önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • swayze
    Katılımcı
    • 07 Ekim 2008
    • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PALANDÖKEN dağına çıktım....gerille herbindeyim….bulunduğum tepeyi...BEDEM BIYIKLILAR SARDI...onlardanda cok yaralı var bizdende...

TESLİM OL...seni affedeceğiz diirler emme....KİM İNANIR BUNNARA...

ARABULUCU OLARAK....rizenin guneysu kasabasından PAPAZ MAKARİOS u gönderdiler....geldi HAC CIKARDI...yemin etti...dostum ben dedi...HASSTİR GAVAT DEDİM...gitti akrabaları OFLU HOCALARA....şimdide bi OFLU hoca beklirem….sag bacağımdaki gurgusunu çıkarmaya çalışıyor doktor....domdom gurgusunu imiş...bi türlü çıkmıyor...

cancagızım yanıyor emme....serde DELİANLILIK var...teslim olmuyacegim….furusarak öleceğim.

akın var...GUNESE AKIN....

GÜNEŞİ ZAAAPTTTEDECEGİZ....GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN.
    Emmi bu deyyus nereden aşağı çevirecek ? Fena yakaladı bizi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

FİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.

bele herblerde...YILDIRMA HERBLERİ...dalga boyu yüzde 15 dir...yani 93 den 107 ye makuldür....

110 diye verdiğim rakkam ise yüzde 20 dir….bunun üçünse...107 den....100 e inip ele oradan 110 a gitmesidir...işte o 100 de...bedem bıyıklılarla bi anlaşma yapma ihtimalim var....YOGUSAM COK GAN AKACAK....

TONBUL GUSTAKİ ACIKCILAR KAPATTI...artık amunutionları bitti...çarşamba son.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

FİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.
        EMmim aldı altına 3 posta attı, 5. postada can veririz fiyat miyat kalmaz. bi savunma hattı söyle geçemez şunu de bize de rahat edelim

Yorum

• Money DOCTOR
          Katılımcı
          • 20 Haziran 2018
          • 139

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          EMmim aldı altına 3 posta attı, 5. postada can veririz fiyat miyat kalmaz. bi savunma hattı söyle geçemez şunu de bize de rahat edelim
          110750 döner eğer işi abartmak isterse . Muhtemelen oraya piyasa ralliye başladı düşüncesi ile alıma gelenlerle ulaşırlar. Benim beklentim 110-97 şeklinde . Sadece senaryo . Atilla başa geçtiğinden beri sistemlerde bir tuhaf çalışıyor.

Paralel düşen trendleri benzerliğe göre öngörüm.

Yorum

• mersel65
            Yeni Üye
            • 08 Mayıs 2017
            • 48

ha ha ha....uğursuz papaz....cenezemi kaldırmıya mı geldin...

GÖMÜN MAMINA KOYİM....demeyemi geldin....UGURSUZ DÜRZÜ....az bekle...sana farı filan göstereceğim...çarşamba günü...

namıssız….KOR GAVAT....ha ha ha....
            Çarşambaya kadar, fanları gömeriz tarihin tozlu sayfalarına

teminat tamamlamaktan helak olurlar..

para zero olur guzu emmi.

öptüm seni.
            Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Çarşambaya kadar, fanları gömeriz tarihin tozlu sayfalarına

teminat tamamlamaktan helak olurlar..

para zero olur guzu emmi.

öptüm seni.
              her TIR yüklediğimde....bir deste ataturk aldın...

merak etme....bu sefer üç deste ataturk alacaksın...alkolik deyyuzz….

ne addin ekmek...o addin köfte...ne addin cefa...O ADDİN SEFA...gus beyinli gavat...fındık yiye yiye beynin terlemiş....kısa devre yapıyor....seni gönderdiklerine göre...MÖTLERİ TEHLİKEDE....ha ha ha...söyle abdest alıp gelsinler....deyyuzzz….

BAGGG grafdaki kısa gırnızı cızgı….82 000....

baggg graftaki uzun gırnızı cızgı...72 000....işte tam burada senle buboya altın furus kıraathanesi acın deyip size para vereceğim mesarıflarınız üçün....

58 000 ila 72 000 arasındada MALA GİRİP...O MALDA ON YIL YATACAGIZ....adı...ALTIN FURUS 2...birincisini buboya 2008 de açtırmıştım...ALTIN FURUS 1....zaten on yıldabir ALTIN FURUS OLUR...gus beyinli,...pardon LAZ BEYİNLİ,...gerki farketmez ikiside aynı zaten....ha ha ha...Dİ GET GAVAT...gasındın sen.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Seni seviriz emmimmm... Bi denesin...

Yorum

• MJ232323
                  Yeni Üye
                  • 24 Nisan 2019
                  • 40

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  az evvel garanti yatırımcı ilişklerinin sunumuna baktım..
                  4.çeyrek nim çok poizitif..
                  faiz indirimleri depositlere çok olumlu yansımış durumda..
                  sanırsam 2020 arakmaları ile 3,5 p/e gibi oluyor short olmamaya karar verdim.
                  tüprs ve bim up olmasa 105 bin geçilmişti ..öğleden sonra sert alım bekliyorum
                  bence piyasa az bile gitti
                  eğer bu faizlerdeki düüş kalıcı olacaksa bankalar bedavının ötesinde,
                  ben çok inmamadığım için fazla pozisyonum yok alım tararfında..
                  ama tek bildiğim short olunmaz..shortlayınca bim ve tüprası da shortlamış oluyorsun..
                  tüpras ham petrol arzındaki sıkıntı nedeni ile dünya genelindeki rafineri marj bozulmasını yansıtıyor..reversalı adamın canının alır
                  dostlar dikkat

Yorum

• MJ232323
                    Yeni Üye
                    • 24 Nisan 2019
                    • 40

ayrıca şisecam msci indexlerinden çıktığı için satış baskısı altında onda kademeli alımlara başladım..msci öncesi long olunmalı dediğim bir hisse

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Kuzu
                      Ne yazıkki hisse net konusunda haklısın..
                      Aracı kurum tahta yapıcı ve banka çalışanları doldurmuşlar orayı..:(
                      10 seneden fazla yazdığım okuduğum hisse nete artık giresim yok..

özellikle hisse topikleri..

bıkmışbroker twitter i kapamış mı ya?

Yorum

• MJ232323
                        Yeni Üye
                        • 24 Nisan 2019
                        • 40

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bence piyasa az bile gitti
                        eğer bu faizlerdeki düüş kalıcı olacaksa bankalar bedavının ötesinde,
                        ben çok inmamadığım için fazla pozisyonum yok alım tararfında..
                        ama tek bildiğim short olunmaz..shortlayınca bim ve tüprası da shortlamış oluyorsun..
                        tüpras ham petrol arzındaki sıkıntı nedeni ile dünya genelindeki rafineri marj bozulmasını yansıtıyor..reversalı adamın canının alır
                        dostlar dikkat
                        shortcu için tek olumlu gelişme tüpraş zayıflığı
                        tüpraş toparlanmasını yakalarsa tüm zarar çıkar..
                        nerdeyse -2 std sapma oldu just an idea

Yorum

• ombusman
                          Katılımcı
                          • 08 Ocak 2019
                          • 179

Aynen ziki tuttuk..korkunc bir zararla kapattim tüm kademeleri..hepsi zarar .kahretsin..

Yorum

• Misafir

bu nisadiri bu coskuyla delemezsin skender,

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

Hisse net üyeligini silmenin imkani yok diye biliyorum...Kuzu nun yazdiklari dogru. Silme -iptal etmeyi bulamiyorum. ... Varsa bilen beni aydinlatabilirmi? Tesekkürler.
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hisse net üyeligini silmenin imkani yok diye biliyorum...Kuzu nun yazdiklari dogru. Silme -iptal etmeyi bulamiyorum. ... Varsa bilen beni aydinlatabilirmi? Tesekkürler.
                                Geçen her ne hikmetse tuprs topiğinde birisi çıkış butonu yok mu buranın dedi..
                                Adaminde güle güle dedi adamı komple sildi..

Hayret çıkış butonu isteyen bir başkası daha vardı ona dokunmadı..

Sende bir dene istersen..

Son yıllarda tamamen saydığım grupların yazdığı bir yer haline geldi..
                                Pozisyonlarına ters bişiler yazınca toplu halde bağırıp çağırmaya başlıyorlar..
                                Normal KY olsalar böyle olmaz..
                                Kuyruklarına basınca dümenleri bozulacak aman ne güzel tutturmuş gidiyorduk falan nereden çıktı bu dallama moduna giriyorlar..
                                Önce hakaret sonra dalga en sonunda küfür geliyor..

Dikkat edilirse organize olarak hareket ediliyor..
                                2-3 esas nick var..
                                10 civarıda yan nick oluyor..
                                Yan nickler çanak sorularla esas nickleri oyuna çekmeye çalışıyorlar..
                                Saf dışarıdan okuyan KY de zavallım..

Birisine sataş hepsi birden başlıyor hakarete dalgaya ne hikmetse.. Dur bi dinle oku bu adam ne diyo demi.. yok..

Kuzu haklı yani hisse net bitmiş.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information