Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sistemimi BİST verilerini mt4 e aktararak görebiliyorum.
Şimdi baktığımda aylık çıkış görünce şaşırdım.
Bu işler belli olmaz deyip sildim.
Ama BİST 100 bu aylarda ne yaparsa yapsın
Sonunda 5000 dolar olacak index.
Sadece önümüzdeki aylara karar veremedim.
Bu ay düşecek,öyle görünüyor.
Sonrası artık haberlere bağlı.
Nisa’n ayına kadar süre verdi ABD .
Sistem grafik falan her zaman tutmuyor ayrıca.
Bu aylık çıkış sinyali kesin değil,sistemimde teyitli değil ayrıca.
7 ve 14 ayni sinyali vermiyor,7 al diyor 14 sat.
Bu durumda kısa bir al sinyalinden sonra sat sinyali geliyor
Her bir dünyalıya 32 bin 500 dolar borç düşüyor!
Dünya ekonomisi büyüklüğünün üç katı borçlu durumda. Uluslararası Finans Enstitüsü verilerine göre kamu, özel sektör ve hane halklarının borçları 250 trilyon dolar ile tarihi rekor düzeyde ve bu yıl bu rakamın 255 trilyon dolara ulaşması öngörülüyor. Gezegendeki 7.7 milyar insanın her birine 32 bin 500 dolar borç düşüyor.
Çin ABD ticaret anlaşması ayağına borsaları uçurabilirler..
Ortada zaten tiyatro oynanıyordu..
Çok kötü çok kötü deniyor ama kimsenin aslında inandığı yoktu..
Bu kadar kötü haber!! çözüme kavuşursa ne hikmetse bi türlü düşemeyen borsalarda sağlam ralli gelir..
en son kolu 2009 da kesmiştim bu sistemimle...ondan buyana on yıldır...her pozumu karla kapattım...
bu pozu iki yerde kapatırım...ya 100 000 de basabas...yada 110 000 de tırların anahtarını skendere vererek...başka...ARASI DERESİ YOK....BELE FURUSİRAM YILLARDIR.
112-113 den önce düzelme yapmayacak gibi emmimmm... yıl başına satışa marj için yukarı almaya devam ediyorlar emmimmm...
Bu .bne skender, seni stoplatıp aşağı çökmesin... Burayı da okuyordur... .bnelik değil mi.... Yapar bu...
Umarız ki bu cenkten pirimiz emmimiz... Galip çıkar... Skender e karşı...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kerimmm….deki...ellerini cabuk tutsunlar...yoksa cok fecii ikecegim dii...KUZU EMMİM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum