİİRİ!
        ...
        Seni yitiriyorum
        Çok karanlık bir anda..
        Birden uyanıyorum,
        Bakıyorum aydınlık;
        Uyuyorsun yanımda.
        Güzelce..

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Lem Guzu,

Olum lem, yine piyasayı boş görmüşsün olum!!

Bak Yavrim, geçen sen 15 Temmuzda Marmariste ve o "baskın yiyen" oteldeydim.
          Odamıza 3 dene kurşun isabet etti, saat sabahın 3.30 undan tanyeri ağarana kadar (5.15) devam eden silahlı çatışmada koridorlarda (yingen ve ben) TAM SİPER sürünerek hayatımızı kurtardık.

Yavrim bu sene de dün değil evvelsi güne kadar KOS ADASINDA VE KEFALOS koyundaydım.
          (Depremin olduğu denizdeki bçlgeye 5-6 km mesafede)

Depremden 6 saat önce Bodrum Yalıkavaktaki Otelime geçtim.(20 Temmuz 2017)
          Gece 1.31 de o depremi odamızda yaşadık.
          Gece 1.45 de otelin yarısı arabalarına binerek oteli TERK ETTİLER yavrim!!

Otel yönetimi bir açıklama yaparak, vaktinden önce Check-Out yapmak isteyenlerin "paralarını iade" edeceğini açıkladı!

Hayatında deprem görmemiş küçük çocuk sahibi Uşağlar da bun fırsat bilip kalan günlerin parasını alarak oteli TERK ettiler bi tanem!! (Haklılar, kınamam onları)

Bu arada ben eşim ve oğlum 17.Ağustos 1999 depremini de yaşadık, bizim kaldığımız Ceylankent sitesindeki 3 numaralı blokdan 98 tane ceset çıktı!! (Kurtulan olmadı) yine 5-6 saat önce ben eşim ve oğlum istanbula dönmüştük yavrimmm!!!

2 gün önce Bodrumda trafik Sirkeci-Karaköy gibi idi..
          5 km mesafeyi 45 dk da gidiyordun..
          Emme bi-tanem dün gece Bodrumda yollar bom boştu.
          İn cin top oynuyordu!!

2 gün önce telefonuna cevap vermeyen URUS hatunlar, dün gece ALOOO, ALOOO deyip duruyorlardı be bitanem??

Hatta bodrum kırsalında heyvanlar bile işlem yapmaktaydılar!!!

Aynen bele!!!!

Gittim Kurt köpeğine sordum;
          -Lem senin adın ne?

-Skender benim adım Ağam!!!

-Lem ayıp değilmi koruman gereken Kuzunun arkasına dolanmışsın? Ne yapıyorsun öyle bakiim?

-Skender;

Ağam BU KUZULARIN TIRLARINI DOLDİRİİM!! Demez mi?

Beni bir gülme aldı!!

Gözlerinden öperim bi-tanem!!!!

Lem olum, "koyun can derdinde KASAP mal derdinde!

Yirim senin Eylül sonu rakamını da SENİ DE!

Önce bu ustana bi "geçmiş olsun" de be bi tanem!!

Nereyi okursun nerede yazarsın bilemiyorum buraya da bir tane kopyalıyayım bulunsun!!

Yerim senin iddianı da paranı da pulunu da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Seaside75
            Seyirci Üye
            • 07 Mart 2016
            • 56

Ağabey o resmi nerden buldun allasen ahahaha

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

??

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                [b]Lem Guzu,

Aynen bele!!!!

ha ha ha....terbiyesiz herif....bu resmi sana yedirecegim...ugursuz durzuuu....marmarise gittin gecen sene DARBE oldu....bodruma gittin bu sene DEPREM oldu...yalıkavakta evim var...bişey olursa sana ötecegim...sigortalı ama...ossun sen ödeyeceksin....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• harbi1962
                  Yeni Üye
                  • 21 Kasım 2015
                  • 19

Lem Guzu,

Olum lem, yine piyasayı boş görmüşsün olum!!

Bak Yavrim, geçen sen 15 Temmuzda Marmariste ve o "baskın yiyen" oteldeydim.
                  Odamıza 3 dene kurşun isabet etti, saat sabahın 3.30 undan tanyeri ağarana kadar (5.15) devam eden silahlı çatışmada koridorlarda (yingen ve ben) TAM SİPER sürünerek hayatımızı kurtardık.

Yavrim bu sene de dün değil evvelsi güne kadar KOS ADASINDA VE KEFALOS koyundaydım.
                  (Depremin olduğu denizdeki bçlgeye 5-6 km mesafede)

Depremden 6 saat önce Bodrum Yalıkavaktaki Otelime geçtim.(20 Temmuz 2017)
                  Gece 1.31 de o depremi odamızda yaşadık.
                  Gece 1.45 de otelin yarısı arabalarına binerek oteli TERK ETTİLER yavrim!!

Otel yönetimi bir açıklama yaparak, vaktinden önce Check-Out yapmak isteyenlerin "paralarını iade" edeceğini açıkladı!

Hayatında deprem görmemiş küçük çocuk sahibi Uşağlar da bun fırsat bilip kalan günlerin parasını alarak oteli TERK ettiler bi tanem!! (Haklılar, kınamam onları)

Bu arada ben eşim ve oğlum 17.Ağustos 1999 depremini de yaşadık, bizim kaldığımız Ceylankent sitesindeki 3 numaralı blokdan 98 tane ceset çıktı!! (Kurtulan olmadı) yine 5-6 saat önce ben eşim ve oğlum istanbula dönmüştük yavrimmm!!!

2 gün önce Bodrumda trafik Sirkeci-Karaköy gibi idi..
                  5 km mesafeyi 45 dk da gidiyordun..
                  Emme bi-tanem dün gece Bodrumda yollar bom boştu.
                  İn cin top oynuyordu!!

2 gün önce telefonuna cevap vermeyen URUS hatunlar, dün gece ALOOO, ALOOO deyip duruyorlardı be bitanem??

Hatta bodrum kırsalında heyvanlar bile işlem yapmaktaydılar!!!

Aynen bele!!!!

Gittim Kurt köpeğine sordum;
                  -Lem senin adın ne?

-Skender benim adım Ağam!!!

-Lem ayıp değilmi koruman gereken Kuzunun arkasına dolanmışsın? Ne yapıyorsun öyle bakiim?

-Skender;

Ağam BU KUZULARIN TIRLARINI DOLDİRİİM!! Demez mi?

Beni bir gülme aldı!!

Gözlerinden öperim bi-tanem!!!!

Lem olum, "koyun can derdinde KASAP mal derdinde!

Yirim senin Eylül sonu rakamını da SENİ DE!

Önce bu ustana bi "geçmiş olsun" de be bi tanem!!

Nereyi okursun nerede yazarsın bilemiyorum buraya da bir tane kopyalıyayım bulunsun!!

Yerim senin iddianı da paranı da pulunu da.

Geçmiş olsun diöekleri le.Bundan sonra gideceğiniz yeri söyleyinde biz oraya gitmeyelim.

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

Lem Guzu,

Bu Grafige "iyi" bak yavrim!!
                    Nereye gidiyor Lem bu?

Bak bilmezsen saa SIFIR veririm ha!

Yorum

• Domel
                      Yeni Üye
                      • 07 Mart 2016
                      • 9

Yorum

• liono
                        Tecrübeli
                        • 17 Ağustos 2011
                        • 420

Babo abi,
                        Burda benim gördüğüm x030 hedef 145250 çıkıyor viop olarak 1000 puan makas olsa 146 bin hedef gözüküyor...
                        Ana öncesinde 126 bin'e bir düşüş gözüküyor tabi olursa...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Lem Guzu,

Bu Grafige "iyi" bak yavrim!!
                          Nereye gidiyor Lem bu?

Bak bilmezsen saa SIFIR veririm ha!

lem olumm grafikte bi numorosun...bu yüzden seni hep sevdim...emme onu okumayı bilmiyorsun....bak ögrencim liono senden iyi okuyor....

kodugun graf EURO BAZLI....emme basma tulumbadır....AVRUPA kaynaklı sermayenin turk piyasındaki EMİŞ ve BASISIDIR...

AVRUPALI....2013 ila 2015 arası....25 000 eurodan bizi EMMİŞ....emdigini 40 000 euro ortalamada sana basmış....

bakmış ki sen yoruldun....

AVRUPALI....2015 İLA 2017 ARASI....GENE inmiş 25 000 euro endekse....sen malı vermişsim....o EMMİŞ...cıkarmıs 32 000 euro ortalamada saa basmış....en cok 34 000 tepesi....

şimdi ise....dikkat yawri....dikkat evladım...parite 1.05 den 1.16 ya geldi...hedefi 1.20 i....

aklı kıt....beyni küçüne akmış evladım....bodrum ve rus kadınlar muhabbetin gözümden kacmadı cocuk...

bu durumda....parite 1.20 ye giderken....yani dolar tl 3.60 iken...euro tl 4.32 olacagı üçün...sepet cocugum sepet...

eeeeee.....çarp 4.32 ile 32 000 euro basıs yerini...138 240 eder...koy overshhootingi...carp 4.32 ile 34 000 i...eder 146 000...

fekaattttttt....COCUK....ac bütün borsaların graflarına bak...ZİRVEYE YAKLASIR....küüüttttt yüzde 10 ila 15 hızla düşer....KÜÜÜÜTTTT HIZLA DÜŞTÜGÜ YERDEN....HEDEFLEDİGİ ZİRVE OLAN 146 000 ine gider....

ben kimim... agabeyin AKINCI KUZU...seni egiten ustan KUZU yum....neye oynuyorum....ilkkkk KÜÜÜTEEE...cünki VOB da oynuyorum...ilk küüttt buradan baslarsa...97 000 veya 94 000 BIST 100....cocugum...yakısıklı evladım...huysuz ve tırsak deyyuzzz...agustos 31 i bekle...SANA USTAN KİM GÖSTERECEGİM COCUKKKK.....ha ha ha

SONRASI COK ÖNEMLİ....yani paritenin 1.20 den....0.86 ya düşüşü....onu anlatmıyacagım...USTADA kalsın kerizzzz....ha ha ha

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Babo abi,
                          Burda benim gördüğüm x030 hedef 145250 çıkıyor viop olarak 1000 puan makas olsa 146 bin hedef gözüküyor...
                          Ana öncesinde 126 bin'e bir düşüş gözüküyor tabi olursa...
                          bak senden akıllı....önce diyor...BİR KÜÜÜÜTTTTT olmalıki....sonra zirve gelsin....niyeeeee...Bİ DASLA üç gus ula...hisse satıp pişman olanlar....VİOP....VARANTLAR...üçündede kazanılacak para var ula...beynin küçüne akarsa göremezsin bunu...uzak dur o urus gacılardan....onların vaginaları vacum pompası gibidir...beynini emer...eeee sende beyin gıtttt....bak ben olsam hepsini ememez....çünki beyin coookkkkk.....ha ha ha....dashaklar 2 kg....seninki gibi 200 gram deelll...beni EMSE NE YAZAR COGU BENDE KALIR...emme seni emerse hepsi gider ula....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar....

benim bu durzuuu ile takısmam sakadır hep...sakın yannış anlamayın bizi....bir elmanın iki yarısıyız biz....hacivat ve karagöz...MAKARİOS ise bizi oynatıyor....mano topluyor...kumarhane sahibi...kan emici...hain...yılannn ha ha ha....VE FASİST...usagları....1000 maddesi olan forum kurallarına göre...sürekli kovuyor...kovarkende madde uyduruyor habire...OFFLUU laz daha...ama benim dostum....kendisine ve kıvrak esprilerine bayılıyorum....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili liono....

bekledigimiz KÜÜÜTTTTT gelmezse....bu deyyuzzz kim bilir daha ne resimler bulur getirir....bize bu diyarı terketmek düşer....ha ha ha

peki bu KÜÜÜTTTT ne zaman gelir...böyle yatay süründürür....herkes düşecek bu der shortlar ve varant ta ona göre işlem yapar...düşmez...birden bu yatayda gördügü zirveyi asar....bu örnekte vob da 135 000 dir...dikkat ederseniz elimde 126....129...133 var....üç kademe...KENE 4 kademedir....o yok hele....niyeeee....çünki 135 000 i bekliyor....orada furacak...

veeeee.....

bin atlı akınlarda cocuklar gibi şen olacak....

veeeee.....

aktolgalı beylerbeyi haykıracak.....İLERLEEEEE......

veeeeee.....

gececegiz TUNAYI bir anda kafilelerle.....

by furusan kuzu....

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Yukarı zorluyor halen sko...108.589 gördü spot....U30 da 134.875...işaretledik mi tepeyi ne dersiniz...daha var mı yukarısı....Bugün öğleden sonra bir miktar coşkuyla daha 135.000 i işaretleyip küte başlar gibi geliyor bana...siz ne dersiniz kuzu üstad ve diger uşaklar...tabii coşkuyu fazla verirse de 136.000 e sakladım gumüş kurşunu...orayı da coskularsa 138.000 de ucu sivri tahta haçı kalbine sokacam...olmezse benden elveda...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information