önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • zoro
    Seyirci Üye
    • 09 Ağustos 2011
    • 65

Sağol dayıcım. İş güç. Biliyorsun parayla işim yok Delaanlı görmek için giriyorum arada foruma.
    Sen aktif yazıyorsun gördüğüm kadarıyla. Talebeleri bırakma dayıcım, ışık ol.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bir çok önemli haberi o haber çıkmadan...o haberle ilişkili kişilerin oynadıgı kaart daki hareketlerden anlarsın...

öte köyde yazmıya basladım...casauban gelip topigime hosgeldin hocam diyecegine...çünki talebemdi...bana çattı...

gittim topgini okudum bi bakdım....topik komple THYAO....8.5 civarı....thyao sinyal sistemime aldım...eylul 2015 idi aldıgımda...

ekimde....korkunc sinyaller geliyor....kaartta düşmeden fiyatı korkunc hacimler var....

durumu anladım....korkunc bi haber pörtlüyecek dedim....satanlar fethulililiah gurubu baktım....

topigimde yazdım....casaubanın pazarladıgı THYAO çökecek dedim....ona ders vermek üçün yazdım...kaart hala yukarıda...açıga satılıyor....bunlar güldüler....

1.5 ay sonra....25 kasım 2015 de hubar patladı...turkiye rus ucagını düşürdü....kaart....küüüüttttt 7.0 pangınot...sonrada 5.0 pangınot.....ha ha ha

casauban a bi daha hocanı gördünnü elini öp....yoksa üstünden buldozer gibi gecerim demiştim...çünki urus turist gelmiyecekti artıkın...bu kaardı bitirir tabii...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• rocket
        Yeni Üye
        • 04 Ağustos 2011
        • 48

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        KENE LONG hissede....

bi çok şeye baglıdır....en önemlileri...

1...endeks yüzde 5 düşmüşse bu kaart ne kadar düşmüştür....bunu geçmiş graflardan cıkaracaksın...furus aralıgı üçün önemli bu..

2...kaart hangi tür habere hassastır....çünki hergün bişey oluyor....misal...thyao turizmle ilişkilidir...hollanda turist yollamam derse cirosu düşer...[/B]

3....kaardın trendi ile endeksin trendi arasında ne tür bi ilişki vardır....

4....bunun gibi 10 madde daha var...
        Valla ne yalan söyleyim ... 30 yıldır taaa rahmetli Tuncay Artun zamında tanıştım IMKB ile ...bırak diğer 10 maddeyi sadece bu 3 maddeye dikkat etseydim demek ki bu kadar para kaybetmezdim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ainos
          Aktif
          • 27 Temmuz 2011
          • 323

kuzu hocam, bir de GARAN yorumu rica etsek senden.

Yorum

• Gılgamış
            Katılımcı
            • 07 Mart 2016
            • 165

aslında bu sayfa viob ağırlıklı ama ben dahil çoğu yatırımcı o piyasayı bilmiyor ve orda işlem yapmayı tehlikeli buluyor.

aslında hisse de yazsak olabilir. bazen yazayım diyorum, sayfa kirlenir diye yazmıyorum.

Yorum

• rocket
              Yeni Üye
              • 04 Ağustos 2011
              • 48

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              aslında bu sayfa viob ağırlıklı ama ben dahil çoğu yatırımcı o piyasayı bilmiyor ve orda işlem yapmayı tehlikeli buluyor.

aslında hisse de yazsak olabilir. bazen yazayım diyorum, sayfa kirlenir diye yazmıyorum.
              Sevgili Gılgamış,
              Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Bizim gibi küçük yatırımcılar için yıllardır borsa ile ilgilensek bile VİOB 1 e 10 kaldıraç kullanılması ve o piyasayı bilmiyor olmamız nedeniyle hem tehlikeli buluyor hem de korkuyoruz . Ben yanlışlıkla bile olsa 30 yıldır henüz açığa bile satış yapmadım )
              Kısaca şunu söylemeye çalışıyorum ... Bizler burada Sevgili Kuzu nun engin bilgi tecrübesinden istifade ediyoruz ancak arada hisse de yazılsa benim gibi birçok arkadaş için yararlı olacağı kanaatindeyim...

Hepinize bol ve Hayırlı kazançlar dilerim.

Yorum

• Gılgamış
                Katılımcı
                • 07 Mart 2016
                • 165

rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sevgili Gılgamış,
                Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Bizim gibi küçük yatırımcılar için yıllardır borsa ile ilgilensek bile VİOB 1 e 10 kaldıraç kullanılması ve o piyasayı bilmiyor olmamız nedeniyle hem tehlikeli buluyor hem de korkuyoruz . Ben yanlışlıkla bile olsa 30 yıldır henüz açığa bile satış yapmadım )
                Kısaca şunu söylemeye çalışıyorum ... Bizler burada Sevgili Kuzu nun engin bilgi tecrübesinden istifade ediyoruz ancak arada hisse de yazılsa benim gibi birçok arkadaş için yararlı olacağı kanaatindeyim...

Hepinize bol ve Hayırlı kazançlar dilerim.

Abi o zaman kesinlikle tartışılması gereken ve kuzu hocanın kriterlerine benzeyen ilk hisseyi yazayım DOAS. F/k 8 ve zirvenin çok altında. Kuzu dayı ne yapak? Aynı şekilde HALKB, YKBNK ve VAKBN. Piyasa rasyoları çok iyi zirveye uzak hisseler.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kuzu hocam, bir de GARAN yorumu rica etsek senden.
                  GARAN....bu direkt endekstir....

endekste ve GARAN da major dalga boyu yuzde 20 ila 25 dir....çıkış boyu....buradan düzeltme gelir....yüzde 10 ila 15 arası...düşer...senin furusların bu yüzde 10 ile 15 i kapsamalıdır....

bakalım şimdi....GARAN bu dalga çıkısına 7.25 le baslamış ve 9.03 e gelmiş....ne kadar çıkmış yüzde 24.5...bak çıkış boyu tamam

ne olacaak şimdi....SİLKELİYECEK....nasıl....once yüzde 10 düşecek...tepki koyacak...sonra tekrar düşecek dibi yüzde 15...

bunları kapsıyacan....emniyet ve grafik trend oluşumu cizecen...5 saatlik graflar bunnar...su rakkamlar cıkar...

GARAN KENE LONG.....

ilk furuş.....8.40....

ikinci furus...8.20...

üçüncü furus....8.00

dördüncü furus....7.80....buradan yuzde 20 ila 25 yeni çıkış boyu...hersey yolunda giderse...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

Dibine kadar AKP li bir arkadaşım referandum için yüzde 60 evet..Hiç sorma bile dedi..

Not ediyoruz bu rakamı ve kendine güveni..

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Dibine kadar AKP li bir arkadaşım referandum için yüzde 60 evet..Hiç sorma bile dedi..

Not ediyoruz bu rakamı ve kendine güveni..
                      Ardında da Avrupa'yı fethe çıkıyoruz....

Yorum

• Gılgamış
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2016
                        • 165

16 nisanda referandum olmayacak. şimdiye kadar her türlü hilafı "bir şekilde" çözen ve kaybedeceği bir savaşa girmeyen bir organizasyon gördük.

referandumu ve evet çıkmasını bu kadar istemenin bir anlamı olmalı. sıcak para bitti, borçlanarak artık bu iş devam etmeyecek demektir.

eğer referandum olur ve de evet diyen bu insanlar bunun zararını görürse 3-4 yıl sonra da eskisini ister.

her türlü piyasaya olumsuz yansır.

diyarbakır

3.23 benim gibi konuşmuyor ama aynı ben

Yorum

• Kanji
                          Katılımcı
                          • 25 Eylül 2012
                          • 195

"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                          Henry Royce

Yorum

• winvob
                            Katılımcı
                            • 03 Mart 2009
                            • 109

Sevgili Gılgamış,
                            Ferit her şeyini sattı nerdeyse,2 aya kalmaz doaş'ta gider!!!!!!!!

Yorum

• harbi1962
                              Yeni Üye
                              • 21 Kasım 2015
                              • 19

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              16 nisanda referandum olmayacak. şimdiye kadar her türlü hilafı "bir şekilde" çözen ve kaybedeceği bir savaşa girmeyen bir organizasyon gördük.

referandumu ve evet çıkmasını bu kadar istemenin bir anlamı olmalı. sıcak para bitti, borçlanarak artık bu iş devam etmeyecek demektir.

eğer referandum olur ve de evet diyen bu insanlar bunun zararını görürse 3-4 yıl sonra da eskisini ister.

her türlü piyasaya olumsuz yansır.

diyarbakır

3.23 benim gibi konuşmuyor ama aynı ben
                              peki nası bir bahane ile referandum iptal olur ki

Yorum

• Gılgamış
                                Katılımcı
                                • 07 Mart 2016
                                • 165

harbi1962 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                peki nası bir bahane ile referandum iptal olur ki
                                suriye veya terör olabilir abi.

evet çıkacağı kesinleşmeden referanduma gitmeleri çok zor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information