önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

Kuzu yu okumaya devam
    Adam en azından halk adamı..
    Aracı kurum satılmışlarından değil..
    Pozisyonuna göre konuşan yavşaklardan değil..
    Yanılsada tuttursada bu böyle biline..

Yorum

• BogAyv
      Katılımcı
      • 09 Aralık 2015
      • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      FİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.

bele herblerde...YILDIRMA HERBLERİ...dalga boyu yüzde 15 dir...yani 93 den 107 ye makuldür....

110 diye verdiğim rakkam ise yüzde 20 dir….bunun üçünse...107 den....100 e inip ele oradan 110 a gitmesidir...işte o 100 de...bedem bıyıklılarla bi anlaşma yapma ihtimalim var....YOGUSAM COK GAN AKACAK....

TONBUL GUSTAKİ ACIKCILAR KAPATTI...artık amunutionları bitti...çarşamba son.
      😁 Kuzu bu işin piri kuzu,Çarşamba çarşafa dolanır...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Misafir

ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sizde pozisyon yok o zaman
        Ne demek ne olur.?
        Direk batış demek bu.
        Ağır şortdayız malumunuz..
        skender bel altina vurmak yok,diskalifiye olursun

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

Açın bakın diğer bankalarda da durum aynı..
          Yabancı kalmayınca bankalarda özellikle
          (Açığa satış da yasak)
          Bizim kiler endeks de yılsonu rallisine kalkıştı..
          Bu hareket stilini dolardan biliyoruz..
          Götür
          Yatayda indikatör soğut
          Yine götür
          Yine yatay..

Düşünün ki 20 kademe giden garanti sonrasında saatler boyunda 2 kademeden işlem görüyor..

Yazıyoruz..
          SERBEST PİYASA IS DEAD..

TEKNİK TEMEL yaparsanız tarrağı tutarsınız...

Yalnız bir aceleleri var gibi..

110.000 120.000 leri bekliyorum ama..

İçime kurt düştü bugün..

Sanki çok berbat bi haber gelecek de ....

Bilemiyorum..

Yorum

• sarisicak01
            Tecrübeli
            • 22 Ağustos 2018
            • 478

Yeni yılda yaptırım(S-400 den dolayı) ihtimali çok yüksek. Bu ihtimale kadar endeksin gittiği yere kadar götürüp satış sonrası beklentiye geçmek olabilir.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

FİYAT DEGİL....ZAMAN ÖNEMLİ...yıldırma herbi bu....çarşamba son.

bele herblerde...YILDIRMA HERBLERİ...dalga boyu yüzde 15 dir...yani 93 den 107 ye makuldür....

110 diye verdiğim rakkam ise yüzde 20 dir….bunun üçünse...107 den....100 e inip ele oradan 110 a gitmesidir...işte o 100 de...bedem bıyıklılarla bi anlaşma yapma ihtimalim var....YOGUSAM COK GAN AKACAK....

TONBUL GUSTAKİ ACIKCILAR KAPATTI...artık amunutionları bitti...çarşamba son.
              107 000 DEDİM BU SONDU....

KAVGA DA CIKARDIM...kavga ile dönüyor bu meret....buda sondu....sıra carsambada...kolu keseceğim ve teslim olacagim….
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Money DOCTOR
                Katılımcı
                • 20 Haziran 2018
                • 139

107 000 DEDİM BU SONDU....

KAVGA DA CIKARDIM...kavga ile dönüyor bu meret....buda sondu....sıra carsambada...kolu keseceğim ve teslim olacagim….
                Kol kesmek . Kuzu hocam ben asla zararına mal vermem diyordunuz? Geçerse ne tarz bir hareket bekliyorsunuz ki kol keseceksiniz?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kol kesmek . Kuzu hocam ben asla zararına mal vermem diyordunuz? Geçerse ne tarz bir hareket bekliyorsunuz ki kol keseceksiniz?
                  VALLA MONEY....

bu uğursuz MAKARİOS cık bu pozdan diyor....bu pezo daha öncede 10 yıl önce...böyle bi durumda ısrarla cık demişti....cıkmamıs 30 000 puvanla kol kesmiştim....gene tepeme dikildi deyyuzz...çık diyor....hissediyor 30 000 puvanı….

niyeti kötü değil...yazdıklarım latife....niyeti beni korumak.

suan….dalga boyu yüzde 15 oldu....burada durmazsa....106 000 ESKİ NORMALDİ....onun üstünde 3 iş günü kalabilirse...122 000 i hedef yapar.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Money DOCTOR
                    Katılımcı
                    • 20 Haziran 2018
                    • 139

VALLA MONEY....

bu uğursuz MAKARİOS cık bu pozdan diyor....bu pezo daha öncede 10 yıl önce...böyle bi durumda ısrarla cık demişti....cıkmamıs 30 000 puvanla kol kesmiştim....gene tepeme dikildi deyyuzz...çık diyor....hissediyor 30 000 puvanı….

niyeti kötü değil...yazdıklarım latife....niyeti beni korumak.

suan….dalga boyu yüzde 15 oldu....burada durmazsa....106 000 ESKİ NORMALDİ....onun üstünde 3 iş günü kalabilirse...122 000 i hedef yapar.
                    [/QUOTE]
                    Kuzu hocam benim yayınladığım grafiğe baktınız mı ? Sanki önce 110700 -- aynısını yaparsa 97-98 görünüyor. Oradan 117 ler ..

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu hocam benim yayınladığım grafiğe baktınız mı ? Sanki önce 110700 -- aynısını yaparsa 97-98 görünüyor. Oradan 117 ler ..[/QUOTE]

baktım Money...herseyi inceledim....durum iyi değil....bu hafta dönmezse buralardan...zararımız büyüyecek....İŞİ KAVGAYA KADAR GÖTÜRDÜK...ama hala ısrar ediyor papaz....bişey hissediyor.

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ,110 ,a gitse ne olurki kalıcı olmadıktan sonra ,
                        buyursin papaz bu betonu delecek se helal olsun

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

makariosa….

ustteki cızgıdayız….bunu asarsa dediğini yapacağım....uğursuz pezo....buyuk bi ihtimalle cumaya kaydı carsamba...bolingerden dolayı...

BU POZDAN CIKMAYI PLANLADIGIM YER İSE 100 000....OKLA GÖSTERDİM...ORADA CIKACAGIM...

NEYSE....güzelde bi kavga ettik...artık oraya düşmezse....seni benim elimden hiçkimse alamaz...uğursuz laz.

baa bag...CHRİSTMAS geliyor...babayla birlikte gel...hersey benden...birlikte hac çıkarırız...seversin sen...ha ha ha

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

makariosa….

ustteki cızgıdayız….bunu asarsa dediğini yapacağım....uğursuz pezo....buyuk bi ihtimalle cumaya kaydı carsamba...bolingerden dolayı...

BU POZDAN CIKMAYI PLANLADIGIM YER İSE 100 000....OKLA GÖSTERDİM...ORADA CIKACAGIM...

#SONDAKİKA Türkiye'den ABD ve Rusya'ya son uyarı! "Buralar temizlenmezse harekatı başlatacağız"

bu haber napar kuzu?

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BİST 100 de hedefim 122.222 dir.(444 grm - vade 3,3 ay -99 gün)
                              not: Deprem vs.gibi olağan dışı haller hariç.

http://forum.keyborsa.com/showthread...00-ler/page969

YTD
                              Güncelde 394 grm dayız yaklaşık grm altın bazında bist %20 yükseldi.(altının düşmesi etkendir)
                              Mallarımı 107.222 den kademeli satmaya başladım, portföyümü ocak ayına kadar 444 grm da sıfırlarım.(olursa)
                              Ayrıca 111.000 den kene olur yükseldikçe pramitlerim.
                              86.666 den keneyi ilaçlarım tekrar mal alımına başlarım.(şimdilik orta vade stratejim böyle-değişirse yazarım)

YTD

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                buyursin papaz bu betonu delecek se helal olsun
                                ,,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information