önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hangi yönden bakarsam bakayım....sonuc su....FECİİ TIR YÜKLEYECEGİM....126...129...133...135....4 KADEME kene....elde.
.su TIRLARI bi yüklüyek kazasız belasız....ebesinden baslarım deyyuzzun....[/B]
Bu Piyasa böyledir.
1.500 PUVAN düşer, bu CORTÇULAR başlar bele meydan okumaya!
Yavrim, ''MAÇAN'' yiyorsa bu VİOP denen amatör ligi bırak da gel 1/100 kaldıraçlı FOREX e bi tanem?
2 günde dersini alasın bu GANN lar ile.!!YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hakiki hiddet ve hakiki şiddet nedir....kuzu nun 300 000 i nereden çıkmıştır....İŞTE BURADAN....
Bunun adı....300 000 şiddetidir....2000 yılı....4000 den 20 000...5 kat..şimdide...72 000 den carp 5. le....360 000 eder....çüşşşş deme....herseyi ihtimale al....o şeyleri olusturan nedenleri bul...GÜNÜMÜZDE bunnar var mı dee...KAFANI KUMA SOKMA...deve gusu musun sen...hem assagı bak....hem ukarı bak...

hakiki hiddet ve hakiki şiddet....olması üçün....NE GEREK????????.....onu ara bul...ben biliyorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzudan sevgilerimle.....güzel kardeşlerim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu üstadım galiba aşağı yukarı aynı kenelerle ben de senin durumdayım...Fakat gavat daha da yukarı çekerse ne yaparım bilmem.zira jetonum pek kalmadı gibi. Gameover olmayak da aman diyim...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu areneda herşey mümkün....bunu işin ve ekmek kapın edinmişsen benim gibi....makul bi miktarı RİSKE atarsın hep....burada kullandıgım miktar sabitir hep...portfoyümün yüzde 10 dur...vob....PARAN KUVVETLİ OLMALI....BAK GRAFA VE YILLARA...ÇİKMİŞ...VE İNMİŞ...dayanırsan zarar etmen imkansız....

neden....çıkmış ve inmiş....SKENDER elindeki SHORTLAR için inmiştir hep...millete LONG verdimi kendi mecburen SHORT oluyor....karsılıklı çünki....inip o pozları kapıyor...SENDE ONU İZLİYORSUN.
ŞİMDİ...agustos vadeye 17 gün kaldı...ya bu vadede dipliyip pozları kapıyacak...yada 2 ay daha tasıyıp ekim de dipliyecek...2 ay daha tasımanın faiz maliyeti var...8 aydır o maliyeti sırtladı ve buraya geldi...maliyet NEFESİ TÜKENİYOR....aslında aciram usaga emme....ne yapalım ekmek yiyoruz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
düşmeden önce üç yalancı düşüş provası yapar....misal...kuzey koreye furacak amriki ile milleti açıga satısa zorladı ve shorta...bugün hepsini kesti....KESTİKLERİ BUNU HAKETTİ....
niye hakettiler....çünki cografya bilmiyorlar....furur sandı sattılar....
cografya bilseler....furamıyacagını anlarlar....nuklear bu...fursa...hem guney kore...hem japon...hem çin...hem rusların VİLADİVASKOP kenti radyasyon alanında....furması imkansız....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU;hangi yönden bakarsam bakayım....sonuc su....FECİİ TIR YÜKLEYECEGİM....126...129...133...135....4 KADEME kene....elde.
.su TIRLARI bi yüklüyek kazasız belasız....ebesinden baslarım deyyuzzun....
BaBo;Bu Piyasa böyledir.
1.500 PUVAN düşer, bu CORTÇULAR başlar bele meydan okumaya!
Yavrim, ''MAÇAN'' yiyorsa bu VİOP denen amatör ligi bırak da gel 1/100 kaldıraçlı FOREX e bi tanem?
2 günde dersini alasın bu GANN lar ile.!!
Yorum
-
Babo usta bu biste cort hayaliyle meteliğe kurşun atar hale geldik, bırak tır yüklemeyi şuan bakıyorum dibine en yakın yine ons gibi herşey ateş pahası 😀
1300 geçerse hareketlenecek gibi uzun vade ne olur sizce?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
BAK GRAFA VE YILLARA...ÇİKMİŞ...VE İNMİŞ...dayanırsan zarar etmen imkansız....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu areneda herşey mümkün....bunu işin ve ekmek kapın edinmişsen benim gibi....makul bi miktarı RİSKE atarsın hep....burada kullandıgım miktar sabitir hep...portfoyümün yüzde 10 dur...vob....PARAN KUVVETLİ OLMALI....BAK GRAFA VE YILLARA...ÇİKMİŞ...VE İNMİŞ...dayanırsan zarar etmen imkansız....

neden....çıkmış ve inmiş....SKENDER elindeki SHORTLAR için inmiştir hep...millete LONG verdimi kendi mecburen SHORT oluyor....karsılıklı çünki....inip o pozları kapıyor...SENDE ONU İZLİYORSUN.
ŞİMDİ...agustos vadeye 17 gün kaldı...ya bu vadede dipliyip pozları kapıyacak...yada 2 ay daha tasıyıp ekim de dipliyecek...2 ay daha tasımanın faiz maliyeti var...8 aydır o maliyeti sırtladı ve buraya geldi...maliyet NEFESİ TÜKENİYOR....aslında aciram usaga emme....ne yapalım ekmek yiyoruz....
Evelallah aynı fikirdeyim ve bu nedenle de dayanıyorum ve sanrediyorum....Hatta daha da ileri gidip bugün spotta da agresifleşip açiğa sattım ve sonrasında 7 kademe daha aldı iblis ama bekleyeceğiz sabırla nasil olsa mike mike o kedi buraya gelecek ki zaten senin adtığın graflar bunu kabak gibi gösteriyor kuzum...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
XAUSD de Tahminimi yazdım hisse netde.altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo usta bu biste cort hayaliyle meteliğe kurşun atar hale geldik, bırak tır yüklemeyi şuan bakıyorum dibine en yakın yine ons gibi herşey ateş pahası 😀
1300 geçerse hareketlenecek gibi uzun vade ne olur sizce?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
800-900$ bekleyen bir "kuzucuk" da vardı Altında?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Yorum
-
132500 den bi makas alalım hareket olsunegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster134500 den başlayem diürüm vuruşa
yazdık bekleyem
134 den vurabilirsek tekrar bakaruk
Yorum

Yorum