kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
FİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.
bele herblerde...YILDIRMA HERBLERİ...dalga boyu yüzde 15 dir...yani 93 den 107 ye makuldür....
110 diye verdiğim rakkam ise yüzde 20 dir….bunun üçünse...107 den....100 e inip ele oradan 110 a gitmesidir...işte o 100 de...bedem bıyıklılarla bi anlaşma yapma ihtimalim var....YOGUSAM COK GAN AKACAK....
TONBUL GUSTAKİ ACIKCILAR KAPATTI...artık amunutionları bitti...çarşamba son.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EMmim aldı altına 3 posta attı, 5. postada can veririz fiyat miyat kalmaz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.
bi savunma hattı söyle geçemez şunu de bize de rahat edelim
Yorum
-
110750 döner eğer işi abartmak isterse . Muhtemelen oraya piyasa ralliye başladı düşüncesi ile alıma gelenlerle ulaşırlar. Benim beklentim 110-97 şeklinde . Sadece senaryo . Atilla başa geçtiğinden beri sistemlerde bir tuhaf çalışıyor.swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEMmim aldı altına 3 posta attı, 5. postada can veririz fiyat miyat kalmaz.
bi savunma hattı söyle geçemez şunu de bize de rahat edelim
Paralel düşen trendleri benzerliğe göre öngörüm.
Yorum
-
Çarşambaya kadar, fanları gömeriz tarihin tozlu sayfalarınakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha....uğursuz papaz....cenezemi kaldırmıya mı geldin...
GÖMÜN MAMINA KOYİM....demeyemi geldin....UGURSUZ DÜRZÜ....az bekle...sana farı filan göstereceğim...çarşamba günü...
namıssız….KOR GAVAT....ha ha ha....
teminat tamamlamaktan helak olurlar..
para zero olur guzu emmi.
öptüm seni.Adamın hasıdır, kıvırma heç.
Makarios
Yorum
-
her TIR yüklediğimde....bir deste ataturk aldın...mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇarşambaya kadar, fanları gömeriz tarihin tozlu sayfalarına
teminat tamamlamaktan helak olurlar..
para zero olur guzu emmi.
öptüm seni.
merak etme....bu sefer üç deste ataturk alacaksın...alkolik deyyuzz….
ne addin ekmek...o addin köfte...ne addin cefa...O ADDİN SEFA...gus beyinli gavat...fındık yiye yiye beynin terlemiş....kısa devre yapıyor....seni gönderdiklerine göre...MÖTLERİ TEHLİKEDE....ha ha ha...söyle abdest alıp gelsinler....deyyuzzz….
BAGGG grafdaki kısa gırnızı cızgı….82 000....
baggg graftaki uzun gırnızı cızgı...72 000....işte tam burada senle buboya altın furus kıraathanesi acın deyip size para vereceğim mesarıflarınız üçün....
58 000 ila 72 000 arasındada MALA GİRİP...O MALDA ON YIL YATACAGIZ....adı...ALTIN FURUS 2...birincisini buboya 2008 de açtırmıştım...ALTIN FURUS 1....zaten on yıldabir ALTIN FURUS OLUR...gus beyinli,...pardon LAZ BEYİNLİ,...gerki farketmez ikiside aynı zaten....ha ha ha...Dİ GET GAVAT...gasındın sen.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
bence piyasa az bile gittiMJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz evvel garanti yatırımcı ilişklerinin sunumuna baktım..
4.çeyrek nim çok poizitif..
faiz indirimleri depositlere çok olumlu yansımış durumda..
sanırsam 2020 arakmaları ile 3,5 p/e gibi oluyor short olmamaya karar verdim.
tüprs ve bim up olmasa 105 bin geçilmişti ..öğleden sonra sert alım bekliyorum
eğer bu faizlerdeki düüş kalıcı olacaksa bankalar bedavının ötesinde,
ben çok inmamadığım için fazla pozisyonum yok alım tararfında..
ama tek bildiğim short olunmaz..shortlayınca bim ve tüprası da shortlamış oluyorsun..
tüpras ham petrol arzındaki sıkıntı nedeni ile dünya genelindeki rafineri marj bozulmasını yansıtıyor..reversalı adamın canının alır
dostlar dikkat
Yorum
-
Kuzu
Ne yazıkki hisse net konusunda haklısın..
Aracı kurum tahta yapıcı ve banka çalışanları doldurmuşlar orayı..:(
10 seneden fazla yazdığım okuduğum hisse nete artık giresim yok..
özellikle hisse topikleri..
bıkmışbroker twitter i kapamış mı ya?
Yorum
-
shortcu için tek olumlu gelişme tüpraş zayıflığıMJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence piyasa az bile gitti
eğer bu faizlerdeki düüş kalıcı olacaksa bankalar bedavının ötesinde,
ben çok inmamadığım için fazla pozisyonum yok alım tararfında..
ama tek bildiğim short olunmaz..shortlayınca bim ve tüprası da shortlamış oluyorsun..
tüpras ham petrol arzındaki sıkıntı nedeni ile dünya genelindeki rafineri marj bozulmasını yansıtıyor..reversalı adamın canının alır
dostlar dikkat
tüpraş toparlanmasını yakalarsa tüm zarar çıkar..
nerdeyse -2 std sapma oldu just an idea
Yorum
-
Hisse net üyeligini silmenin imkani yok diye biliyorum...Kuzu nun yazdiklari dogru. Silme -iptal etmeyi bulamiyorum. ... Varsa bilen beni aydinlatabilirmi? Tesekkürler.Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Geçen her ne hikmetse tuprs topiğinde birisi çıkış butonu yok mu buranın dedi..labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse net üyeligini silmenin imkani yok diye biliyorum...Kuzu nun yazdiklari dogru. Silme -iptal etmeyi bulamiyorum. ... Varsa bilen beni aydinlatabilirmi? Tesekkürler.
Adaminde güle güle dedi adamı komple sildi..
Hayret çıkış butonu isteyen bir başkası daha vardı ona dokunmadı..
Sende bir dene istersen..
Son yıllarda tamamen saydığım grupların yazdığı bir yer haline geldi..
Pozisyonlarına ters bişiler yazınca toplu halde bağırıp çağırmaya başlıyorlar..
Normal KY olsalar böyle olmaz..
Kuyruklarına basınca dümenleri bozulacak aman ne güzel tutturmuş gidiyorduk falan nereden çıktı bu dallama moduna giriyorlar..
Önce hakaret sonra dalga en sonunda küfür geliyor..
Dikkat edilirse organize olarak hareket ediliyor..
2-3 esas nick var..
10 civarıda yan nick oluyor..
Yan nickler çanak sorularla esas nickleri oyuna çekmeye çalışıyorlar..
Saf dışarıdan okuyan KY de zavallım..
Birisine sataş hepsi birden başlıyor hakarete dalgaya ne hikmetse..
Dur bi dinle oku bu adam ne diyo demi..
yok..
Kuzu haklı yani hisse net bitmiş.
Yorum
Yorum