önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

Kayserisporlu futbolcular: Biz futbolcular neyiz? Nüfusun bir parçası değiliz mi? Biz de insanız, şimdilik futbol oynamak istemiyoruz. Yaşam ve sağlık her şeyden daha önemlidir. Biz eğlencenizi tatmin etmek için robotlar değiliz

Maçlar iptal edilebilinir.
    Digitürk-Bein sport ve klupler ayvayı yer,dolayısı ile milyar dolarlık banka kredileri de askıya alınır.

Yorum

• iki gozum

Koronavirüs Eurovision Şarkı Yarışması'nı da vurdu, 64 yıllık tarihinde ilk kez iptal edildi https://sptnkne.ws/BH8h

Tüm dünyada faaliyetlere ara veriliyor.

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        malda yakalanmış kardeşlerim....

bu topiğin sahibi 2013 de....50 000 dolar endekste iken....çökeceğiz dedi...çöktük...12 500 dolar endekse düştük...yüzde 75 düştük....malını satmanın en mantıklı yeri ise TEPKİ TEPELERİDİR....İLK HEDEF 96 000 DİR.

SÜRÜ...düşüşü yeni anladı ve feci tokatlar yiyor....onlara göre hedef arzın merkezi artık...ARZIN MERKEZİNE İNDİK ZATEN...hubarı yok ahmagın….

YARIN ARTI ACARIZ....90 000 E GİDERİZ...KORKMAYIN.
        Kuzu emmim.. sen imkânsız gibi görünen analizlerin adamısın... Ağzımız açık izledik hedeflerinin gerçekleşmesini...

Öğrenmek için soruyorum... Hangi kuzu kuralı... Bu ortamda yurtdışı yine çökmüş iken... Böyle pozitif bir ayrışmayı tahmin edebiliyor... Şu ortamda imkânsız gibi geliyor yine...

Var olasın Kuzu emmimmm... Âlemin kralı sensin...

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

olcu sudur dayan...oraya 120 de adamim 60 a dusecek yazdi...saldiri azdi...140 da yazdi...linc ettiler....

dedimki...ZIRVEDEYIZ....oralarda nabiz olcersin...

yarin git oraya yaz...TUPRAS HEDEF 280 buradan de....gene linc ederlerse...anlaki hedef 280....
          Geçen sene bütün yaz tuprs daki spekülatörler ile uğraştım dı hatta sana da sordum 80 olur demiştin..eylül falan dı aylardan..
          Çete halinde saldırıyorlardı düşecek dendi mi..Hiç alakasız adamlar bambaşka yerlerden sıra ile online olup hakarete küfüre geliyordu..
          Anladım ki feci bi manipülasyon dönüyor.

Ama fiyatın bu kadar düşeceğini ben bile beklemiyordum
          O site benim gözümde artık manipülatör spekülatör fon yöneticisi profesyoneller gömlekçiler yancılar mekanıdır..
          BABA vardı eskilerden..hergün yazan tipler ne yönü gösteriyorsa bilin ki tersi çıkacak demiş idi..

Onun için kuzu nun kıymetini bilin..
          Adam halk adamı..
          Halk için yazıyor..

130 140 larda iken heryerden tuprs alıyorum , kaldırdı geliyor , hedef 200..IMO geliyor her eve 5000 lot , diyenlerin hepsi şimdi tek lot bile almam modunda..ahahahaha

Yorum

• sea48
            Katılımcı
            • 08 Mart 2016
            • 137

CDS ( credit default swamp )

U.S.A. - Turkey

29/8/2019 us na.ig --- 53,6 - Turk cds --- 420
            18/3/2020 us na.ig --- 137 - Turk cds --- 520

Ratio : 29.8.2019 --- 7.8
            Ratio : 18.3.2020 --- - 3.8

Simdilik iyilesme var
            YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
            Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              .. Hangi kuzu kuralı... Bu ortamda yurtdışı yine çökmüş iken... Böyle pozitif bir ayrışmayı tahmin edebiliyor... Şu ortamda imkânsız gibi geliyor yine...
              ..
              İşte kuzuyu efsane yapan budur.İmkansızı imkanlı yapan emsali olmayan bir ekonomist ama en başta adam gibi adam.
              Seni tanımakla ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha anladık.Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin.
              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                İşte kuzuyu efsane yapan budur.İmkansızı imkanlı yapan emsali olmayan bir ekonomist ama en başta adam gibi adam.
                Seni tanımakla ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha anladık.Allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin.
                Onda hiç şüphe yok. Öğrenmek için sormuştum.

Yazdıklarına katılıyorum noktasına kadar.

İyi varsın Kuzu emmi.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ne diii....DİİKİ ERKEGİSEN AL.....

ERKEK KALDIMI....yoggg eller mötte….gözler faltaşı gibim acık....SOKTALAR....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ne diii....DİİRKİ ERKEGİSEN SAT.....

NEYİ ULA....varmıki satayım....mamına caktıgım….
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ne diii...diirki O ZAMAN GENDİ GENDİME OYNARIM....

oynarsan oyna....mamına caktıgım….SENİN DERDİN BENİMİ GERDİ....İPNE....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ne diii....BAK CIKAMİRAM....

HEEE GÖRİYİM GAVAT.....

ne diii....BAK Dİİ DÜŞEMİREM....

HEEE GÖRİYİM....ELECE GALDIN GAVAT....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ne dii...GELİN OYNAYIN YOKSA IMF yi yollarım.....

hımmmmmm…..hımmmmm….hımmmmm….SERMAYE EL DEGİŞTİRSİN HEEE....amriki doları getiren gelsin herseyi beleşe kapatsın heeee….

bagggg 6.53 de....TEPEMİ ATTIRMAYIN....OYARIM....OYA GİBİ....

Yorum

• mohikan
                            Katılımcı
                            • 01 Kasım 2011
                            • 168

topiğinin baslıgı 50 000 olan adam susarken şimdi....SEN KONUSMA HAKKINI NEREDEN ALIYORSUN....

YARIN TEPKİ KOYUP 96 000 E GİDERSE....gelip satın dersen....seni severim....emme şimdi dersen seni döverim.

MAL TEPKİLERDE SATILIR....
                            Emmi üzgünüm ama seninle aynı fikirde değilim.

Bugün veya yarın şu manzarayı bekliyorum. 80 bin altını yani.

Ellerinden öperim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

evett….e.yegen….

tupo ilk kademeyi furdum….67 de...

ikinci kademe 57 de.....

hesap su....önce TUPO dibini bulacak....sonra TUPO yu yüzde 15 yukarı basıp...BANKACILIK ENDEKSİNİ ÇÖKERTECEKLER....onu çökertirken 70 000 endekse ineriz...suan bankacılık yukarıda...BIST 100....96 000 DE...TUPO İSE....bıst 100...76 000 de....tupo 57 ise....BIST 100....70 000 DE OLUYOR BU tupo üçün...onu 80 e basarlar...BANKACILIK ENDEKSİNİ YIKARLAR.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Emmi üzgünüm ama seninle aynı fikirde değilim.

Bugün veya yarın şu manzarayı bekliyorum. 80 bin altını yani.

Ellerinden öperim.

hadise sudur doctor….

bu düşüşü mustuluyan biziz...düştük....

şimdi çıkıp...BEN DEMEMİŞMİYDİM....BEN DEMİŞTİM ÇÖKECEYİZ DİYE...sevinme bize yakışmaz...bizim görevimiz....SAKİN OLMAKTIR artıkın….biz 125 000 lerde dedik diyeceğimizi....ve oldu...dahada olacak.

netçe itibarıyla....bizim MAKARİOS un forumdan farkımız...aramızda...çelik çocuk yok....burada rafine olmuş borsacılar var...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information