önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

Yakın izleme pazarında günlük tavan yükselişler %10 ile sınırlandı son tebliğ ile.
    İzocam borsadan çıktı-Denizbank ve Marshall borsadan çıkıyor.
    Yabancı yatırımcıya geçen şirketler borsadan çıkıyorlar.
    Çimentaş gibi halka açıklılık oranı düşük yabancı şirketlerdeki hisseleri izlemeye almak lazım.
    Ufuk ta sanıyorum çıkacak.

YTD

Yorum

• phaon
      Aktif
      • 13 Şubat 2016
      • 200

Benim analizime göre, dolar bazlı grafik haftalar sonra ilk defa boğa piyasası sinyali verdi.

Not: BIST veya türev ürünlerinde yatırım yapmıyorum, sadece eğitim amaçlı inceliyorum.
      0.618

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sayin iki gozum borsalar toplumun refah duzeyini belirler. bir nevi rot balans ayari yapar, dolar bazinda vs vs baksaniz,ucurumdan asagi yuvarlanmis.olmemis ayaga kalkmaya calisiyor.izlenimi veriyor, benim demek istedigim graf atamiyorum su anda haftalikta ayaga kalkmis. tl bazli saha kalkmak uzere ,aylikta dedigim gibi bu krizin dibi 85 dir diye dusunuyorum
        ,,,badem bıyıklının beklediği haber ne acaba batıkların daha fazla üstlenmesi devlet tarafından gibi mi acaba

Yorum

• slumberwillcomesoon
          Yeni Üye
          • 11 Mart 2016
          • 30

Eklenen Dosyalar

Yorum

• Hale Türk
            Aktif
            • 05 Haziran 2018
            • 318

Bütün dertleri opsiyon piyasasında ki, parayı yoktan varetmiş zerre alın teri olmayan kumarbazlardan almak.

Adam aracı kuruma gidiyor. 1 Milyon TL opsiyona basıyor parayı. Bu para opsiyon tutarsa 2 ye katlayacak. Sanırsın Kıbrıs'ta kollu makinede oynuyor gavat. Adama niye gavat diosam. Suçu ne. Devrin adamı. Parayı bedavaya bulmuş. Badem bıyıklının birinin amca oğlu dayı oğlu. Ama unuttuğu birşey var. Kasa hep kazanır. O 1 Milyonun opsiyon tutmazsa %60'ı devlete %40'ı aracı kuruma (bankaya) kalıyor. Ula badem bıyıklının kayınçosunun eltisinin ogli o bedevaya bulduğun parayı yedirirler mi sana. Opsiyonlar Shortsa tıpkı Ocak ayında ki gibi hepsini batırana kadar zamanı uzatacak 108.000 - 109.000 gerekiyorsa 110.000'ne kadar uzatacak. Ne zaman bir hırsız öbür hırsızı üter normal olana döneriz. Yani 92.000 civarına. Teknik meknik hikayedir. Bütün mevzu 2 hırsızın opsiyon piyasalarında ki büyük savaşıdır. Ralli falanda yoktur. Mevzu budur.

Bu dediklerime şimdi gülebilirsin. Ama önümüzde ki hafta 2 hırsızdan zayıf olanı batırılıp opsiyonlar patlayınca büyük hırsız bırakıcak piyasayı.

Ve 1 ay sonra dönüp arkamıza baktığımızda bunun da bir ralli olmadığını müthiş bir Boğa tuzağı (106.000 - 109.000 arsında) olarak kaldığını göreceğiz.

Yorum

• istinyetilkisi
              Aktif
              • 12 Temmuz 2016
              • 273

Sayın kuzu hocam bize borsayı viop u ve hayat derslerini en önemlisi tecrübelerinizi veriyorsunuz .Benim için bir öğretmensiniz bügün 24 kasım öğretmenler günü sizin ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.Saygılarımla

Yorum

• azizaydin
                Katılımcı
                • 13 Eylül 2007
                • 118

kuzu hocam hükümet tarafından erken seçim kararı bekliyormusunuz.sanki bu yönde bir hareket olacak gibi.
                y.t.değildir.

Yorum

• kaptannemo
                  Seyirci Üye
                  • 04 Haziran 2009
                  • 69

Guzu hocam günün kutlu olsun, emeklerine teşekkürler, sana layık talebe olamadım ,umarım bi gün olacak.

Yorum

• ombusman
                    Katılımcı
                    • 08 Ocak 2019
                    • 179

Biraz rahatladık sonunda.kuzum yıktı borsayı yine

Yorum

• DaMaT
                      Yeni Üye
                      • 13 Mayıs 2011
                      • 26

Sessizlik olduğuna göre , çoğunluk Şort ve keyifler yerinde sanırım )

Yorum

• Money DOCTOR
                        Katılımcı
                        • 20 Haziran 2018
                        • 139

DaMaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sessizlik olduğuna göre , çoğunluk Şort ve keyifler yerinde sanırım )
                        Keyifler neden yerinde daha ciddi manada düşen birşey yok ki? Henüz %23,6 geri alım seviyesinde.(34 günlük fibo ) Halen bozulmadı. Shortcular halen risk altında

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BORC KRİZİ....İtalyan bankası...yapı krediyi satısı...

alacaklar varsa....KCHOL VE TURPRASI satıp para üretecekler....BUNLARA SATIS GELDİMİ ENDEKS ÇÖKER...

BORC KRİZİ....italya….negatif faiz...ucuz para...TAVANA KİLİTLENMİŞ BORC...ve banka sermaye yetersizliği...

sonuç....SERMAYE BUL...borcu kapat...iştiraklerini sat...bu TÜM BORSALARDA 2020 BOYUNCA SÜRECEK.

BELKİ...amriki hariç...emmeee...EUROPA TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA.

anadın nı….

eeee bizde payımıza düşeni yeriz...BİBER DOLMA.
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sea48
                              Katılımcı
                              • 08 Mart 2016
                              • 137

............. ve Cin bankalari
                              ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero
                              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                              Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                BORC KRİZİ....İtalyan bankası...yapı krediyi satısı...

alacaklar varsa....KCHOL VE TURPRASI satıp para üretecekler....BUNLARA SATIS GELDİMİ ENDEKS ÇÖKER...

BORC KRİZİ....italya….negatif faiz...ucuz para...TAVANA KİLİTLENMİŞ BORC...ve banka sermaye yetersizliği...

sonuç....SERMAYE BUL...borcu kapat...iştiraklerini sat...bu TÜM BORSALARDA 2020 BOYUNCA SÜRECEK.

BELKİ...amriki hariç...emmeee...EUROPA TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA.

anadın nı….

eeee bizde payımıza düşeni yeriz...BİBER DOLMA.
                                Sevgili Kuzu, en son sıfır faiz borsaları uçurmaz çökertir demiştiniz ama Avrupa ve ABD borsaları rekora doymuyor. Eksi faizden bıkan Trilyon dolarlar tahvillerden çıkıp borsalara girmiş görünüyor bugün kü görüntüde. Bu paranın çok küçük miktarı bize gelse burayı 112.000 - 115.000 bandına taşır. Ben korkmaya başladım. Öngörüne ihtiyacımız var. Bir anda Shortlar herşeyini kaybedebilir böle olursa.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information