suriye ve iraqta olan bu savaslar....PROXY ler savasıydı....
esas savas şimdi baslıyacak....PROXY ısıs bitmek üzere....o çekiliyor yerlerini zionist kürtler dolduruyor....
öte yandan....mehdi putin...erdogan...ve kameneyin de planları var....
bu planlar FURUSACAK....bu yüzden qatar dışlandı...türkiyeye takılı diye....
önümüzde bi şavas var....delianlılar er meydanına diziliyor....
bi yanda....URUS...TURK...ACEM...SURİYE...İRAQ...ve LUBNAN....
öte yanda...İSRAEL...kölesi AMRİKİ...kölesi SUUD i...URDUN ve MISIR.....proxileri KURTLER....proxileri HERTURLU MUCAHİT..
PAKİSTAN....imdilik hakem....emme urusu sececegi kesin....
SURİYE ORDUSU ısıs ı süriyeden kovmak üzere...İSRAEL le mucahitler birlikte QUENİTRE de suriye ordusuna furuyor..biri hevadan öbürü karadan....müslüman dünya halkı...bu MUCAHİTLERİ hayretle izliyor....hem sunnisi hem şiası...
baaa kalırsa....musluman dunya...MUCAHİT kelimesini lugatından attı...adı MUCAHİT konanlar mahkemelerde adını degiştiriyor....AKP yandası basın URUS ucagı düşene kadar bu MUCAHİTLERİ öve öve bi hal oluyordular...AKP yandası basında artık MUCAHİT kelimesi yok...tu ka ka bu....
niye....
çünki 4 yıl sonra gördüler ki....MUCAHİTLER israelin istegi ile KURDİSTANI kuruyormuş....usaglar dondu kaldılar...hayy mamına kodugum MUCOLARI dediler emme....bu küfür asagıda oluşan KURDİSTAN haritasını degiştirmiyorki...
birdaha....biri sana ben MUCAHİTİM dedimi....100 kere düşün...geri zekalı..
esas savas şimdi baslıyacak....PROXY ısıs bitmek üzere....o çekiliyor yerlerini zionist kürtler dolduruyor....
öte yandan....mehdi putin...erdogan...ve kameneyin de planları var....
bu planlar FURUSACAK....bu yüzden qatar dışlandı...türkiyeye takılı diye....
önümüzde bi şavas var....delianlılar er meydanına diziliyor....
bi yanda....URUS...TURK...ACEM...SURİYE...İRAQ...ve LUBNAN....
öte yanda...İSRAEL...kölesi AMRİKİ...kölesi SUUD i...URDUN ve MISIR.....proxileri KURTLER....proxileri HERTURLU MUCAHİT..
PAKİSTAN....imdilik hakem....emme urusu sececegi kesin....
SURİYE ORDUSU ısıs ı süriyeden kovmak üzere...İSRAEL le mucahitler birlikte QUENİTRE de suriye ordusuna furuyor..biri hevadan öbürü karadan....müslüman dünya halkı...bu MUCAHİTLERİ hayretle izliyor....hem sunnisi hem şiası...
baaa kalırsa....musluman dunya...MUCAHİT kelimesini lugatından attı...adı MUCAHİT konanlar mahkemelerde adını degiştiriyor....AKP yandası basın URUS ucagı düşene kadar bu MUCAHİTLERİ öve öve bi hal oluyordular...AKP yandası basında artık MUCAHİT kelimesi yok...tu ka ka bu....
niye....
çünki 4 yıl sonra gördüler ki....MUCAHİTLER israelin istegi ile KURDİSTANI kuruyormuş....usaglar dondu kaldılar...hayy mamına kodugum MUCOLARI dediler emme....bu küfür asagıda oluşan KURDİSTAN haritasını degiştirmiyorki...
birdaha....biri sana ben MUCAHİTİM dedimi....100 kere düşün...geri zekalı..
ne mutlu türküm diyene lafını yürekten söyleyen her vatandaşımın başımın üstünde yeri var. bunu yürekten yapan bir stratejiyi tabii severiz,destekleriz, benimseriz ve de herkese anlatırız.
Yorum