önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ara sıra ağzına bal sürmek lazım ki, bu gün iki balya ot attık önlerine, yesin guzucuklar...

uhulet ve suhulet ile, guzuları mezbahaneye sokalım..

Daha sana tiyo yok guzu, gel yaz uyar dedin aldığım teşekkür ve beğeni sayısı 97 toplam,

8.500 puanın karşılığı bu mu lem

bu yazının altına 45 tane beğeni ve teşekkür görmesem, NAH uyarırım seni...

imza... aşağıda var..

tehtit mi ediyorsun lem fasist....haysiyetsiz ugursuz duurzuuu....imzana baktım...imanlıyı kaldırmıssın...imansız herif....bastım iki butonada...LEŞ KARGASI....usaglar sizde basın....buna cok küfür ettim...canı yanıyor....yazıkk.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      tehtit mi ediyorsun lem fasist....haysiyetsiz ugursuz duurzuuu....imzana baktım...imanlıyı kaldırmıssın...imansız herif....bastım iki butonada...LEŞ KARGASI....usaglar sizde basın....buna cok küfür ettim...canı yanıyor....yazıkk.
      seni mi kircaaz kuzum, bastim hatirina nal gibi ikisini de. Kal saglicakla.

Yorum

• WinWin
        Katılımcı
        • 06 Kasım 2014
        • 185

Sn. Kuzu, ekimde 0.86 hareketi başlarsa, dolar/tl yılı kaç kapatır? 4 üstü olur mu yıl sonu?

Yorum

• sinterklass
          Tecrübeli
          • 17 Mayıs 2009
          • 1522

emmi gel hele karda kışta donla kaldık....

Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• METE99
            Aktif
            • 29 Mart 2014
            • 224

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            emmi gel hele karda kışta donla kaldık....
            Karda kışda komando eğitimi alıyoruz.
            Eğer ki buzdan heykel olmadan yırtabilirsek daha da karada ölüm yok bize...
            Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• hurolg
              Aktif
              • 09 Mart 2016
              • 320

Pençelerimizi bileyelim...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gılgamış
                Katılımcı
                • 07 Mart 2016
                • 165

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Pençelerimizi bileyelim...

hocam nerelerdesin. ne zamandır yoksun. bir sıkıntı yok inşallah. yoksa yürüyüp heder mi oldun

Yorum

• hurolg
                  Aktif
                  • 09 Mart 2016
                  • 320

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hocam nerelerdesin. ne zamandır yoksun. bir sıkıntı yok inşallah. yoksa yürüyüp heder mi oldun
                  Teşekkürler sağolun.Yok önemli bir sıkıntı..Pek yazmıyorum ama izliyorum...Sıkıntımız sadece shortlarla ayazda kalmak...Ayrıca yürümekle işim olmaz bu KK ekibiyle...Muhalifiz biz bu Sorosçu yapıya...)

Yorum

• METE99
                    Aktif
                    • 29 Mart 2014
                    • 224

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ......Ayrıca yürümekle işim olmaz bu KK ekibiyle...Muhalifiz biz bu Sorosçu yapıya...)
                    ...Muhalifiz biz bu Sorosçu yapıya..

Yorum

• METE99
                      Aktif
                      • 29 Mart 2014
                      • 224

SP500 DOW30 son dalışlarına ekim 2007de başlamışlar.

Ekime kadar yeni bir dalış başlamazsa Yellen'in kapitalist krizleri yasakladığına inanacağım..

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

DESTRUCTİVE PUSH....TEPEDE TANGO....CESETLER....

şele oluyor.....

bilinen en tepeyi astımı borsa.....TEPEDE TANGO baslar....

ben ortagım GUNEYSU ya diyiremki....ula beyinsiz laz...git felan bankada hesap ac...ahanda sana 20 milyon dolar....

MAKARİOS un gözleri parlıyor....eeee ne yapacagım bununla diyor....

ula gavat diyirem ben garanın satıs kademesine 100 000 lot yazacagım....sen 50 000 lotu anında alacaksın....

devrisi gün ben gene 100 000 lot yazacagım....sen gene 50 000 lotu cızıp alacaksın....bu boyle sürecek...ben yeter diyinceye kadar...

makarios un gözleri kayar ve sorar...kıt beyinli ya....karımız ne bundan....senin malın yarısını ben alıyorum...öbür yarısını baskaları alıyor....kaart her gün cıkıyor....sen zarardasın ben kardayım....zarar iki katı...kar bi katı..AKLINI MI YEDİN DİYOR...

YOGGG ULA YOGG....ikimiz TANGO yapıyoruz....o arada ben açıga mal satıyorum....tepelerden...sonra borsayı göçertip malı dipten yerine koruz....

göçertmek üçün ne yapacagız...diye soruyor....aklı gıt yaa...laz daha ana tarafındanda ermeni...ezik yani....

bu arada...tv ler yabancılar su kadar milyon dolarlık bu ay mal aldı diye zırlar...

işte tam o zaman...sen aldıgın herseyi gömmege baslıyacaksın tepeden ula....bak sen kardasın....

eeee sen ne yapacaksın....bende gömmeye devam edecegim ula...bizi gören herkeste gömecek ula....

sonra dipe indikmi...herseyi alacagız yeniden....

emme dadas ya biri anlarsa numoromuzu....elimizden herseyi alır ve ya yukarı basmaya devam ederse...

o zaman biz ne oluruz....diyor...ortagım GUNEYSU....

agzından yel alsın ugursuz....allahım esirgesin....İKİMİZİDE İKERLER...irahatlarız....ha ha ha

işte suanda olanlar....birileri bizi görmüş....

bunun adı borsada....DESTRUCTİVE PUSH dur....ortalık CESET dolar....kan gövdeyi götürür...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

daha fazla bilgi üçün....YIKARAK YARATMAK topigimi okuyun....müşteri yarat ve kes....büyüklerin büyükleri dogradıgı bu halde....biz....ölü taklidi ile cancagızımızı koruruz....ayakta durursan...selavatını getirme sansı bulamazsın kellen gider....

uslu uslu gıprasmadan yatacagın....HACLI ORDULARI SAKİNLESENE KADAR...sünnetsiz cok iyi kılıç kullanır...dengeden dolayı...pipisinin ucundaki et parcası onu kıvrak yapar ve dengede olur....

ele demeyin usaglar....yaww hepsi 25 gram o etin....heee ele emme...rabbim yaratmış sen kesmissin...sen rebbimden daha mı akıllısın....

peki bu ...büyüyün büyüyü kestigi yukarı basıs nerede durur...KÖTÜ HABER GELİNCE DURUR....oda yolda demektir....feciiii göçer o zaman...

emme ortagım GUNEYSU ve BEN...bu acıga satısta kesilmisizdir o zaman....

mezarlıklar....borsada....bizim gibi adamlarla doludur...öbür tarafta toplasır....fasulyenin faideleri üzerine sohbet ederiz....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

anadın nı....

Yorum

• Gılgamış
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2016
                              • 165

dayı çok güzel özetlemişsin helal olsun.

anlamadığım nokta müşteri gelip niye türkiye piyasasına girsin? imkan ve zamanım olsa türkiye piyasasından çıkar daha sağlam piyasalara girerdim. ben dahi güvenmezken asıl müşteri yani herif niye gelsin?

Yorum

• WinWin
                                Katılımcı
                                • 06 Kasım 2014
                                • 185

Türkiye'ye Almanya'dan yüksek miktarda para girişi mevcut. Borsadaki yükseliş biraz da bununla alakalı. Gurbetçiler Almanyadaki tüm varlıklarını transfer ediyorlar. Paralar özellikle Deutsche Banktan çekiliyor ve bu bankanın çok yakında batacağı söyleniyor. Almanya, batışı engellemek için bail-in yapıp mevduatlara el koyacakmış. Bu durumda, çok büyük isyan çıkması bekleniyor, Alman halkı yollara dökülecek.

Euro'da Kuzu'nun verdiği 0.86 hedefi bu durumda mantıklı. Fakat, bu büyük düşüşten önce shortçu silkelemek için yükseliş bir süre daha devam edebilir.

Dolar-TL nin durumunu ise çözemedim, Kuzu'ya da sordum cevap bekliyorum. Bize yoğun döviz girişi olduğundan dolardaki yükseliş sınırlı kalabilir bu dönemde.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information