önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hale Türk
    Aktif
    • 05 Haziran 2018
    • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORC KRİZİ....İtalyan bankası...yapı krediyi satısı...

alacaklar varsa....KCHOL VE TURPRASI satıp para üretecekler....BUNLARA SATIS GELDİMİ ENDEKS ÇÖKER...

BORC KRİZİ....italya….negatif faiz...ucuz para...TAVANA KİLİTLENMİŞ BORC...ve banka sermaye yetersizliği...

sonuç....SERMAYE BUL...borcu kapat...iştiraklerini sat...bu TÜM BORSALARDA 2020 BOYUNCA SÜRECEK.

BELKİ...amriki hariç...emmeee...EUROPA TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA.

anadın nı….

eeee bizde payımıza düşeni yeriz...BİBER DOLMA.
    Sevgili Kuzu, en son sıfır faiz borsaları uçurmaz çökertir demiştiniz ama Avrupa ve ABD borsaları rekora doymuyor. Eksi faizden bıkan Trilyon dolarlar tahvillerden çıkıp borsalara girmiş görünüyor bugün kü görüntüde. Bu paranın çok küçük miktarı bize gelse burayı 112.000 - 115.000 bandına taşır. Ben korkmaya başladım. Öngörüne ihtiyacımız var. Bir anda Shortlar herşeyini kaybedebilir böle olursa.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SEVGİLİ HALE....

hadise sudur....sende bi gızsın….bilirsin....GIZLAR NEGATİF FAİZİ SEVER Mİ....

aslında hiçbir GIZ....negatif olan hiçbirseyi sevmez....yüce rebbim gızları yaratırken....COGALMANIN TEMEL UNSURU OLDUKLARI ÜÇÜN....POZİTİF OLAN SEYLERİ SEVMELERİNİ YÜKLEMİŞTİR ONLARA...

bilinen en güzel gızlarda….tabiii bu göreceledir….SARISIN VE MAVİ GÖZLÜ OLAN ALAMAN GIZLARIDIR....

VAKTİ ZAMANINDA...yani ben genç iken...side de tavladığım bir sarısın mavi gözlü alaman gızı vardı....bu gız hafta sonları alamanyadan istanbula uçar ve gelir benim gutmu gumastan yapılmış yatağımda pozitif dünya ve sehvet hususunda....uygulamalı dersler alırdı...beyoglunda onunla yürüyüşe çıkar...tüm gözler ve dikkatleri üstümüze ceker….türk erkeklerinin beni gıskanmalarını sağlar idim...

işte o gızın soyundan olan ve alamanyanın en güzel gızı olan...DAX i gız….bak negatif faizi görünce ne yapmış....yuvarlağın içinde....önce 10 000 e inmiş...gelen gecen herkesle yatmıştır....niye...NEGATİF LAFINDAN DOLAYI HAYATA KÜSMÜSMÜŞTÜR....sonra papazlar dini telkinlerle gıza...BUDA GELİR BUDA GECER diye...gulagına üflemeler yapmıştır...oda eccik çıkmış emme...henüz zirvesine bile gelememiştir...borsacı dilinde buna YATAY VAZİYETTE...gutmu gumastan yatakta...MURAD ALIP MURAD VERME DENİR...

yani gız...tek pozizyonda sevişir...yatayda.

bak yuvarlak içinde...

soruda sudur....niye bu gız yatayda sevişir...niye ikiz yatakta.

CEVAP BASİT....gızları yüce rebbim erkeklerden daha akıllı yaratmıştır...

tarifi biliyor....nedir negatif faiz...bankalarda ve hedge fonlarda birikmiş tonlarca hisse senedine...HALKTAN MÜŞTERİ BULUP BUNNARI DEVRETMELERİNİ SAGLAYIP...yeni KAPİTAL e ulaşmalarını sağlamak üçün faizler NEGATİF YAPILIR....gız bunu bili....yogusam...hasa...katiyen ORRROSPU değildir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ÖTE YANDAN...aranızdan bazı maço erkekler...yok yaw...kadınlar erkeklerden zeki veya üstün değildir diyebilir....

o zaman derimki….TARİHE BAK...yazılı tarihe....

erkekler...kendilerini bu büyük tehlikeden korumak üçün....peygamber ilan etmiş...124 000 tene ula....yetmemiş....kendilerini sakal bırakıp sarık sarıp...garip garip kıyafetler giyip...EVLİYAULLAH İLAN EDİP....bunlara sığınıp...onbin yıldır...KADIN FELAKETİNDEN BU YOLLA KORUNUP...onları ezip...susturmak istemiştir...

susturabilmişmidir.....hayır....SUSTURAMAMIŞTIR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bu zorlamalar nedeniyle....kadınlar erkeklerden soğuyup...LESBİYEN olmuştur...

bakın alaman gızı...DAXİ ile turk gızı BISTI....erkeklerin yatağında değiller...İKİSİDE AYNI YATAKTALAR....biri zirvesine yaklaşmış zevkten...öbürü henüz değildir...utangaç...LESO olmuş emme pişman..

bakınız yuvarlakların içinde....VE İKİZ YATAKTA SEVİŞİRLER...NAMISSIZLAR....

DAXİ GIZ...

BISTI GIZ...

bakın buda AMRİKİ GIZI...DOWİ....biseksuel...erkek kadın farketmez...kimi bulursa sevişir...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

incik bu üç grafa baktın nı….guzunun durumu nasıl görünüyor ….

derseniz eger…

derimki….

GUZU...TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA....

yemişmidir...yememişmidir...zamanla göreceğiz...netçe itibarıyla...ZAMAN TÜM SEVİŞMELERİ VE SONUCLARINI GÖSTERİR...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

hale gız….

gelip gelip...beni yoracak sorular sorup durma....bak yoruldum...SENİ İGİTLER ÜSTÜNDE GİDESİN...

BAKIN ceddimiz bu sözüylede...seni igitler üstünde gidesin...diyerek...kadının zeki olduğunu ima etmiştir...

çünki...CENAZEYİ...camiden gömüleceyi mezara kadar sadece erkekler taşır...HAMMALLAR YANİ...bak kadın HAMMAL değil...zeki.

hammallar demeyip...YİYİTLER DİYEREK...ceddimiz...erkeğe hakereti hafifletmiştir...saossunnar.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evetttt….kimi LESBİYEN olmuş...kimi biseksuel….guzu ipne olmuş....

nedir bütün bunnara sebeb…

niye duynanın bilinen düzeni bozulmuş...

yeni bi peygamber ve yeni bi din geldi....adı ELİPS....yuvarlak ossa ipne deriş...emme yuvarlak değil...diktörtgen ossa...aşinayız....oda değil...ELİPS...NE POHHH YİYECEGİ BELLİ DEELLL...

İŞTE BUNUN YİYECEGİ POHHHH....İSTİKBAL PARLAK...MÖTLER YUVARLAK...

lafı gibidir....elips bu...neüdügü belli olmuyan bişey…

bakın....elips....

al buda öbür ORROSPU...SARI...OTURMUS SALINCAGA...ELİPSE BAKIYOR...düşmemek için canhavlinde….

host a photo and upload

SONUC....ORTALIKTA BU KADAR IPNELİK VARKEN...guzu ipne olmuş demek...guzu düşmanlığıdır...netçe itibarıyla oda insan...ölmeden ipneligi tatması insani bi arzudur.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu dan...sevgilerimle güzel kardeşlerim....

arap gızı komayı unutmuşum...GELİŞEN ÜLKELERE ETKİ EDEN BU FAHİŞEDİR....

BAK...yatmış doların altına...soksana soksana diye yeri göğü inletiyor...elips emme...pestil edilmiş...işte bu...PARAYI yani doları YOK EDİYOR....GÖZÜ 30 DA...ottuza inerse...bursalar çöker...

çünki...piyasadan PETRODOLARLAR kaybolur...uçar gider...dolar uçar mı demeyin...UCMAZMI.

GUZU NİYE MENSURDUR...

işte bundan...

işte neden...

İSTE BİLGİDEN ULA.....

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

kuzu dan...sevgilerimle güzel kardeşlerim....

arap gızı komayı unutmuşum...GELİŞEN ÜLKELERE ETKİ EDEN BU FAHİŞEDİR....

BAK...yatmış doların altına...soksana soksana diye yeri göğü inletiyor...elips emme...pestil edilmiş...işte bu...PARAYI yani doları YOK EDİYOR....GÖZÜ 30 DA...ottuza inerse...bursalar çöker...

çünki...piyasadan PETRODOLARLAR kaybolur...uçar gider...dolar uçar mı demeyin...UCMAZMI.

GUZU NİYE MENSURDUR...

işte bundan...

işte neden...

İSTE BİLGİDEN ULA.....
                    Eskiden hızır gibi yetişir derdin ki %3 çökeceğiz. Ertesi gün çökerdik. Derdin ki Çarşamba çökeceğiz çökertirdin. Ol derdin olurdu. Bu sefer rakam bile telafuz etmiosun. Çok korkutuosun beni. Çıkar baklayı artık 130.000 mi gidiyoruz :(

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

incik halem gıssa vade ne olur...

onu deyiver diiosun….

bunun turkusu var...

kuyudan su cekerler gulek ile...

gızıda gelin ederler duvak ile....

sıkı bakarsan geline belindeki BOLİNGER GIRNIZI DEELLL...BİR GELİNİN BELİNE GIRNIZI OLMUYAN BİBİŞEY BAGLANMISSA...O GELİN BAKİRE DEGİLDİR...

yani gerdekten KAN çıkmaz....gız galık...ahanda kemeri...bolinger...daralmış…

pic upload

öte yandan halem....gızı alan damatta ERZİNCANLI...

anası carsafda gan görmezse....1 hafta sonra gızı 98 000 den bubasının evine yollarlar....

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

incik halem gıssa vade ne olur...

onu deyiver diiosun….

bunun turkusu var...

kuyudan su cekerler gulek ile...

gızıda gelin ederler duvak ile....

sıkı bakarsan geline belindeki BOLİNGER GIRNIZI DEELLL...BİR GELİNİN BELİNE GIRNIZI OLMUYAN BİBİŞEY BAGLANMISSA...O GELİN BAKİRE DEGİLDİR...

yani gerdekten KAN çıkmaz....gız galık...ahanda kemeri...bolinger...daralmış…

pic upload

öte yandan halem....gızı alan damatta ERZİNCANLI...

anası carsafda gan görmezse....1 hafta sonra gızı 98 000 den bubasının evine yollarlar....

Emmimmm... Şüphesiz sen en doğrusunu bilirsin emme...

Bu skender.... Hazır yurtdışı da yukarılara doğru yılsonu rallisi yaparken... Bizi niye satsın.... Olabildiğince yukarı almak istermez mi.... Düşecekse marj yapmak için....

Bizi veya yurtdışını çok olumsuz etkileyecek bir haber olursa... İş değişir tabi....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

incik bu üç grafa baktın nı….guzunun durumu nasıl görünüyor ….

derseniz eger…

derimki….

GUZU...TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA....

yemişmidir...yememişmidir...zamanla göreceğiz...netçe itibarıyla...ZAMAN TÜM SEVİŞMELERİ VE SONUCLARINI GÖSTERİR...
                          bak ne diyor smart….TARRAGIMI YEMİŞ DURUMDA DİYOR....

peki niye KOLU KESİP ATMIYOR.....

atmaz....sistemi bu....KOL KESİYORUM DİYEBİLMESİ ÜÇÜN...110 000 OLMALI....

en son kolu 2009 da kesmiştim bu sistemimle...ondan buyana on yıldır...her pozumu karla kapattım...

bu pozu iki yerde kapatırım...ya 100 000 de basabas...yada 110 000 de tırların anahtarını skendere vererek...başka...ARASI DERESİ YOK....BELE FURUSİRAM YILLARDIR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

100 000 MUMKUN....kasım sonu hedge fonlar blanco yapıyor....ARALIKTA satışa geçerler...bu bana basabası getirir umuyorum....

TURKİYEDE İSE....

özel bi durum var....iç siyaset dzayn ediliyor...CHP de olanlar...yeni partiler vesaire....

bu nedenlede….

DAX ikili tepesi 13 000 e gelmesine rağmen....BIST ikili tepesi 122 000 e gelemedi...YENİ NORMALI olan 106 000 de...yeni zirvem bu diyor....

yani ben paramı....SÜRÜYE KARSI OYNUYARAK YAPTIM....gene sürüye karsıyım...

öldürülürmüyüm…..bunu bilemem...neyi bilirim...TURKİYENİN TÜM MACRO RAKKAMLARI SHORTTA KAL DİYOR...onu bilirim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

unutmayın sistemimi....

her oyunuma soktuğum para aynı....u parayı sokarken oyunuma....iki hedeflidir...ikisinide peşinenkabul etmişimdir....ya soktuğum para iki katına cıktıımı tırları yüklüyorum...yada bu paranın tamamını skendere verip gidiyorum....en son 2009 da verdim ve gittim....ondan buyana hep her pozum ikiye katladı...soktuğum para....kaybettiğimde cancagızımı yakmayacak miktardadır hep...MARATON KOSUYORUM VIOPTA....kaldıraç başlangıçta 1...kademelerle artıyor....piramitlerle paranın tamamına dönüşüyor....

hiçbir herbe ölümü göze almadan girilmez....

hiçbir herbten ölümle burun buruna gelmeden GAZİ çıkamazsın...

ölümle DANS eden biriyim ben....

adı bunun....CONTRARİAN TRADER....oyum ben.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

neye güveniyorsun....diye sorarsanız....bu şşşerrsefsize….

2013 de ne yazmıştım bu 1.50 iken....bu .85 e inecek dedim...buda dolar endeksi 110 yapar dedim...

şimdi bu haysiyetsiz NEGATİF FAİZDEKİ EURO....1.10 DA...GRAFA BAKIN...0.85 HEMEN ALT CIZGIDA...

bu oraya indimi...biz 58 000 deyiz….TUTARMI....TUTMAZSA TUTMASIN...BEN BİLGİMİ YAZARIM...O NE POHHH YERSE YESİN....ELİMDEN KURTULAMAZ....

how to upload pics

NOT...BU BİLGİLER REZERV PARANIN DOLARIN 30 YILLIK BUSİNESS CYCLE INDAKİ ON YILLIK CYCLE LARDAN ÜRETİLİR...

NOT 2....DOLAR 1945 DE REZERV PARA OLDU...ONDAN ÖNCE REZERV PARA İNGİLİZ STERLİNDİ...EGEMEN GÜÇ İNGİLİZDİ...sterlin graflarını 1850 den 1945 e kadar incelersen...doları nasıl dik tutacaklarını anlarsın...

not 3....dax 13 000 e geldi emme...yukarıdaki grafa bakarsan...aslında DAX hala 10 000 de.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information