Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Rabobank G10 FX Strateji Direktörü Jane Foley Bloomberg HT'deki Akıllı Para programında Cumhur Örnek'e değerlendirmelerde bulundu.
Foley ABD Kongresinde Başkan Donald Trump'a karşı resmi azledilme sürecinin başlatılmasına piyasaların uzun süreli tepki vermeyeceğini, piyasalar için esas belirleyici faktörün ticaret savaşları olacağını belirtti.
Fed beklentilerini de paylaşan Foley bu sene ABD Merkez Bankası'nın Aralık'ta bir indirim daha yapacağını, gelecek sene ise agresif indirim süreci beklediklerini söyledi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
ortalık karışmadı....gitmeden yazmıştım....99 000 ila 106 000 hold up diye....bu hold up ta neyi bekledi....11 eylülde turkiyeye gelen ve gelişi gizlenen....IMF raporunu bekledi....kim bekledi...bu işi bilenler bekledi ve bekliyor....
IMF routin rapor nedir....bu routin rapor yayınlandığında neyi anlarsın..
birincisi...rapor hersey yolunda ve emme ile biterse....BU KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞI İŞARET EDER...köprüden sonra cehennem vardır....
ikincisi.....raporu hükümet okur...okumasına gerek yoktur aslında danışıklıdır...raporda...bankalarda ki 46 milyar batığı bi fon kur hazineye al...halk bu batığı ödesin diyorsa IMF...BU KÖPRÜDEN ÖNCE SON GİRİŞTİR....köprüden sonra cennet vardır....hedef feyzadır….
oyuncular....
hangisini algılıyorsa....ona göre poz alırlar...
peki kuzu neyi algılıyor....SORUDA BU İŞTE....
bu soruya cugap vermem üçün...bu yazının altında en az 200 beğeniyi görmeliyim....yogusam gıpraşmam….
gelip okuyup okuyup gidiyler...bi tesekkur dahi etmiyorlar...ahanda küstüm gavatlar...ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
IMF NEDİR...uluslararası sermaye hareketlerinin...JANDARMASIDIR....eger sen ülke olarak...bu uluslararası sermaye hareketlerine acıksan ve IMF nin üyesi isen....IMF ye hayır deme lüksün yoktur....
JANDARMA BU...yollarlar....geldi mide o köydeki muhtar kuzu keser kızartır iraqıyı önüne koyar...
yolluyanlar….get eyi bi rapor yaz...nasılsa rakkamları hökümet makyajlayıp verecek...kullan onları...güzel mi güzel...rapor döşe....GAZ VER...SATIP CIKAYIM....
demişlermidir….dememişlermidir….bu yedikleri BİBER DOLMA ile ilgilidir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
vayyyy efendim fıratın dogusunda BÜLBÜL ÖTER Mİ....ötmez....gus öter mi....gusda ötemez....ne öter o zaman.....ÖBÜR SORUDA BU İŞTE....
HANGİ ET İYİDİR....DOMUZ ETİMİ....İNEK ETİMİ....kim niye yer...niye yemez...buda ÜÇÜNCÜ SORU....baggg bunlar cok önemli konular....ET DEDİN Nİ....hadisler...şerifler...sünnetler...felan filan devreye girerki….BU BÜYÜK HURAFELER İLMİNİ....kim öğretir....İLİM YAYMA CEMİYETLERİ...nerede ülkemizdeler...bitek onlar vakıftır bu ilime ki...kimseye beleş vermezler.[/FONT]
gavata baggg….yazılar şifreli...direkt borsada ne yapıcan onu yaz diyor.....
yoggg yaw….200 tessekkur gelsin sonra....şifreyi çözmek kolay....
ilk yazım....IMF diyor....biber dolma diyor....
ikinci yazım....fıratın dogusu diyor...guslar diyor....
üçüncü yazım....ETİ ANLATIYOR....ET BORSA....biber dolmada ne var...et bulgus...felan filan...eeee üç yazımdada et diyorum....bazıları...bazılarına haram...bazılarıda bazılarına haram...gus eti sevmem...dersen o ayrı...emme yenir...hepsi birden kime haladır....ona bakacaksın....
Güncel faiz oranları ile Bist'in kanatlanması lazımdı.(kredi faizleri %40 dan %14 seviyelerine geriledi)
Bu faiz oranlarının kalıcı olacağına inanmıyorlar görüntüsü var.
Ben 3 cü dipten sonra portföyümün %55-60 cıvarı ile mala girdim ve artırma konusunda tedirgin durumdayım.
sn KUZU şifreyi çözerse aydınlanacağız.
gavata baggg….yazılar şifreli...direkt borsada ne yapıcan onu yaz diyor.....
yoggg yaw….200 tessekkur gelsin sonra....şifreyi çözmek kolay....
ilk yazım....IMF diyor....biber dolma diyor....
ikinci yazım....fıratın dogusu diyor...guslar diyor....
üçüncü yazım....ETİ ANLATIYOR....ET BORSA....biber dolmada ne var...et bulgus...felan filan...eeee üç yazımdada et diyorum....bazıları...bazılarına haram...bazılarıda bazılarına haram...gus eti sevmem...dersen o ayrı...emme yenir...hepsi birden kime haladır....ona bakacaksın....
🙏🏻🤣🧐🤒🙏🏻
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum