önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

GILGO....deyyuzzun biri....yeni devlet kuruyoruz demiş....kurucusu RTE demiş....

bunnar kafayı sıyırmışlar abi....ALLAHU AKBAR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Gılgamış
      Katılımcı
      • 07 Mart 2016
      • 165

dayı ağaların kafası güzel. masaya vurup o kedi buraya gelecek diyorlar.

ama öyle kolay değil

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu hocam eline diline saglik dokturmussun maşallah, ,, bu kütleme sürecinde dolar 3,80 lere gelebilirmi hocam?

teknik olarak...yakın vadede iki hedefi var...3.90 veya 3.40....iki elipsi işaretledim....eylul ekimde hazine borclanması yüklü...bu gercekleşirse...3.40 ve altı rahat...borclanma zayıf olursa 3.90 hedef olur...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• cabbar
          Seyirci Üye
          • 13 Mart 2016
          • 68

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          teknik olarak...yakın vadede iki hedefi var...3.90 veya 3.40....iki elipsi işaretledim....eylul ekimde hazine borclanması yüklü...bu gercekleşirse...3.40 ve altı rahat...borclanma zayıf olursa 3.90 hedef olur...

Teşekkürler hocam,,, acaba ağustosta 3,80~3,90 arasini görüp eylul ve ekimde 3,40~3,50 arasini gorebilirmi?

Yorum

• mersel65
            Yeni Üye
            • 08 Mayıs 2017
            • 48

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Lem Guzu,

Oooolum, bizi Ganndirma Lem!!
            Seni, beni gandıramaz bu DüRzİ

kaç bin point oldu, unuttum..

dinlemeyecek, ne diye yazıyoruz bu DüRzİye annamadım.

kendi battı, takip edenide batıracak...

düşeceği zaman, topik açacağım ona..

Geopolitic eyi biliyor ama...
            Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Seni, beni gandıramaz bu DüRzİ

kaç bin point oldu, unuttum..

dinlemeyecek, ne diye yazıyoruz bu DüRzİye annamadım.

kendi battı, takip edenide batıracak...

düşeceği zaman, topik açacağım ona..

Geopolitic eyi biliyor ama...
              SARIKIZ, ya da nami diger SARIGACI..

İndikatörler ve de TA'ya göre, "üçgeni" yukarı kırdı bu hafta.
              Pull back de yapsa yukarida 1.300-1.309$ hedefi var.
              Orta ve Uzun vadede Yukarıdaki direnç ve hedefleri belli vaziyette.
              Grafikten anlayanlar anlamayanlara anlatsınlar.

Bu arada buralarda XAUSD için 800$ ya da 900$ değer biçen bir 50 OTCU vardı?
              Nerde o UŞAĞIM ? Yavriiimmm!!

Dalağın da gitti budun da!!
              Öp Lem ustanın elini!

Yorum

• cabbar
                Seyirci Üye
                • 13 Mart 2016
                • 68

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                dayı tüpraşın daha önceki durumunda olan ve de bu kadar sürede aynı hareketi yapacak hisse bulmak icap ediyor.

iddialı olacak ama para da böyle kazanılıyor. araştırmaya başlıyorum.

kuzu dayı bu arada forumun takipçileri hiç az değil. hem de çok kaliteli, iş bilen adamlar. daha önceleri bir şarkı ile tarih yorumu yapmıştım. benzer bir klibini yapmışlar ulusal kanallardaki bir spiker bugün hit olmuş.

https://twitter.com/fox_calarsaat/st...39582122061824
                bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                SARIKIZ, ya da nami diger SARIGACI..

İndikatörler ve de TA'ya göre, "üçgeni" yukarı kırdı bu hafta.
                Pull back de yapsa yukarida 1.300-1.309$ hedefi var.
                Orta ve Uzun vadede Yukarıdaki direnç ve hedefleri belli vaziyette.
                Grafikten anlayanlar anlamayanlara anlatsınlar.

Bu arada buralarda XAUSD için 800$ ya da 900$ değer biçen bir 50 OTCU vardı?
                Nerde o UŞAĞIM ? Yavriiimmm!!

Dalağın da gitti budun da!!
                Öp Lem ustanın elini!
                Syn hocam usd/tl acaip daraldı sizce yukari patlarmi? Kisa vadede (agustos sonuna kadar) 3,75 ihtimali olabilirmi?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

degerli dostlarım....

yıllardır...birbirimizi didikliyerek feed back yaptıgımız KARAGÖZ e büyük bir fonun yönetimi teklif edildi...KARAGÖZ ün ddütü herzamanki gibi üçbucuk atıyor....kabul edeyim mi...etmiyeyim mi diye...didimki ulen deyyuzz....kabul etmiyeceksen yıllardır yaptıgımız bu çalışmalara güvenmiyorsun o zaman....KABUL ET DEDİM...saa biraz dassahak veririm....benimkiler fazla geliyor dedim...

bir UNİVERSİTE haline dönüşen birlikteliyimiz....TÜRKÜN GENÇ EVLATLARINA ısık tutsun istedik....1994 de hem sevgili babo yu...hemde beni iken SKENDERİ bunu yaptıgına pişman ettik....yetiştirdigimiz....TÜRKÜN AKINCI EVLATLARI...sancagımızı kaleden kaleye tasıyıp...dalgalandıracaklar....

bu vesileyle....babo ile gurur duydugumu....guneysu ise bize bu çabamızda tüm destegini verdigi üçün....onunlada onur duydugumu belirtir......

sevgili babo nun bu basarısını sizinle paylasmaktan büyük zevk duyuyorum...

bir gün bu alemden çekildigimizde....forumlarda bu üç büyük türk evladının nicklerinin dalgalanacagından eminim...çünki türk evladı yiyittir...türk evladı kadir bilir...türk evladı GÖNÜLDÜR...candır...demdir.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

sevgili casaubon.....

burayı okuyormusun okumuyormusun bilmiyorum....ama burada sana hitaben yazdıgım THYAO ilgili yazı sana tasındıgına göre...bu yazıda tasınır umarım....

1...sana kızdım...neden kızdım....bana kızıp yazılarını kestigin için....seni böyle yetiştirmedim ben...furdunmu furulursunda...bundan ders cıkar diye adını kullandım....

2...herkes bilirki...kuzu birine laf sokuyorsa....birinin adını agzına alıyorsa...onu cok seviyor demektir....

3....2007 yılında hissenette....sen ortalamalar ve bundan olusturulacak furusma düzenini...DURUM baslıgı ile yazmaya baslayınca...ben o konunun uzmanını buldum ben artık bu konuyu ona bırakayım dedim ve o konuyu yazmayı kestim...gelip senin topigi destekledim...

4....YILLAR SONRA....guneysu yaz dedi....gelip topic actım...senden hosgeldin hocam demeni beklerken....gelip baska sey dedin...

5....herkes sunu cok iyi bilirki....kuzu ekolundan kimse pazarlamacı olamaz....ayrıca THYOA gibi dev bi şirket zaten pazarlanamaz...benim yazım ironi idi...yanlış anlasılmış.

genede....alındıysan özür diliyor....HALKIMA HİZMET ETMEYE DEVAMINI DİLİYORUM....seni sevmiysen ölsün....alınma...gücenme...bagısla....BU BİR KUZU KURALIDIR.

sevgilerimle birtanem....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

FİYATTA YORULMA....F/K üst limit delinmiş(üstteki elips)....enflasyon üst limit geçilmiş....F/K alt limit (alttaki elips) cok uzakta....fiyat zaman asi ve hırcın....GANN da anlamsız zorlamalar....KÖTÜ HABER GELİYOR İŞARETLERİ...

UZUN VADE....

TEMEL ANALİZİ....2002 de 10 000 borsamız....2017 de 110 000 borsamız....kac yıl...15 yıl....yıl bası ne çıkmış 5150 puvan....fiyat-zaman ilişkisinde etkin olan nedir...F/K oranları....burada önemli olan kimdir...K dir...o nedir...şirketin yıllık kazancı....bu neyle baglantılıdır....ENFLASYON-ASGARİ ÜCRET-HALKIN SATINALMA PARİTESİ ve şirketin dış pazarlardaki pay büyütmesi ile direkt ilişkilidir...

grafda neyi görüyorsun....FİYATIN ZAMANI ZORLADIGINI GÖRÜYORSUN....

fiyat zamanı niye zorlar....bunun haklı gerekçeleri varmıdır....yoksa spekülatif bi olaymıdır....

bu grafa ragmen....kuzu neden 300 000 hedefini vermiştir....vermiştir çünki....TURK ŞİRKETLERİNİN DIŞ PAZAR PAYLARININ ARTACAGINA İNANMAKTADIR...bu mümkün mü....yani graftaki üst çızgı yıkılıp yeni bi GANN oluşurmu....bu neye baglıdır...bunnarı düşünecegiz işte....bunnara kafa yoracagız işte....

Yorum

• ata
                        Tecrübeli
                        • 13 Nisan 2014
                        • 439

kuzu emmi bildiğin gibi uzun zamandır tatildeyim ve fakat emir büyük yerden geldi ...

HAZIR OL dedi ....

Bu sana sataşan ,zamanında konsomatris karılar gibi dedikodu yaptıklarını tesbit ettiğimiz spek uşaklarını her zamanki gibi itin götüne sokmam senin tek işaretine bakar

Kendi yazılarında boğacağım bunları,akıttığım pis kanlarında geberip gidecekler ...yapmadığım şey değil hani yani bilirsin .

Emret.

Yorum

• ata
                          Tecrübeli
                          • 13 Nisan 2014
                          • 439

Burda ..orda ...öbüründe

+1 yazanı bi göreyim bakayım.

Yorum

• hurolg
                            Aktif
                            • 09 Mart 2016
                            • 320

Kuzu üstad...Türk siyaseti Kasım ayından sonra toz duman karma karışık olacak...CHP de yeni dizayn ve M.Akşener partisiyle de yeni bir dizayn görünüyor...Yeni dizayn sonucunda da yeni cycle ve yeni dönem başlar 2018 ortalarındaki birleştirilmiş yerel ve genel seçimlerle birlikte...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

134500 den başlayem diürüm vuruşa
                              yazdık bekleyem

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

geopolitikte son durum.....İDLİP....ve TURKİYE....

ASTANA toplantılarında varılan anlaşma suydu....turkiye...urus ve acem arasında....TURKİYE halebin bosaltılmasına yardım edecek....karsılıgında...jerablus ta bi cep verilecek....İDLİP turkiyenin kontrolunda ki MUCAHİTLERE verilecekti....

bakalım ne oldu....HALEP assada verildi...turkiye jerablusta bi cep edindi....fekattt İDLİP de durum degişti....turkiyenin kontrolundaki ahrarı sama baglı mucahitler....tüm kuzey idlibi....yani turkiye sınırlarının tümünü NUSRA FRONT a bıraktı....bu su demek....al qaide İDLİB e hakim oldu....turkiyenin etkisi azaldı....koalisyon güçleri YPG ile İDLİB e girebilir...çünki al qaide ısıs gibi kanun dışı AMRİKİ ve koalisyon üçün....bunu yaparsa...YPG akdenize uzanır....turkiye buna karsı ne yapar....bilemeyiz....iki alternatifi var...ya ASSAD la anlasacak....kurtlerden önce İDLİB e sen gir ben yardım edeyim sana....yada urus ve acemi ikna et ben gireyim diyecek...

bu olay....YPG raqqayı ISIS tan aldıgı an gündeme girecek....ekim veya kasım gibi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information