Sn.Kuzu muhabbet ve emeklerin için teşekkürler, yeni topiğinde görüşmek ve tüm virüslerden en kısa zamanda kurtulma umudu ile... Varol, sağlıkla kal.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
99400 leri 102800 e verdimsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bereketli olsun inş ama yurtdışı dönmeden, mevcut durumlarda bir gelişme olmadan ortalama yapmak riskli olmaz mı?
böleleikle 107700 olan ilk maliyetim 104300 e geriledi
hep 40 k oynarım 10 ar k yı parçalı vururdum bu sefer 10k yı 107700 direk vurunca böle yapmak icap etti
Yorum
-
belediyeler perte çıkmış zaten iş çıkmayan belediyeler birer kişiye kalmış
inşaata başliürdüm bakalım haftaya kaldı bizim ruhsat işi
zaten kriz virüs
hayırlısı bakalım
demiri betonu yılbaşında bağladımdı Allahtan
biran önce bitse şu iş de normale dönsek
Yorum
-
HEDEF 300 000....başlıklı topiğimi açtım...borsa genelde....
hocam geldiğinde onu....birinci sabit topic yap...bu ikinci sabitte kalsın bi süre....sevgiler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bereketli olsun abi.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster99400 leri 102800 e verdim
hep 40 k oynarım 10 ar k yı parçalı vururdum bu sefer 10k yı 107700 direk vurunca böle yapmak icap etti
Yorum
-
Emmim
FED sınırsız qe dedi ama hep saman alevi gibi kalıyor kararları.
Salgın düzelmeden, ekonomik aktivite artmadan bol ve ucuz para pek işe yaramıyor gibi.
İlaç aşı vs bir gelişme var mı Evliyaullahlar tarafında?
Yorum
-
Hangi forumda keyborsa mı hisse net mi?Nereden basıl gireceğiz kuzum, adresi naşıl.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEDEF 300 000....başlıklı topiğimi açtım...borsa genelde....
hocam geldiğinde onu....birinci sabit topic yap...bu ikinci sabitte kalsın bi süre....sevgiler.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yorum
-
104300 mallı lönkleri 106800 verdim gittiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster99400 leri 102800 e verdim
sabah uyurum uğraşamam
öğleden sona yerine koyarız alttan
koyamazsak alanda kazansın
Yorum
-
Nasıl alabiliyoruz kuzu emminin mesaj arşivini mümkünse ben de rica edeceğim.kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın simurg tan bir isteğim olacaktı.. rica etsem sayın kuzunun mesaj arşivini almam mümkün müdür.. muhakkak vardır sizde.. ister sadece bu topic ister tüm forumdaki mesajları.. şimdiden teşekkürler
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Yorum
-
-
Eskiden bunu yapan arkadaşlar vardı word belgesi halinde.. aslında o tür arşivleyen biri de yatdımcı olabilir.. veya topicin web görünüm yedeğini sayın simurg bir güzellik yapıp verebilirTimerbomb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasıl alabiliyoruz kuzu emminin mesaj arşivini mümkünse ben de rica edeceğim.
Yorum
-
Eskiden bunu yapan arkadaşlar vardı word belgesi halinde.. aslında o tür arşivleyen biri de yatdımcı olabilir.. veya topicin web görünüm yedeğini sayın simurg bir güzellik yapıp verebilirTimerbomb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasıl alabiliyoruz kuzu emminin mesaj arşivini mümkünse ben de rica edeceğim.
Yorum
Yorum