önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn KUZU bu nedenleri bilsek burada olmaz Amirika'da lux hayatlar yaşardık.(kendi payıma)
    ÖGRETMEYE KARAR VERDİM....

ŞİMDİ...birde daha uzun vadeye bakın...elipsler nedir....niye ögle işaretledim.....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yawrularım…...kuzu bazı sırlarını anlatmaya karar verdi....mezara götürmüyeyim….

borsada en önemli olaylar....VADEDEN VADEYE GEÇİŞLERDİR....BU GEÇİŞLER PİYASA YAPICININ POZLARINA GORE OLUR...

ASAGIDA ÜÇ DİKTÖRTGEN İŞARETLEDİM...üçüde vadeden vadeye geçiş yerleridir....

eski yazılarımı hatırlıyarak….cugap verin bakalım....neden haziran vadeden ağustos vadeye geçişi gösteren diktörtgenle….ağustos vadeden ekim vadeye geçişi gösteren diktörtgeni AYNI SEVİYEDE İŞARETLEDİM....NEDEN???????

free image server
      bironceki ayin en dusugu de ondan kuzu kurali gerei

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

Bu durumda benim anlamam şudur ki; bu Kuzu kuralı gereğince önümüzdeki Ekim vade içinde önceki yani bu Ağustos vadenin en düşüğü olan 117.625 i mutlaka göreceğiz...)

Bütün furuşma planlarımı senin planların doğrultusunda belirlerken bunu da kulağıma küpe edeceğim Kuzu üstadım...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

sevgili kuzu hocam aslinda daha cok yine kuzu kurali geregi zorlama tepkinin akibetinin oldugu yerdeyiz gibi duruyo

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu durumda benim anlamam şudur ki; bu Kuzu kuralı gereğince önümüzdeki Ekim vade içinde önceki yani bu Ağustos vadenin en düşüğü olan 117.625 i mutlaka göreceğiz...)

Bütün furuşma planlarımı senin planların doğrultusunda belirlerken bunu da kulağıma küpe edeceğim Kuzu üstadım...)

Ayrıca elipsler ise vade geçişlerindeki zıt yöndeki minimum 4.000 pointleri gösteriyor sanırım...? Doğru anlamışmıyım dersin tamamını pirim hocam evliyaullahım kuzum...?

Yorum

• iki gozum

Son Dakika Ahmet Davutoğlu ofisine baskın iddiası! Ankara'da hareketli saatler
              Son Dakika Ahmet Davutoğlu ofisine baskın iddiası. Ankara'da ofisi bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ofisine baskın iddiası. Peki Ahmet Davutoğlu ofisi neden basıldı. Haber doğru mu merak ediliyor.
              Yayın Tarihi: 27.08.2019 01:13:00

Yorum

• syrphida
                Katılımcı
                • 03 Mayıs 2019
                • 169

Haber yalanmış ama herşey olabilir.

Yorum

• sarisicak01
                  Tecrübeli
                  • 22 Ağustos 2018
                  • 478

Kendimce elipsler içindeki durumun nedenini yazıyorum.

İhtimaller:

1-Eski vade ile yeni vadenin çakışma yerleri

2-Kredili işlemlerde maliyet oluşma yerleri mi Sayın Kuzu?

Yorum

• kmlm
                    Yeni Üye
                    • 09 Mart 2016
                    • 43

Nisan vade gibi trend tersi yükseliş olup daha sonra dip yapacak eylül ekim 83000 tekrar göreceğiz

Yorum

• sarisicak01
                      Tecrübeli
                      • 22 Ağustos 2018
                      • 478

İki elips arasındaki benzerlik;
                      ilk elips içindeki iki dikdörtgen arasında bir çıkış yapıp ,
                      ikinci dikdörtgenin biraz altına indikten sonra ikinci dikdörtgenden sonra 2. yeni bir zirve yapmış.

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bist 100 bu gün 3 cü dibe değmeden döndü .(altın bazında 336 grm dan döndü-dip 331 grm)
                        Borsa aslında altın bazında yükselmedi sadece illüzyon.(83 bin seviyesi ile güncel 97 bin aynı değerdir)
                        331 grm çok önemli destektir ve 3 cü dip ile buradan dönmeli trend yükselme yönünde değişmelidir.
                        Burayı aşağı kırarsa 58.888 yolculuk başlar.(zordur ama neden olmasın?)

YTD

Bu seviyeden dönmesi gerekir, dönmezse elfatihaaaa.....
                        (grm altının yükslemesi ile Bist altın bazında çok ucuzladı-13.08.2018 tarihli seviyeden aşağıda ve Bist tarihinin gelmiş geçmiş tüm zamanların en düşük değeri--331,6 grm--...!!)

YTD

Yorum

• Misafir

Yorum

• iki gozum

Altın beklenenden daha fazla yükselirse bu grafiği esas alıcam.(0.95 cent cıvarı)

YTD

Yorum

• iki gozum

2013 Mayıs GEZİ PARKI İLE BAŞLAYAN DÜŞÜŞ KANALININ DİBİ.(0.95-1 dolar arası son bulur-- bence)

YTD

Yorum

• swayze
                                Katılımcı
                                • 07 Ekim 2008
                                • 123

Kuzu emmi bist kafayı kaldıramadı ...

Vade sonu diye son bi isyan başkaldırı hareketi çeker mi diye umuyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information