önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mohikan
    Katılımcı
    • 01 Kasım 2011
    • 168

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KORKMAYIN USAGLAR....CAREYİ BULACAGIZ....

AZ önce turkiyede ki 100 adet ehlisünnetvelcemaat EVLİYAULLAH la gonustum….

didimki…

lem zındıklar.....dashagınıza gaddin sakal bırakıp sarık sarıp....salvar ve cübbe geyip...ALLAHIN YERYUZUNDEKİ VEKİLLERİYİZ DEMEYİ BİLİYORSUNUZ....

EMMMEEEE....

bir Budist...taoist...konfucyusist….gözle görünmüyen CORONA VERUS dan korkuyorsunuz...

derhal dedim...bakanlıktan bu verusu taleb edin...suya katıp için...o mübarek höcütlerinizde gezdirin...bu VERUSU musulman edin....çislarınızı yapın....ve müritlerinize bi çaybardagını 100 dolardan...diğerlerine 1000 dolardan satın...VE PARAYI BANA GÖNDERİN dedim...

çünkiiii dedim....

BU PARAYI BURSOYA SOKUP...BURSOYU KURTARACEYİM DEDİM....

temam dediler....
    Pandemi nasıl biter?

Ne kadar süre var?

Brentte 20 dolar görülecek. TUPO 50 TL altına düşer emmi.

Benim doktor olduğumu unuttun.

Bu virüs işi Nisanın ilk haftasına kadar borsaların tepesine binmeye devam edecek.

Sevgiler....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Pandemi nasıl biter?

Ne kadar süre var?

Brentte 20 dolar görülecek. TUPO 50 TL altına düşer emmi.

Benim doktor olduğumu unuttun.

Bu virüs işi Nisanın ilk haftasına kadar borsaların tepesine binmeye devam edecek.

Sevgiler....
      gördüğün gibi mala giriyorum....ve KENE LONG um...ikiside aynı doğrultuda....

senin dediğin gibi olsa....verus yani...borsaları bir yerde kapatılırlar....verus bitti der acarlar…..nereden...KAPATTIKLARI YERİN YUZDE 25 USTUNDEN....TARİHİ OKU DOGTOR TARİHİ....

ayrıca...EVLİYAULLAHLAR devrede....

bir EVLİYAULLAH ın halka hakimiyet kurmasının sırrı nedir....KORKUDUR....halka beni izlemezseniz cehennemde yanarsınız derler...o gaddin.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu hocam 1mayıs 2019 yazışmalarını okuyodumda. gemiyi terkedenler karaya ulaşamamış ,tarih tekerrür edeceğe benziyor,

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

Kuzum senin ollaaa göçmüş gene...
          P.tesiye bırakmamışlar...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

KUZU Pirim,

Evliyaullahlar elini çabuk tutmazsa, Dow u 18k altına indiğinde kimse tutamaz...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

değerli dostlarım.....

BU TOPİC 2013 DE ACILDI....ÇÖKECEGİZ DEDİ....ve usulet ve suhulet içinde çöktük....

ve 2013 den suana kadar olan GRAF ASAGIDA.....

BU TOPİCTE ANLATILANLARIN VE 50 000 RAKKAMINI KAVRAYAN GRAFİC İSE BUDUR...bu grafiği mohikan 2013 den beri asmaktadır....ve doğrudur....nihai hedef 5000 dolar endeks ve 50 000 tl endekstir...TOPİC BUNU SÜREKLİ ANLATTI....50 000 ENDEKSTEN 10 000 ENDEKSE DÜŞTÜK....burada bi tepki olup...sonra 5000 dolar endekse4 gider umudundayım....

sonuç....BU TOPİC HEDEFLERİNE ULAŞMIŞTIR....bu topic nedeniyle cok sayııda düşman kazanmışımdır...emmee hedefim çok sayıda insanı kurtarmaktı....KURTARDIYSAM Bİ HİZMET SUNDUM....kurtarmadıysam gereksiz DÜŞMAN edindiysem....emeklerim boşa gitti demektir....

GRAFTA...2008 DİBİNDE OLDUGUMUZ İŞARETLENMİŞTİR....fakat o dip gerçek dip değildir...gerçek dip 5000 dolar endekstir...cünkii 2008 de TURK EKONOMİSİ SAHLANMIŞTI....O DİP...BUGUNKİ TURK EKONOMİSİNİN DİBİ DEGİLDİR...bugunki turk ekonomisinin dibi...o gunki...2008...dibinin de yüzde 50 altındadır.

sevgilerimle....güzel HALKIM.....bildiğiniz gibi...BEN DİPLERDE CIGIRTKANLIK YAPMAM....artık olan olmuştur...bak ben demiştim demek ise....ANLAMSIZDIR....CELİK COCUK İŞİDİR Kİ...bu topicte o tur insanlara yer vermiyorum.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hadise budur....ve her koyun kendi bacağından asılır....

USULET VE SUHULET NEDİR....malı agır agır dağıtmaktır...ONA MÜŞTERİ BULMAKTIR....bu müşteri tepkide gelir.

ilk grafic...USULET VE SUHULET içinde nasıl düşülürü gösterir....

geldiğimiz bu yerde....USULET VE SUHULET çalışmaz....bu yer...AKILLI PARANIN MAL TOPLAMA yeridir...SOK TEDAVİ UYGULANIR....

MALI DİPTE....SAHİBİNDEN SÖKÜP ALMAK....KOLAY DEGİLDİR....

misal....140 tl olan TUPO yu...67 de almak gibi...diyelim aldın...bu sefer 57 ye inip...geri ver ulen diyecek...MAL SÖKMEK BU....TABİİ ORADADA VERMEK YERİNE...ikinci kademeyi alacan....AKILLI PARA MALA YERLEŞİYOR....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YUKARIDAKİ YORUMLARIM...yoğun istekler üzerine yapılmıştır...gerçekte ne düşünüyorsun diyen dostlarım üçündür....

artık yazılarıma bi süre ara vereceğim....sevgilerimle...güzel dostlarım.

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

sn. kuzu , yukarıdaki samimi durum değerlendirmeleriniz karşında hayranlık duymayan kalmamıştır eminim ki. Kendi adıma tekrar sonsuz teşekkür ederim. Geçen sene paylaştığım ana resim olarak önümde duran grafiğimi tekrar paylaşarak bir kaç sorum olacak.
                    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

1. dip oluşumları yaklaşık 4 ay kadar sürebilir demiştiniz. Bu virüsle ilgili önlemlerin süreleri , şirketlerin ilk altı aylık gelecek bilanço durumları, zor durumda kalan fon şirketlerin durumlarını da göz önünde bulundurursak bu 4 aylık dip oluşumu 15.000-12.000 usd arasında mı 5700-11000 usd de mi gerçekleşir ya da sizin öngördüğünüz bir aralık var mı ?
                      2. dow ve dax da bu dip oluşum süreci, tarihsel süreci ve yaşanan krizlerin boyutlarını ve etkilerini de değerlendirsek dip oluşum değerleri neresi olabilir?
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

Kuzu emmimmm, PİRİMİZ.

Hakkın ödenmez. Işıksın sen bizlere. Bizi skenderin zalımlığına bırakmayacağını umuyoruz her zamanki gibi.

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

Herhalde yeni bir başlık açılıp, yeni hedeflere odaklanmamız gerekiyor. Bu başlık hakkını verdi.
                          Bir altınvuruş başlığı bekliyoruz senden emmi.
                          Emmi teşekkürler.
                          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Hekimoğlu
                            Katılımcı
                            • 14 Haziran 2019
                            • 149

Sn. Kuzu , halkımız için yaptığınız tüm paylaşımlarınız için müteşekkiriz.Bu paylaşımlarınızdan da yaralanarak şuana kadar korunduk.Yol gösteriminiz için sonsuz teşekkür ederim.Sizi paylaşımlarınızdan dolayı düşman görmek cahillikten başka bir durum değildir.
                            Size başta olmak üzere önce sağlık sonra bol kazanç dilerim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ÇOK TESSEKKÜRLER EDİYORUM TAKDİRLERİNİZ İÇİN....güzel yaradılmış kardeşlerim....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                1. dip oluşumları yaklaşık 4 ay kadar sürebilir demiştiniz. Bu virüsle ilgili önlemlerin süreleri , şirketlerin ilk altı aylık gelecek bilanço durumları, zor durumda kalan fon şirketlerin durumlarını da göz önünde bulundurursak bu 4 aylık dip oluşumu 15.000-12.000 usd arasında mı 5700-11000 usd de mi gerçekleşir ya da sizin öngördüğünüz bir aralık var mı ?
                                2. dow ve dax da bu dip oluşum süreci, tarihsel süreci ve yaşanan krizlerin boyutlarını ve etkilerini de değerlendirsek dip oluşum değerleri neresi olabilir?

değerli hocam....

ikimizde görevimizi yaptık...SEN...çoook değerli bi insansın....bana ve DELİ GÖNLÜME...pervazsız ve cesur saldırılarıma....BÜYÜK MUHALEFETE RAGMEN....BANA KATLANAN TEK FORUM SAHİBİ OLMA SEREFİNE ERDİN...

BÖYLECE....halkına büyük bi hizmette bulundun...cebindeki ATATÜRK MAASIYLA....değerli öğretmenim...büyük insan...

sorularına gelince....

1...grafiğinde işaretlediğin 20 000 dolar endekse buralardan bi tepki OLMALI.

2...DOW….amriki piyasaları suanda bizden farklı....ORADAKİ SATISLAR 1 E 50 KALDIRACTA OLANLARIN MECBURİ SATIŞLARI....hersey planlı...bu fonları ikmeden bırakmazlar...bu düşüşteki ivme tarihsel tüm düşüşlerden DAHA KESKİN...sebebi bu usaglarla….GUTMU GUMASTAN Bİ YATAKTA..murad alıp murad vermektir....BİZDE BU KALDIRACLAR YOK....cünkii...biz zaten yerin dibine indik 2013 den beri....düşen piyasada KALDIRAC EN COK 10 DUR...onlarda sattı zaten.

o bakımdan...YAZILARIMDA...iki verustan bahsettim hep....

birisi....CORNELİUS VERUSU....bizim MAKARİOS...amriki borsalarında bu verus var.

ikincisi....CORANA VERUSU....bu verus...CORNELİUS VERUSUNA yardım ediyor....

KAPİTALİZMDE....CORNELİUS VERUSU....TEDAVİ İÇİN VARDIR...piyasalar...bu topicte anlattığım hastalıkların tümünden...CORNELLİUS ile kurtulacak....bak MAKARİOS da o gaddin kötü bi usag deeellll...İLAC ASLINDA.

3...TURKİYE verusu…..TURKİYENİN SURİYE POLİTİKASIDIR...o politikaya göre...ne ise o...ya 5000 dolar endeks ve 50 000 tl endekse ineriz....yada buradan önümüzdeki on yılda önce 50 000 dolar endekse....300 000 tl endeks...sonra feyzaya gideriz...du bakalım ne olacak o politika hocam.

yakında yeni topic açacağım....adı....hedef 300 000.....

açmam lazım...çünkii….BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERİM.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information