önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

comerciant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani yazacak...

konuşacak birşey kalmamış...

boş..

anlamsız.
    kodugun tüm linklleri izledim...bir deneyeyim dedim...ama bunlarda hiç mantık kalmamıs...freeyourmind haklı...

ben hayel görüyorum....ülkemin basına geleceklerden o kadar korkuyorum ki....BELKİ BİR YOL VARDIR...diyorum...

ama bunlar....yalnızca iktidar...ve biz...ve biz...dedikce...artık benimde sabrım kalmadı....

normalde....suriye ve iraq politikamız yalnıştı deyip....istifa etmeleri gerekir....hem suclular...hemde güçlü kalmak istiyorlar....BU ORTAK ZEMİNİ YOKEDİYOR...

VAZGECTİM BU ÇABADAN...

boş bir çaba bu....

tessekkürler bitanem...kodugun linkler üçün...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• adem-baba
      Seyirci Üye
      • 29 Nisan 2015
      • 57

muhabbet var ...

hayat var...

yoksa xxxxxx e hakaretten dava var

Yorum

• adem-baba
        Seyirci Üye
        • 29 Nisan 2015
        • 57

neyse

konumuza dönelim

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...zmadi-1917078/

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

adem-baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dönme adem...vazgectim lem....bunnar cıldırmış....sert muhalefete devam....bunlardan kurtulmalıyız...seyrettim linki...feciii yaw....İYİKİ TÜRKİYEDE DEGİLİM....dayanılmaz buna...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

Yorum

• adem-baba
              Seyirci Üye
              • 29 Nisan 2015
              • 57

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...tladi-1917224/

Adalet manzaraları (!)

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...ndali-1917163/

Yorum

• METE99
                Aktif
                • 29 Mart 2014
                • 224

Bunların ağababaları PKK ile yıllarca "Enseye tokat .öte bannak" derecesindeki bir içtenlikle Kürd(istan) açılımı yapıyordu...
                PKK'lılar sokaklarda resmi geçit yapıyordu...
                Türk bayrakları PKK'lıları kızdırmasın açılım zarar görmesin diye saklanıyordu....
                Emme bu zepevenklerin hiçbiri ortada yoktu biryerlerde .ötlerini büyütüyorlardı..
                Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• METE99
                  Aktif
                  • 29 Mart 2014
                  • 224

Mahfi Eğilmez @mahfiegilmez tweets;

Bu hızla gidersek yılsonunda yeniden nurtopu gibi bir cari açık sorunumuz olacak. Bütçe açığı da aldı gidiyor. Hoşgeldin ikiz açık.
                  ................
                  Kredi garanti fonuyla krediyi alan ithalata gitmiş anlaşılan.
                  ...............
                  5 aylik acik 24.8 milyar, 2016da 21.5...
                  ...............
                  Mayısta ihracat % 12,5 ithalat % 21,7 artmış. Bir sevinç bir sevinç. Dışticaret açığı artıyor niye seviniyorsunuz diye sorsam mı bilemedim.

Mahfi hocam,
                  bu cari açık bizim için Afyon türevi onsuz mutlu olamıyoruz.
                  Göçüşümüz bu yüzden olacak ama giderken yüzümüzde mutlu bir gülümseme olacak..
                  Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

QATAR TOPUN AGZINDA .....

MISIR....bu qatardan cok çekti....suudi kral G20 ye gitmiyor....yerine mısır dahil öbür usagları topladı...

bence....qatar emiri bogazda yerleşir haftaya....

qatar a deadline ı 2 gün daha uzattı....he derse ne ala....yoksa mısır ordusu girer...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ALTIN......

suriye ve iraqta....ve qatarda olacak büyük şov öncesi....

altının 1100 ün altına inmesi icabidecek....altın satacak ülkeler olacak o sırada....

altın bu düşüşünü yaptıktan sonra....hedefi eski tepesi 1900 olacak....

Yorum

• Gılgamış
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2016
                        • 165

dayı yıllardır yazıyoruz çiziyoruz. sana bir misal vereyim.

http://t24.com.tr/haber/yunan-sahil-...i-atesi,412336

yunan botları ateş açıyor. bu adalar türk kıta sahanlığında idi. kardak krizi bu adalar yüzünden çıktı. yıllardır yunan generaller bu adalara çıkıyor piknik yapıp poz veriyor. senin tabirinle usuletle ve suhuletle işin yolunu yapıyor. bizden ses yok.

uluslararası hukuka göre böyle şeylere cevap vermezsen zımnen kabul etmiş sayılırsın. ihtilaflı durumlarda bu kanun işler. japonya ve rusya arasındaki ada sorunları böyle çözülmüştür. uluslararası mahkemeye gittiğin zaman bunlar zamanında kebap yemiş, poz vermiş, senin sesin çıkmamış şimdi niye ötüyon zurna dediklerinde ne diyeceksin?

o adalara yakın kıyılarımızda bak neler oluyor, haber kaynağını iyi seçeyim de sanki siyasetten faydam varmış gibi düşünenler olmasın:

http://www.mehmetciktv.com.tr/haber/...l#.WVp3joiLTIU

buraları görenler bilir. bu kıyılardan adaları ve onlara komşu yunan adaları çıplak gözle görülür.

adamlar gelmiş her şeyi ölçmüş biçmiş imara açmış ama karşı tarafa bir bakmamış. bunun adı nedir? şuradaki kafalara iyi bakmak lazım.

iyi akşamlar.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2016
                          • 188

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                          bu illizyon oyle bir noktaya varırki.....

bilgiyle yogrulmuş insanlar....o illizyona kapılmış toplum içinde....kendini deli sanar....

benim gibi hayallere kapılır....bir yol...bir çıkış olmalı bundan der...

ugrasır....didinir....ve sonunda bileklerini keser intihar eder....CİCERO gibi....veya ilisyonistler yakalar asar SOCRATES gibi...

Yorum

• mersel65
                            Yeni Üye
                            • 08 Mayıs 2017
                            • 48

Kazanıyormuyuz, durum ne..
                            Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kazanıyormuyuz, durum ne..
                              ha ha ha....papaz...irahat dur ula...TIRLARIN MOTORLARINI BAKIMA ALDIRDIM...fordlarda eccik arıza vardı...ELE BİR YÜKLEME YAPACAGİM Kİ....senle babo catlıyacaksınız....sen...öbür köyde topgimi açmak mecburiyetinde kalacaksın...

usaglar....

guneysu....mokunu yiyelim guzuyu bul getir....yoksa telef olacagız diye inim inim inliyecek...

sen...nerede yazdıgını bilmiyorum.....bilsem tükan sizin deyip mötünü kurtarma derdine düşeceksin...

ben....burada seni TEFE KOYUP ÇALACAGIM....

BABO....

usaglar MÜJDE....KUZUYU BULDUM DİYE TOPİC ACACAK....SENİN ORADA....

gelip yalvaracaksın....yaaa gel iki kelime yaz....millet telef oluyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bunnar olmasın istiyorsan MAKARİOS....

hemen TRABZONA git....orada AYA YORGİO kilisesei var....ceddinin gittigi...

mahfilin sag yanında ki duvarın ortasında sarı bi tas var....

o tası bul....onu dilinle üç kez yala....her yalayısında kutsal ruh...ulu baba...ulu ogul....kuzuyu muzaffer kılma de....

boynundaki hacı....üç kez öp...öperken...yalandan dönüp müslüman olan dedelerim askına...kuzuyu muzaffer etme de...

bunları yap....gel bi daha sor bana....ne yapman gerektigini o zaman yazarım...

senin aklın kıttır....hepsini şimdi yazsam....aklında tutamazsın....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information