önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • greenspan41
    Aktif
    • 30 Nisan 2009
    • 327

Üstad dolarda iki beklenti var 3.74 gördü geçemedi ve 3.30-40 lara gidecek. 2.cisi 3.67 ye gelip oradan Fezaya gidecek sen nediyorsun üstadım?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı
      Kuzu özel

Yeni dünya düzeni capitalist mode revizyonlar başlığı mı ?
      dinle....bana kızıyorsun...gene mi kapalı topic diye...

buyur oku....bak KENTUF ne yazmış....ne zaman....şimdi iki gün önce...

''84500-103500 ulusal100 bandı şeklinde beklentim var altıncı aya kadar.
      Bu sırada yurt dışında da çok güçlü bir bozuluş olmayacaktır görüşündeyim''.

neyindeyimiş...görüşündeimiş...neymiş görüşü...103 500 e gidecekmiş borsa....

kuzu ne zaman yazdı bunu...2 ay önce...102 500 dedi...SIMULASYON 3....

nereden alıyorlar bunnarı....BURADAN...TÜM YORUMCULARIN İLK OKUDUGU YERDEN...REFERANS FORUMDAN...

ve çok önemli adama dönüşüyorlar....birdenbire....ha ha ha.....

not...kuzu özel...YIKARAK YARATMAK baslıgı...simurga yaz seni eklesin...ben yapamıyorum...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        dinle....bana kızıyorsun...gene mi kapalı topic diye...

buyur oku....bak KENTUF ne yazmış....ne zaman....şimdi iki gün önce...

''84500-103500 ulusal100 bandı şeklinde beklentim var altıncı aya kadar.
        Bu sırada yurt dışında da çok güçlü bir bozuluş olmayacaktır görüşündeyim''.

neyindeyimiş...görüşündeimiş...neymiş görüşü...103 500 e gidecekmiş borsa....

kuzu ne zaman yazdı bunu...2 ay önce...102 500 dedi...SIMULASYON 3....

nereden alıyorlar bunnarı....BURADAN...TÜM YORUMCULARIN İLK OKUDUGU YERDEN...REFERANS FORUMDAN...

ve çok önemli adama dönüşüyorlar....birdenbire....ha ha ha.....

not...kuzu özel...YIKARAK YARATMAK baslıgı...simurga yaz seni eklesin...ben yapamıyorum...
        yok kızmıyorum artık..
        sen geçen açıkladın..
        gayet mantıklı geldiğini yazdım kapalı topiğin..

Yorum

• phaon
          Aktif
          • 13 Şubat 2016
          • 200

Bence biyere gitmeyelim. Öteki köyde çok cızırtı var. Burada arada ekonomi, arada tumturaklı felsefe, arada tarih, arada cila arada kalay iyiyiz bence. İsteyen varsa kendi gelsin.
          0.618

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bence biyere gitmeyelim. Öteki köyde çok cızırtı var. Burada arada ekonomi, arada tumturaklı felsefe, arada tarih, arada cila arada kalay iyiyiz bence. İsteyen varsa kendi gelsin.

aynen katılıyorum..

isteyen buraya gelsin..

Yorum

• kemal erdem
              Aktif
              • 15 Mayıs 2009
              • 224

oradaki linc kulturu hicbir yerde yok sn kuzu, bugun cagirirlar sizi yarin orada basta ayhan ve avanesi sizi bir anda linc ederler.
              daha bu sabah bora yasar denen embesil ve fetoscu ayhan etraflarindaki pkkli ve fettoscu suruyle beraber ne yapip edip beni kapi disari ettiler yine.
              tutturmuslar orada amerikan parasi 4 lira olacak 8 lira olacak , turkiye batacak sabahtan aksama kadar.
              embesil bora da onlardan tuyolar alacagini zannediyor takilmis kuyruklarina, tum isleri gucleri turkiye yi kotulemek ben bunlari bir arada gorunce hala fettullah gulen dimdik ayakta diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
              yazik ki ne yazik.
              Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
              Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
              Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
              Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
              Yunus Emre

Yorum

• WinWin
                Katılımcı
                • 06 Kasım 2014
                • 185

9 martta İstanbul'da büyük deprem olacağına dair rivayetler var. 8 Mart Çarşamba akşamına kadar yukarı sürüp, olağanüstü koşullar maddesinden hareketle tüm şortçuyu 9 mart sabahı o yüksek değerden otomatik uzlaştırabilir, dikkat edin.

Reel piyasa tarihin en kötü günlerini yaşarken viobun böyle sapıkça yükselmesi hayra alamet değil.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

beklenti yaratmak....olumlu veya olumsuz beklenti.... bu konudaki kuzu kuralı sudur....

yaratılan beklenti ekonomik iyileşme degilde genel politikse....REFERANDUM gibi....

kuzu kuralı sudur....

kimsenin beklemedigi bi anda borsayı basabilecegin kadar yukarı bas....ki bunu ben 92 000 ilan ettim....BORSA 74 000 İKEN...

sonra....beklenti gününe 15 gün kalıncaya kadar asagı bas...BEKLENTİ GÜNÜ 16 nisan...mart sonuna kadar asagı bas...

yani asagı basma çarsamba veya persembe baslıyacagı gibi...bununla...maliyet kemikleşmesi bitecek...

overshootingle bu haftaya carsambayada sarkabilir....bu basısın ilk hedefi 83 000 dir....

83 000 İSE.....karar yeridir....SIMULASYON 3 mü....yani 102 500....yoksa SİMULASYON 2 Mİ...58 000 mi

bunu oraya vardıgımızda görecegiz....bu yuzden kuzuettin...KENE UYGULAMASI YAPIYOR....

ÖTE YANDAN....turkiyenin en önemli ekonomik partneri....almanyadır....bununla baslatılan kavga iç politikada kullanılıyor...ve ÇOOKKK AGIR LAFLAR EDİLİYOR....bu almanı kızdırabilir....ve EKONOMİK YAPTIRIMA DÖNÜŞEBİLİR...

Bu nedenlerle....kan emen heyvan KENE makul ve mantıklı şekilde...KANI EMECEKTİR...

GAZANIZ MUBAREK OSSUN....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• stefano
                    Aktif
                    • 13 Kasım 2008
                    • 229

Bu durumda şahsım viobdan para kazanmayan, sadece bistten ve usdden para kazanan biri olarak kısa vadede usdnin biraz daha yolu olduğu fikri beliriyor kafamda. En azından bist83000 civarına kadar. Orada nakte geçip gelişmelere göre hareket edilecek.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sevgili mohikan....

gel burada topigini aç....seni orada harcarlar....seni sevenler seni takip ederler...bilgili adama yer yok orada...

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

Patron senin öküz formasyonunu çözdüm. Sürprizin tadını kaçırmamak için yazmıyorum.
                        Bu arada beklediğin haber geldi mi hala bekliyor musun?
                        0.618

Yorum

• hurolg
                          Aktif
                          • 09 Mart 2016
                          • 320

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sevgili mohikan....

gel burada topigini aç....seni orada harcarlar....seni sevenler seni takip ederler...bilgili adama yer yok orada...
                          Bence de sayın mohikan gibi bilgili, seviyeli ve saygıdeğer bir dostumuzun da buraya gelmesi yakışır ve çok iyi olur bizim icin de...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
                            Aktif
                            • 09 Mart 2016
                            • 320

Sayın Kuzu Üstad senin strateji ve işaretinle 110.500 de ilk cortu sıkmıştım. Bugün 111.800 de ikinciyi sıktım. 113.500 de üçüncü, 115.000 de dördüncü ve en son olarak da ne olur ne olmaz diyerek son gümüş kurşunu öncekilerin toplamının 2 katı olarak 118.000 e ayırdım. Cuma günü dediğin üzere 109.000 de tırtık yapacaktım ama vermedi 109.200 den dönmüş yukarı kurnaz skender. O da seni takip ediyor galiba ve ona göre davranıyor iblis..)

Yorum

• hurolg
                              Aktif
                              • 09 Mart 2016
                              • 320

Kuzum beş taş oyunu deyince aklıma geldi. Odatv.com da Yalçın Küçük röpörtajı var....Senin analezlerden yapmış...Bi bakıver istersen...Yealçın hoca iyi analezcidir...Ayvagöbek gibi değişik tarafından bakar.

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Bu arada yukarıda yazdığım furuşma ve siper noktalarım doğru muudur sence kuzu üstadım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information