Emmimmm senin... 2020 Ocak 130bin BIST... Hedefine gidiyor sanki...bunu sonra iptal etmiştin... Tekrar bu aktif mi oldu...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
onbeş gündür tekrar tekrar uyararak belirttim.kuzunun ilk yorumu doğruydu diye.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmimmm senin... 2020 Ocak 130bin BIST... Hedefine gidiyor sanki...bunu sonra iptal etmiştin... Tekrar bu aktif mi oldu...
kuzunun biranlık kafasındaki siyasi bulanıklık ile piyasa senkronu bozuldu.ucurumun kenarındayız artık.
Kanaatim odurki;Haftabaşı bitirici bir cıkış ile cellat sandalyeye tekmeyi vuracaktır.
Yorum
-
ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronbeş gündür tekrar tekrar uyararak belirttim.kuzunun ilk yorumu doğruydu diye.
kuzunun biranlık kafasındaki siyasi bulanıklık ile piyasa senkronu bozuldu.ucurumun kenarındayız artık.
Kanaatim odurki;Haftabaşı bitirici bir cıkış ile cellat sandalyeye tekmeyi vuracaktır.Paçaları sıvamaya fırsat vermeyecek gibi...URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Emmimmm... Kuralları çerçevesinde önlemini ya da uygun aksiyonu almıştır muhakkak mevcut duruma karşı... Emmimmm de bir karışıklık olacağını sanmıyorum...ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronbeş gündür tekrar tekrar uyararak belirttim.kuzunun ilk yorumu doğruydu diye.
Kanaatim odurki;Haftabaşı bitirici bir cıkış ile cellat sandalyeye tekmeyi vuracaktır.
Yorum
-
Citi o kadar shortu kapatıp bir de longa geçmiş... İlginç...orion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]1110[/ATTACH]
Long tarafı Voltran ı oluşturmuş görünüyor.
Long maliyeti de 138bine çıkmış shortları zararına kapatınca....
TEB de ilginç şekilde diplerde longa yüklenirdi... Şimdi yüksekten long açmaya başlamış... Gel de çık işin içinden...
Yorum
-
Sizde pozisyon yok o zamanURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne demek ne olur.?
Direk batış demek bu.
Ağır şortdayız malumunuz..
Yorum
-
Emmimmm... Öyle günlerdeyiz ve ışığına o kadar ihtiyacımız var ki....
Uzun zamandır aşılamayan dirence geldik dayandık... Ama buraya 85-90 dan direk gelmedi.. biraz düzeltme ve dinleme ile 97 ve 103 ten dayandı buraya... Yani bence yol yorgunu olarak gelmedi... Kimse de geçileceğine inanmıyor... Herkes yükselen takoz çiziyor....
Hal böyle iken bana göre geçilmesi çok olası geliyor...
Ama tuzak için mi geçilir... Yoksa 130 için mi geçilir bu konuda kafam çok karışık...
Yolumuzu aydınlatan emmimmm... Bir ses verirsen müteşekkir oluruz...
Yorum
-
Deyyus, bilse yazacakta, ışıklarını kaybetti..
her gördüğü araba farına gözü kapalı koşuyor şimdi, benim ışığım bu diye.
geçen gün evden daldaşşak koşarak araba farına doğru koştu yine, ahan geldi diye...
daha çok arar, ışık veren eski dostlarını.
http://forum.keyborsa.com/showthread...939#post657939
Guzum arkadaşa söylersin, rulo yapmış sokacak bir yerine de, ortalardan kayboldu.
1 ay sonra uğrar bakarım yine, ne laflar çakmışsın diye..
Adamın hasıdır, kıvırma heç.
Makarios
Yorum
-
mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeyyus, bilse yazacakta, ışıklarını kaybetti..
her gördüğü araba farına gözü kapalı koşuyor şimdi, benim ışığım bu diye.
geçen gün evden daldaşşak koşarak araba farına doğru koştu yine, ahan geldi diye...
daha çok arar, ışık veren eski dostlarını.
http://forum.keyborsa.com/showthread...939#post657939
Guzum arkadaşa söylersin, rulo yapmış sokacak bir yerine de, ortalardan kayboldu.
1 ay sonra uğrar bakarım yine, ne laflar çakmışsın diye..
ha ha ha....uğursuz papaz....cenezemi kaldırmıya mı geldin...
GÖMÜN MAMINA KOYİM....demeyemi geldin....UGURSUZ DÜRZÜ....az bekle...sana farı filan göstereceğim...çarşamba günü...
namıssız….KOR GAVAT....ha ha ha....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmiiiii nereedesinnnnkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha....uğursuz papaz....cenezemi kaldırmıya mı geldin...
GÖMÜN MAMINA KOYİM....demeyemi geldin....UGURSUZ DÜRZÜ....az bekle...sana farı filan göstereceğim...çarşamba günü...
namıssız….KOR GAVAT....ha ha ha....
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
PALANDÖKEN dağına çıktım....gerille herbindeyim….bulunduğum tepeyi...BEDEM BIYIKLILAR SARDI...onlardanda cok yaralı var bizdende...swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmiiiii nereedesinnnn
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TESLİM OL...seni affedeceğiz diirler emme....KİM İNANIR BUNNARA...
ARABULUCU OLARAK....rizenin guneysu kasabasından PAPAZ MAKARİOS u gönderdiler....geldi HAC CIKARDI...yemin etti...dostum ben dedi...HASSTİR GAVAT DEDİM...gitti akrabaları OFLU HOCALARA....şimdide bi OFLU hoca beklirem….sag bacağımdaki gurgusunu çıkarmaya çalışıyor doktor....domdom gurgusunu imiş...bi türlü çıkmıyor...
cancagızım yanıyor emme....serde DELİANLILIK var...teslim olmuyacegim….furusarak öleceğim.
akın var...GUNESE AKIN....
GÜNEŞİ ZAAAPTTTEDECEGİZ....GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum