hurolg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazı şeyler için erken anladım kuzum...👍
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bazı bilgiler vardır ki....ONLAR BİZE PARA KAZANDIRIR....onları yazıp...dönüp siliyorum....yayılmasın diye....
aklında tut okuduklarını yeter....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Evet Sevgili Kuzum...Ama onun için de Meclisin toplanıp savaş kararı alması gerekir....Zor yani bu saatten sonra...Hem hangi ülkeye savaş ilan edilecek...?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersavas halinde iptal edilir....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
yannış bilgi....ASKERİ İHTİLALLER ve rejimler....
soruda şu....en cok askeri ihtilal....padişahlık ve şeriatla yönetilen OSMANLI DEVLETİNDE mi olmuştur....yoksa LAİK TURKİYE CUMHURİYETİ indemi????????
cugapta şu....osmanlı devletinde en cok askeri ihtilal yapılmıştır....iple bogulan padişahlar...kolları kesilen padişahlar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
çatalca
2:35 teki yorum.
Yorum
-
ilk büyük devaluasyon....kanuni döneminde yapılmıştır....kanuni kendini ihtilallerden koruyabilmek üçün...öz evlatlarını öldürmek zorunda kalmıştır...bize tarihi ona belden asagısı bakarak anlatılar hep....anlatmayada devam ediyorlar...hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeniçeri her devalüasyonda darbe yapmış ve bu özellik Cumhuriyet döneminde de sürmüş her büyük devaluasyon sonrasi darbe olmuş
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Twitter falan hiç takip ettiğim mecralar değil..Kendim de sosyal medyada sıfır ım..hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGundwane dediğinin ve beklediği sonucun ve muhtemelen algılarının tam tersi bu twitter hesabında söyleniyor. Halit Tokkuş hesabı...Gundwane ve evet çıkacağını zannedip bekleyenler halen eski Türkiye yani 25 Temmuz öncesi Türkiye algısıyla yani daha doğrusu Kuzu' nun analizlerindeki eski 10-15 yıllık geopolitik cycle algısı ile devam ettikleri için böyle düşünüyor ve bekliyorlar...O cycle bitti 15 Temmuz'da...Sonuç % 58-60 hayır olur ve bunlar gider hatta bana göre gittiler bile...Ben de her türlü iddiaya varım...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım 60 oranları kanlı canlı insanlaradan duyulmuştur.
hele 1 tanesi koyu AKP ci..1 kasım 2015 seçimlerinden once de AKP rahat alacak geç o işleri (yine) diyen birisi..
Yorum
-
Çıkmadık candan umut kesilmez sevgili kardeşim..METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖte köyde dirençler-destekler-stoploss'lar arasında gezinen yurttaşlar testere dişlerinde öğütülüp sıfırlanıyor...
Kaldıraç-Stoploss kullanma, uzun yaşa....
Yorum
-
önemli şeyler yazıp siliyorum...burası halka açık...yayılsın istemiyorum....celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama bu haksızlık...okuyamadım...

en iyisi bugünden itibaren....bi süre kuzu özel....orada yazalım...ozaman silmeme gerek kalmaz....referanduma kadar kritik günnerdeyiz...
suanda HOLD-UP ta.....bunun önemli anlamları var....gelecek üçün....
kuzu özelde bulusalım usaglar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum