önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın iki gözüm,

Senin görüşlerine önem veren bizler varız...
    Rahatsız olan doktora gitsin
    Mekanın sahibi emmimmm birşey demiyorsa kimin ne demeye hakkı var...
    Sağlık ve para ciddi işlerdir.
    Cerrah ben yanıldım derse 1 insanın ölmesine sebep verebilir.
    Güncelde olağan üstü hal yaşıyoruz.
    Karşımızda medya ordusu var,twitter var,instegram var,whatsApp var,forumlar var,algılarımızla oynuyorlar.
    1 saat sonra ne olacağını tahmin etmek mümkün değil,1 haber düşer aşı bulundu vs. algılar tekrar değişir.

Corona virusü gerçek mi,algı mı,nereye kadar sürecek, zamanı bilmiyoruz.
    Hayat durdu,işletmeler ne kadar dayanır?Bilinmezlik çok,doğru yok,mutlak doğruyu bilmek için elimizde somut mutlak veriler olmalı.
    Doğru veri varmı?medyadan okuyup,gördüklermize göre hareket ediyoruz.
    Eski borsa tecrübelermizde Viop yoktu,şimdi Viop var 5 hisse ile borsayı kaldırıp indiriyorlar.
    Bu güce karşı savunmasızız,çoğunluk ne pozisyon alıyorsa aksi yöne götürüryorlar.

Biraz reel piyasadan,biraz eski yaşanmışlıklardan,biraz da hislerimizle tahminde bulunmaya çalışıyoruz.
    Hisse senedi yatırımı Vop tan farklıdır.Aşırı düşüşler sağlam şirketlerde alım fırsatıdır.(bence)
    Bu işin piri sn KUZU'dur.

Daha önce diğer sayfada paylaşmıştım.
    Teknik Grafik bu sayfada. 27.OCAK 2020

http://forum.keyborsa.com/showthread...-Au-Rant/page9

YTD

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BENDE SİNİRLENDİM MESAJ ATTIM GAVATA....dur bakalım ne diyecek....

lem bana niye kızıyorsun ipne dedim...BEN Mİ 2008 DEN BERİ FAİZLERİ SIFIRA CEKTİM....BEN Mİ HELİKOPTERLE PARA SACTIM....

size yazdım...yapmayın bunu...DÜNYADAKİ ŞİRKETLERİ VE HALKLARI BORCLA YASAMAYA ZORLUYORSUNUZ....NE OLDU....DÜNYA ŞİRKETLERİ...HALKLARI...DEVLETLERİ....250 TRİLLİON DOLAR BORCA GİRDİ...hiçbiri bu borcu ödeyecek durumda değil....

ALİNİN İKİ KALKMIYOR....sen ali ye ik taktın...git ik dedin....

oda ikti….ortalık phiccch dolu...

sırf amriki devletin borcu 23 trillion dolar...ekle halkının borcunu...ekle şirketlerin borcunu...ekle öbür ülkeleri ve halkları....250 trillion dolar....kim ödeyecek lem bunu....eger 1920 leri yasatmaya kalkarsan baaa….

benim ülkem turkiyede...millet keçilerine...koyunlarına bilem kredi aldı....adını yaz keçinin birde kimlik numarasını...bankaya gelme...git makineden parayı cek dediler...KEÇİLERE BİLEM...bırak insanları.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        . Kuzu başkan hisse alımı için erken mi yoksa 70.000 mi beklenilmelimi?
        2008 de de deli gibi düşüyor du o zaman battı lehman kriz bitti halkb 3,30 dan alıp 4 den satmış dim 2 yılda 20 olmuş tü ttraktor 4 den alıp 6 dan satmış dim 50 gör du dibi bulan 2 yıl sonra 1-3 kazanır kuzu başkan ni takibe devam haydi başkan top sende..

Yorum

• sea48
          Katılımcı
          • 08 Mart 2016
          • 137

Amerika'da "no quarantine" politikasi var : olen olur, kalan kalir demektir ( U.K. gibi )

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero
          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
          Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

Borsalar kapanabilir..
            BIST özellikle..
            O noktaya doğru gidiyoruz diye bir ses var içimde..
            1999 depreminde de 2 hafta kapalı idi sanırsam..

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

Allah'tan az da olsa olan voip (uzun) portföyünü kapatmışım.

Spot ele yapıştı. Bu saatten sonra artık onu satmam ki maliyet 88-89 civarı....

Yorum

• Hekimoğlu
                Katılımcı
                • 14 Haziran 2019
                • 149

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Borsalar kapanabilir..
                BIST özellikle..
                O noktaya doğru gidiyoruz diye bir ses var içimde..
                1999 depreminde de 2 hafta kapalı idi sanırsam..
                Sn. Gundwane ,

17 ağustos depreminde bist ( imkb ) 1 gün kapalı kaldı.
                Hatırladığım kadarıyla 11 eylül ve 2004 de hsbc , ingiliz konsolosluğunun bombalandığı günlerin ertesinde de birer gün kapalı kaldı.
                Fakat Filipinler de piyasaların kapalı olması başka gelişmekte olan ülkelere de yansırsa bizim piyasamıza extra satış geleceği görünmekte:(
                saygılar

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn. Gundwane ,

17 ağustos depreminde bist ( imkb ) 1 gün kapalı kaldı.
                  Hatırladığım kadarıyla 11 eylül ve 2004 de hsbc , ingiliz konsolosluğunun bombalandığı günlerin ertesinde de birer gün kapalı kaldı.
                  Fakat Filipinler de piyasaların kapalı olması başka gelişmekte olan ülkelere de yansırsa bizim piyasamıza extra satış geleceği görünmekte:(
                  saygılar
                  Ben daha uzun diye hatırlıyorum ..
                  Bu arada önlem haberleri geliyor..
                  İsmi lazım değil bir sigorta kurumu çalışanlarına süresiz izin vermiş..

Sokağa çıkma yasağı geldi fransa ve italya da ..
                  Bizde de o-la-bi-lir.

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

Long da olanlara kolaylık sabır diliyorum...
                    Bugün 107 ye teptiğinde üzülmüştüm biraz dün 104-105 den kaparken uzunları bir miktar kardan zararla...

Bu hengame de bitmeden long denemek çok riskli..

Spotta elbet taşıma maliyeti bile olsa çok daha yukarıları gelecektir zamanla...

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Long da olanlara kolaylık sabır diliyorum...
                      Bugün 107 ye teptiğinde üzülmüştüm biraz dün 104-105 den kaparken uzunları bir miktar kardan zararla...

Bu hengame de bitmeden long denemek çok riskli..

Spotta elbet taşıma maliyeti bile olsa çok daha yukarıları gelecektir zamanla...
                      kuzu 70.000 dedi hızlı inecekler dedi bu 3. Dalga 81.800 den döndük 86.000 tepti şimdi 70.000 lere yol aldık galiba yanlız bu dalga uzun sürecek galiba..

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

SORU ARTIK SUDUR....satacak adam kaldı mı....fiyatlar 4 yıl öncede....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

alıcı varsa satıcı da vardır .kuzu hocam aylıkda kapanış görmek lazım

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

değerli dostlarım.....

ilan etmiştim emme bi daha yazayım...KUZU ARTIK HEP KENELERİNİ LONG YÖNÜNDE ACACAK....96 000 altında.

emme short yönünde acılan KENE de aynı karı yazar...

LONG yönü....daha az risklidir....FİYATLAR YERİN DİBİNDE....tepelerde ise SHORT yönlü idim hep....

suan elimde FUR-KAC üçün açtığım KENE var....bunun oralaması….108 500 de VIOP rakkamı bu...

bugun bunu TIR yükleme hedefli normal KENE ye cevirdim....

elimdeki FUR-KAC ilk kademe maliyeti 108.500...bu BIST 100 DE....90 000...

İKİNCİ KADEME....84 000...ELDE...

ÜÇÜNCÜ KADEME....82 000....ELDE....

DÖRDÜNCÜ KADEME....80 000.....

YAKINDA....on yıl yatacağım kaartlar ve analizlerinide vereceğim....

artık....HEDEF FEYZAYA KENDİMİZİ HAZIRLAMALIYIZ....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BU TOPİC TEPELERDE İKEN....HEDEF 70 000 DİYE CIGIRDI....

ötekiler hedef feyza diyordu....

şimdi ötekiler 96 000 altında MALI TESLİM ETTİ...ve hedef yerin dibi diyorlar....

bu TOPİC İSE.....doğal olarak....dipte olduğumuz üçün.....HEDEF FEYZA DİYECEKTİR...oyun planı o yönlüdür artık.

çünki …

soru sudur hep....borsalarda...KARLA SATACAK ADAM KALDIMI....cugapda sudur....kim ne satarsa FECİİ ZARARLA satıyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

yüce rebbim...bu topiği ve izliyenlerini….SÜRÜ DIŞI YARATMIŞTIR....cogumuz akıldan kontak insanlarız sürüye göre....azınlıktayız....geçerli akıl sürüdür....biz geçersiz AKIL SAHİPLERİYİZ...o yüzden sürü bize....

bunlar.….

KAFADAN BİRAZ KIRIKLAR DERSE...alınmıyalım….ÖYLEYİZ.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information