valla 6ya bassınlar. işime gelir dolar çözüp teminat tamamladık. dolarcıklarımı daha aşağıdan yerine koyarım.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
GORDÜNNÜ...nasıl düştüm....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGORDÜNNÜ....
NEYİ ULA....
BAKKK düşüyorum....
HASSTİR GAVAT....
heee gördüm....
VERDİN Mİ....
NEYİ ULA....
ALDIKLARINI....
HEEE VERDİM....TARRAGIMI GAVAT...2 KG...AVUCLA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İTİ AN....ÇOMAGI HAZIRLA....geldin ni ula gavat….heeee….annadın.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu
FED, AVUSTRALYA, BREZİLYA, DANİMARKA, G.KORE, MEKSİKA, NORVEÇ, Y. ZELANDA, SİNGAPUR VE İSVEÇ İLE DOLAR CİNSİ GEÇİCİ SWAP HATLARI OLUŞTURDU
Bizle de yapar mı
Yaparsa dolar ne olur?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EVETTT....BUGÜN TÜM DÜNYADA TEPKİ ÜÇÜN DÖNÜŞ GÜNÜ İDİ....TEPKİ BOYU DİPTEN YUZDE 15 TİR....
BİZDE....82 000 Dİ DİP....KOY YUZDE 15 MİNUMUMU....94 İLA 96 000 ARASINA mars mars...
KUZU DAN SEVGİLERİMLE....GÜZEL YARADILMIŞ KARDEŞLERİM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bakan kasapoğlu: Liglerin ertelenmesine karar verdikiki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkayserisporlu futbolcular: Biz futbolcular neyiz? Nüfusun bir parçası değiliz mi? Biz de insanız, şimdilik futbol oynamak istemiyoruz. Yaşam ve sağlık her şeyden daha önemlidir. Biz eğlencenizi tatmin etmek için robotlar değiliz
maçlar iptal edilebilinir.
digitürk-bein sport ve klupler ayvayı yer,dolayısı ile milyar dolarlık banka kredileri de askıya alınır.
Yorum
-
akiş gyo:alişveriş merkezlerimizin faaliyetlerini geçici bir süre için durduruyoruz.iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
86.800-88.000 hattının üstünde kabilse rahatlayacak ama atamadı kanalın üstüne.
Bu durum devam ettikçe 78-82 sanki radara giriyor KUZU emmi, ne dersin?
Yorum
-
burada ne dedim...önce TUPO dipler...dipledi 67 ye...o çıkarken....çıktı bugün yüzde 4 yukarıda...70 de....bankalara gömerler dedim....gömüyorlar...GARAN...dün yüzde 5 eksiydi...şimdi yüzde sıfır artı...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett….e.yegen….
tupo ilk kademeyi furdum….67 de...
ikinci kademe 57 de.....
hesap su....önce TUPO dibini bulacak....sonra TUPO yu yüzde 15 yukarı basıp...BANKACILIK ENDEKSİNİ ÇÖKERTECEKLER....onu çökertirken 70 000 endekse ineriz...suan bankacılık yukarıda...BIST 100....96 000 DE...TUPO İSE....bıst 100...76 000 de....tupo 57 ise....BIST 100....70 000 DE OLUYOR BU tupo üçün...onu 80 e basarlar...BANKACILIK ENDEKSİNİ YIKARLAR.
neydi bunun adı...
kuzu kuralı...DİP CALIŞMASI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KORKMAYIN USAGLAR....CAREYİ BULACAGIZ....
AZ önce turkiyede ki 100 adet ehlisünnetvelcemaat EVLİYAULLAH la gonustum….
didimki…
lem zındıklar.....dashagınıza gaddin sakal bırakıp sarık sarıp....salvar ve cübbe geyip...ALLAHIN YERYUZUNDEKİ VEKİLLERİYİZ DEMEYİ BİLİYORSUNUZ....
EMMMEEEE....
bir Budist...taoist...konfucyusist….gözle görünmüyen CORONA VERUS dan korkuyorsunuz...
derhal dedim...bakanlıktan bu verusu taleb edin...suya katıp için...o mübarek höcütlerinizde gezdirin...bu VERUSU musulman edin....çislarınızı yapın....ve müritlerinize bi çaybardagını 100 dolardan...diğerlerine 1000 dolardan satın...VE PARAYI BANA GÖNDERİN dedim...
çünkiiii dedim....
BU PARAYI BURSOYA SOKUP...BURSOYU KURTARACEYİM DEDİM....
temam dediler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bende dün aldım tupo 67 den isc aldık onda icerdeyiz sağol başkan siz alıyor saniz dip buralar bizde güvenle daliyoruzkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada ne dedim...önce TUPO dipler...dipledi 67 ye...o çıkarken....çıktı bugün yüzde 4 yukarıda...70 de....bankalara gömerler dedim....gömüyorlar...GARAN...dün yüzde 5 eksiydi...şimdi yüzde sıfır artı...
Bankalara bulasmamak lazım ozaman Tüpraş ve sanayi almak lazım neyse sağlık olsun öğreneceğiz . petkim Ereğli vb.deneriz
neydi bunun adı...
kuzu kuralı...DİP CALIŞMASI....
Yorum

Yorum